Dodaj do ulubionych

SZUKAM ZESPOLU STOKROTKI

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.06, 17:52
Witam szukam namiaru na zespol STOKROTKI. Z gory dzieki za info!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: ania Re: SZUKAM ZESPOLU STOKROTKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.06, 18:01
      namiaru nie mam. moge tylko odradzic, tacy sobie sa.
      no ale jesli chcesz to pamietaj, ze duzo wczesniej sie zaklepuje termin.
      • Gość: ja Re: SZUKAM ZESPOLU STOKROTKI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.06, 19:46
        Ne zgadam sie z przedmowczynia.Grali u mnie na studniowce 2 lata temu i byla
        super zabawa.
        • Gość: fart Re: SZUKAM ZESPOLU STOKROTKI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.06, 19:49
          spytaj sie w sekretariacie 9LO czyli w norwidzie grali u nich w zeszlym roku
          napewno beda miec namiary pozdro:>
          • Gość: andzia Re: SZUKAM ZESPOLU STOKROTKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.06, 20:11
            U mojego kumpla grali na weselu są zajebiści ...
            • Gość: Marcin Re: SZUKAM ZESPOLU STOKROTKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.06, 20:16
              moze ktos jednak mi pomoze i ma jakies namiary??
              • Gość: Gall Anonim Re: SZUKAM ZESPOLU STOKROTKI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.06, 20:37
                Moim zdaniem to najlepszy zespół w tej "branży" i chyba jeszcze długo nikt im
                nie podskoczy. Z racji wykonywanej pracy często bywam na weselach i mam
                porównanie, nawet często mówi się " o grają stokrotki - będzie zaje..sta
                zabawa. Mogę podać ci telefon do Michała 609 469 114
              • pikus26 Re: SZUKAM ZESPOLU STOKROTKI 10.01.06, 22:47
                Grali u mnie na weselu i grali naprawde super numer moge ci podac na maila
                • Gość: Git Stokrotek Re: SZUKAM ZESPOLU STOKROTKI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.06, 12:52
                  Witam!
                  W sprawie terminów zawsze dzwońcie do Grzegorza tel:606383420
                  Pozdrawiam
                  Zbyszek
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka