desmond1 30.12.05, 07:44 Niestety nie uda się zatrzymać Rune w Częstochowie. Sparta przebiła ofertę Włókniarza o 500 tys zł. Rune ma dziś jechać do Wrocławia gdzie pewnie w niedługim czasie podpisze kontrakt. Trochę żal, ale życie toczy się dalej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jaaz Re: Rune Holta odchodzi do Wrocławia IP: 80.48.204.* 30.12.05, 09:55 Niestety to chyba prawda. Dzwonił do mnie kumpel z wrocławia, w którym to lokalne stacje radiowe podają taką informację. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m2 Re: Rune Holta odchodzi do Wrocławia IP: *.prenet.pl 30.12.05, 10:17 w tarnowie w radiu tez gadali ze podpisal juz z tarnowem (tydzien temu) - a pozniej tacy idioci wypisuja na forach bdzety. Radio Erewan podalo ze Holta bedzie w Wólce Dolnej jezdzil i to jest pewniak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: q Re: Rune Holta odchodzi do Wrocławia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.05, 10:27 glupis m2, niestety to prawie juz pewne, szkoda Rune ale jak tak chce - trudno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m2 Re: Rune Holta odchodzi do Wrocławia IP: *.prenet.pl 30.12.05, 11:00 glupi to ty jestes... albo cos jest pewne albo nie, nie ma nic prawie pewnego. nasluchales sie plotek bo kazdy udaje ze ma znajomosci u samego holty, albo gada codziennie z prezesami klubow i pozniej wypisuje glupoty jak podpisywanie umowy na stoku w zakopanem. Odpowiedz Link Zgłoś
desmond1 Re: Rune Holta odchodzi do Wrocławia 30.12.05, 11:13 m2 jestem ostatnim człowiekiem, który chciałby, aby Rune odszedł, a zwłaszcza do Wrocławia, bo w ten sposób staje się on bardzo mocny. Nie mam wiadomości od Holty czy prezesa, ale od jednego ze sponsorów Włókniarza, który brał udział w negocjacjach. Na wczoraj wieczór było tak jak napisałem. Mam nadzieję, że wydarzy się jakiś cud, zwłaszcza tu pod Jasna Górą, ale wydaje mi się, że nie cudu nam potrzeba, ale kogoś z grubą forsą. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobo Re: Rune Holta odchodzi do Wrocławia IP: 82.160.8.* 30.12.05, 11:16 na forum ckmwlokniarz.pl piszą że pojechał do Rzeszowa.Z dwojga złego to lepsza wiadomość niż do Wrocka Odpowiedz Link Zgłoś
singielek1 Re: Rune Holta odchodzi do Wrocławia 30.12.05, 11:18 Rune Holta, księga gości, wpisy Fanów Włókniarza: holta-racing.com/module.php?page=guestbook&gbpage=1&lang=eng Będziemy się żegnać ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M&M Re: Rune Holta odchodzi do Wrocławia IP: *.pol.intranet.cfgomma.com / 80.51.233.* 30.12.05, 12:44 Panowie dzis o 16:00 jest konferencja prasowa z udziałem Runego w Rzeszowie - chyba jednak nie wrocław.... Szkoda ze Rune opóścił nasze szregi..... :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wc Re: Rune Holta odchodzi do Wrocławia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.05, 15:45 hahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś