Gość: ewita IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.05, 14:59 pomózcie co mam robic ,strasznie boli mnie głowa po półpaśccu a minęły juz dwa tygodnie odkąd się zaczął?miałam go po prawej stronie twarzy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kolezka Re: półpasciec IP: *.trustnet.pl 11.12.05, 15:09 tez masz problem walnij se pół litra gorzały jakis ogór albo śledż do zagrychy i bedziesz w 7 niebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jhfhfvfbdbdhhhng Re: półpasciec IP: *.g.pppool.de 11.12.05, 15:13 spróbuj obciąganie kutasa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: półpasciec IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.05, 15:17 Widze ze jestes bardzo dobrze poinformowany w tych sprawach. Tobie pewnie pomoglo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: półpasciec IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.05, 15:21 wejdz może na forum Kobirta i tam wybierz zdrowie kobiety. Moze sie czegos dowiesz bo tu złośliwcy i ludzie bez jakiegokolwiec zrozumienia i pojęcia o empatii same bzdury wypisuja. powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t.rydzyk Re: półpasciec IP: *.g.pppool.de 11.12.05, 15:25 a pomogło - jak mi twoja dziewczyna obciągała Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: półpasciec IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.05, 19:13 żałosny jesteś! Odpowiedz Link Zgłoś