Gość: madzia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.05, 17:14 co myslicie o ekshibicjonistach, kreci sie troche 'TEGO' po cz-wie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: majka Re: ekshibicjonisci IP: *.21.pl / *.21.pl 08.12.05, 17:45 A możesz podać jakiś przykład, bo ja jszcze o żadnym takim przypadku nie słyszałam? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolek Re: ekshibicjonisci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.05, 17:51 ja tez nie słyszałem :) a exhibicjonistki? Chetnie przyjde popatrzeć :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia Re: ekshibicjonisci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.05, 18:10 jak chcesz popatrzec ,ale niekoniecznie na kobiety- chyba ze sie za nia przebierzesz,to pokrec sie 'wieczorowa pora' w okolicach polibudy,najlepiej przy takiej pogodzie bo wieksze mrozy zle chyba na nich wplywaja he he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: ekshibicjonisci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.05, 18:48 ee to dziekan z pieskiem posuwa a nie ekschibicjonista !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: potwierdzam Re: ekshibicjonisci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.05, 19:15 dwa razy już widziałam pana w średnim wieku, miał rower, i cos tam działał, ciekawe że obok na przystanku stało kilka osób i jemu to nie przeszkadzało, było to własnie w tej porze roku, szybko sie robi ciemno i mozna mieć płaszcz a pod spodem .....nic :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: ekshibicjonisci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.05, 19:27 jeden kiedys kolo AJD na Waszyngtona biegał a drugi w bramie na Alejach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia Re: ekshibicjonisci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.05, 20:44 co to sa wogole za goscie, niezle musza miec zwichnieta psyche.rodzina , dzieci ,aaa wieczorkiem..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lefson Re: ekshibicjonisci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.05, 00:05 z doświadczeń koleżanek wiem że jeden taki kręci się niedaleko polibudy < codziennie chodzę tamtędy do szkoły i nigdy nie mogę na niego z kolegami trafić :/ > jest to w tym miejscu jak sie idzie tyłami polibudy do LO Traugutta, jak jest "skrzyżowanie" koło boiska szkolnego na tyłach szkoły. Odpowiedz Link Zgłoś