Dodaj do ulubionych

Pan Zenek z siłowni co o nim sądzicie ?

• Gość: Bobo Re: Pan Zenek z siłowni co o nim sądzicie ? IP: *.com.pl / *.cn.com.pl 23.02.06, 18:24
      Mnie kiedys p.Zenek opowiadał że grał trasę koncertową z Tiną Turner !!! ;)
      niezle co ???

• Gość: Sweet Re: Pan Zenek z siłowni co o nim sądzicie ? IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 03.03.06, 21:45
      Moja mama chodzi na siłownie i mi opowiada o Zenku.Zenek jest fajny fajną ma
      opaskę.Podobno wali od niego
      • Gość: A-Layne Re: Pan Zenek z siłowni co o nim sądzicie ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.06, 22:50
        Nie znam gościa ale już go lubię :-) Ale się uśmiałam!!!
        • Gość: rozbawiona Re: Pan Zenek z siłowni co o nim sądzicie ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.06, 14:54
          podbijam ;-)
          • Gość: :) Re: Pan Zenek z siłowni co o nim sądzicie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.06, 18:39
            a teraz wyobrazcie sobie ze wszystko bco zen mowil jest prawda :D:D:DD:D a tak
            na serio to ostatnio dowiedzialem sie ze gral w Slayerze (na perce ofkorse) ale
            zrezygnowal bo oni cpali, ale na pozegnanie dali mu naszywke......
    • Gość: Robinho Re: Pan Zenek z siłowni co o nim sądzicie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.06, 21:28
      Mnie opowiadał,że jechał kiedyś przez las i potrącił lisa.Wysiadł z samochodu
      i pobiegł za nim , ale lis nagle zniknąła a w tym miejscu znalazł w walizce
      miliard złotych!!!!!!!!
      • Gość: yesyes Re: Pan Zenek z siłowni co o nim sądzicie ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.06, 10:46
        stronka o Zenku... MASTAZEN.ONE.PL - dopiero sie rozwija, ale w pełni rozwinąć
        moze się jedynie z Wasza pomocą. Zapraszamy.
        • Gość: ja zenek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.06, 11:49
          raz zenek przyszedl do szatni i zaczal opowiedac ze przyjechal do niego wuj z
          USA podobno dawny ciezarowiec zalozyl sobie wszystkie krazki a gryf i robil
          martwy ciag. Zenek mowil ze nawet DACHU by przy nim wymiekl podczas wyciskania
          na klate!!!! hehehe!!!!!!!!!!
          • Gość: hehe stary dobry Zenek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.06, 11:56
            zenek raz opowiadal o jednym ze swoich koncertow. Mowil ze najperw bedzie cisza
            on wiedzie na charleju w takiej czarnej pelerynie. zsiadzie z motoru i jak
            uderzy palkami w perkusje to zza jego plecow wylonia sie plomienie. w ten dzien
            biegal za kolega i pokazywal mu najszerszy grzbiet. Wtedy to Zenkowi odbilo!!
            Pierwszy raz go w takim stanie widzielismy. hehe!!!!!!! stary dobry Zenek !
          • Gość: heeeeeeheeeeee Re: zenek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.06, 11:59
            opowiedal mi ostatnio ze niedlugo bierze slub z jakas mloda kobieta tylko czeka
            az jego corka wyjdzie za maz bo to tak nie wypada! na jego slubie maja grac
            bitelsi!!
            • Gość: Przemo23 Re: zenek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.05.06, 23:35
              podbijam temat ;)
              Dzisia Zen grał w swojej kanciapce na... klarnecie :)
              Czyżby zmienił instrument?!
              Jedno jest pewne - facet nie do zagięcia hiehie!
              Pozdro dla wszystkich z siłki na Jesiennej!
              • Gość: Zenon Fanatic Re: zenek IP: 87.239.176.* 16.06.06, 22:23
                Dziś Zenon, opowiadał pewnym paniom, że nie nie kupi auto bo po co mu skoro lata
                motolotnią na silownie. Następnie nawijał że Kaczyńscy to żydzi, żyd dzieli sie
                na żyda wschodniego (ci sa najgorsi) oraz żydzi zachodni (oni juz sa lepsi bo
                zamerykanizowani). Polska wstąpiła do UE, aby nasza młodzież wyjechała za
                granice do pracy, czym zrobią miejsce dla Żydów.
                • Gość: Writer Re: zenek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.06, 20:05
                  Witam co tam slychac.... ostatnio mastazen opowiadal ze piaska to on bije na
                  wokal i ze bedzie grał niedlugo ze swoja amerykanska kapela w kosciele na
                  rakowie,aha i opowiadal ze ma bratowa w meksyku....
                  masta jest najlepsze piszcie
                  • Gość: mój trener Re: zenek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.06, 00:28
                    Spotkałem ostatnio Zenka w Intermarche (w sumie bardzo czesto robi tam zakupy
                    zwłaszcza ok godz. 9-11) opowiadał mi, że przyjechał teraz do niego znajomy z
                    Warszawy który pracuje w "Ministerstwie Sportu" i obiecał mu spora dotacje na
                    siłownie ze środków Unii europejskiej
                    • Gość: FanMasta Re: zenek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.06, 21:35
                      Zen prawie codziennie jest w intermarche rano zazwyczaj o 9 wypija najtansze
                      piwko i wyrusza dalej w droga.
    • Gość: Sweet Re: Pan Zenek z siłowni co o nim sądzicie ? IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 09.07.06, 14:28
      Zenek jest fajny mam dobry humor jak słyszę jego opowieści.
      • morpheuss456 Re: Pan Zenek z siłowni co o nim sądzicie ? 21.07.06, 21:33
        co tam nowego u zena?
        • Gość: MastaFan Re: Pan Zenek z siłowni co o nim sądzicie ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.06, 23:40
          zen ostatnio szkolil antyterrorystow,latal mysliwcem w legii cudzoziemskiej i
          ma plecy u krolewskich cyganow.
          • Gość: FanZenonka Re: Pan Zenek z siłowni co o nim sądzicie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.06, 11:10
            Nowy tekst: "A startuję już ostatni raz na żużlu w Szwecji, musze tylko troche
            aeroobowo poćwiczyć. Drabik mi silnik załatwił i jade....."bez komentarza :-
            ))).
    • Gość: Bart od Szymka Re: Pan Zenek z siłowni co o nim sądzicie ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.06, 20:53
      Zen to jest spoko gość i trener .Ps pozdrawiam mięsniaków z SAMSONA :) :)
      • Gość: zaqwert1 Re: Pan Zenek z siłowni co o nim sądzicie ? IP: *.prenet.pl 29.09.06, 21:05
        dzięki za pozdrowienia. a o zenku jeszcze się dużo ciekawych rzeczy dowiemy
      • Gość: V Re: Pan Zenek z siłowni co o nim sądzicie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.06, 13:43
        Hehe, kafary też Cię pozdrawiają, a swoją drogą wczoraj słyszałem jak Mr.Z
        uskuteczniał opowieść o tym jak to grywał sobie w Piwicy pod Baranami na
        perkusji(sic!) i czasem wpadał do nich ś.p. pan Marek Grechuta i że to jego
        znajomy był. No poprostu Zenek jest obłedny:D pozdro dla wszystkich;]
    • Gość: Zenek Re: Pan Zenek z siłowni co o nim sądzicie ? IP: *.realestate.net.pl 22.11.06, 17:39
      Jak można tak o mnie mówić te moje historyjki to tak opowiadam,żeby było
      śmiesznie na siłowni.
      • Gość: dorcia_20 Re: Pan Zenek z siłowni co o nim sądzicie ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.06, 21:48
        Zenek kiedyś podrywał moją matkę, , nawijał żejej że ostatanio odwiedził chucka
        norrisa w teksasie, jego rodzinnym miescie <hahaha>, który udzielał mu
        prywatnych lekcji:D pozdro wszystkich pakerków;*
        • Gość: ja :) wysanie mocy by P. Zenek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.06, 20:18
          ostatnio kolegą pokazywał chwyt (złapal kolege za dłon ) i powiedział że teraz
          zabiera mu moc ... a pozatym że ma 7 dan w Kendo i że kopie gościa -wtedy on
          wylatuje na 1 piętro i umiera...
          • Gość: woland Zenek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.06, 21:54
            ja juz biegam na te silke z pol roku i nasluchalem sie co niemiara:D jedno
            trzeba przyznac, Zenek jest bajkopisarzem ale spoko z niego koles:D pozdr!!
      • Gość: michał Re: Pan Zenek z siłowni co o nim sądzicie ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.07, 17:41
        mi ostatnio zenek opowiadał ze jak był na sylwestra na sali to bił z 7 chłopami
        na raz , jednym ruchem z jednego zdarł garnitur a tak to to wszystkich
        poprzerzucał przez płot .... a bardziej to sie śmialismy ostatnio jak ćwiczył na
        bramce troche dziwne ćwiczenie z ameryki ....tylko ze nikt nie wiedział na co to
        było a jak zaczął przy tym dziwne dżwieki wydawać to ja zanim sie spojżałem to
        myślałem ze sie zeżygał buhahaha.....pozdro zenek i dla wszystkich
    • Gość: mariusz Re: Pan Zenek z siłowni co o nim sądzicie ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.07, 19:47
      Znam Zenka od dawna!!!!!!!!!!!!!!!! To świr!!!-z Ameryki południowej albo z
      okolic...JEGO NAJGŁUPSZE GŁUPOTY TO: że jest właścicielem siłowni, chociaż jest
      jedynie alkocholikiem; mówił mi kiedyś,że jeździł Rolls Roicem po stepach, że
      zdemolował jakieś kible i pobił multum ludzi, że walczy z żydami i dopóki on
      żyje, to nie ma miejsca dl nich w tym kraju. PIWO TO JEGO PRIORYTET. UWAGA-TO
      ALKOCHOLIK, a swoj drogą to powinien się leczyć i to mocnymi lekami.Powinien
      zmienić miejsce zamieszkania z Ameryki na LUBLINIEC!!!!!!!
      • misiakilla Co slychac na silowni? 27.02.07, 10:27
        Jak tam na silce? Zen ciagle wali texty?
        Kto zostal ze starej dobrej ekipy? Wszyscy sie juz pohajtali?
        • Gość: sylwia Re: Co slychac na silowni? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.07, 23:23
          Mam zamiar chodzic na ta siłownię ale po przeczytaniu tych opowieści trochę się
          wacham napiszcie czy on jest dobrym trenerem.
          • Gość: z błeszna Re: Co slychac na silowni? IP: *.gprspla.plusgsm.pl 02.03.07, 00:59
            znam brata Zenona. Pracuje na Hucie , gra w amatorskiej lidze tenisa stolowego,
            jako młodziak grał w piłkę na rakowie. Niestety nie jest komandosem ani
            milionerem z ameryki, ale spoko gość. Zenka znam tylko z opowieści, ale wydaje
            mi się że to raczej pozytywnie zakręcony gość

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka