Gość: NEFRETETE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.06, 14:50 co o niej myslicie ? jak wam sie podoba, jaka obsluga? jakie ceny? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
puma861 Re: sala KLEOPATRA 17.01.06, 16:46 Czy chodzi Ci o to sale Kleopatra na makuszynskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nefretete ;D Re: sala KLEOPATRA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.06, 18:02 tak właśnie mam ta sale na mysli ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paula20 Re: sala KLEOPATRA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.06, 18:53 byłam tam pod koniec września na weselu-mnie się podobało:)i fajnie jest tam rozwiązane,że są na dole kanapy:))wogóle to fajnie-przynajmniej nie jakaś tam"stara remiza".:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksenia Re: sala KLEOPATRA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.06, 09:00 W Kleopatrze sa dwie sale.Mniejsza ,gdzie na dole jest parkiet, na gorze stoly i ogromna na 300 osob.Ja na duzej mialam wesele. Ogolnie bylismy zadowoleni, ale sa pewne minusy: sala jest bardzo duza i 120 osob na niej troche ginie, orkiestra miala problemy z naglosnieniem tej sali, ale poza tym wszystko ok.Jedzenie dobre, ladnie podane, ale jest tylko 4 kelnerow i wlasciwie zdazaja tylko roznosic jedzenie, a np. rosolek juz goscie musieli sobie sami nalewac, ale mysle ze to nie jest problem.I jeszcze jedno, jedzenia u nas bylo mnostwo i duzo napewno zsoatalo, a my parwie nic nie dostalismy do domu bo wlascicielka nastepnego dnia organizowala komunie! Odpowiedz Link Zgłoś
mydlo_w_plynie Re: sala KLEOPATRA 18.01.06, 09:03 pigułka :) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=33860&w=35035736 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: syt3 Re: sala KLEOPATRA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.06, 21:30 moj brat mial wesele w klopatrze, wiec moge ci ja totalnie odradzic.Jedzenie okazalo sie inne niz wybiersalismy jako nasze menu, potrawy byly zimnawe.Na sali niby tego samego dnia padla klimatyzacja i bylo strasznie zimno(wesele bylo w 2 polowie pazdziernia) a jak sie okazalo klima juz od dawna byla zespsuta, na poprawiny polowa gosci przyszla chora.Wlascicielka Kleopatry potracila nam kupe kasy za stluczki, a jak chcielismy je zobaczyc to niby je wyrzucila.Baba chachmet i to nie jeden zespol nam to juz powiedzial, a wiem to dlatego ze w tym roku tez mam wesele i rozmawialam z ludzmi z wielu kapel weselnych i czesto powtrzali niekorzystne rzeczy o tej kobiecie-wiec moja rada- nie rob nic w kleopatrze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: sala KLEOPATRA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.06, 19:45 Potwierdzam i szczerze odradzam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: sala KLEOPATRA IP: *.21.pl / 213.199.204.* 19.01.06, 21:20 Witam-moja kuzynka robiła tam wesele 1.5 roku temu na tej większej sali-jedna wielka pomyłka!!!Wędliny na każdym półmisku po 4 kawałki na 10 osób a to że cieniutkie to już nie wspomnę.Poza tym ta fontanna co jest przed lokalem jest po weselu doliczana(wesele było w czerwcu także zimą raczej nie jest włączona).A kiedy młodzi chcieli przedłużyć poprawiny okazało się że nie da rady bo właścicielka 3 noce nie spała i o godz.23.00 zamyka salę na 4 spusty.Jest dużo rzeczy do opisania ,nie wspominając już o stłuczkach o których wyżej pisano ale ja stanowczo odradzam "Kleopatrę" na Makuszyńskiego.Zajrzyj do niedawno otwartej sali na ul.Batalionów Chłopskich "Villa Antonio" (na Jaskrów) i jeszcze tanio bo moja kumpela robi tam wesele i mi polecała ten lokal.Tylko że musisz szukać bo jest niewidoczna gdyż sala jest w głąb podwórza.Pozdrawiam i życzę udanej imprezy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: sala KLEOPATRA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.06, 16:20 Moja opinia o właścicielce tej "sali" jest negatywna. Dlaczego, otóż nie wywiązuje się ona z umów ustnych. chociaż mieliśmy się zgłosić na podpisanie umowy w ciągu określonego czasu pani nas olała i przyjęła inne wesele, a gdybym się uparł sprawa w sądzie była by wygrana . Na szczęscie dla tej pani i dla nas udało nam się znalźć inną salę, myślę że dla tej kobiety liczą się tylko pieniądze a takie pojęcia jak honor i dotrzymywanie słowa są jej obce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: sala KLEOPATRA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.06, 13:25 super obsługa i sala- przyczepić sie zawsze do czegos mozna jak sie przyczepic chce.poczytajcie o ostatnich studniówkach w kleopatrze było super. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartorres Re: sala KLEOPATRA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.06, 18:42 super sala i obsługa?? a u hahaha!! ta sala to lipa do kwadratu obsługa owszem taka sobie ale reszta dno moja ocena imprezy studniówkowej (styczen tego roku) jedzenie ... podłe, niesmaczne, niedoprawione, bez smaku a to jest przecież ważna sprawa dania "gorace" były letnie, a to już sprawa priorytetowa biorąc pod uwagę, że wewnatrz pomieszczen było bardzo zimno ogólnie rzecz biorąc ta sala jest idealna na 200 osobowe wesele dla nie wymagajacych niczego ludzi, byle gorzała była i to by było na tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jl Re: sala KLEOPATRA ODRADZAM IP: *.. / *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.06, 18:46 KLEOPATRE odradzam to co piszą to prawda ja to samo zaobserwowałem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: sala KLEOPATRA ODRADZAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.06, 19:03 Wczoraj byłam w Kleopatrze na studniówce-sala ok-chociaż zdecydowanie brakowało klimatyzacji na dużej sali. Czysto, jedzenie dobre, kelnerzy bardzo ok. Jedyny minus to odległość! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nefretete Re: sala KLEOPATRA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.06, 20:41 jedyne do czego mialam zastrzerzenie to ze bylo zmni :D ale jak impreza si erozkrecila bylo juz ok :) Ps: mialam 100dniowke w piatek :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ylka Re: sala KLEOPATRA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.06, 09:31 Ludzie!!!! czy wy sie jesszcze niczego nie nauczyliscie?? spojrzcie na forum... zobaczcie ze najwiecej wypisuje sie o Kleopatrze!! I to nie sa wcale dobre opinie... A 100-dniowki nie porownujmy do wesela!! maturzysci patrza pod innym kontem niz weselnicy. Dajcie sobie spokoj z ta sala- z dobrtoci serca wam radze:) Jezeli tylko chcecie miec mile wspomnienia z wesela to nie warto uzerac sie z Kleopatra... nie warto... wesele ma sie raz w zyciu!! nie zapominajcie o tym!! pozdrawiam wszystkich serdecznie i jeszcze raz odradzam:) Odpowiedz Link Zgłoś