Dodaj do ulubionych

sala KLEOPATRA

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.06, 14:50
co o niej myslicie ?
jak wam sie podoba, jaka obsluga?
jakie ceny?
Obserwuj wątek
    • mmraz Re: sala KLEOPATRA 17.01.06, 16:23
      a gdzie to?
    • puma861 Re: sala KLEOPATRA 17.01.06, 16:46
      Czy chodzi Ci o to sale Kleopatra na makuszynskiego?
      • Gość: nefretete ;D Re: sala KLEOPATRA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.06, 18:02
        tak właśnie mam ta sale na mysli ;)
        • Gość: paula20 Re: sala KLEOPATRA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.06, 18:53
          byłam tam pod koniec września na weselu-mnie się podobało:)i fajnie jest tam
          rozwiązane,że są na dole kanapy:))wogóle to fajnie-przynajmniej nie jakaś
          tam"stara remiza".:)
    • Gość: ksenia Re: sala KLEOPATRA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.06, 09:00
      W Kleopatrze sa dwie sale.Mniejsza ,gdzie na dole jest parkiet, na gorze stoly
      i ogromna na 300 osob.Ja na duzej mialam wesele. Ogolnie bylismy zadowoleni,
      ale sa pewne minusy: sala jest bardzo duza i 120 osob na niej troche ginie,
      orkiestra miala problemy z naglosnieniem tej sali, ale poza tym wszystko
      ok.Jedzenie dobre, ladnie podane, ale jest tylko 4 kelnerow i wlasciwie zdazaja
      tylko roznosic jedzenie, a np. rosolek juz goscie musieli sobie sami nalewac,
      ale mysle ze to nie jest problem.I jeszcze jedno, jedzenia u nas bylo mnostwo i
      duzo napewno zsoatalo, a my parwie nic nie dostalismy do domu bo wlascicielka
      nastepnego dnia organizowala komunie!
    • mydlo_w_plynie Re: sala KLEOPATRA 18.01.06, 09:03
      pigułka :)
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=33860&w=35035736
    • Gość: syt3 Re: sala KLEOPATRA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.06, 21:30
      moj brat mial wesele w klopatrze, wiec moge ci ja totalnie odradzic.Jedzenie
      okazalo sie inne niz wybiersalismy jako nasze menu, potrawy byly zimnawe.Na
      sali niby tego samego dnia padla klimatyzacja i bylo strasznie zimno(wesele
      bylo w 2 polowie pazdziernia) a jak sie okazalo klima juz od dawna byla
      zespsuta, na poprawiny polowa gosci przyszla chora.Wlascicielka Kleopatry
      potracila nam kupe kasy za stluczki, a jak chcielismy je zobaczyc to niby je
      wyrzucila.Baba chachmet i to nie jeden zespol nam to juz powiedzial, a wiem to
      dlatego ze w tym roku tez mam wesele i rozmawialam z ludzmi z wielu kapel
      weselnych i czesto powtrzali niekorzystne rzeczy o tej kobiecie-wiec moja rada-
      nie rob nic w kleopatrze
      • Gość: miki Re: sala KLEOPATRA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.06, 19:45
        Potwierdzam i szczerze odradzam
    • Gość: xxx Re: sala KLEOPATRA IP: *.21.pl / 213.199.204.* 19.01.06, 21:20
      Witam-moja kuzynka robiła tam wesele 1.5 roku temu na tej większej sali-jedna
      wielka pomyłka!!!Wędliny na każdym półmisku po 4 kawałki na 10 osób a to że
      cieniutkie to już nie wspomnę.Poza tym ta fontanna co jest przed lokalem jest
      po weselu doliczana(wesele było w czerwcu także zimą raczej nie jest
      włączona).A kiedy młodzi chcieli przedłużyć poprawiny okazało się że nie da
      rady bo właścicielka 3 noce nie spała i o godz.23.00 zamyka salę na 4
      spusty.Jest dużo rzeczy do opisania ,nie wspominając już o stłuczkach o których
      wyżej pisano ale ja stanowczo odradzam "Kleopatrę" na Makuszyńskiego.Zajrzyj do
      niedawno otwartej sali na ul.Batalionów Chłopskich "Villa Antonio" (na Jaskrów)
      i jeszcze tanio bo moja kumpela robi tam wesele i mi polecała ten lokal.Tylko
      że musisz szukać bo jest niewidoczna gdyż sala jest w głąb podwórza.Pozdrawiam
      i życzę udanej imprezy.
      • Gość: Jacek Re: sala KLEOPATRA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.06, 16:20
        Moja opinia o właścicielce tej "sali" jest negatywna. Dlaczego, otóż nie wywiązuje się ona z umów ustnych. chociaż mieliśmy się zgłosić na podpisanie umowy w ciągu określonego czasu pani nas olała i przyjęła inne wesele, a gdybym się uparł sprawa w sądzie była by wygrana . Na szczęscie dla tej pani i dla nas udało nam się znalźć inną salę, myślę że dla tej kobiety liczą się tylko pieniądze a takie pojęcia jak honor i dotrzymywanie słowa są jej obce.
        • Gość: gość Re: sala KLEOPATRA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.06, 13:25
          super obsługa i sala- przyczepić sie zawsze do czegos mozna jak sie przyczepic
          chce.poczytajcie o ostatnich studniówkach w kleopatrze było super.
    • Gość: bartorres Re: sala KLEOPATRA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.06, 18:42
      super sala i obsługa?? a u hahaha!!
      ta sala to lipa do kwadratu
      obsługa owszem taka sobie ale reszta dno
      moja ocena imprezy studniówkowej (styczen tego roku)
      jedzenie ... podłe, niesmaczne, niedoprawione, bez smaku a to jest przecież
      ważna sprawa
      dania "gorace" były letnie, a to już sprawa priorytetowa biorąc pod uwagę, że
      wewnatrz pomieszczen było bardzo zimno
      ogólnie rzecz biorąc ta sala jest idealna na 200 osobowe wesele dla nie
      wymagajacych niczego ludzi, byle gorzała była
      i to by było na tyle

• Gość: jl Re: sala KLEOPATRA ODRADZAM IP: *.. / *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.06, 18:46
        KLEOPATRE odradzam to co piszą to prawda ja to samo zaobserwowałem
        • Gość: aa Re: sala KLEOPATRA ODRADZAM IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.06, 19:03
          Wczoraj byłam w Kleopatrze na studniówce-sala ok-chociaż zdecydowanie brakowało
          klimatyzacji na dużej sali. Czysto, jedzenie dobre, kelnerzy bardzo ok. Jedyny
          minus to odległość!
    • Gość: nefretete Re: sala KLEOPATRA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.06, 20:41
      jedyne do czego mialam zastrzerzenie to ze bylo zmni :D
      ale jak impreza si erozkrecila bylo juz ok :)

Ps: mialam 100dniowke w piatek :)
      • Gość: Ylka Re: sala KLEOPATRA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.06, 09:31
        Ludzie!!!! czy wy sie jesszcze niczego nie nauczyliscie?? spojrzcie na forum...
        zobaczcie ze najwiecej wypisuje sie o Kleopatrze!! I to nie sa wcale dobre
        opinie... A 100-dniowki nie porownujmy do wesela!! maturzysci patrza pod innym
        kontem niz weselnicy.
        Dajcie sobie spokoj z ta sala- z dobrtoci serca wam radze:)
        Jezeli tylko chcecie miec mile wspomnienia z wesela to nie warto uzerac sie z
        Kleopatra... nie warto... wesele ma sie raz w zyciu!! nie zapominajcie o tym!!

pozdrawiam wszystkich serdecznie i jeszcze raz odradzam:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka