Dodaj do ulubionych

OPINIE O LOKALU LUX-BAR

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.06, 09:05
Planuję zrobić przyjęcie w barze LUX-BAR (naprzeciw domów studenckich) czy
może ktoś tam był na jakimś przyyjęciu, albo może ktoś tam coś
orgfanizował.Proszę o opinie. Jakie jedzenie ,jaka cena, jakie meni.
Obserwuj wątek
    • liilia Re: OPINIE O LOKALU LUX-BAR 04.01.06, 09:25
      wystawiam bardzo złą opinie!!!
      Wlascicielka-babsko niemile-chyba ze jej ZAPLACISZ KUPE KASY TO WTEDY JEST
      MILA-OGOLNIE NIEPOLECAM-ZNAM DUZO NEGATYWNYCH OPINI NA ICH TEMAT!

JEDZENIE OKROPNE!
      ALE MOZE DLA CIEBIE BEDZIE MILA-W KONCU JEJ PLACISZ
    • Gość: snemeis Re: OPINIE O LOKALU LUX-BAR IP: *.brama.prenet.pl 04.01.06, 10:00
      z tego co wiem to spotyka sie tam lub spotykal klub Rotary - wiec chyba jednak
      nie jest to lokal kiepski. Bylem tam kiedys i nie moge powiedziec nic zlego.
      Bylo calkiem ok.
    • Gość: K Re: OPINIE O LOKALU LUX-BAR IP: 80.51.224.* 04.01.06, 19:31
      Robiliśmy tam ze trzy przyjecia.
      Możesz mieć własne napoje, sala na górze na pewno lepsza niż piwnica44.
      Jedzenie można wybrać i nikt z gości nie narzekał, włącznie ze mną.
      • Gość: jacek Re: OPINIE O LOKALU LUX-BAR IP: *.czestochowa.agora.pl 04.01.06, 19:38
        W swoim czasie bywałem tam często na obiadach i zawsze byłem zadowolony. Nie
        mogłem się skarżyć ani na jakośc jedzenia, ale obsługi. Nie wiem czy od tej
        pory coś się zmieniło, ale wierzę, że nie i przy okazji chętnie pójdę sprawdzić.
    • Gość: Jedno piwo Re: OPINIE O LOKALU LUX-BAR IP: 212.87.240.* 04.01.06, 20:08
      Kazali nam muzyke sciszyc bo "blisko blokow" :/ ciulawa impreza byla.
    • gniot3 Re: OPINIE O LOKALU LUX-BAR 04.01.06, 23:25
      Absolutnie odradzam.Własciciele niemili ,jedzenie kiepskie .A to że klub Rotary
      organizował tam jakąś imprezę nie jest dla mnie żadnym wyznacznikiem jakości
      usług.Wręcz przeciwnie .Bufony obskakiwały bufony .Zwyczajny klijent traktowany
      jest byle jak.Zjeść i spadać.Taka tam jest atmosfera.Nie polecam.
    • Gość: ZIELE Re: OPINIE O LOKALU LUX-BAR IP: *.ar.wroc.pl 04.01.06, 23:50
      Pamiętam ten lokal jeszcze zanim sie tak rozbudował - wtedy było bardzo OK. Ale
      z biegiem czasu porcje robiły sie coraz mniejsze i obsługa coraz słabsza. Cos
      sie popsuło albo poprostu właścicielom dupki w piórka obrosły.
      • Gość: Ewa Re: OPINIE O LOKALU LUX-BAR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.06, 08:21
        Mam pytanie bardzo dla mnie ważne, czy ktoś w tym lokalu organizował przyjęcie
        komunijne, a może był ktoś zaproszony tam na komunię bardzo proszę o opinie.
        Zastanawiam się czy tam zorganizować komunie. Bardzo by mi pomogło w podjęciu
        tej decyzji jeszcze wasze opienie. Dziękuję.
        • Gość: PIM Re: OPINIE O LOKALU LUX-BAR IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.06, 08:24
          Myślę że sprawę załatwisz ... każda knajpa jest teraz bardzo elastyczna w
          zakresie organziacji imprez.
          • Gość: Marseek Re: Opinie o lokalu Lux-Bar IP: *.pcz.czest.pl 12.03.06, 16:47
            Nie polecam organizowania jakiś imprez w Lux-Barze, chyba że ktoś lubi byle jak
            i byle co. Sam lokal jest owszem bardzo ładny, ale obsługa i zarządzanie
            pozostawiają wiele do życzenia. Byłem tam na imprezie, dostaliśmy zimne jedzenie
            i małe porcje. Choć przyszliśmy o umówionej porze to jeszcze przez 15 minut
            trwało kończenie układania zastawy. O serwetkach na stole można było tylko pomarzyć.
            • Gość: gość Re: Opinie o lokalu Lux-Bar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.06, 19:58
              Heh wydaje mi się że jesteś z konkurencji pisząc takie bzdury. Jakiś czas temu
              robiłem impreze z zawodu jestem kelnerem i zjadłem zęby na tym zawodzie :)
              Lokal naprawde fajny, klimatyzowany, jedzenie bardzo dobre i dużo oczywiście
              jak się zapłaci a nie wymaga za 40 zł. na osobe kopca żarcia, za darmo nikt nie
              daje. Obsługa bardzo dobra młody kelner cały czas przy klijentach na sali
              ciągła zmiana zastawy, ciągłe pytania komu kawe komu herbate, szefowa się nie
              wpierdziela jak w wielu lokalach pełna kultura. Ja wcześniej nie byłem w tym
              lokalu i zamówiłem tam imprezke po przeczytaniu komentarzy na tym właśnie
              forum. Jestem osobą bardzo wymagającą i muszę przyznać że zrobili na mnie
              wrażenie. Jedyna rzecz która mi się nie podoba to dawanie np. ryby po grecku na
              jednym pólmisku w jednym końcu stołu, lepiej jest rozłożyć na dwa aby nie latać
              po stole i napoje w 2 litrowych butelkach wyglądają nie estetycznie na takim
              stole i psują cały wygląd a do tego nalanie z takiej butli jest nieraz
              problemem aszczególnie jak się troszkę trunków już wypije. Mimo wszystko
              oceniam ten lokal na 5 i z czystym sumieniem mogę go polecić. Nas było 12 osób
              więc nie mało ale i nie dużo ;-)
    • Gość: Stasiek Re: opinia o lokalu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.06, 19:51
      Polecem,polecam. Byłem tam na przyjęciu. Było miło i przyjemnie. Obsługa i menu
      świetne.
      • Gość: Lexus Re: opinia o lokalu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.06, 22:28
        Nie rób tam nic , ani komunii ani nie idz na obiad , tak jak pisali
        poprzednicy kiedyś to było jeszcze względnie ale teraz !!! Tragedia ziemnoaki z
        wody i małe porcje, no i ta Baba fakt - jest niemiła .Jest tyle świetnych teraz
        lokali w Cz-wie że chyba masz w czym wybierać . Pozdrawiam Kucharz z
        Częstochowy
        • Gość: strażnik Re: opinia o lokalu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.06, 20:42
          Nasza Straż Miejska sobie tego przybytku,nie żałuje. Dzięki jego dotacjom do
          świetlicy Straży Miejskiej połowa zmiay ma wyżerkę za darmo i nie ma co się
          dziwić tym porcjom.Jednemu zabiorą to drugiemu dadzą
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka