Dodaj do ulubionych

doktor Krystyna Witkowska

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.06, 07:19
Mam pytanie, czy ktoś zna doktor Krystynę Witkowska, jest ginekologiem ze
specjalizacją ginekologia dziecięca, może któraś z was jest jej pacjentką
prosze o opinie
Obserwuj wątek
    • ja_iris Re: doktor Krystyna Witkowska 09.01.06, 07:59
      Bardzo dobry fachowiec a przy tym przesympatyczna osoba a to w tej
      specjalizacji akurat jest bardzo istotne.Polecam :o)
      • Gość: kkk Re: doktor Krystyna Witkowska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.06, 13:23
        może wiecie gdzie ta lekarka przyjmuje, ktoś mi ją polecił, ale niestety "bez
        namiarów" - będę za nie wdzięczna
        • Gość: pacjentka Re: doktor Krystyna Witkowska IP: *.czestochowa.um.gov.pl / *.um.gov.pl 09.01.06, 14:12
          Parę lat temu prowadziła moje dwie ciąże i pracowała w przychodni na
          Dekabrystów. Nie wiem czy tam jest jeszcze :) ale moge ją polecić!
        • ja_iris Re: doktor Krystyna Witkowska 09.01.06, 16:18
          Dr.Witkowska przyjmuje w Przychodni na Powstańców Śląskich.Gabinet prywatny ul.
          Wierzbowa w pawilonie Spółdzielni Matalurg-wejście od strony podwórka.Naprawdę
          polecam:o)
          • Gość: kkk Re: doktor Krystyna Witkowska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.06, 16:38
            wielkie dzięki za informacje, pozdrawiam
          • Gość: pacjentka Re: doktor Krystyna Witkowska IP: *.brama.prenet.pl 09.01.06, 20:11
            Dr Witkowska przyjmuje tez w przychodni "MEDYK" na Wolności w poniedzialki od
            9 -12 w ramach umowy z NFZ. Jestem dość młoda pacjentka i bardzo mi pomogla w
            klopotach z tradzikiem i ogolnie w dojrzewaniu. Moge ja polecic. Duzo moich
            kolezanek do niej chodzi.
            coreczka mojej cioci miała cos tam zrosniete jak sie urodzila i ona jej to
            wyleczyla.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka