Gość: ja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.12.05, 21:54 Moze znacie jakiegos dobrego szewca? mam problem z kozakami, jeden z nich wykrzywia sie do zewnątrz i ciężko sie chodzi. potrzebuje jakiegos fachowca. Pomóżcie proszę !! dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: GTC Re: dobry szewc! IP: *.orange.pl 11.12.05, 00:09 Najlepszy szewc w mieście to Pan Marian Czepiczek z ul. Sikorskiego. Wiem co mówię. Lepszego nie znajdziesz ! Jedna uwaga: nie oceniaj po pierwszym wrażeniu. Jest to szewc-filozof o specyficznym sposobie bycia. Po prostu szewc, fachowiec i do tego z charakterem. Polecam, bo to gatunek na wymarciu ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaa Re: dobry szewc! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.05, 15:05 a drogo bierze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tj Re: dobry szewc! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.05, 20:47 Ale konkretnie co się wykrzywia?Czujesz że podzczas chodzenia stopa "ucieka" do wewnątrz?A jak było z poprzednimi butami na obcasach?Też występowało takie zjawisko?Może być to spowodowane nierównomiernym starciem(zużyciem)wierzchników(tzn.fleków)w obcasach.W większości przypadków wynika to jednak z budowy anatomicznej stóp oraz ze sposobu stąpania.Niektórzy już tak mają,że jedna stopa chodzi inaczej niż druga.Można skorygować taką wadę specjalną wkładką,jednak tendencja pozostanie.Mogę zaproponować wizytę u ortopedy. Odpowiedz Link Zgłoś