Dodaj do ulubionych

ekshibicjonisci

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.05, 17:14
co myslicie o ekshibicjonistach, kreci sie troche 'TEGO' po cz-wie
Obserwuj wątek
    • Gość: majka Re: ekshibicjonisci IP: *.21.pl / *.21.pl 08.12.05, 17:45
      A możesz podać jakiś przykład, bo ja jszcze o żadnym takim przypadku nie
      słyszałam?
      • Gość: lolek Re: ekshibicjonisci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.05, 17:51
        ja tez nie słyszałem :) a exhibicjonistki? Chetnie przyjde popatrzeć :)
        • Gość: madzia Re: ekshibicjonisci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.05, 18:10
          jak chcesz popatrzec ,ale niekoniecznie na kobiety- chyba ze sie za nia
          przebierzesz,to pokrec sie 'wieczorowa pora' w okolicach polibudy,najlepiej
          przy takiej pogodzie bo wieksze mrozy zle chyba na nich wplywaja he he
          • Gość: student Re: ekshibicjonisci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.05, 18:48
            ee to dziekan z pieskiem posuwa a nie ekschibicjonista !!
    • Gość: potwierdzam Re: ekshibicjonisci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.05, 19:15
      dwa razy już widziałam pana w średnim wieku, miał rower, i cos tam działał, ciekawe że obok na przystanku stało kilka osób i jemu to nie przeszkadzało, było to własnie w tej porze roku, szybko sie robi ciemno i mozna mieć płaszcz a pod spodem .....nic :)))
      • Gość: aga Re: ekshibicjonisci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.05, 19:27
        jeden kiedys kolo AJD na Waszyngtona biegał a drugi w bramie na Alejach
        • Gość: madzia Re: ekshibicjonisci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.05, 20:44
          co to sa wogole za goscie, niezle musza miec zwichnieta psyche.rodzina ,
          dzieci ,aaa wieczorkiem.....
    • Gość: lefson Re: ekshibicjonisci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.05, 00:05
      z doświadczeń koleżanek wiem że jeden taki kręci się niedaleko polibudy <
      codziennie chodzę tamtędy do szkoły i nigdy nie mogę na niego z kolegami
      trafić :/ > jest to w tym miejscu jak sie idzie tyłami polibudy do LO
      Traugutta, jak jest "skrzyżowanie" koło boiska szkolnego na tyłach szkoły.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka