Gość: abc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.06, 09:56 Znowu wybrali dwóch spoza Częstochowy. Naprawdę mi wstyd, że jestem stąd Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ewka Re: Wstydź się Częstochowo IP: 80.54.168.* 23.01.06, 09:58 Zgadzam sie ,teraz Częstochowa to naprawde zaścianek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wyborca Re: Wstydź się Częstochowo IP: *.man.czest.pl 23.01.06, 10:04 POPIERAM.Wygrala kasa i kosciol czyli RYSZKA I LASECKI.Na wybory poszli tylko koscielni.Przez to ze kosciol sie wpie.. w polityke to mamy teraz nauczke. Wiedzialem ze Czestochowa to jedna duza wies.Winni sa tez ludzie ktorzy nie poszli na wybory nie zwiazani z kosciolem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ka Re: Wstydź się Częstochowo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.06, 10:14 Dziennikarzyna z Czeladzi bedzie nas reprezentowal.To jest skandal!Ale czego sie mozna bylo spodziewac,jak pokazywali migawki w TV ,to widzialem tylko starsze panie w berecikach i paulinow z Jasnej Gory...Kompromitacja naszego spoleczenstwa.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bente Re: Wstydź się Częstochowo IP: 80.48.204.* 23.01.06, 10:20 Nie przesadzajcie. Po pierwsze wyniki nie są z Częstochowy tylko z całego regionu. Po drugie wyniki są podobne jak we wrześniu. Po trzecie na plus trzeba zapisać upokorzenie tzw. lewicy, bo mimo fanfarów na cześć zjednoczenia dostała ciężkie baty. Po czwarte i po piąte i po szóste senatorowie jak i cały senat g...o mogą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Menel Re: Wstydź się Częstochowo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.06, 10:26 Fajnie ze chociaz Kurpios sie nie dostal-moze wreszcie PO w Cz-wa przestanie go lansowac-widac nie potrzeba lekarzy w senacie:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w... Re: Wstydź się Częstochowo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.06, 11:11 be.. do tego zjednoczenia lewicy to jednak niedoszło .gdyby był jeden kandydat to można by o tym mówić, a tak jest to co jest.ilu teraz po zsumowaniu otrzymała lewica? tak to jest z rozłamowcami. I dalej co znaczy reklama paulinów i reszty kleru na swojego kandydata/chociaz nie z Częstochowy!/, i nieraklamowanie zawsze swojego d... liza księży Błaszecia?..I wyniki wyborów są oznaką zniechęcenia społeczeństwa do tej pseudodemokracj.(czy pseudo?). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sprawiedliwośc Re: Wstydź się Częstochowo IP: *.kompania.net 23.01.06, 12:38 jeśli ktoś ma wątpliwości co do pochodzenia pana laseckiego to ma poważny problem, gdyż pan senator jest rodem z myszkowa a całym sercem popiera częstochowę. nie można teeż oczekiwa, że senatorem będzia człowiek, który jest rodem z częstochowy, gdyżnie są to wybory CZĘSTOCHOWSKIE, tylko OKRĘGU CZĘSTOCHOWSKIEGO, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spr. Re: Wstydź się Częstochowo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.06, 12:41 no! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Wstydź się Częstochowo IP: *.icis.pcz.pl 23.01.06, 13:49 Ja jestem patriota Czestochowy, ale glosowalem wlasnie z tego powodu na Laseckiego plus Kurpiosa. Odpowiedz Link Zgłoś