palulal 14.01.06, 21:12 Serdecznie zapraszam na fora miasta i powiatu Jędrzejów :) Powiat www.jedrzejow.pl/forum/index.php UM Jędrzejów www.umjedrzejow.pl/forum/ Pozdrawiam serdecznie:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mmm73 Re: Fora Jędrzejowa 15.01.06, 04:43 a co w tym jędrzejowie kurwa nie ma internautów, komputerów. zaorać i jechać przez obwodnicę. Miłośnik mniasta Jędrzejów rodowity Oksowianin. Odpowiedz Link Zgłoś
palulal Re: Fora Jędrzejowa 16.01.06, 11:33 mmm73 napisał: > a co w tym jędrzejowie kurwa nie ma internautów, komputerów. zaorać i jechać > przez obwodnicę. Miłośnik mniasta Jędrzejów rodowity Oksowianin. Kulturą to Ty nie grzeszysz:)Paozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
cineo Re: Fora Jędrzejowa 17.01.06, 20:01 Odpowiadasz na : mmm73 napisał: > a co w tym jędrzejowie kurwa nie ma internautów, komputerów. zaorać i jechać > przez obwodnicę. Miłośnik mniasta Jędrzejów rodowity Oksowianin. No to ładnie się kolega popisał - żal czytać.... Niestety ostatnio mamy coraz więcej takiego prostactwa, które podobnie jak mmm73 odkrywa nagle, ze istnieje komputer oraz internet i publicznie obnaża swoje niedomogi intelektualne.... Takie życie Odpowiedz Link Zgłoś
palulal Re: Fora Jędrzejowa 18.01.06, 10:12 Dziwi mnie tylko dlaczego moderator nie wykasował tego wspisu. Dla takich userów jak mmm73 forum powinno zostac zmknięte. On nie tylko obaził mnie ale też całe moje miasto.:( Odpowiedz Link Zgłoś
mmm73 Re: Fora Jędrzejowa 19.01.06, 22:56 przepraszam, przepraszam, przepraszam (pomimo braków intelektualnych). Niestety tyle mam w sobie nienawiści do tej waszej metropolii, że z niczego się nie wycofuję. Powiem więcej, nic mnie wasze opinie nie interesują. Dobrze, że zbudowali wam tą obwodnicę. Można przejechać i zapomnieć. A gd***ś mam wasze żale. Papa. Odpowiedz Link Zgłoś
palulal Re: Fora Jędrzejowa 20.01.06, 13:20 Każdy ma prawo do swojego zdania ale ja nie pozwolę sobie na obrażania mojego miasta osobie mieszkającej w takiej wiosce jak Oksa. Dla mnie to koniec tematu! Odpowiedz Link Zgłoś
paula216 Re: Fora Jędrzejowa 20.01.06, 16:06 hmmmmmm ja tez nie pozwole zeby ktos obrazal moje miasto!!!! w porownaniu do oksy to jedrzejow jest pieknym miastem:):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
mijuli1 Re: Fora Jędrzejowa 29.01.06, 22:40 A Oksa, to w ogóle miastem jest? Pierwsze słyszę. Dziura z najbardziej dziurawymi na świecie drogami. Chociaż ma 2 plusy: Edmunda i dyrektorkę Gimnazjum. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
kubali1 Re: Fora Jędrzejowa 20.02.06, 17:24 Hehe prawda w 100%!!!A tak na marginesie to "krowa, która dużo muczy to mało mleka daje" no nie p. z Oksy? Odpowiedz Link Zgłoś
piotr.lutynski Re: Fora Jędrzejowa 31.05.06, 12:53 A ja choć urodziłem się w Warszawie i w Warszawie mieszkam to mam szacunek do Jędrzejowa i miłe osobiste wspomnienia. Jeśli ktoś wypisuje takie rzeczy to chyba ma problem ze samym sobą i "wiele" o sobie mówi... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
palulal Re: Fora Jędrzejowa 03.06.06, 08:28 Zgadza się:)Jak widac jego problem jest bardzo powazny ale cóż my mu nie pomozemy. A ja zapraszam cie na forum www.umjedrzejow.pl Dowiesz tu sie wiele o naszym miescie:) Pozdrawiam serdecznie:) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr.lutynski Re: Fora Jędrzejowa 06.06.06, 15:45 palulal napisała: > Zgadza się:)Jak widac jego problem jest bardzo powazny ale cóż my mu nie pomoze > my. > A ja zapraszam cie na forum www.umjedrzejow.pl Dowiesz tu sie wiele o > naszym miescie:) > Pozdrawiam serdecznie:) Dzieki zajrze... byłem w Jedrzejowie przed laty bo miałem tu sympatie więc moje uczcia i wspomnienia związane z Jedrzejowem sa bardzo ciepłe. Ostatnio byłem w Jędrzejowie w 1997 lub 1998 a właściwie byłem na majówce w Borkowie a w Jedrzejowie na wycieczce ze znajomymi :-) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
palulal Re: Fora Jędrzejowa 08.06.06, 07:16 Bardzo mi miło, ze tak ciepło wspominasz moje miasto, bo jak chyba zuważyłeś kilka postów wyżej nie wszyscy tak myslą. :) www.umjedrzejow.pl/forum :) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr.lutynski Re: Fora Jędrzejowa 12.06.06, 12:46 palulal napisała: > Bardzo mi miło, ze tak ciepło wspominasz moje miasto, bo jak chyba zuważyłeś > kilka postów wyżej nie wszyscy tak myslą. :) > www.umjedrzejow.pl/forum :) Znam osobę, która o własnym mieście, z którego pochodzi mówi (mówiła) "chamowo" - moim zdanie to nie ładna postawa..... Pozdrav Odpowiedz Link Zgłoś
palulal Re: Fora Jędrzejowa 12.06.06, 14:07 No niestety niektórzy nie umieją sie zachować Odpowiedz Link Zgłoś