Dodaj do ulubionych

od kiedy zaczyna sie wysprzedaz w media markt???

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.12.05, 14:32
witam mam male pytanko od ktorego grudnia zaczyna sie wysprzedaz w media
markt?z gory dzieki za odpowiedz
Obserwuj wątek
    • Gość: Lee wyprzedaz dla idiotow ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.12.05, 17:29

nie kupuj u tych oszustow, ja nawet plytki przestane tam kupowac, wole dac
      zarobic zwyklemu polskiemu sklepikowi komputerowemu ..

fakju media markt ...:(
      • Gość: życzliwy Re: wyprzedaz dla idiotow ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.05, 19:19
        Dokładnie - fałszywe promocje dla idiotów. W tamtym tygodniu w x-komie kupiłem
        monitor LCD za 1120 zł o ponad 100 zł taniej niż w MM a przy tym miło i fachowo
        mi doradzono. Ostatnio nawet jedzenia w supermarketach nie kupuję i dobrze na
        tym wychodzę.
        • inna-bajka Re: wyprzedaz dla idiotow ... 25.12.05, 19:36
          Zgadzam sie w zupełnosci.
          Tam jest tak szybka rotacja pracowników, ze nikomu nie opłaca sie ich szkolić.
          Lepiej iść np. do Magnesu.
          Bardzo miła i fachowa obsługa, mozna się targować co do ceny.
          Pan, który mnie obsługiwał miał wiedze, która powalił takiego laika AGD i RTV.
          Najlepsze jest to, ze nie wciskał mi rzeczy których nie potrzebuje jak np.
          pralka z oszałamiająca liczbą obrotów.
          • Gość: ja Re: wyprzedaz dla idiotow ... IP: *.zar.vectranet.pl / 80.51.235.* 25.12.05, 23:40
            to od kiedy jest ta wyprzedaz?
            • Gość: antymarketowiec Re: wyprzedaz dla idiotow ... IP: 195.116.81.* 26.12.05, 18:14
              Nie slyszales co koledzy mowili ??? Nie pokazuj sie pod MM bo po glowie
              dostaniesz :D Pozdro
        • Gość: marcin_r Re: wyprzedaz dla idiotow ... IP: *.21.pl / *.21.pl 26.12.05, 14:49
          Mnie tam nieraz się zdarza kupić czyste płytki CD i książki informatyczne (są
          tańsze niż w księgarniach, w zależności od ceny - im wyższa, tym większa różnica
          na korzyść MM).
          A z tańszym żarciem w marketach jest różnie i jest naprawdę tańsze, gdy ściśle
          się kupuje to co się zaplanowało, bo gdy "przy okazji" kupuje się inne
          niezaplanowane rzeczy to już nie jest tak różowo :)
          • Gość: wkrętka Re: wyprzedaz od wtorku IP: 195.116.81.* 26.12.05, 18:35
            podobno od wtorku.
            • Gość: wer Re: wyprzedaz od wtorku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.05, 22:24
              Ja kupile prad swietami w tamtym roku DVD-RW dl w VOBiSIE za 299zł w promocji
              światecznej a w MM w promocji bylo to samo za 349zł........
              Wiec pomyslcie najpierw a potem kupujcie !!!!!
              No chyba ze glosowaliscie na Kaczke to i tak was nie wpuszcza:):):)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka