Dodaj do ulubionych

pediatra w przychodni

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.06, 12:29
Witam!Jestem mamą 13 miesięcznego szkraba.Zaraz po urodzeniu zapisałam go do
przychodni ale teraz chciałabym zmienić lekarza.Ten do którego mały jest
zapisany z wielu powodów mi nie odpowiada.Czy może ktoś polecić mi
lekarza.Najlepiej z jakiejś przychodni na Północy ale niekoniecznie.
Z góry dziękuję za odpowiedzi.
Obserwuj wątek
    • Gość: Anya Re: pediatra w przychodni IP: *.czest.pl 18.01.06, 12:40
      Znam świetna lekarkę, która przyjmuje na Klemensiewicza(koło Reala). Niestety
      przyjmuje już tylko prywatnie ale bierze za wizytę coś koło 30zł. Naszego synka
      (8lat) wyprowadziła na ludzi a i nas nie raz wspierała dobrym słowem czy radą.
      Polecam dr.Janiczek z czystym sumieniem 0343254068
      • Gość: mama Re: pediatra w przychodni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.06, 13:10
        Dziękuję za informację ale lekarza "prywatnego" już mam i zawsze gdy mały
        choruje jeżdżę do niego.Jednakże do przychodni też czasem jestem zmuszona iść-
        chociażby na szczepienie.I nie mam ochoty wysłuchwać kąśliwych uwag pani
        doktor,która nie powinna wykonywać chyba swojego zawodu ze względu na kompletny
        brak kultury osobistej.Podczas ostatniej wizyty w przychodzi była tak
        nieprzyjemna i wręcz chamska,że obiecałam sobie nigdy więcej nie mieć z nią do
        czynienia.Dlatego proszę inne mamy o polecenie pediatry.
        • Gość: lawinia Re: pediatra w przychodni IP: *.scout.pl 18.01.06, 14:04
          Polecam Panią dr Juruś- Rubin w przychodni na Michałowskiego. Konkretna i
          raczej ma podejście do dzieci. Przepisałam do niej synka z przychodni na
          Powstańców Śląskich gdzie obsługa małych pacjentów była tragiczna.
          • Gość: mama Re: pediatra w przychodni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.06, 18:35
            Zgadzam się co do przychodni na Powstańców Śl. Ostatnio podczas szczepienia
            dziecko płakało (bo obudziło się przed wejściem i było głodne, a nie zdążyłam
            już nakarmić - mój błąd) a pielęgniarka tylko: "i tak płacze i tak" i zamiast
            troszkę wolniej robić zastrzyk bo wtedy łagodniej się rozchodzi to chyba bardzo
            się jej spieszyło... Pani doktor natomiast jak widzę jak mi bada dziecko, to
            czasem myślę, że sama bym to lepiej zrobiła. Jedyny plus z wizyty, to wiem ile
            dziecko waży.
    • dziabisia Re: pediatra w przychodni 18.01.06, 15:13
      polecam dr Joanne Pawlik, przyjmuje w przychodni na Kopernika 43 (vis a vis
      starego zus-u). Bardzo dobra, miła, energiczna z super podejściem do małych
      pacjentów i zatroskanych rodziców. Chodzimy do niej już ponad rok (mały ma 26m-
      cy) i jesteśmy bardzo zadowoleni:)Polecam!
      • Gość: Maki Dr Banasiak IP: *.crowley.pl 19.01.06, 14:50
        Super lekarz. Przyjmuje na Stanisławy wieczorami.
        Leczy dwoje moich dzieci. Płacę 50 zł z dwójkę, bo przeważnie razem chorują.
        Maja 2 lata i rok.
        Pozdrawiam
      • Gość: buba Re: pediatra w przychodni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.06, 22:14
        drjoanna pawlik to faktycznie lekarz z powołania a dzieci ją uwielbiają i nie
        chca wychodzić z gabinetu
      • Gość: karina Re: pediatra w przychodni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.06, 20:05
        dr Joanna Pawlik ma w sobie dużo empatii i dięki medycznej intuicji uratowała
        mi syna leczonego kilka lat bez trafnej diagnozy przez różne czestochowskie
        sławy.
    • Gość: bea75 Re: pediatra w przychodni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.06, 13:36
      podciągam wątek... może ktoś się jeszcze podzieli swoimi
      spostrzeżeniami...dzięki za wszelkie uwagi i sugestie
      • dagmara39 Re: pediatra w przychodni 19.01.06, 14:05
        Z całym przekonaniem polecam dr Sojdę z przychodni na Dekabrystów.Sama jestem
        lekarzem więc rozeznanie jako takie mam...
        • joanna9920 Re: pediatra w przychodni 19.01.06, 14:13
          na michałowskiego-Krakowian.chodzę do niej prywatnie,państwowo,mogę konsultować
          przez telefon.chodzę od 11 lat .
          • kwik1 Re: pediatra w przychodni 19.01.06, 16:51
            Na Michałowskiego zdecydowanie dr.Juruś-Rubin.Bardzo kompetentna, sympatyczna i
            widać że kocha dzieci.A broń Boże do tego babo-chłopa dr.Lewandowskiej ,też z
            tej samej przychodni.
    • aha123 Re: pediatra w przychodni 19.01.06, 19:38
      ....a moje dziecko uwielbia Dr Beską - przychodnia na Michałowskiego. Muszę
      się "pożalić", że po przeprowadzce na al.Niepodległości muszę jeździć na
      Michałowskiego, ale dziecko dostaje histerii na widok pobliskiej przychodni i
      tutejszych lekarzy(bilans dwulatka odbył się bez "oględzin", bo mały nie
      pozwolił się dotknąć i rozebrać). A na północy? Cisza, spokój, zabawki w
      poczekalni, kulturalna, ludzka i fachowa Pani doktor zawsze ma czas dla
      pacjenta, porozmawia z maluchem i uśmiech, uśmiech, i jeszcze raz
      uśmiech...sielanka. Aż nie chce się wierzyć, że to NFZ....
      Polecamy! mama i Marcel
      • Gość: przyszla mama Re: pediatra w przychodni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.06, 07:46
        a co sadzicie o dr kapusciak?
        • Gość: mama Re: pediatra w przychodni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.06, 20:33
          A gdzie przyjmuje na NFZ dr Kapuściak?
          • Gość: BABKA Re: pediatra w przychodni IP: *.inds.pl / 87.239.176.* 09.05.06, 22:34
            ja osobiści polecam dr Płachecką z przychodni na michałowskiego.moi synowie
            chodzą do niej od 20 lat.jest super,konkretna, ma podejście do dzieci.i nie chcą
            iść do innego lekarza mimo ,że to dorośli ludzie
            • Gość: JG Re: pediatra w przychodni IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 11.05.06, 09:47
              Dr Płachecka. Polecam również. Leczyła moją córkę, która mimo 21 lat nie chce
              zmienić lekarza i dalej do niej chodzi. Również moje dwie wnuczki są leczone
              przez dr Płachecką. Ma niewątpliwą zaletę: dzieci nie boją się wizyty a
              zestresowane niejednokrotnie mamy wychodzą z gabinetu uspokojone.
          • Gość: ja Re: pediatra w przychodni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.06, 22:59
            ponoc na kopenika l/lub mireckiego
            • Gość: mama Re: pediatra w przychodni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.06, 21:46
              Zapisałam synka do dr.Juruś-Rubin.Jestem pod wielkim wrażeniem bo Pani doktor
              jest przemiła,bardzo sympatyczna i ma świetne podejście do maluchów!I nie
              warczy jak się powie że dziecko jest tez leczone przez innego lekarza....
              • Gość: mama Re: pediatra w przychodni IP: *.inds.pl / 87.239.176.* 10.05.06, 23:26
                I bardzo sluszny wybor.Moje dzieci sa juz dorosle a nadal lecza sie u pani
                Jurus.To naprawde najlepszy pediatra w przychodni przy Michalowskiego a smiem
                nawet twierdzic , ze w Czestochowie.
    • Gość: karina Re: pediatra w przychodni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.06, 19:47
      dr Joannie Pawlik bardzo wiele zawdzięczam jako lekarzowi o dużej empatii
      wyczuciu zawodowym i wiedzy. Mój syn ją bardzo lubi i dzięki niej choruje
      sporadycznie.Polecam.Przychodnia na Kopernika chyba 45
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka