Dodaj do ulubionych

FRYZURA studniówka

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.05, 20:06
wybieram sie na studniówke jako osoba towazyszaca.i mam problem z fryzura,nie wiem co jest teraz modne jesli chodzi o uczesanie.mam wlosy za ramiona ciemne braz.'''mialam na mysli zrobic sobie takiego irokeza..moze mi poradzicie mile widziane fotki:)
Obserwuj wątek
    • Gość: Anna Re: FRYZURA studniówka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.05, 17:28
      ja też w tym roku mam studniówke i tez nie wiem jaką zrobić sobie fryzurke. jak
      znacie fajne stronki lub wiecie co jest teraz na czasie to podawajcie linki :)
    • Gość: rydzol Re: FRYZURA studniówka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.12.05, 17:32
      ogolcie sobie cip_ki:)
      • Gość: katon2 Re: FRYZURA studniówka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.05, 10:09
        kawał chama z ciebie, a tak na boczku to specjalnie nie jest ważna fryzura liczy się to co jest pod nią.
    • karoola0 Re: FRYZURA studniówka 25.12.05, 22:04
      najlepiej idz do sebastiana do welli na ul.jasnogorskiej
      jest super
      czesze sie tylko u mniego
      naprawde polecam.....
      ceny nie sa wygorowane....
      pozdrawiam :))
      • Gość: www Re: FRYZURA studniówka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 20:24
        No ja jestem panem ale kiedys tez chodzilem wlasnie do pana Sebastiana, po
        południu zdaje sie jest takze w saloonie na Bacewicz
        Polecam tez pana Daniela - brat wlasnie Sebastiana, na Puzaka, obecnie wlasnie
        tam chodze, super-gosc ;)
        • Gość: aga Re: FRYZURA studniówka IP: *.107.inds.pl 29.12.05, 23:27
          ja wam radze nie czesac sie zbyt extrawagancko...bedziecie sie zle czuly w mega wybujalej, grzywie...ja na studniowke poszlam w rozpuszczonych,pokarbowanych i natapirowanych wlosach-tez myslalam o irokezach i tym podobnych...ale stwierdzilam ze nigdy sie tak nie czesze ibede sie zle czula...i to byl strzal w 10.zreszta jak chcecie,to tylko moje zdanie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka