Gość: ARO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.05, 20:38 Jak wyżej,jest zamieszany w jakąś afere. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: do idioty aro Re: TYLKO NIE KURPIOS!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.05, 22:14 precyzuj,a nie pomowienia. "zamieszany w jakas afere". Brzmi bardzo przekonujaco :). rozumu zycze pod choinka. TYLKO KURPIOS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aro Re: TYLKO NIE KURPIOS!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.05, 23:54 Zamieszany jest w afere z twoją matką, chodzi o sex francuski chyba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ehgrtshj Re: TYLKO NIE KURPIOS!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.trustnet.pl 25.12.05, 14:09 pisząc takie bzdury powinni cię zidentyfikować złapać i zamknąć w pierdlu to co piszesz bez dowodów to oszczerstwo i pomówienie, osobiście nie darze lekarzy szacunkiem, uważam ich za złodzieji i łapówkarzy, podejrzewam że w/w lekarz nie różni sie niczym od innych kolegów po fachu, ale żeby pisac takie bezpodstawne oszczerstwa na forum publicznym to trzeba być kretynem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aro Re: TYLKO NIE KURPIOS!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.05, 17:31 jest zamieszany w śmierc pacjenta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: TYLKO NIE KURPIOS!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.05, 17:48 ZYCZE PIOTROWI KURPIOSOWI SUKCESU BO TO NAPRAWDE SUPER GOSC A TOBIE ARO TO TYLTO PAWULON !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hgon Re: TYLKO NIE KURPIOS!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.12.05, 22:56 Panu dr Kurpiosowi życzę wygranych wyborów. Wszelkimi pomówieniami wolnorynkowych socjalistów nie przejmować się. Wszystkich nie znających sprawy a opierających się na pomówieniach uprzejmie prosi się żeby dołączyli do szeregu ludzi zdenerwowanych i aby łyknęli sobie melisę na nerwy, ewentualnie poczytali sobie kojące artykuły senatora z Czeladzi(dość ciekawe czasami)i cieszyli się faktem,że już niedługo ten pan będzie miał więcej czasu na pracę redakcyjną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raf Re: TYLKO NIE KURPIOS!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 195.116.81.* 26.12.05, 10:45 A ja z panem Kurpiosem miałem doczynienia, kiedy leżał w szpitalu na Mirowskiej mój ojciec po wypadku. Tylko interwencja mojej ciotki uratowała tego skur....syna od rozwałki twarzy. Nie rozpoznał skrętu jelit, palant zasrany. Fachowiec z niego taki zajebisty, że jestem gotów uwierzyć, że coś spieprzył. PS. jestem wyborcą PO, ale jak go zobaczyłem na plakatach to mi się w środku coś zagotowało Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konrad Re: TYLKO NIE KURPIOS!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 26.12.05, 10:52 I dlatego wlasnie na niego zaglosuje zeby juz nikogo nie leczyl! Odpowiedz Link Zgłoś