Gość: Maciek24 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.01.06, 16:06 Prosze o pomoc, gdzie sie udac, moze byc prywatny, ale niedrog Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: student Re: Najlepszy w Cz-wie kardiolog którego polecaci IP: *.trustnet.pl 02.01.06, 16:08 ...podnosze watek do gory mnie tez to interesuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama3 Re: Najlepszy w Cz-wie kardiolog którego polecaci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.06, 11:10 Jest telefoniczna informacja medyczna zadzwoń na info, tam podadzą ci namiary do Foremnego(teść jest w sanatorium nie mam się jak zapytać o namiary) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Najlepszy w Cz-wie kardiolog którego polecaci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.06, 16:14 dr Wnęk, prywatnie drogi ale warto Odpowiedz Link Zgłoś
yedi2014 Re: Najlepszy w Cz-wie kardiolog którego polecaci 14.07.14, 20:57 Gość portalu: aga napisał(a): > dr Wnęk, prywatnie drogi ale warto Lub ewentualnie dr.Proszowska Ilijn albo dr.Foremny - prywatne praktyki ale i darmocha szpitalna.Przykładają się na poważnie do swojej profesji i nie patrzą w pierwszej kolejności za kasą-polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama3 Re: Najlepszy w Cz-wie kardiolog którego polecaci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.06, 16:34 Foremny przyjmuje na parkitce za darmochę, a prywatnie myślę że też tylko to już trzeba wybulić troszkę kasiurki. Dr Foremny rok temu uratowałżycie mojemu teściowi(miał zawał) Na Ochojcu miał bajpasy miesiąc temu, teraz na konsultacje ma chodzić właśnie do Foremnego(tak go skierowano z Ochojca)Kółko się zamyka.Nie idzcie do Kardaszewicza, nie ma dobrej opinii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dale Re: Najlepszy w Cz-wie kardiolog którego polecaci IP: *.. / *.internetdsl.tpnet.pl 02.01.06, 16:48 chodzi o dr Jerzy Foremny? jesli tak to potwierdzam, pamietam go z klinki w Zabrzu, calkiem konkretny gosc! ogolnie nie polecam czestochowskich lekarzy, tylko tych pochodzacych ze Śląska! i przychodnie kardilogiczną na Mickiewicza, tylko że tam czeka się na wizytę nawet 8 miesięcy;( Odpowiedz Link Zgłoś
fenixfx1 Re: Najlepszy w Cz-wie kardiolog którego polecaci 12.07.14, 15:46 Gość portalu: dale napisał(a): > chodzi o dr Jerzy Foremny? jesli tak to potwierdzam, pamietam go z klinki w > Zabrzu, calkiem konkretny gosc! ogolnie nie polecam czestochowskich lekarzy, > tylko tych pochodzacych ze Śląska! i przychodnie kardilogiczną na Mickiewicza, > tylko że tam czeka się na wizytę nawet 8 miesięcy;( Rzeczywiście fakt -bo Częstochowa leży w kujawsko-pomorskim a nie na śląsku a najlepsi górnicy pochodzą z Częstochowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gg Re: Najlepszy w Cz-wie kardiolog którego polecaci IP: *.21.pl / *.21.pl 02.01.06, 23:51 Rowniez odradzam Kardaszewicza, wizyta 100 zl,w tym ekg i nie raczy wysilic sie na ocene stanu zdrowia.... Odpowiedz Link Zgłoś
fenixfx1 Re: Najlepszy w Cz-wie kardiolog którego polecaci 12.07.14, 17:12 Gość portalu: gg napisał(a): > Rowniez odradzam Kardaszewicza, wizyta 100 zl,w tym ekg i nie raczy wysilic sie > > na ocene stanu zdrowia.... Jakie pieniądze taka opieka. Za 100 złotych to można spodziewać się pozytywnego przeglądu diagnostycznego ,samochodu osobowego ,a nie oceny stanu zdrowia przy jednej wizycie na podstawie aktualnego ekg-(ludzie logiki trochę i szacunku dla człowieka) Pozdrawiam -FENIXAL Odpowiedz Link Zgłoś
nissan10 Re: Najlepszy w Cz-wie kardiolog którego polecaci 04.01.06, 22:03 Chodzi chyba o dr Sławomira Foremnego z Parkitki, potwierdzam ze dobry i dużo ptrafi.Dobrym lekarzem jes tez pani Jolanta Gabryel. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Najlepszy w Cz-wie kardiolog którego polecaci IP: *.cn.com.pl / *.cn.com.pl 02.01.06, 17:13 Polecam dr Łebka sumienny, konkretny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: Najlepszy w Cz-wie kardiolog którego polecaci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.06, 18:49 dr Gabryel jest ok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pac Re: Najlepszy w Cz-wie kardiolog którego polecaci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.06, 20:16 dr Gabryel jest naprawde ok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Najlepszy w Cz-wie kardiolog którego polecaci IP: *.trustnet.pl 03.01.06, 18:18 a moze jakies namiary dacie na tych lekarzy?? Odpowiedz Link Zgłoś
joanna9920 Re: Najlepszy w Cz-wie kardiolog którego polecaci 03.01.06, 20:30 też Łebka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babka Żółciński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.06, 20:25 jakiś czas temu przyjmował na parkitce, prywatnie przyjmował w bramie pomiędzy bankami śląskimi w alei. Gabinet prowadził wraz z żonż (ona endykrynolog). pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
kardiowerter Re: Najlepszy w Cz-wie kardiolog którego polecaci 06.01.06, 19:49 Jeśli juz jesteśmy w tematach serca - moz ktoś zna nazwisko lekarza - niekoniecznie kardiologa który naprawdę potrafi leczyć nadciśnienie tętnicze. Pytam, bo mam już kilogramy leków p.nadciśnieniu a problem dalej mocno doskwiera. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Najlepszy w Cz-wie kardiolog którego polecaci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.06, 22:14 Polecam dr Ochała z Katowic.Pracuje w szpitalu w Ochojcu.Od lat leczy mojego męża .Jest naprawdę bardzo solidny.Wizyta w gabinecie prywatnym - 80zł.Bardzo dokładny i świetny człowiek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dwrt Re: Najlepszy w Cz-wie kardiolog którego polecaci IP: *.herby.sdi.tpnet.pl 07.01.06, 16:54 Do EWY -można prosić namiary na dr Ochałę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Najlepszy w Cz-wie kardiolog którego polecaci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.06, 12:49 Bardzo proszę:dr Andrzej Ochała UNIMED sc centrum kardiologii 40-005 Katowice Al.Korfantego 5 tel.032/609-81-60.Polecam,mąż jest bardzo zadowolony.W 2002 r przeszedł zawał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wxb Re: dr Foremny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.04.06, 18:51 Jestem bardzo zadowolony z leczenia dr Sławomira Otrębskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: dr Foremny IP: *.prio138.trustnet.pl 08.04.06, 19:11 jest to kardiolog prywatny, przyjmuje na Lisincu a nazywa sie dr. Wnuk, jest naprawde niedrogi i jestem bardzo zadowolony odrazu z miejsca wszytkie potrzebne badania itp. podaj sowjego maila to dam ci blizsze namiary Odpowiedz Link Zgłoś
fenixfx1 Re: dr Foremny 12.07.14, 17:31 Gość portalu: student napisał(a): > jest to kardiolog prywatny, przyjmuje na Lisincu a nazywa sie dr. Wnuk, jest > naprawde niedrogi i jestem bardzo zadowolony odrazu z miejsca wszytkie > potrzebne badania itp. podaj sowjego maila to dam ci blizsze namiary Z miejsca wszystkie potrzebne badania to można przeprowadzić z moczu a nie układu krążenia dla potrzeb kardiologa- bez jaj - logiki trochę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tasia Re: Najlepszy w Cz-wie kardiolog którego polecaci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.13, 14:29 drogo ale warto - pan Wnęk zdecydowanie! przerobiłam z czterech kardiologów przed nim i dopiero z niego byłam zadowolona rozwiązał problem mój, mojego taty, ciotki i kuzyna poza tym, będąc u niego dostrzegł objawy chorób/dysfunkcji niekoniecznie związanych z jego profesją na które nie zwrócił uwagi żaden z siedmiu lekarzy u których byłam tuż przed nim ;o Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: re Re: Najlepszy w Cz-wie kardiolog którego polecaci IP: *.42.4.18.alfanet24.pl 11.07.13, 16:33 agnieszka proszowska -iljin polecam konkretna, rzetelna,kompetentna ,przyjmuje na kilinskiego przy teatrze Odpowiedz Link Zgłoś
fenixfx1 Re: Najlepszy w Cz-wie kardiolog którego polecaci 12.07.14, 17:02 Gość portalu: re napisał(a): > agnieszka proszowska -iljin polecam konkretna, rzetelna,kompetentna ,przyjmuje > na kilinskiego przy teatrze Może nie najlepsza ale mówi i pisze w zrozumiałym języku,badania oczywiście pod jej nadzorem, diagnozy trafne bez owijania w bawełnę,pełna opieka nad pacjentem. Poza tym wysoka kultura osobista,duże doświadczenie,ogromne zaangażowanie w czasie trwania leczenia oraz nadzoru pacjenta czyni z Niej wysokiej klasy profesjonalistę. Posiada prywatną praktykę jak i szpitalny etat.Finansowo nic na ten temat nie mogę powiedzieć gdyż nigdy przy P.Proszowskiej Iljin nie ponosiłem żadnych kosztów(oprócz oczywiście kosztów dojazdu i leków) P.s.Jeśli dotarło do potrzebujących konkretnej opieki kardiologa to szczerze polecam Jeśli ktoś ma wyższe oczekiwania i oczekuje cudów to polecam specjalistów ze Stanów Zjednoczonych -tam za ileś dolarów podobno mogą zrobić zabieg nawet na Marsie Pozdrawiam -FENIXAL Odpowiedz Link Zgłoś
fenixfx1 Re: Najlepszy w Cz-wie kardiolog którego polecaci 12.07.14, 17:25 Gość portalu: tasia napisał(a): > drogo ale warto - pan Wnęk zdecydowanie! > przerobiłam z czterech kardiologów przed nim i dopiero z niego byłam zadowolona > > rozwiązał problem mój, mojego taty, ciotki i kuzyna > > poza tym, będąc u niego dostrzegł objawy chorób/dysfunkcji niekoniecznie związa > nych z jego profesją na które nie zwrócił uwagi żaden z siedmiu lekarzy u który > ch byłam tuż przed nim ;o Najpierw czterech teraz siedmiu ,poza tym powikłania... z dysfunkcją....... -( ech...lipna reklama,czyżby drugi J.Ch ? ) Odpowiedz Link Zgłoś
moni_la Re: Najlepszy w Cz-wie kardiolog którego polecaci 13.07.14, 13:02 Dr.Jerzy Wnuk .Gab.prywatny boczna od u.Wręczyckiej tuż przy szkole podst nr13 Odpowiedz Link Zgłoś