Gość: Mateusz Re: Pan Zenek z siłowni co o nim sądzicie ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.06, 14:51 Jak wiecie pan Zenek jest zapalonym kolarzem wiec nawet w autobusie jezdzi w swoim stroju kolarskim. Kiedys go spotkalem w autobusie i byl ubrany tak:klarki ktore nie sa obcisle bo Zenek ma chude nogi, bluza kolarska, kask kolarski, gogle, a buty wojskowe. Wogole Zenek jest udany. Jak sie najebie to chodzi ubrany calkiem na bialo. Wszyscy chyba znaja jego bujne kapelusze . Pozdrawiam pana Zenka oby wiecej bylo ludzi takich jak on. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Pan Zenek z siłowni co o nim sądzicie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.06, 16:36 Tylko Pan Zenek może pokonać Chucka Norrisa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Pan Zenek z siłowni co o nim sądzicie ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.06, 15:18 je..y kretyn,idiota,dureń-ale smieszny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heh Re: Pan Zenek z siłowni co o nim sądzicie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.06, 11:38 Najlepsza akcja była jak Zenio jechał busem, a tam jakaś sexi laseczka się do niego uśmiecha, za chwile on do niej. Wysiadając z busa zaprosiła go na herbatę do siebie, oczywiście Zenek skorzystał. Po herbatce Zenek zbajerował pania i wylądowali w łóżku, kochali sie namiętnie wiele godzin :) po czym ona wyszła.(wszystko działo się przy zgaszonym świetle) Za chwile wchodzi i znów chce się z nim kochać, więc Zenek rusza do akcji i po kolejnych godzinach dzikiego sexu zaświecił światło i wtedy weszła druga laska identyczna jak ta która była w łóżku :) okazało się że Zen wychaczył bliżniaczki <lol> :D Odpowiedz Link Zgłoś
edytatar Re: Pan Zenek z siłowni co o nim sądzicie ? 06.01.06, 21:45 Zagladam tu co jakis czas i nie moge wyjsc z podziwu nad niezliczonymi talentami pana Zenaka.Proponuje wystawic go na czlowieka roku 2005 lub obecnego ,na pewno ma duze szanse.A moze by tak spisac jego zyciorys?Bylaby niezla lektura. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOMODO Re: Pan Zenek z siłowni co o nim sądzicie ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.06, 11:49 Mozemy zrobic o nim strone internetowa:) Ja mam pare fotek robionych z ukrycia jak Zenon cos znow wyprawia:) Zawsze podrywa kazda istote inna niz FACET :) A co do histori to jescze w zeszlym roku w lato mial startowac w Tur De Polonie jako kolarz z polski:) Ciekawe co szykuje na najblizsze miesiace:) Pozdrowienia dla widzow Samsona:) bo cwiczyc przy zenku jest ciezko:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Terrorysta Re: Pan Zenek z siłowni co o nim sądzicie ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.06, 12:50 Nie zapominajcie ze Zenek jest osobą wpływową gdyz to wlasnie on załatwij cały sprzęt na siłownie dzieki swoim wplywom i powiązaniom u nowojorskiej mafi :) - rok temu sie tym szczycił <lol> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znającyZenkaOdLat Re: Pan Zenek z siłowni co o nim sądzicie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.06, 13:03 Witam. historia jest taka,że Zenek był kiedys w latach 70-tych obiecującym perkusistą. dziś totalnie płynie w swojej bajce ale jest w tym uroczy.z pewnych źródeł wiem,ze ma nawet fanów w showbiznesie. dodam tylko ze znam też takie historie jak: -pobyt w miejscowości SzauŻem(we francji) -koncert Zenka w Szwecji -trasa ze Stingiem(na której Zenek przyrobił sporo kasy,Sting podobno straszny choleryk;) -specjalna seria instrumentów robiona specjalnie dla Zenka(oczywiście w Stanach) -koncerty i próby w Londynie z jakąś, cytuje:transzmetalową zajebistą kapelą -strojenie bębnów do dźwięku basu -zagranie dwudniowego wesela na bębny i głos(w obu przypadkach Zenek) -sylwester z orkiestrą Zbigniewa Górnego w Poznaniu(tym razem Zen grał na saxsie) oraz wiele innych;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: manager Re: Pan Zenek z siłowni co o nim sądzicie ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.06, 16:45 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=55&w=34568928 Ej ludzie z Samsona dajcie znac Zenkowi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WIELKI WODZ Re: Pan Zenek z siłowni co o nim sądzicie ? IP: *.inds.pl / *.inds.pl 07.01.06, 22:26 A ile kosztuje karnet na ta siłke u pana Zenka ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: illusion Re: Pan Zenek z siłowni co o nim sądzicie ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.06, 17:48 Tak, pan Zenek jest udany :) Widzę, że nikt nie opisał historii, którą mnie opowiadał. Chodzi o to, że idzie sobie na siłkę a tu nagle zatrzymuje go policja. A on im pokazuje legitymację senatora częstochowy :) Oni zrobili wielkie oczy i poszli sobie. A on na odchodne do nich jeszcze z tekstem: "przyjeb..ał bym wam. Gdybyście byli, tak jak ja w wojsku, to dopiero tam zrobiliby z was ludzi." Albo kiedyś słyszałem jak bajerował babkę jakąś wmawiając jej, że Maślanka (prezes Włóksniarza) przed chwilą do nieg dzwonił i ma wpaść, bo Rune chciał pogadać. Było jeszcze kilka historyjek, ale sie powtarzały więc nie ma sensu pisać. Mieszkałem na Błesznie i chodziłem do Samsona, teraz mieszkam w Śródmieściu, ale nadal chodzę do Samsona. Pozdrowienia dla Zena :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: illusion Re: Pan Zenek z siłowni co o nim sądzicie ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.06, 17:52 Jeszcze mi się przypomniał motyw jak spotakałem go w monopolce na bohaterów. Wszedłem tam z psem, akurat psina była mała, on tak na nią patrzy i patrzy i nagle mówi: "Ale ma mądre oczka,to będzie bardzo mądry pies. Ja wiem, ja się na tym znam, bo kiedyś miałem hodowlę psów". Psina faktycznie mądra jest, a Zenek nadal wymyśla świetne historie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ivan Kaffarow Re: Pan Zenek z siłowni co o nim sądzicie ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.06, 16:19 Pamietacie jak zaczela sie wojna w Iraku? :) więc mniej wiecej wtym czase podszedl do mnie zenon i mowi : "Ja to k*rwa musze uwazac zeby mnie do wojska nie wzieli, bo ja to bylem w czerwonych beretach" :D Jeszcze wczesniej chcial mi sprzedac buty ze skory aligatora, garnki parowe "dla prawdziwych kulturystow" ( w ktorych Zen robil soibe kielbache na gorąco) Ponadto slyszalem jeszcze opowiesc o ucieczce przed komunizmem do klasztoru "szaolin" (jako potwierdzenie widzialem orginalny pierscie, ktory to maja tylko 2 czy 3 osoby w Polsce) orac rownie ciekawa historyjkę o tym jak Zen jezdzil na "scianie smierci" w uesa , mial wypadek i dlatego tak wyglada, ale wciaz dostaje dotacje od swoich licznych przyjaciol ze stanow :) Mozna by jeszscze napisac o antysemickich marszach rowniez w stanach, ktorte to organizowal Zen:) oraz o tym ze cytuję "ja to sie napier*alam ze skarpety leca" :) heheeheh zbierzcie te wszystkie opowiastki i zalozcie stronke o nim:) AVE ZENON !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ggg Re: Pan Zenek z siłowni co o nim sądzicie ? IP: *.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.06, 17:13 Tak czytam sobie ten waek i musze stwierdzic ze jest to prawdziwy czlowiek renesansu :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kulka Re: Pan Zenek z siłowni co o nim sądzicie ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.06, 19:31 Istny Leonardo!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxim Re: Pan Zenek z siłowni co o nim sądzicie ? IP: *.pl / 82.160.8.* 11.01.06, 01:30 kiedys zachodze do kanciapy na gorzea Zenon nawija przez telefon z Andrzejem Gołotą żeby mu diete ustalic przed walka. Nie wiem czy wszyscy wiedza ze pisal texty metallice na czarna plyte. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxim Re: Pan Zenek z siłowni co o nim sądzicie ? IP: *.pl / 82.160.8.* 11.01.06, 01:45 znam tez historie jak to byl bosem mafii w Stanach ale musial stamtad uciekac bo mu zeczeli palic graty i strzelac w bialy dzien. NAjpierw spalili mu dom i beemke na podjezdzie a potem ... niestety w obawie ze nie podola calemu swiatkowi przestepczemu w Stanach musial zwiewac prywatnym jetem do Polski.Ale tutaj tez nie daja mu spokoju i musi sie ukrywac. Chodze na silownie od dlugiego juz czasu i tak sie zastanawiam czytajac te wszystkie posty ze ... ta silownia ma pewien urok. Zenek jest niezastapiony ale cwiczyc sie przy nim nie da.Jak juz wejdzie to jestem głodny nowych historii i nawet sam go czasami zaczepiam i podsylam temat( moze go rozwinie) Prawda jest taka ze zawsze go rozwija a ja i nie tylko ja jak widac mam z tego naprawde niezla polewke. Jak ktos chce poznac Zenka osobiscie to niech sie zapisze do SAMSONA na Jesienna za jakies 30 zl miesiecznie a polewke bedzie mial za friko.Same zyski. A jak ktos jest nowy to jest świeżym miesem dla Zenka i na pewno od ciekawych historii sie nie uchowa.Zawsze to cos nowego na forum sie pojawi.Jazda ludzie do Samsona poznac Zenka osobiscie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michał Re: Pan Zenek z siłowni co o nim sądzicie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.06, 21:54 Pan Zenek leci dzisiaj do Francji na chrzciny:D Ten to dopiero ma życie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cruk Re: Pan Zenek z siłowni co o nim sądzicie ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.06, 00:15 Jesli kojazycie Foresta Gumpa i jego historie z 2 ksiązek to są one jak Reksio przy Szariku porownojąc z naszym Kochanym <Zamotnym> Zenusiem kolo mi opowiadał podczas przypadkowej podrózy Autobusowej<Wracalem z badan na wyrostek> jak to on byl badany w Nasa na wezły chłonne i że na bank mam to samo. Że niewspomne o tym jak pomógł staruszce w busie i nieprzesadzil powiedzial 3-em tylko 3-em dryblasom ze moze i ma długie włosy ale Chrystusem niejest i moze im dopier... co by onim niepowiedziec Jego Niemieckie buty Pumy za 15 złoty z pod naszego sezamu w koloze fioletowym są rewelka.... Pozdro wracam od lutego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fan Zenonka Re: Pan Zenek z siłowni co o nim sądzicie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.06, 06:32 Potwierdzam :-), opowieść o długich "Chrystusowych" włosach równiez słyszałem ale było to wieki temu - coś koło 1999r. A ciekawe czy Zenek zna Chucka Norisa. :-) ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paker Re: Pan Zenek z siłowni co o nim sądzicie ? IP: 212.87.244.* 20.01.06, 13:02 o medytacji Pamiętam sam ,chwałił sie że medytacją "wymedytował" wynik wyborów i że w ogóle gdyby nie medytacja nie wygrałby w japoni prestiżowych zawodów w kung fu. aha ostatnio też dzwonili do niego z włokniarza aby im dorzadzić co mają począć w sprawie holty i maślanki. Ja się pytam co im powiedział to ,powiedział że jest to wiadomość POUFNA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: Pan Zenek z siłowni co o nim sądzicie ? IP: *.cel.czest.pl 20.01.06, 15:43 Dobre, dobre! Podbijam wątek, bo czekam na jeszcze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kochaś Re: Pan Zenek z siłowni co o nim sądzicie ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.06, 15:16 Kocham mojego pana, Zenuś jest wprost uroczy, dziś nawet idę do niego na 16, kto wie może usłyszę jakąś nową historyjkę. Się napaliłam na mego pana. achhhhhhhh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pudzianowska sympatia Zena IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.06, 10:32 ano wlasnie, czy ktos slyszal historie o sympatii Zena? Swoja droga bardzo lubie to jego okreslenie "sympatia" tráci myszká, ale ja tez w podstawowce mowilam tak o moich milosciach... sympatia jest lekarką (sic!) no i w ogole jest debest:)) a moze ona naprawde istnieje, sama juz nie wiem co prawda a co klamstwem jest...:D pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dEviL from BleSzno Re: Pan Zenek z siłowni co o nim sądzicie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.06, 17:52 Tak tak zaiste Pan Zenek jest niezłym marzycielem i wciskaczem lipnych bajerek, niesamowite jest to ze zawsze potrafi wymyslec cos dziwnego i nowego w zaleznosci od sytuacji, nikt nie wspomniał że grał na perskusji otwierajac igrzyska olimpijskie na wembley oraz że w zespołach muzycznych gra tylko z "amerykańcami" bo tutaj w kraju to za niski poziom, jakiś rok temu chciał mi i mojemu koledze wcisnąć jakąś lipną skórę z frendzlami a'la wiejski chłopek z texasu którą dostał od swojego syna z USA, kiedy zaostrzyl sie konflikt w Iraku mówił: że jego pierwszego wezmą na wojne bo jego dane są w Internecie i oni sobie zdają sprawe że on ma najlepszą kondycje. Ostatnio biega po siłowni i kazdemu chce wcisnąć breloczek za 10 zeta chociaz powinien je rozdać za darmo, ale ogólnie Zenio to poczciwy chłopina, calkiem nieszkodliwy i niesamowicie smieszny, takze wielkie POZDRO dla Zenobiusza, jedź dalej z tematem :]]] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dEviL from BleSzno Re: Pan Zenek z siłowni co o nim sądzicie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.06, 17:59 Raz Zenek chyba zrobił kupe w majty bo koledzy chcąc sie dostać pod prysznic musieli sie dobijać kilka minut do zamknietych drzwi, gdy otworzyły sie drzwi z środka wyłoniła się twarz Zenobiusza i poczuli uderzenie fali smrodu kału, od razu im sie odechcialo prysznica ... POZDRO Zenobiusz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michał Re: Pan Zenek z siłowni co o nim sądzicie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.06, 19:39 Obawiam się że chyba nie raz i nie dwa! Ostatnio tak dawało smrodem z jego pokoju że aż czuć było na korytarzu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pueblo Re: Pan Zenek z siłowni co o nim sądzicie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.06, 22:13 Poczciwy Zenuś!tak jest perkusistą i nawet niezle gra(fakt-bo sam slyszalem) mialem zespol i wbijal sie na proby i oferowal nam palisandrowy zestaw perkusyjny za 20000zł! Jak chodzilem na silke to proponowal mi wspaniala witamine C ze stanow a produkowaną w dorzeczu amazonki!Kiedys chcial bym z nim pojechal do salonu IDEI bo on nie moze podac swych danych bo jest szpiegiem innej sieci!A tak generalnie to czesto z nim gadam i spoo chlop z niego co z tego ze nie chodze tam od 3 lat ale on zawsze mowi ze coraz lepiej wygladam :)! Znam osobe ktorej zenek nastawil reke!tu dźgnał tu pociagnał i wszystko chulało! Pozdrawiam Zenka! P.S. gdybyście nie wiedzieli to zespoł pana Zenona nazywa sie "PODKOWA SZCZĘSCIA" wiem bo grali na festynie parafialnym i proboszcz sam ich zapowiadal! wtedy Zen był na pozycji keybord i vocal! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pueblo Re: Pan Zenek z siłowni co o nim sądzicie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.06, 22:18 zapomniale dodac ze kiedys ze swym ziomem przybilismy sie na silka na 10, a tu wszystko zamkniete! wbijamy do kanciapy a tam Zen lezacy na biurku!podbijamy patrzymy czy zyje a on sie przebudza i mowi ze jest troche niedysponowany bo na 50 rocznice urodzin wypił 55 piw! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HAHAHA Re: Pan Zenek z siłowni co o nim sądzicie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.06, 22:21 ZENEK z SIŁOWNI jest ERUDYTĄ, ESTETĄ i EKSCENTRYKIEM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cykuta Re: Pan Zenek z siłowni co o nim sądzicie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.06, 13:27 Pan Zenek ni eoddaje moczu! Pan zenek oddaje moczowi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jack Cake Re: Pan Zenek z siłowni co o nim sądzicie ? IP: *.hcz.com.pl 27.01.06, 09:26 O matko i córko ..... !!!! Nie mówcie, że on teraz gra na klawiszach i do tego jeszcze śpiewa. Zenek co prawda jest świetnym perkusistą, ma wspaniałe wyczucie rytmu, ale śpiewać nie potrafi i grać na klawiszach też nie, bo nie ma słuchu muzycznego :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenek - fan Re: Pan Zenek z siłowni co o nim sądzicie ? IP: 212.87.244.* 23.01.06, 13:18 podbijam temat ten wątek nie może zniknąć !!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malak_Al_Rahim Re: Pan Zenek z siłowni co o nim sądzicie ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.06, 13:34 Nie zginie ;-), Pan Zenek jest wieczny....tylko ostatnio jakoś tak się wyciszył "czycóś". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adizzz Re: Pan Zenek z siłowni co o nim sądzicie ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.06, 21:45 hehe wcale sie nie wyciszyl, dzisiejsza historia jak to bil sie niedawno z kolesiem cytuje "no rzucal sie to zajebalem mu w kregoslup, bez poprawek, ja nie bije ludzi po twarzy zeby nie bylo sladow, wiem gdzie trzeba uderzyc" :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
jogurt1975 Re: Pan Zenek z siłowni co o nim sądzicie ? 23.01.06, 14:01 O wioleccie Willas też się nasłuchałem.Ona oczywiście chciała coś więcej niż przyjażń,ale on nie - choć nadal śpiewają razem. A ilość zespołów (głównie amerykańskich) dla których pisał teksty jest baaaaaardzo długa (ACDC,Metallica,itd). Aha w stanach jest baaardzo znany (tylko nie wiem z jakiego powodu) załóżmy ZENEK FAN CLUB Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: berta Re: Pan Zenek z siłowni co o nim sądzicie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.06, 14:56 Dzis naprzykład słyszałam, jak Zenio mówił do jednej kobitki koło 40 że on sie bardzo zna na ludziach..... bo on jest socjolog.... a w ogóle to ma dużo znajomych w stanach i jakby chciał to by z tym wszystkim zrobił porządek.... że większość ludzi to szuje, on by ich powystrzelał... siedzą tylko i piją ,nic nie robią. Ludziom nie można pomagać, bo jak on był w uesa to go nikt nie pytał czy ma co jeść i gdzie spać, tylko kulka w łeb. A temu wszytkiemu to są winni Żydzi. "Ja to mam takie przeszkolenie prawie jak SSman... żyda to na kilometr poznam"... biedna kobieta, nie mogła sie od niego odgonić, a on wrzeszczał prawie na tych żydów... massakra... i tak ją chyba prze 2 godziny męczył... no dzisiaj to on chyba przesadził... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jack Cake Re: Pan Zenek z siłowni co o nim sądzicie ? IP: *.hcz.com.pl 27.01.06, 09:28 Może z tych samych powodów co na tym forum ? :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
k_7 Re: Pan Zenek z siłowni co o nim sądzicie ? 23.01.06, 18:59 O panu zenku mozna pisac wiele. wszystkie te historie juz znalam i zastanawia mnie jedno w jakim celu on tak sciemnia?myslalam ze tylko dziewczynom wciska taki kit zeby sie popisac ale widze ze nie i powiem wam ze to jest bardzo niepokojace, bo on chyba na prawde zaczyna wierzyc w to co mowi i siada mu psycha.pewnie sam juz nie wie co jest prawda a co sam zmyslil.jak go poznalam to opowiadal jak to wczoraj wygral 2000 zl w wyscigu kolarskim:P i przy kazdej okazji zmyslal cos nowego:jak to go napadlo 5 kolesi i oczywiscie musial wszystkich zbic przy uzyciu desek wyrwanych z lawki.innym razem szykowal sie do grand prix na zuzlu i musial pozyczyc od Drabika stare silniki bo sam bedzie skladal motor:D albo jak to T. Gollob dzwonil i prosil go zeby "poskladal" jego kolege bo sie polamal na trenigu.poza tym nie wiem czy wiecie ale pan zenek ma 72 letniego brata(ochroniarza)i..25 letnia siostre:D ale najgorsze bylo jak opowiadal ze on to sie nie spotyka ze starszymi paniami rozancowymi tylko z mlodymi 18wee,ale...sadze ze nie mozna smiac sie z cudzego nieszczescia.mlode 18 strzezcie sie pana zenka z silowni!!!!pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drabik Re: Pan Zenek z siłowni co o nim sądzicie ? IP: 212.87.244.* 24.01.06, 07:58 o totku też słyszałęm ,że jako jedyny w Polsce opracował system i potrafi przewidzieć cyfry jakie padną - ale podzielić się już nie chciał. O tym że nastawiał już każdego żużlowca nie muszę dodawać Odpowiedz Link Zgłoś
jogurt1975 Re: Pan Zenek z siłowni co o nim sądzicie ? 25.01.06, 07:35 Ten wątek nie zniknie póki my żyjemy............ ZENEK FOREVER RKS FOREVER Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szkiełko Re: Pan Zenek z siłowni co o nim sądzicie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.06, 22:36 trenowalem sobie zkumplem atu nagle zenek do babki ,ze: zarobil 200 zl, na: babce w wiezowcu zatrzasly sie drzwi na osmym pietrze a on przywiazal line do anteny i zszedl z dachu na balkon. a ostatnio najezdzal na kryszaka i danca ze kawalow nie umia opowiadac, sa zydami , anajlepsze kawaly to on opowiada . wysyla je do stanow i tam trzepie wielka kase. pozdro dla zenona;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jack Cake Re: Pan Zenek z siłowni co o nim sądzicie ? IP: 212.244.80.* 26.01.06, 23:17 Ponieważ ok. 3 lat grałem z Zenkiem w zespole muzyczny to zdążyłem go poznać dość dobrze. Osobiście nawet go lubię, a określiłbym go mianem: sfrustrowanego, niegroźnego kiciarza, który jest jak papier toaletowy, bo do każdej du... się przyklei. Trzeba przyznać, że na imprezach gdzie graliśmy nie było kobitki, której by nie zaczepił i opowiadał swoich historii, obściskiwał i obcałowywał. Wiele razy trzeba było stawać w obronie Zenia, który się naraził zazdrosnemu mężowi :) Oto kilka historyjek do kolekcji: Graliśmy imprezę w Zielonej Górze. Mieliśmy akurat zagrać kawałek, w którym Zenek miał swoje popisowe solo perkusyjne. A trzeba przyznać, że perkusistą jest świetnym. Naprawdę tego nie można mu zarzucić i powiem na marginesie, że z Zenkiem grało mi się naprawdę bardzo dobrze oczywiście mając na myśli go jako muzyka. Wracając do naszej historii - gitarzysta zagrał wstęp gitarowy do ustalonego podczas przerwy utworu i niewiadomo dlaczego po zagraniu krótkiej frazy gitarowej krzyknął "ES!!!" , co u nas w zespole oznaczało "Uwaga konczymy do najbliższego konca frazy", po czym zaczął grać wstęp do całkiem innego kawałka, w którym nasz bohater Zenek nie mógł już się popisać swoim kunsztem muzycznym. W połowie utworu Zeniu schodzi z perkusji, po czym zaczyna ją rozkręcać w celu spakowania i mówi "ja z chu...mi grał nie będę". Chwila konsternacji. Pytania z naszej strony "Zenek co się stało ? ... nie wygłupiaj się". Znów pada "ja z takimi chu...mi grał nie będę, pier... to i idę do domu". Po krótkiej rozmowie Zenek jednak przypomniał sobie, że jest zbyt daleko od domu i trochę trudno byłoby mu wrócić do Częstochowy. Podczas kolejnej przerwy stwierdził, że zagra z nami tą imprezę, ale nie będzie się starał. Obrażony na maksa na szego gitarzystę. Ponieważ ja miałem do Zenka dobre podejście i potrafiłem mu zawsze dać to, czego mu było trzeba czyli 5 minut sławy. Zaproponowałem, że zagramy improwizowaną wiązankę utworów Rock and Rollowych, w których Zenek świetnie się odnajdywał i miał swoje sola perkusyjne. Oczywiście jak zaproponowałem tak zrobiliśmy. Oczywiście Zeniu zagrał solo perkusyjne za co zebrał jak zwykle wielkie wielkie owacje i brawa. Zenek dosłownie był w niebowzięty. Jak by miał skrzydła to chyba by odfrunął. Oczywiście jak wcześniej wyzwał naszego gitarzystę obrażając się tak teraz już mówi do niego "Jasiu no co Ty, no przecież nie będziemy się gniewać na siebie, chodź walniemy po jednym". Tylko, ze te jedne to były po 3/4 szklanki wódki. Po kilku takich szybkich nasz gitarzysta już był w takim stanie, że najzwyczajniej w świecie nam odfrunął przelatując przez stojący przed nim piec gitarowy i upadając wraz z gitarą na twarz :) Na szczęście nic mu się nie stało. A po naszym Zenku nawet nie było widać, że tyle gorzały wchłonął :D Inna historyjka. Graliśmy sylwestra. Zenka akurat wzięło na produkty Herba Life. Stał się fanatykiem tej firmy. Na imprezę przywiózł całą masę olejków eterycznych, które ponoć miały pozytywnie wpływać na ludzi, proporczyki, znaczki i cholera wie co jeszcze. Poustawiał, porozwieszał, popsikał, polał - zapachy wszystkich tych olejków wymieszały się z sobą tworząc niepowtarzalną i dość nieprzyjemną won. Powracając do zespołu, nosił on ładną i niepowtarzalną nazwę "Finezja". Zawsze w zwyczaju mieliśmy przedstawiać się witając gości. Nagle okrzyk Zenia "ja, ja, ja zapowiem zespół". Po wielkich dyskusjach i oporach, że znów Zenek jak zwykle coś wymodzi, zgodziliśmy się na to. Jakże nasze obawy nie były bezpodstawne, gdyż Zenek przedstawiając nasz zespół powiedział ".... i gra dla Panstwa zespół Herba Life czyli Zioła Życia", po czym nieomieszkał zaproponować gościom sprzedaż produktów najwyższej jakości. Jedyne co mogliśmy zrobić w tym momencie to wyzwać go od chu.... i to właśnie uczyniliśmy :)))) Tego typu historii mógłbym opowiedzieć wiele o Zenku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZIELE Re: Pan Zenek z siłowni co o nim sądzicie ? IP: *.ar.wroc.pl 26.01.06, 23:46 PISZ wszystko co pamiętasz !!!! To najlepszy wątek na tym forum od wielu miesięcy !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malak_Al_Rahim Re: Pan Zenek z siłowni co o nim sądzicie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.06, 23:55 no staryyyyyyyyy BRAWOOOOOOOO - wymiękłem, po prostu odpadłem - ...gra dla państwa zespół herba life - to przebija nawet spawanie podwodne. Pisz jak leci - wszystko co pamietasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zen fan Re: Pan Zenek z siłowni co o nim sądzicie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.06, 21:36 a ja słyszałem że on pije tylko super tanie winka w sklepie całodobowym na palmpowej, a ostatnio nosi medal odwagi i męstwa który dostał w stanach za uratowanie 7 letniej dziewczynki z paszczy aligatora:) Podobno jeden ząb do tej pory ma obok koloana taka była silna i ostra walka, ale on wygrał i wyprawił go na swoje buty a z węża ma zrobiony pasek do spodni:) podobno może ma szanse dostać pokojową nagrodę Nobla:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mój trener Re: Pan Zenek z siłowni co o nim sądzicie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.06, 22:02 Pan Zenek to niezwykła postać, znam go ok.5 lat więc słyszałem od niego już sporo. Ostatnio chwalił sie swoim bratem podobno zna cztery języki służył w marines, podczas akcji w Iraku dostał nawet odznaczenie-purpurowe serce, za zniszczenie kilku czołgów i odbicie 8 jeńców a teraz ten jego brat służy w Polskiej Marynarce Wojennej w stopniu komandora. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mój trener Re: Pan Zenek z siłowni co o nim sądzicie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.06, 14:24 Wiec, widziałem (gzdzieś jesienią) Zenka w Auchanie ubrany był jak jakas gwiazda z westernu kapelusz itp. nie ma może w tym nic niezwykłego gdyby nie fakt, że szedł pod rękę z nawet ładną! dziewczyną (ok. 25 lat) oglądali biżuterie nawet Zenek przymierzał jakieś sygnety...Chodziłem tam za nimi chyba z 20 minut, Zenak jak wchodził gdzies do sklepu to zachowywał się tak jakby był jakąś gwiazdą filmową, najbardziej niezwykłe w tym wszystkim było zachowanie tej dziewczyny chodziła za nim krok w krok trzymali się za rękę i co chwile się do niego tuliła!!! Ciekaw tylko jestem co takiego jej o sobie opowiedział? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jack Cake Re: Pan Zenek z siłowni co o nim sądzicie ? IP: 212.244.80.* 28.01.06, 16:25 Bo prawda jest taka, że Zeniu to straszny babiarz i na każdej imprezie musiał zawsze jakąś babkę poderwać :))) Przyznam się nawet, że trochę mu zazdrościłem tej bezpośredniości i umiejętności bajerowania kobitek, które nie potrafiły mu się oprzeć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenek - fan Re: Pan Zenek z siłowni co o nim sądzicie ? IP: 212.87.244.* 27.01.06, 11:53 każdy kto opowie choc jedna historię o Zenie - ma prawo się ubiaga o członkowstwo w "ZEN FAN CLUB". Ja już opowiedziałem więc mnie przypada legitymacja nr .000001 ZEN FOREVER Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziuta Re: Pan Zenek z siłowni co o nim sądzicie ? IP: *.hcz.com.pl 27.01.06, 12:38 Czyżby był taki dobry w ćwiczeniach na "drążku" ?? Muszę to sprawdzic!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Pan Zenek z siłowni co o nim sądzicie ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.06, 10:55 hmmm bajki zenka juz znamy a moze teraz napiszecie cos co wiecie ze jest prawda o zenku jak np historje Jack Cake :D:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jack Cake Re: Pan Zenek z siłowni co o nim sądzicie ? IP: 212.244.80.* 28.01.06, 16:30 Kondycję to trzeba przyznać ma, nie tylko do wysiłku ale także i do picia :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d Re: Pan Zenek z siłowni co o nim sądzicie ? IP: *.trustnet.pl 28.01.06, 15:09 porombani jestescie gozej jak zenek wysmiewac sie z niego ,a nastepnie afiszowac to na forum. walcie sie psełdo pakezy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jack Cake Re: Pan Zenek z siłowni co o nim sądzicie ? IP: 212.244.80.* 28.01.06, 16:20 Bo nie znasz Zenka :)))) A tak w ogóle kto tu się naśmiewa ? Poczytaj dokłądniej, toż to więcej tu jest pozytywnych opinii o Zeniu. On sam w sobie jest śmieszny, bo jest, ale przy tym w pewien sposób sympatyczny. Bynajmniej ja go lubię. Co zaś się tyczy pakerstwa to też masz jakieś chore uprzedzenia :))) Jack Cake Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościu Re: Pan Zenek z siłowni co o nim sądzicie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.06, 16:50 Tylko Pan Zenek może pokonać we wszystkim Chucka Norrisa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malak_Al_Rahim Re: Pan Zenek z siłowni co o nim sądzicie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.06, 10:06 Opowieść dokładnie z ostatniej chwili :-) - a to w związku z wypadkiem w Katowicach Pana Zenka naszło na wspomnienia i mówi: " Panie kolego ja jak pracowałem w kopalni we Francji to jak tam tąpneło to nas chyba ze 150 osób zasypało. Ja tam nie wiem ilu uratowali, ale ja z kolegą sami żeśmy sie wygrzebali. Panie ja to tyle w życiu już przeżyłem, że niejedną ksiązke by napisał".....uuuaaaaa no nie mogłem - śmiać mi się chciało bo człowiek nie wie że ta ksiązka własnie o nim powstaje - a powage w rozmowie zachować musiałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Pan Zenek z siłowni co o nim sądzicie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.06, 23:59 podnosze temat-up Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenek - fan Re: Pan Zenek z siłowni co o nim sądzicie ? IP: 212.87.244.* 02.02.06, 09:41 up Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Pan Zenek z siłowni co o nim sądzicie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.06, 18:47 Dzieci przed snem patrzą czy pod łóżkiem nie mam baboków, baboki przed snem patrzą pod łóżko czy nie ma tam Chucka Norrisa, a Chuck Norris spogląda tam w obawie przed Zenkiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fan Zenonka Re: Pan Zenek z siłowni co o nim sądzicie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.06, 19:34 Dobre!!! Dobre bo prawdziwe ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan Re: Pan Zenek z siłowni co o nim sądzicie ? IP: *.21.pl 03.02.06, 12:04 Pamietam jak zenon w szatni gadał ze w jeden dzien pojechal do szwecji na grand prix jakies i oczywiscie je wygral i jeszzce w ten sam dzien wrucił na rowerze zeby siłownie otworzyc.Albo pamietam jaki kiedys po siłowni z dziura w spodniach na dupie chodził haha.poł zycia oczywiscie w wojsku spedził,że dostawał telefony prosili go zeby dołączył do gromu lecz sie niezgodził.Albo jak nikogo na dole juz niebyło na silce ja w szatni a on obcisła koszulke najmneijszy rozmiar załozył brzuch na wierzchu i z jakąs dziewczyną zszedł i ja bajerował.Albo raz w intermarchu go widziałem oczywiscie ubramy na kowboja w kapeluszu skurze i tych bucikach jak brał 10 pilsnerow najtanszych po 1.10. POdobno starych ludzich uzdrawia.Ostatnio to ciagle opowiada o swoich wyczynach rowerowych i o całym sprzęcie.haha duzo by tu pisac jeszcze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehee zenka wychowankowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.06, 13:41 wiecie chyba ze zenek ma swojego wychowanka. To bardzo obiecujacy mlodzieniec napewno kiedys bedzie mistrzem bo zenek ma go pod swoja opieka, Pewnie kieruje go do zawodow. Pewnie wiecie ktory to taki grubasek w okularach. Cwiczy w bialej koszulse i niebieskich spodenkach i jak cwiczy robi miny jak by sie zesral. Ale to bedzie mistrz bo zenek nauczyl go nowych cwiczen tak zwany prez Zenka ruch potyliczny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polis Re: zenka wychowankowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.06, 15:06 Grubasek jest ok.Jak wchodzi na salkę ,to nawet jak robię klatkę sztangą ,to czeka z wyciagniętą ręką.Proponuję tę stronę poświęcić tylko Zenowi a nie kolesiowi ,który jest w porządku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja pie.. Wyjazd zenka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.06, 10:43 Ostatnio Zenek jechal na wystep do poludniowego manchatanu. Mial taki maly wystepik z Maryla Rodowicz. Zenek chyba lata odrzutowcem bo na drugi dzien byl na silowni... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hhhhh Podejrzana plama IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.06, 10:52 Kiedys na silownie przyszla nowa dziewczyna taka nawet ladna. Oczwiscie jak to Zenek zaczal podrywy. Polozyl sie na laweczce i zaczal wyciskac wtedy wylonila sie podejrzana zolta plama na jego kroczu. Pewnie rozlal sobie najnowsza odzywke bo co innego moglo by to byc. Chyba ze te tanie sikacze z pod inter marche maja taki kolor. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Damiano Re: zenka wychowankowie IP: *.21.pl 08.02.06, 01:08 ej no nie jestem żadnym wychowankiem Zenka:P wyluzuj troche, forum jest zajebiste, ale mnie w to nie mieszajcie, proponuje dac cynk do joemonster żeby go dali zamiast Chucka. I WAL SIĘ Z TYM GRUBASKIEM Odpowiedz Link Zgłoś
temur23 Zenek 08.02.06, 10:47 Czy on przypadkiem nie pracował wcześniej u Paulinów na Jasnej Górze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przeor Re: Zenek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.06, 13:17 Wydaje mi się że jakbyś go zapytał o to czy pracował u Paulinów to by powiedział ,że tak.Doszłoby jeszcze do tego ,że jego jakiś tam pradziad założył zakon,a ojciec Kordecki to jego bliska rodzina. Odpowiedz Link Zgłoś
temur23 Re: Zenek 09.02.06, 19:36 Pewnie tak. Dlatego nie pytam jego. A od kiedy on tam pracuje? Odpowiedz Link Zgłoś
k_7 Re: Pan Zenek z siłowni co o nim sądzicie ? 04.02.06, 22:14 pan zenek nazywa sie pan zenek bo chuck norris bylo juz zajete:D pozdrawiam kochanego pana zenka ktory chcial mi dac pierscionek z brylantem, ktory sam znalazl i oszlifowal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poko Re: Pan Zenek z siłowni co o nim sądzicie ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.06, 22:41 Pan zenek jest wara Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dodusia Re: Pan Zenek z siłowni co o nim sądzicie ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.06, 16:33 to Chuck Norris nazywa się Chuck Norris,bo Pan Zenek było już zajęte :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Damiano Re: Pan Zenek z siłowni co o nim sądzicie ? IP: *.21.pl 08.02.06, 14:04 Zenka nic nie przebije ni ch*ja!!! nie ma takiej opcji!!! Kiedyś w wakacje zaczął mi nawijac że powinien być teraz w Saint Tropez na lazurowym wybrzeżu bo jego rodzina ma tam jacht, ale w postanowił zostać bo musi jeszcze podrasować rower a części ze stanów jeszcze nie przyszły. To jeszcze nic podobno brał u dział w jubileuszowym zjeździe harleyowców w stanie Arizona i jeździł Lotusem po autostradach w Kalifornii. W sumie nie wiadomo czy sie śmiać czy ubolewać nad jego losem. Najgorsze jest to że jak się doczepi to nie ma końca a i jeszcze jedno to przez niego Cimoszewicz zrezygnował z wyborów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mr.Zenek fan Re: Pan Zenek z siłowni co o nim sądzicie ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.06, 00:12 Hehe, wogóle to powaliło mnie na miejscu jak zobaczyłem że Pan Zenek ma swoje forum<lol> mnie "ujęła" opowieść jak to śpwiewał w operach na Sycylii, ale przestał żeby nie robić konkurencji Pavarottiemu (czy jak to się piszę). A dla mnie to on jest guru bo McGayver i Rambo to mu nawet do pięt nie dorastają. PAN ZENEK RULEZ!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p Re: Pan Zenek z siłowni co o nim sądzicie ? IP: *.21.pl 09.02.06, 15:21 A gdzie jest ta siłownia ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fan Zenonka Re: Pan Zenek z siłowni co o nim sądzicie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.06, 16:07 Jak to gdzie - Jesienna 44 - pawilon Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Pan Zenek z siłowni co o nim sądzicie ? IP: ipcop.ak* / *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.06, 19:36 Szukam dobrej siłowni...jako że jestem dziewczyną zależy mi na nadającym się dla mnie sprzęcie i kimś, kto dałby mi fachowych wskazówek (nie mówie tu koniecznie o Panu Zenku), czy na tej siłowni to znajdę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malak_Al_Rahim Re: Pan Zenek z siłowni co o nim sądzicie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.06, 19:52 Jasne, że tak. Nigdzie tak fachowej opieki jak tu ;-) okraszonej cudownymi opowieściami nie znajdziesz. Gdyby Chuck Norris miszkał w cz-wie chodziłby do Samsona ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: romek Re: Pan Zenek z siłowni co o nim sądzicie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.06, 21:48 podobno Zenek jest zakochany strasznie w Zuzannie Borowik i jak dobrze pójdzie to za 8 miesięcy urodzi mu syna:) Podobno na usg bobasek ma już długie włosy i kowbojki:) to na tyle:) Odpowiedz Link Zgłoś
adapter Re: Pan Zenek z siłowni co o nim sądzicie ? 15.02.06, 22:41 Gośc jest git ... pamietam, jedna historie ... powiedzial "wiecie teraz to internet i wogole wiec pewnie po mnie sie zgłosza" to było jakos kilka lat temu nie pamietam amerykanie jakąś akcje organizowali, a no i text na zakonczenie gadki ... "bo wiecie ja byłem z legii cudzoziemskiej" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szyman Re: Pan Zenek z siłowni co o nim sądzicie ? IP: *.com.pl 16.02.06, 08:01 Witam szanowny Adapterze, ja pamietam tekst jak to w Szwecji pobil rekord jakiegos toru zuzlowego i tego rekordu do dzis nie moga pobic, a jechal na kiepskim sprzecie i ze nawet Holta ze swoimi podrasowanymi motorami mu nie dwal mu rady, opowiadal ze jechal tak szybko ze malo co z rak kierownicy mu nie wyrwalo... Pozdrawiam sympatykow Zena. A i jeszcze bym zapomnial jak to koles jak przychodzilismy na silownie na 16 zajadal w swojej kanciapie sledzie w oleju z puszki lub zwykla kielbache jak sie go przylapalo to opowiadal ze brakuje mu protein i dlatego tak sie zywi, po czym jak wyszedl na sale zaczal sciemniac babkom jaka to on rygorystyczna diete trzyma i katarzniczo cwiczy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malak_Al_Rahim Nowa opowieść :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.06, 20:49 Dzisiaj pan Zenek mówi: - " oj ale mi sie udała impreza Coutry and western - pokazałem wszystkim jak sie strzela w Stanach. Miałem dwa colty pożyczone , koń mu kurcze dęba stanął a ja mimo to w środek tarczy - bach. Gościu z kryminalnej normalnie zdębiał jak to zobaczył, a moja kobieta była ze mnie taka dumna". Czyż to nie jest piękne - to nawet tego lichego Chucka Norrisa przebija. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zafascynowana Re: Pan Zenek z siłowni co o nim sądzicie ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.06, 18:03 podbijam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malak_Al_Rahim Podsumowanie - wierszem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.06, 21:06 Wiersz nieco hermetyczny ale dla uważnych czytelników tego tematu wszystko jasne Zenek Blues Byłem w Stanach, na Bermudach Villas miałem na swych udach Grałem kiedyś dla Niemena Wszystko to, to żadna ściema Oooo.....Zenek blues Mam swój klub na Manhattanie I uwodzę świetnie panie Z Arnim razem trenowałem Jak mnie wkurzał to go sprałem Oooo.....Zenek blues Wciąż doradzam we Włókniarzu Jak się skręca na wirażu A jak kiedys sprzęt swój złoże To Drabika upokorze, jeżdżąc wokół po tym torze Oooo.....Zenek blues Komandosem byłem w GROMIE żydów w całej Polsce gromię Na rowerze jeżdżę cudnie Sam do Gdańska w popołudnie Oooo.....Zenek blues Medycyny znam tajniki Na siłowni mam wyniki Kto mnie słucha i trenuje Wnet mistrzostwo uzyskuje Oooo.....Zenek blues W rękach siłę mam potworną Kość nastawię ci oporną A gdy mięsień wymasuję bólu nawet nie poczujesz Oooo.....Zenek blues Ja na świecie wszędzie byłem Wszystkim w życiu sie trudniłem Spawacz, górnik, perkusista Nurek, kolarz, wokalista Mam talentów ponad tysiąc żem jest geniusz - mogę przysiąc Chcesz o wszystkim sie przekonać Przyjdź trenować do Samsona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bozia Re: Podsumowanie - wierszem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.06, 21:10 Hhaaahaahha, Rahu, właśnie skończyłem sesję Mumio-Mumio-Mumio i miałem iść robić obiad, a ty mi tu jeszcze taki wałki wykręcasz... hehehehhe brawo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobe Re: Podsumowanie - wierszem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.06, 21:38 nie mam więcej pytań, zenek przoduje również w poezji śpiewanej :-);-) Al - super ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zozo Re: Podsumowanie - wierszem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.06, 08:06 :-) haha -->Up Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SIWY Re: Podsumowanie - wierszem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.06, 08:38 Pokażcie mu ten tekst :) Sie tak "ucieszy" że już nic w życiu nie powie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heh Re: Podsumowanie - wierszem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 08:49 Albo przeciwnie, Zenek się nakręci bo pomysli że to ktoś na poważnie napisał :))))))))))) ;) i pomyśli że jest lokalnym obiektem uwielbienia <lol> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malak_Al_Rahim Re: Podsumowanie - wierszem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.06, 09:15 Moim skromnym zdaniem - lepiej nie pokazywać bo cała potega opowieści tkwi w nieświadomości. Jak będzie wiedział że jest gdzies tam notowany, zauwazony zacznie "stwarzać" na siłe, lub wogóle sie zamknie w sobie a tak mamy czysty niczym nie skrępowany żywioł. I to jest piękne :-). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sqesta Re: Podsumowanie - wierszem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.06, 15:55 mega wypas ziom nie mam pytan kawal dobrego gówna zapodales .respect ajjjjjjjjjjj.pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafcio Re: Podsumowanie - wierszem IP: s2.l:* / *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.06, 11:33 A mnie opowiadał kiedyś jak przychodzili Cyganie na siłke,i jeden niechciał pokazać identyfikatora,to drugi mu przypie..ł aż się krwią zalał.Od tamtej pory zawsze pokazuje Panu Zenkowi identyfikator i bardzo Pana Zenka szanuje.Tyle tylko,że Pan Zenek nie brał w tym udziału,tzn.nie zbił kolesia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radek Re: Podsumowanie - wierszem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.06, 19:56 Mnie pół godzinu temu mówił,że był dzisiaj na siłowni jego znajomy bezrobotny.Zenek wykonał jeden telefon do przyjaciół do Szwecji i jutro znajomy jedzie tam do pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenkafan Re: Podsumowanie - wierszem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.06, 21:13 Czyżby siłownia Panazenkowa splajtowała? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malak_Al_Rahim Re: Podsumowanie - wierszem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.06, 22:12 Siłownia ma się dobrze tylko Zenek się ostatnio wyciszył jakoś tak ....może ten temat poczytał i mu się smutno biednemu zrobiło ;-) Odpowiedz Link Zgłoś