Gość: olka32112 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.12.05, 14:32 witam mam male pytanko od ktorego grudnia zaczyna sie wysprzedaz w media markt?z gory dzieki za odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Lee wyprzedaz dla idiotow ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.12.05, 17:29 nie kupuj u tych oszustow, ja nawet plytki przestane tam kupowac, wole dac zarobic zwyklemu polskiemu sklepikowi komputerowemu .. fakju media markt ...:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: życzliwy Re: wyprzedaz dla idiotow ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.05, 19:19 Dokładnie - fałszywe promocje dla idiotów. W tamtym tygodniu w x-komie kupiłem monitor LCD za 1120 zł o ponad 100 zł taniej niż w MM a przy tym miło i fachowo mi doradzono. Ostatnio nawet jedzenia w supermarketach nie kupuję i dobrze na tym wychodzę. Odpowiedz Link Zgłoś
inna-bajka Re: wyprzedaz dla idiotow ... 25.12.05, 19:36 Zgadzam sie w zupełnosci. Tam jest tak szybka rotacja pracowników, ze nikomu nie opłaca sie ich szkolić. Lepiej iść np. do Magnesu. Bardzo miła i fachowa obsługa, mozna się targować co do ceny. Pan, który mnie obsługiwał miał wiedze, która powalił takiego laika AGD i RTV. Najlepsze jest to, ze nie wciskał mi rzeczy których nie potrzebuje jak np. pralka z oszałamiająca liczbą obrotów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: wyprzedaz dla idiotow ... IP: *.zar.vectranet.pl / 80.51.235.* 25.12.05, 23:40 to od kiedy jest ta wyprzedaz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antymarketowiec Re: wyprzedaz dla idiotow ... IP: 195.116.81.* 26.12.05, 18:14 Nie slyszales co koledzy mowili ??? Nie pokazuj sie pod MM bo po glowie dostaniesz :D Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin_r Re: wyprzedaz dla idiotow ... IP: *.21.pl / *.21.pl 26.12.05, 14:49 Mnie tam nieraz się zdarza kupić czyste płytki CD i książki informatyczne (są tańsze niż w księgarniach, w zależności od ceny - im wyższa, tym większa różnica na korzyść MM). A z tańszym żarciem w marketach jest różnie i jest naprawdę tańsze, gdy ściśle się kupuje to co się zaplanowało, bo gdy "przy okazji" kupuje się inne niezaplanowane rzeczy to już nie jest tak różowo :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wkrętka Re: wyprzedaz od wtorku IP: 195.116.81.* 26.12.05, 18:35 podobno od wtorku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wer Re: wyprzedaz od wtorku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.05, 22:24 Ja kupile prad swietami w tamtym roku DVD-RW dl w VOBiSIE za 299zł w promocji światecznej a w MM w promocji bylo to samo za 349zł........ Wiec pomyslcie najpierw a potem kupujcie !!!!! No chyba ze glosowaliscie na Kaczke to i tak was nie wpuszcza:):):) Odpowiedz Link Zgłoś