Dodaj do ulubionych

Pan Zenek z siłowni co o nim sądzicie ?

• Gość: Mateusz Re: Pan Zenek z siłowni co o nim sądzicie ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.06, 14:51
      Jak wiecie pan Zenek jest zapalonym kolarzem wiec nawet w autobusie jezdzi w
      swoim stroju kolarskim. Kiedys go spotkalem w autobusie i byl ubrany tak:klarki
      ktore nie sa obcisle bo Zenek ma chude nogi, bluza kolarska, kask kolarski,
      gogle, a buty wojskowe. Wogole Zenek jest udany. Jak sie najebie to chodzi
      ubrany calkiem na bialo. Wszyscy chyba znaja jego bujne kapelusze . Pozdrawiam
      pana Zenka oby wiecej bylo ludzi takich jak on.
      • Gość: gość Re: Pan Zenek z siłowni co o nim sądzicie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.06, 16:36
        Tylko Pan Zenek może pokonać Chucka Norrisa.
    • Gość: xxx Re: Pan Zenek z siłowni co o nim sądzicie ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.06, 15:18
      je..y kretyn,idiota,dureń-ale smieszny
      • Gość: heh Re: Pan Zenek z siłowni co o nim sądzicie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.06, 11:38
        Najlepsza akcja była jak Zenio jechał busem, a tam jakaś sexi laseczka się do
        niego uśmiecha, za chwile on do niej.
        Wysiadając z busa zaprosiła go na herbatę do siebie, oczywiście Zenek
        skorzystał.
        Po herbatce Zenek zbajerował pania i wylądowali w łóżku, kochali sie namiętnie
        wiele godzin :) po czym ona wyszła.(wszystko działo się przy zgaszonym świetle)
        Za chwile wchodzi i znów chce się z nim kochać, więc Zenek rusza do akcji i po
        kolejnych godzinach dzikiego sexu zaświecił światło i wtedy weszła druga laska
        identyczna jak ta która była w łóżku :)
        okazało się że Zen wychaczył bliżniaczki <lol> :D
        • edytatar Re: Pan Zenek z siłowni co o nim sądzicie ? 06.01.06, 21:45
          Zagladam tu co jakis czas i nie moge wyjsc z podziwu nad niezliczonymi
          talentami pana Zenaka.Proponuje wystawic go na czlowieka roku 2005 lub
          obecnego ,na pewno ma duze szanse.A moze by tak spisac jego zyciorys?Bylaby
          niezla lektura.
          • Gość: KOMODO Re: Pan Zenek z siłowni co o nim sądzicie ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.06, 11:49
            Mozemy zrobic o nim strone internetowa:) Ja mam pare fotek robionych z ukrycia
            jak Zenon cos znow wyprawia:) Zawsze podrywa kazda istote inna niz FACET :)
            A co do histori to jescze w zeszlym roku w lato mial startowac w Tur De Polonie
            jako kolarz z polski:) Ciekawe co szykuje na najblizsze miesiace:)

Pozdrowienia dla widzow Samsona:) bo cwiczyc przy zenku jest ciezko:P
    • Gość: Terrorysta Re: Pan Zenek z siłowni co o nim sądzicie ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.06, 12:50
      Nie zapominajcie ze Zenek jest osobą wpływową gdyz to wlasnie on załatwij cały
      sprzęt na siłownie dzieki swoim wplywom i powiązaniom u nowojorskiej mafi :) -
      rok temu sie tym szczycił <lol>
      • Gość: znającyZenkaOdLat Re: Pan Zenek z siłowni co o nim sądzicie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.06, 13:03
        Witam.
        historia jest taka,że Zenek był kiedys w latach 70-tych obiecującym perkusistą.
        dziś totalnie płynie w swojej bajce ale jest w tym uroczy.z pewnych źródeł
        wiem,ze ma nawet fanów w showbiznesie.
        dodam tylko ze znam też takie historie jak:
        -pobyt w miejscowości SzauŻem(we francji)
        -koncert Zenka w Szwecji
        -trasa ze Stingiem(na której Zenek przyrobił sporo kasy,Sting podobno straszny
        choleryk;)
        -specjalna seria instrumentów robiona specjalnie dla Zenka(oczywiście w Stanach)
        -koncerty i próby w Londynie z jakąś, cytuje:transzmetalową zajebistą kapelą
        -strojenie bębnów do dźwięku basu
        -zagranie dwudniowego wesela na bębny i głos(w obu przypadkach Zenek)
        -sylwester z orkiestrą Zbigniewa Górnego w Poznaniu(tym razem Zen grał na
        saxsie)
        oraz wiele innych;)
    • Gość: manager Re: Pan Zenek z siłowni co o nim sądzicie ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.06, 16:45
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=55&w=34568928
      Ej ludzie z Samsona dajcie znac Zenkowi
      • Gość: WIELKI WODZ Re: Pan Zenek z siłowni co o nim sądzicie ? IP: *.inds.pl / *.inds.pl 07.01.06, 22:26
        A ile kosztuje karnet na ta siłke u pana Zenka ? :)
        • Gość: illusion Re: Pan Zenek z siłowni co o nim sądzicie ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.06, 17:48
          Tak, pan Zenek jest udany :)
          Widzę, że nikt nie opisał historii, którą mnie opowiadał.
          Chodzi o to, że idzie sobie na siłkę a tu nagle zatrzymuje go policja. A on im
          pokazuje legitymację senatora częstochowy :) Oni zrobili wielkie oczy i poszli
          sobie. A on na odchodne do nich jeszcze z tekstem: "przyjeb..ał bym wam.
          Gdybyście byli, tak jak ja w wojsku, to dopiero tam zrobiliby z was ludzi."
          Albo kiedyś słyszałem jak bajerował babkę jakąś wmawiając jej, że Maślanka
          (prezes Włóksniarza) przed chwilą do nieg dzwonił i ma wpaść, bo Rune chciał
          pogadać.
          Było jeszcze kilka historyjek, ale sie powtarzały więc nie ma sensu pisać.
          Mieszkałem na Błesznie i chodziłem do Samsona, teraz mieszkam w Śródmieściu, ale
          nadal chodzę do Samsona. Pozdrowienia dla Zena :))
          • Gość: illusion Re: Pan Zenek z siłowni co o nim sądzicie ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.06, 17:52
            Jeszcze mi się przypomniał motyw jak spotakałem go w monopolce na bohaterów.
            Wszedłem tam z psem, akurat psina była mała, on tak na nią patrzy i patrzy i
            nagle mówi: "Ale ma mądre oczka,to będzie bardzo mądry pies. Ja wiem, ja się na
            tym znam, bo kiedyś miałem hodowlę psów". Psina faktycznie mądra jest, a Zenek
            nadal wymyśla świetne historie.
          • Gość: Ivan Kaffarow Re: Pan Zenek z siłowni co o nim sądzicie ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.06, 16:19
            Pamietacie jak zaczela sie wojna w Iraku? :) więc mniej wiecej wtym czase
            podszedl do mnie zenon i mowi : "Ja to k*rwa musze uwazac zeby mnie do wojska
            nie wzieli, bo ja to bylem w czerwonych beretach" :D

Jeszcze wczesniej chcial mi sprzedac buty ze skory aligatora, garnki
            parowe "dla prawdziwych kulturystow" ( w ktorych Zen robil soibe kielbache na
            gorąco)

Ponadto slyszalem jeszcze opowiesc o ucieczce przed komunizmem do
            klasztoru "szaolin" (jako potwierdzenie widzialem orginalny pierscie, ktory to
            maja tylko 2 czy 3 osoby w Polsce) orac rownie ciekawa historyjkę o tym jak Zen
            jezdzil na "scianie smierci" w uesa , mial wypadek i dlatego tak wyglada, ale
            wciaz dostaje dotacje od swoich licznych przyjaciol ze stanow :) Mozna by
            jeszscze napisac o antysemickich marszach rowniez w stanach, ktorte to
            organizowal Zen:) oraz o tym ze cytuję "ja to sie napier*alam ze skarpety
            leca" :) heheeheh zbierzcie te wszystkie opowiastki i zalozcie stronke o nim:)

AVE ZENON !!!
    • Gość: ggg Re: Pan Zenek z siłowni co o nim sądzicie ? IP: *.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.06, 17:13
      Tak czytam sobie ten waek i musze stwierdzic ze jest to prawdziwy czlowiek
      renesansu :D
      • Gość: kulka Re: Pan Zenek z siłowni co o nim sądzicie ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.06, 19:31
        Istny Leonardo!!
        • Gość: maxim Re: Pan Zenek z siłowni co o nim sądzicie ? IP: *.pl / 82.160.8.* 11.01.06, 01:30
          kiedys zachodze do kanciapy na gorzea Zenon nawija przez telefon z Andrzejem
          Gołotą żeby mu diete ustalic przed walka. Nie wiem czy wszyscy wiedza ze pisal
          texty metallice na czarna plyte.
          • Gość: maxim Re: Pan Zenek z siłowni co o nim sądzicie ? IP: *.pl / 82.160.8.* 11.01.06, 01:45
            znam tez historie jak to byl bosem mafii w Stanach ale musial stamtad uciekac
            bo mu zeczeli palic graty i strzelac w bialy dzien. NAjpierw spalili mu dom i
            beemke na podjezdzie a potem ... niestety w obawie ze nie podola calemu
            swiatkowi przestepczemu w Stanach musial zwiewac prywatnym jetem do Polski.Ale
            tutaj tez nie daja mu spokoju i musi sie ukrywac.
            Chodze na silownie od dlugiego juz czasu i tak sie zastanawiam czytajac te
            wszystkie posty ze ... ta silownia ma pewien urok. Zenek jest niezastapiony ale
            cwiczyc sie przy nim nie da.Jak juz wejdzie to jestem głodny nowych historii i
            nawet sam go czasami zaczepiam i podsylam temat( moze go rozwinie) Prawda jest
            taka ze zawsze go rozwija a ja i nie tylko ja jak widac mam z tego naprawde
            niezla polewke.
            Jak ktos chce poznac Zenka osobiscie to niech sie zapisze do SAMSONA na
            Jesienna za jakies 30 zl miesiecznie a polewke bedzie mial za friko.Same zyski.
            A jak ktos jest nowy to jest świeżym miesem dla Zenka i na pewno od ciekawych
            historii sie nie uchowa.Zawsze to cos nowego na forum sie pojawi.Jazda ludzie
            do Samsona poznac Zenka osobiscie
    • Gość: michał Re: Pan Zenek z siłowni co o nim sądzicie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.06, 21:54
      Pan Zenek leci dzisiaj do Francji na chrzciny:D Ten to dopiero ma życie
      • Gość: Cruk Re: Pan Zenek z siłowni co o nim sądzicie ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.06, 00:15
        Jesli kojazycie Foresta Gumpa i jego historie z 2 ksiązek to są one jak Reksio
        przy Szariku porownojąc z naszym Kochanym <Zamotnym> Zenusiem kolo mi opowiadał
        podczas przypadkowej podrózy Autobusowej<Wracalem z badan na wyrostek> jak to
        on byl badany w Nasa na wezły chłonne i że na bank mam to samo. Że niewspomne o
        tym jak pomógł staruszce w busie i nieprzesadzil powiedzial 3-em tylko 3-em
        dryblasom ze moze i ma długie włosy ale Chrystusem niejest i moze im dopier...
        co by onim niepowiedziec Jego Niemieckie buty Pumy za 15 złoty z pod naszego
        sezamu w koloze fioletowym są rewelka.... Pozdro wracam od lutego
        • Gość: Fan Zenonka Re: Pan Zenek z siłowni co o nim sądzicie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.06, 06:32
          Potwierdzam :-), opowieść o długich "Chrystusowych" włosach równiez słyszałem
          ale było to wieki temu - coś koło 1999r. A ciekawe czy Zenek zna Chucka
          Norisa. :-) ???
    • Gość: paker Re: Pan Zenek z siłowni co o nim sądzicie ? IP: 212.87.244.* 20.01.06, 13:02
      o medytacji Pamiętam sam ,chwałił sie że medytacją "wymedytował" wynik wyborów
      i że w ogóle gdyby nie medytacja nie wygrałby w japoni prestiżowych zawodów w
      kung fu.

aha ostatnio też dzwonili do niego z włokniarza aby im dorzadzić co mają począć
      w sprawie holty i maślanki. Ja się pytam co im powiedział to ,powiedział że
      jest to wiadomość POUFNA.
    • Gość: mała Re: Pan Zenek z siłowni co o nim sądzicie ? IP: *.cel.czest.pl 20.01.06, 15:43
      Dobre, dobre! Podbijam wątek, bo czekam na jeszcze!
      • Gość: Kochaś Re: Pan Zenek z siłowni co o nim sądzicie ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.06, 15:16
        Kocham mojego pana, Zenuś jest wprost uroczy, dziś nawet idę do niego na 16, kto
        wie może usłyszę jakąś nową historyjkę. Się napaliłam na mego pana. achhhhhhhh
    • Gość: Pudzianowska sympatia Zena IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.06, 10:32
      ano wlasnie, czy ktos slyszal historie o sympatii Zena? Swoja droga bardzo lubie to jego okreslenie "sympatia" tráci myszká, ale ja tez w podstawowce mowilam tak o moich milosciach... sympatia jest lekarką (sic!) no i w ogole jest debest:)) a moze ona naprawde istnieje, sama juz nie wiem co prawda a co klamstwem jest...:D
      pozdrawiam
    • Gość: dEviL from BleSzno Re: Pan Zenek z siłowni co o nim sądzicie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.06, 17:52
      Tak tak zaiste Pan Zenek jest niezłym marzycielem i wciskaczem lipnych bajerek,
      niesamowite jest to ze zawsze potrafi wymyslec cos dziwnego i nowego w
      zaleznosci od sytuacji, nikt nie wspomniał że grał na perskusji otwierajac
      igrzyska olimpijskie na wembley oraz że w zespołach muzycznych gra tylko
      z "amerykańcami" bo tutaj w kraju to za niski poziom, jakiś rok temu chciał mi
      i mojemu koledze wcisnąć jakąś lipną skórę z frendzlami a'la wiejski chłopek z
      texasu którą dostał od swojego syna z USA, kiedy zaostrzyl sie konflikt w Iraku
      mówił: że jego pierwszego wezmą na wojne bo jego dane są w Internecie i oni
      sobie zdają sprawe że on ma najlepszą kondycje. Ostatnio biega po siłowni i
      kazdemu chce wcisnąć breloczek za 10 zeta chociaz powinien je rozdać za darmo,
      ale ogólnie Zenio to poczciwy chłopina, calkiem nieszkodliwy i niesamowicie
      smieszny, takze wielkie POZDRO dla Zenobiusza, jedź dalej z tematem :]]]
    • Gość: dEviL from BleSzno Re: Pan Zenek z siłowni co o nim sądzicie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.06, 17:59
      Raz Zenek chyba zrobił kupe w majty bo koledzy chcąc sie dostać pod prysznic
      musieli sie dobijać kilka minut do zamknietych drzwi, gdy otworzyły sie drzwi z
      środka wyłoniła się twarz Zenobiusza i poczuli uderzenie fali smrodu kału, od
      razu im sie odechcialo prysznica ... POZDRO Zenobiusz
      • Gość: michał Re: Pan Zenek z siłowni co o nim sądzicie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.06, 19:39
        Obawiam się że chyba nie raz i nie dwa! Ostatnio tak dawało smrodem z jego
        pokoju że aż czuć było na korytarzu.
        • Gość: pueblo Re: Pan Zenek z siłowni co o nim sądzicie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.06, 22:13
          Poczciwy Zenuś!tak jest perkusistą i nawet niezle gra(fakt-bo sam slyszalem)
          mialem zespol i wbijal sie na proby i oferowal nam palisandrowy zestaw
          perkusyjny za 20000zł! Jak chodzilem na silke to proponowal mi wspaniala
          witamine C ze stanow a produkowaną w dorzeczu amazonki!Kiedys chcial bym z nim
          pojechal do salonu IDEI bo on nie moze podac swych danych bo jest szpiegiem
          innej sieci!A tak generalnie to czesto z nim gadam i spoo chlop z niego co z
          tego ze nie chodze tam od 3 lat ale on zawsze mowi ze coraz lepiej wygladam :)!
          Znam osobe ktorej zenek nastawil reke!tu dźgnał tu pociagnał i wszystko chulało!
          Pozdrawiam Zenka!
          P.S. gdybyście nie wiedzieli to zespoł pana Zenona nazywa sie "PODKOWA
          SZCZĘSCIA" wiem bo grali na festynie parafialnym i proboszcz sam ich zapowiadal!
          wtedy Zen był na pozycji keybord i vocal!
          • Gość: pueblo Re: Pan Zenek z siłowni co o nim sądzicie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.06, 22:18
            zapomniale dodac ze kiedys ze swym ziomem przybilismy sie na silka na 10, a tu
            wszystko zamkniete! wbijamy do kanciapy a tam Zen lezacy na biurku!podbijamy
            patrzymy czy zyje a on sie przebudza i mowi ze jest troche niedysponowany bo na
            50 rocznice urodzin wypił 55 piw!
          • Gość: HAHAHA Re: Pan Zenek z siłowni co o nim sądzicie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.06, 22:21
            ZENEK z SIŁOWNI jest ERUDYTĄ, ESTETĄ i EKSCENTRYKIEM
            • Gość: cykuta Re: Pan Zenek z siłowni co o nim sądzicie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.06, 13:27
              Pan Zenek ni eoddaje moczu! Pan zenek oddaje moczowi!
          • Gość: Jack Cake Re: Pan Zenek z siłowni co o nim sądzicie ? IP: *.hcz.com.pl 27.01.06, 09:26
            O matko i córko ..... !!!! Nie mówcie, że on teraz gra na klawiszach i do tego
            jeszcze śpiewa.
            Zenek co prawda jest świetnym perkusistą, ma wspaniałe wyczucie rytmu, ale
            śpiewać nie potrafi i grać na klawiszach też nie, bo nie ma słuchu
            muzycznego :)))
    • Gość: zenek - fan Re: Pan Zenek z siłowni co o nim sądzicie ? IP: 212.87.244.* 23.01.06, 13:18
      podbijam temat

ten wątek nie może zniknąć !!!!!!!!!
      • Gość: Malak_Al_Rahim Re: Pan Zenek z siłowni co o nim sądzicie ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.06, 13:34
        Nie zginie ;-), Pan Zenek jest wieczny....tylko ostatnio jakoś tak się
        wyciszył "czycóś".
        • Gość: Adizzz Re: Pan Zenek z siłowni co o nim sądzicie ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.06, 21:45
          hehe wcale sie nie wyciszyl, dzisiejsza historia jak to bil sie niedawno z kolesiem cytuje "no rzucal sie to zajebalem mu w kregoslup, bez poprawek, ja nie bije ludzi po twarzy zeby nie bylo sladow, wiem gdzie trzeba uderzyc" :))))
    • jogurt1975 Re: Pan Zenek z siłowni co o nim sądzicie ? 23.01.06, 14:01
      O wioleccie Willas też się nasłuchałem.Ona oczywiście chciała coś więcej niż
      przyjażń,ale on nie - choć nadal śpiewają razem. A ilość zespołów (głównie
      amerykańskich) dla których pisał teksty jest baaaaaardzo długa
      (ACDC,Metallica,itd).

Aha w stanach jest baaardzo znany (tylko nie wiem z jakiego powodu)

załóżmy ZENEK FAN CLUB

• Gość: berta Re: Pan Zenek z siłowni co o nim sądzicie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.06, 14:56
        Dzis naprzykład słyszałam, jak Zenio mówił do jednej kobitki koło 40 że on sie
        bardzo zna na ludziach..... bo on jest socjolog.... a w ogóle to ma dużo
        znajomych w stanach i jakby chciał to by z tym wszystkim zrobił porządek.... że
        większość ludzi to szuje, on by ich powystrzelał... siedzą tylko i piją ,nic nie
        robią. Ludziom nie można pomagać, bo jak on był w uesa to go nikt nie pytał czy
        ma co jeść i gdzie spać, tylko kulka w łeb. A temu wszytkiemu to są winni Żydzi.
        "Ja to mam takie przeszkolenie prawie jak SSman... żyda to na kilometr
        poznam"... biedna kobieta, nie mogła sie od niego odgonić, a on wrzeszczał
        prawie na tych żydów... massakra... i tak ją chyba prze 2 godziny męczył... no
        dzisiaj to on chyba przesadził...
      • Gość: Jack Cake Re: Pan Zenek z siłowni co o nim sądzicie ? IP: *.hcz.com.pl 27.01.06, 09:28
        Może z tych samych powodów co na tym forum ? :))))
    • k_7 Re: Pan Zenek z siłowni co o nim sądzicie ? 23.01.06, 18:59
      O panu zenku mozna pisac wiele. wszystkie te historie juz znalam i zastanawia
      mnie jedno w jakim celu on tak sciemnia?myslalam ze tylko dziewczynom wciska
      taki kit zeby sie popisac ale widze ze nie i powiem wam ze to jest bardzo
      niepokojace, bo on chyba na prawde zaczyna wierzyc w to co mowi i siada mu
      psycha.pewnie sam juz nie wie co jest prawda a co sam zmyslil.jak go poznalam
      to opowiadal jak to wczoraj wygral 2000 zl w wyscigu kolarskim:P i przy kazdej
      okazji zmyslal cos nowego:jak to go napadlo 5 kolesi i oczywiscie musial
      wszystkich zbic przy uzyciu desek wyrwanych z lawki.innym razem szykowal sie do
      grand prix na zuzlu i musial pozyczyc od Drabika stare silniki bo sam bedzie
      skladal motor:D albo jak to T. Gollob dzwonil i prosil go zeby "poskladal" jego
      kolege bo sie polamal na trenigu.poza tym nie wiem czy wiecie ale pan zenek ma
      72 letniego brata(ochroniarza)i..25 letnia siostre:D ale najgorsze bylo jak
      opowiadal ze on to sie nie spotyka ze starszymi paniami rozancowymi tylko z
      mlodymi 18wee,ale...sadze ze nie mozna smiac sie z cudzego nieszczescia.mlode
      18 strzezcie sie pana zenka z silowni!!!!pozdrawiam
      • Gość: drabik Re: Pan Zenek z siłowni co o nim sądzicie ? IP: 212.87.244.* 24.01.06, 07:58
        o totku też słyszałęm ,że jako jedyny w Polsce opracował system i potrafi
        przewidzieć cyfry jakie padną - ale podzielić się już nie chciał.

O tym że nastawiał już każdego żużlowca nie muszę dodawać
      • jogurt1975 Re: Pan Zenek z siłowni co o nim sądzicie ? 25.01.06, 07:35
        Ten wątek nie zniknie póki my żyjemy............

ZENEK FOREVER
        RKS FOREVER
    • Gość: szkiełko Re: Pan Zenek z siłowni co o nim sądzicie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.06, 22:36
      trenowalem sobie zkumplem atu nagle zenek do babki ,ze:

zarobil 200 zl, na: babce w wiezowcu zatrzasly sie drzwi na osmym pietrze a on
      przywiazal line do anteny i zszedl z dachu na balkon. a ostatnio najezdzal na
      kryszaka i danca ze kawalow nie umia opowiadac, sa zydami , anajlepsze kawaly
      to on opowiada . wysyla je do stanow i tam trzepie wielka kase. pozdro dla
      zenona;)
    • Gość: Jack Cake Re: Pan Zenek z siłowni co o nim sądzicie ? IP: 212.244.80.* 26.01.06, 23:17
      Ponieważ ok. 3 lat grałem z Zenkiem w zespole muzyczny to zdążyłem go poznać dość dobrze.
      Osobiście nawet go lubię, a określiłbym go mianem: sfrustrowanego, niegroźnego kiciarza, który jest jak papier toaletowy, bo do każdej du... się przyklei.
      Trzeba przyznać, że na imprezach gdzie graliśmy nie było kobitki, której by nie zaczepił i opowiadał swoich historii, obściskiwał i obcałowywał. Wiele razy trzeba było stawać w obronie Zenia, który się naraził zazdrosnemu mężowi :)

Oto kilka historyjek do kolekcji:

Graliśmy imprezę w Zielonej Górze. Mieliśmy akurat zagrać kawałek, w którym Zenek miał swoje popisowe solo perkusyjne. A trzeba przyznać, że perkusistą jest świetnym. Naprawdę tego nie można mu zarzucić i powiem na marginesie, że z Zenkiem grało mi się naprawdę bardzo dobrze oczywiście mając na myśli go jako muzyka.
      Wracając do naszej historii - gitarzysta zagrał wstęp gitarowy do ustalonego podczas przerwy utworu i niewiadomo dlaczego po zagraniu krótkiej frazy gitarowej krzyknął "ES!!!" , co u nas w zespole oznaczało "Uwaga konczymy do najbliższego konca frazy", po czym zaczął grać wstęp do całkiem innego kawałka, w którym nasz bohater Zenek nie mógł już się popisać swoim kunsztem muzycznym. W połowie utworu Zeniu schodzi z perkusji, po czym zaczyna ją rozkręcać w celu spakowania i mówi "ja z chu...mi grał nie będę". Chwila konsternacji. Pytania z naszej strony "Zenek co się stało ? ... nie wygłupiaj się". Znów pada "ja z takimi chu...mi grał nie będę, pier... to i idę do domu". Po krótkiej rozmowie Zenek jednak przypomniał sobie, że jest zbyt daleko od domu i trochę trudno byłoby mu wrócić do Częstochowy. Podczas kolejnej przerwy stwierdził, że zagra z nami tą imprezę, ale nie będzie się starał. Obrażony na maksa na szego gitarzystę. Ponieważ ja miałem do Zenka dobre podejście i potrafiłem mu zawsze dać to, czego mu było trzeba czyli 5 minut sławy. Zaproponowałem, że zagramy improwizowaną wiązankę utworów Rock and Rollowych, w których Zenek świetnie się odnajdywał i miał swoje sola perkusyjne. Oczywiście jak zaproponowałem tak zrobiliśmy. Oczywiście Zeniu zagrał solo perkusyjne za co zebrał jak zwykle wielkie wielkie owacje i brawa. Zenek dosłownie był w niebowzięty. Jak by miał skrzydła to chyba by odfrunął. Oczywiście jak wcześniej wyzwał naszego gitarzystę obrażając się tak teraz już mówi do niego "Jasiu no co Ty, no przecież nie będziemy się gniewać na siebie, chodź walniemy po jednym". Tylko, ze te jedne to były po 3/4 szklanki wódki. Po kilku takich szybkich nasz gitarzysta już był w takim stanie, że najzwyczajniej w świecie nam odfrunął przelatując przez stojący przed nim piec gitarowy i upadając wraz z gitarą na twarz :) Na szczęście nic mu się nie stało. A po naszym Zenku nawet nie było widać, że tyle gorzały wchłonął :D

Inna historyjka. Graliśmy sylwestra. Zenka akurat wzięło na produkty Herba Life. Stał się fanatykiem tej firmy. Na imprezę przywiózł całą masę olejków eterycznych, które ponoć miały pozytywnie wpływać na ludzi, proporczyki, znaczki i cholera wie co jeszcze. Poustawiał, porozwieszał, popsikał, polał - zapachy wszystkich tych olejków wymieszały się z sobą tworząc niepowtarzalną i dość nieprzyjemną won.
      Powracając do zespołu, nosił on ładną i niepowtarzalną nazwę "Finezja". Zawsze w zwyczaju mieliśmy przedstawiać się witając gości. Nagle okrzyk Zenia "ja, ja, ja zapowiem zespół". Po wielkich dyskusjach i oporach, że znów Zenek jak zwykle coś wymodzi, zgodziliśmy się na to. Jakże nasze obawy nie były bezpodstawne, gdyż Zenek przedstawiając nasz zespół powiedział ".... i gra dla Panstwa zespół Herba Life czyli Zioła Życia", po czym nieomieszkał zaproponować gościom sprzedaż produktów najwyższej jakości. Jedyne co mogliśmy zrobić w tym momencie to wyzwać go od chu.... i to właśnie uczyniliśmy :))))

Tego typu historii mógłbym opowiedzieć wiele o Zenku.
      • Gość: ZIELE Re: Pan Zenek z siłowni co o nim sądzicie ? IP: *.ar.wroc.pl 26.01.06, 23:46
        PISZ wszystko co pamiętasz !!!!

To najlepszy wątek na tym forum od wielu miesięcy !!!!
        • Gość: Malak_Al_Rahim Re: Pan Zenek z siłowni co o nim sądzicie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.06, 23:55
          no staryyyyyyyyy BRAWOOOOOOOO - wymiękłem, po prostu odpadłem - ...gra dla
          państwa zespół herba life - to przebija nawet spawanie podwodne. Pisz jak leci -
          wszystko co pamietasz.
      • Gość: zen fan Re: Pan Zenek z siłowni co o nim sądzicie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.06, 21:36
        a ja słyszałem że on pije tylko super tanie winka w sklepie całodobowym na
        palmpowej, a ostatnio nosi medal odwagi i męstwa który dostał w stanach za
        uratowanie 7 letniej dziewczynki z paszczy aligatora:)
        Podobno jeden ząb do tej pory ma obok koloana taka była silna i ostra walka,
        ale on wygrał i wyprawił go na swoje buty a z węża ma zrobiony pasek do
        spodni:) podobno może ma szanse dostać pokojową nagrodę Nobla:)
      • Gość: mój trener Re: Pan Zenek z siłowni co o nim sądzicie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.06, 22:02
        Pan Zenek to niezwykła postać, znam go ok.5 lat więc słyszałem od niego już
        sporo. Ostatnio chwalił sie swoim bratem podobno zna cztery języki służył w
        marines, podczas akcji w Iraku dostał nawet odznaczenie-purpurowe serce, za
        zniszczenie kilku czołgów i odbicie 8 jeńców a teraz ten jego brat służy w
        Polskiej Marynarce Wojennej w stopniu komandora.

• Gość: mój trener Re: Pan Zenek z siłowni co o nim sądzicie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.06, 14:24
          Wiec, widziałem (gzdzieś jesienią) Zenka w Auchanie ubrany był jak jakas
          gwiazda z westernu kapelusz itp. nie ma może w tym nic niezwykłego gdyby nie
          fakt, że szedł pod rękę z nawet ładną! dziewczyną (ok. 25 lat) oglądali
          biżuterie nawet Zenek przymierzał jakieś sygnety...Chodziłem tam za nimi chyba
          z 20 minut, Zenak jak wchodził gdzies do sklepu to zachowywał się tak jakby był
          jakąś gwiazdą filmową, najbardziej niezwykłe w tym wszystkim było zachowanie
          tej dziewczyny chodziła za nim krok w krok trzymali się za rękę i co chwile się
          do niego tuliła!!! Ciekaw tylko jestem co takiego jej o sobie opowiedział?
          • Gość: Jack Cake Re: Pan Zenek z siłowni co o nim sądzicie ? IP: 212.244.80.* 28.01.06, 16:25
            Bo prawda jest taka, że Zeniu to straszny babiarz i na każdej imprezie musiał zawsze jakąś babkę poderwać :)))
            Przyznam się nawet, że trochę mu zazdrościłem tej bezpośredniości i umiejętności bajerowania kobitek, które nie potrafiły mu się oprzeć.
    • Gość: zenek - fan Re: Pan Zenek z siłowni co o nim sądzicie ? IP: 212.87.244.* 27.01.06, 11:53
      każdy kto opowie choc jedna historię o Zenie - ma prawo się ubiaga o
      członkowstwo w "ZEN FAN CLUB". Ja już opowiedziałem więc mnie przypada
      legitymacja nr .000001

ZEN FOREVER
    • Gość: ziuta Re: Pan Zenek z siłowni co o nim sądzicie ? IP: *.hcz.com.pl 27.01.06, 12:38
      Czyżby był taki dobry w ćwiczeniach na "drążku" ??
      Muszę to sprawdzic!!
      • Gość: xyz Re: Pan Zenek z siłowni co o nim sądzicie ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.06, 10:55
        hmmm bajki zenka juz znamy a moze teraz napiszecie cos co wiecie ze jest prawda
        o zenku jak np historje Jack Cake :D:D
      • Gość: Jack Cake Re: Pan Zenek z siłowni co o nim sądzicie ? IP: 212.244.80.* 28.01.06, 16:30
        Kondycję to trzeba przyznać ma, nie tylko do wysiłku ale także i do picia :)))
    • Gość: d Re: Pan Zenek z siłowni co o nim sądzicie ? IP: *.trustnet.pl 28.01.06, 15:09
      porombani jestescie gozej jak zenek wysmiewac sie z niego ,a nastepnie afiszowac
      to na forum. walcie sie psełdo pakezy.
      • Gość: Jack Cake Re: Pan Zenek z siłowni co o nim sądzicie ? IP: 212.244.80.* 28.01.06, 16:20
        Bo nie znasz Zenka :))))
        A tak w ogóle kto tu się naśmiewa ?
        Poczytaj dokłądniej, toż to więcej tu jest pozytywnych opinii o Zeniu.
        On sam w sobie jest śmieszny, bo jest, ale przy tym w pewien sposób sympatyczny. Bynajmniej ja go lubię.
        Co zaś się tyczy pakerstwa to też masz jakieś chore uprzedzenia :)))

Jack Cake
        • Gość: gościu Re: Pan Zenek z siłowni co o nim sądzicie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.06, 16:50
          Tylko Pan Zenek może pokonać we wszystkim Chucka Norrisa.
          • Gość: Malak_Al_Rahim Re: Pan Zenek z siłowni co o nim sądzicie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.06, 10:06
            Opowieść dokładnie z ostatniej chwili :-) - a to w związku z wypadkiem w
            Katowicach Pana Zenka naszło na wspomnienia i mówi: " Panie kolego ja jak
            pracowałem w kopalni we Francji to jak tam tąpneło to nas chyba ze 150 osób
            zasypało. Ja tam nie wiem ilu uratowali, ale ja z kolegą sami żeśmy sie
            wygrzebali. Panie ja to tyle w życiu już przeżyłem, że niejedną ksiązke by
            napisał".....uuuaaaaa no nie mogłem - śmiać mi się chciało bo człowiek nie wie
            że ta ksiązka własnie o nim powstaje - a powage w rozmowie zachować musiałem.
            • Gość: Marcin Re: Pan Zenek z siłowni co o nim sądzicie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.06, 23:59
              podnosze temat-up
            • Gość: zenek - fan Re: Pan Zenek z siłowni co o nim sądzicie ? IP: 212.87.244.* 02.02.06, 09:41
              up
    • Gość: lol Re: Pan Zenek z siłowni co o nim sądzicie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.06, 18:47
      Dzieci przed snem patrzą czy pod łóżkiem nie mam baboków, baboki przed snem
      patrzą pod łóżko czy nie ma tam Chucka Norrisa, a Chuck Norris spogląda tam w
      obawie przed Zenkiem :)
      • Gość: Fan Zenonka Re: Pan Zenek z siłowni co o nim sądzicie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.06, 19:34
        Dobre!!! Dobre bo prawdziwe ;-)
        • Gość: fan Re: Pan Zenek z siłowni co o nim sądzicie ? IP: *.21.pl 03.02.06, 12:04
          Pamietam jak zenon w szatni gadał ze w jeden dzien pojechal do szwecji na
          grand prix jakies i oczywiscie je wygral i jeszzce w ten sam dzien wrucił na
          rowerze zeby siłownie otworzyc.Albo pamietam jaki kiedys po siłowni z dziura w
          spodniach na dupie chodził haha.poł zycia oczywiscie w wojsku spedził,że
          dostawał telefony prosili go zeby dołączył do gromu lecz sie niezgodził.Albo
          jak nikogo na dole juz niebyło na silce ja w szatni a on obcisła koszulke
          najmneijszy rozmiar załozył brzuch na wierzchu i z jakąs dziewczyną zszedł i ja
          bajerował.Albo raz w intermarchu go widziałem oczywiscie ubramy na kowboja w
          kapeluszu skurze i tych bucikach jak brał 10 pilsnerow najtanszych po 1.10.
          POdobno starych ludzich uzdrawia.Ostatnio to ciagle opowiada o swoich
          wyczynach rowerowych i o całym sprzęcie.haha duzo by tu pisac jeszcze
          • Gość: hehee zenka wychowankowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.06, 13:41
            wiecie chyba ze zenek ma swojego wychowanka. To bardzo obiecujacy mlodzieniec
            napewno kiedys bedzie mistrzem bo zenek ma go pod swoja opieka, Pewnie kieruje
            go do zawodow. Pewnie wiecie ktory to taki grubasek w okularach. Cwiczy w
            bialej koszulse i niebieskich spodenkach i jak cwiczy robi miny jak by sie
            zesral. Ale to bedzie mistrz bo zenek nauczyl go nowych cwiczen tak zwany prez
            Zenka ruch potyliczny.
            • Gość: Polis Re: zenka wychowankowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.06, 15:06
              Grubasek jest ok.Jak wchodzi na salkę ,to nawet jak robię klatkę sztangą ,to
              czeka z wyciagniętą ręką.Proponuję tę stronę poświęcić tylko Zenowi a nie
              kolesiowi ,który jest w porządku.
              • Gość: ja pie.. Wyjazd zenka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.06, 10:43
                Ostatnio Zenek jechal na wystep do poludniowego manchatanu. Mial taki maly
                wystepik z Maryla Rodowicz. Zenek chyba lata odrzutowcem bo na drugi dzien byl
                na silowni...
                • Gość: hhhhh Podejrzana plama IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.06, 10:52
                  Kiedys na silownie przyszla nowa dziewczyna taka nawet ladna. Oczwiscie jak to
                  Zenek zaczal podrywy. Polozyl sie na laweczce i zaczal wyciskac wtedy wylonila
                  sie podejrzana zolta plama na jego kroczu. Pewnie rozlal sobie najnowsza
                  odzywke bo co innego moglo by to byc. Chyba ze te tanie sikacze z pod inter
                  marche maja taki kolor.
            • Gość: Damiano Re: zenka wychowankowie IP: *.21.pl 08.02.06, 01:08
              ej no nie jestem żadnym wychowankiem Zenka:P wyluzuj troche, forum jest
              zajebiste, ale mnie w to nie mieszajcie, proponuje dac cynk do joemonster żeby
              go dali zamiast Chucka. I WAL SIĘ Z TYM GRUBASKIEM
              • temur23 Zenek 08.02.06, 10:47
                Czy on przypadkiem nie pracował wcześniej u Paulinów na Jasnej Górze?
                • Gość: przeor Re: Zenek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.06, 13:17
                  Wydaje mi się że jakbyś go zapytał o to czy pracował u Paulinów to by
                  powiedział ,że tak.Doszłoby jeszcze do tego ,że jego jakiś tam pradziad założył
                  zakon,a ojciec Kordecki to jego bliska rodzina.
                  • temur23 Re: Zenek 09.02.06, 19:36
                    Pewnie tak. Dlatego nie pytam jego. A od kiedy on tam pracuje?
    • k_7 Re: Pan Zenek z siłowni co o nim sądzicie ? 04.02.06, 22:14
      pan zenek nazywa sie pan zenek bo chuck norris bylo juz zajete:D
      pozdrawiam kochanego pana zenka ktory chcial mi dac pierscionek z brylantem,
      ktory sam znalazl i oszlifowal.
      • Gość: Poko Re: Pan Zenek z siłowni co o nim sądzicie ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.02.06, 22:41
        Pan zenek jest wara
        • Gość: dodusia Re: Pan Zenek z siłowni co o nim sądzicie ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.06, 16:33
          to Chuck Norris nazywa się Chuck Norris,bo Pan Zenek było już zajęte :)
    • Gość: Damiano Re: Pan Zenek z siłowni co o nim sądzicie ? IP: *.21.pl 08.02.06, 14:04
      Zenka nic nie przebije ni ch*ja!!! nie ma takiej opcji!!! Kiedyś w wakacje
      zaczął mi nawijac że powinien być teraz w Saint Tropez na lazurowym wybrzeżu bo
      jego rodzina ma tam jacht, ale w postanowił zostać bo musi jeszcze podrasować
      rower a części ze stanów jeszcze nie przyszły. To jeszcze nic podobno brał u
      dział w jubileuszowym zjeździe harleyowców w stanie Arizona i jeździł Lotusem po
      autostradach w Kalifornii. W sumie nie wiadomo czy sie śmiać czy ubolewać nad
      jego losem. Najgorsze jest to że jak się doczepi to nie ma końca a i jeszcze
      jedno to przez niego Cimoszewicz zrezygnował z wyborów...
      • Gość: Mr.Zenek fan Re: Pan Zenek z siłowni co o nim sądzicie ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.06, 00:12
        Hehe, wogóle to powaliło mnie na miejscu jak zobaczyłem że Pan Zenek ma swoje
        forum<lol> mnie "ujęła" opowieść jak to śpwiewał w operach na Sycylii, ale
        przestał żeby nie robić konkurencji Pavarottiemu (czy jak to się piszę). A dla
        mnie to on jest guru bo McGayver i Rambo to mu nawet do pięt nie dorastają.
        PAN ZENEK RULEZ!!!
        • Gość: p Re: Pan Zenek z siłowni co o nim sądzicie ? IP: *.21.pl 09.02.06, 15:21
          A gdzie jest ta siłownia ?
          • Gość: Fan Zenonka Re: Pan Zenek z siłowni co o nim sądzicie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.06, 16:07
            Jak to gdzie - Jesienna 44 - pawilon
    • Gość: ona Re: Pan Zenek z siłowni co o nim sądzicie ? IP: ipcop.ak* / *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.06, 19:36
      Szukam dobrej siłowni...jako że jestem dziewczyną zależy mi na nadającym się dla
      mnie sprzęcie i kimś, kto dałby mi fachowych wskazówek (nie mówie tu koniecznie
      o Panu Zenku), czy na tej siłowni to znajdę?
      • Gość: Malak_Al_Rahim Re: Pan Zenek z siłowni co o nim sądzicie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.06, 19:52
        Jasne, że tak. Nigdzie tak fachowej opieki jak tu ;-) okraszonej cudownymi
        opowieściami nie znajdziesz. Gdyby Chuck Norris miszkał w cz-wie chodziłby do
        Samsona ;-)
    • Gość: romek Re: Pan Zenek z siłowni co o nim sądzicie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.06, 21:48
      podobno Zenek jest zakochany strasznie
      w Zuzannie Borowik i jak dobrze pójdzie to za 8 miesięcy urodzi mu syna:)
      Podobno na usg bobasek ma już długie włosy i kowbojki:)
      to na tyle:)

• adapter Re: Pan Zenek z siłowni co o nim sądzicie ? 15.02.06, 22:41
        Gośc jest git ... pamietam, jedna historie ... powiedzial "wiecie teraz to
        internet i wogole wiec pewnie po mnie sie zgłosza" to było jakos kilka lat temu
        nie pamietam amerykanie jakąś akcje organizowali, a no i text na zakonczenie
        gadki ... "bo wiecie ja byłem z legii cudzoziemskiej"
        • Gość: szyman Re: Pan Zenek z siłowni co o nim sądzicie ? IP: *.com.pl 16.02.06, 08:01
          Witam szanowny Adapterze, ja pamietam tekst jak to w Szwecji pobil rekord jakiegos toru zuzlowego i tego rekordu do dzis nie moga pobic, a jechal na kiepskim sprzecie i ze nawet Holta ze swoimi podrasowanymi motorami mu nie dwal mu rady, opowiadal ze jechal tak szybko ze malo co z rak kierownicy mu nie wyrwalo... Pozdrawiam sympatykow Zena. A i jeszcze bym zapomnial jak to koles jak przychodzilismy na silownie na 16 zajadal w swojej kanciapie sledzie w oleju z puszki lub zwykla kielbache jak sie go przylapalo to opowiadal ze brakuje mu protein i dlatego tak sie zywi, po czym jak wyszedl na sale zaczal sciemniac babkom jaka to on rygorystyczna diete trzyma i katarzniczo cwiczy :)
          • Gość: Malak_Al_Rahim Nowa opowieść :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.06, 20:49
            Dzisiaj pan Zenek mówi: - " oj ale mi sie udała impreza Coutry and western -
            pokazałem wszystkim jak sie strzela w Stanach. Miałem dwa colty pożyczone , koń
            mu kurcze dęba stanął a ja mimo to w środek tarczy - bach. Gościu z kryminalnej
            normalnie zdębiał jak to zobaczył, a moja kobieta była ze mnie taka dumna".
            Czyż to nie jest piękne - to nawet tego lichego Chucka Norrisa przebija.
    • Gość: zafascynowana Re: Pan Zenek z siłowni co o nim sądzicie ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.06, 18:03
      podbijam
      • Gość: Malak_Al_Rahim Podsumowanie - wierszem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.06, 21:06
        Wiersz nieco hermetyczny ale dla uważnych czytelników tego tematu wszystko jasne
        Zenek Blues
        Byłem w Stanach, na Bermudach
        Villas miałem na swych udach
        Grałem kiedyś dla Niemena
        Wszystko to, to żadna ściema

Oooo.....Zenek blues

Mam swój klub na Manhattanie
        I uwodzę świetnie panie
        Z Arnim razem trenowałem
        Jak mnie wkurzał to go sprałem

Oooo.....Zenek blues

Wciąż doradzam we Włókniarzu
        Jak się skręca na wirażu
        A jak kiedys sprzęt swój złoże
        To Drabika upokorze,
        jeżdżąc wokół po tym torze

Oooo.....Zenek blues

Komandosem byłem w GROMIE
        żydów w całej Polsce gromię
        Na rowerze jeżdżę cudnie
        Sam do Gdańska w popołudnie

Oooo.....Zenek blues

Medycyny znam tajniki
        Na siłowni mam wyniki
        Kto mnie słucha i trenuje
        Wnet mistrzostwo uzyskuje

Oooo.....Zenek blues

W rękach siłę mam potworną
        Kość nastawię ci oporną
        A gdy mięsień wymasuję
        bólu nawet nie poczujesz

Oooo.....Zenek blues

Ja na świecie wszędzie byłem
        Wszystkim w życiu sie trudniłem
        Spawacz, górnik, perkusista
        Nurek, kolarz, wokalista

Mam talentów ponad tysiąc
        żem jest geniusz - mogę przysiąc
        Chcesz o wszystkim sie przekonać
        Przyjdź trenować do Samsona
        • Gość: Bozia Re: Podsumowanie - wierszem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.06, 21:10
          Hhaaahaahha, Rahu, właśnie skończyłem sesję Mumio-Mumio-Mumio i miałem iść robić
          obiad, a ty mi tu jeszcze taki wałki wykręcasz... hehehehhe brawo!!!
        • Gość: kobe Re: Podsumowanie - wierszem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.06, 21:38
          nie mam więcej pytań,
          zenek przoduje również w poezji śpiewanej :-);-)
          Al - super ;]
          • Gość: Zozo Re: Podsumowanie - wierszem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.06, 08:06
            :-) haha -->Up
            • Gość: SIWY Re: Podsumowanie - wierszem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.06, 08:38
              Pokażcie mu ten tekst :) Sie tak "ucieszy" że już nic w życiu nie powie
              • Gość: heh Re: Podsumowanie - wierszem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.06, 08:49
                Albo przeciwnie, Zenek się nakręci bo pomysli że to ktoś na poważnie
                napisał :))))))))))) ;) i pomyśli że jest lokalnym obiektem uwielbienia <lol>
                • Gość: Malak_Al_Rahim Re: Podsumowanie - wierszem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.06, 09:15
                  Moim skromnym zdaniem - lepiej nie pokazywać bo cała potega opowieści tkwi w
                  nieświadomości. Jak będzie wiedział że jest gdzies tam notowany, zauwazony
                  zacznie "stwarzać" na siłe, lub wogóle sie zamknie w sobie a tak mamy czysty
                  niczym nie skrępowany żywioł. I to jest piękne :-).
        • Gość: sqesta Re: Podsumowanie - wierszem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.06, 15:55
          mega wypas ziom nie mam pytan kawal dobrego gówna zapodales .respect
          ajjjjjjjjjjj.pozdro
          • Gość: Rafcio Re: Podsumowanie - wierszem IP: s2.l:* / *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.06, 11:33
            A mnie opowiadał kiedyś jak przychodzili Cyganie na siłke,i jeden niechciał
            pokazać identyfikatora,to drugi mu przypie..ł aż się krwią zalał.Od tamtej
            pory zawsze pokazuje Panu Zenkowi identyfikator i bardzo Pana Zenka
            szanuje.Tyle tylko,że Pan Zenek nie brał w tym udziału,tzn.nie zbił kolesia.
        • Gość: lilu Re: Podsumowanie - wierszem IP: *.com.pl 23.02.06, 19:26
          super !!!
          • Gość: radek Re: Podsumowanie - wierszem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.06, 19:56
            Mnie pół godzinu temu mówił,że był dzisiaj na siłowni jego znajomy
            bezrobotny.Zenek wykonał jeden telefon do przyjaciół do Szwecji i jutro znajomy
            jedzie tam do pracy.
            • Gość: zenkafan Re: Podsumowanie - wierszem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.06, 21:13
              Czyżby siłownia Panazenkowa splajtowała?
              • Gość: Malak_Al_Rahim Re: Podsumowanie - wierszem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.06, 22:12
                Siłownia ma się dobrze tylko Zenek się ostatnio wyciszył jakoś tak ....może ten
                temat poczytał i mu się smutno biednemu zrobiło ;-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka