mrec1 31.01.06, 23:23 b.mi na tym zależy ortodonta ale nie dziecięcy pomóżcie wiem ze kiedyś był jakiś gościu w herbach ale to kupę lat temu a co wy wiecie??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: KSENIA Re: pilne!dobry ortodonta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.06, 10:28 JA ROWNIEZ JESTEM ZAINTERESOWANA TYM TEMATEM.LECZYLAM SIE KIEDYS U DR. MYRDY , ALE EFEKT ZNIKL PO ROKU OD ZDJECIA APARATU. ODRADZAM TEGO LEKARZA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: pilne!dobry ortodonta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.06, 13:55 Polecam Denttech i panią Jankowską Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksenia Re: pilne!dobry ortodonta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.06, 12:03 korzystal ktos moze z uslug dr Mazika?co o nim sadzicie? Odpowiedz Link Zgłoś
blue21 Re: pilne!dobry ortodonta 01.02.06, 16:21 Polecam dr Brewczyńską,przyjmuje na Elsnera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mia Re: pilne!dobry ortodonta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.06, 22:52 a jakie są koszty wizyty aparatu itd Odpowiedz Link Zgłoś
blue21 Re: pilne!dobry ortodonta 01.02.06, 23:42 Aparar stały 1,500 zł,wizyty wahają się w granicach 30 - 70 zł Odpowiedz Link Zgłoś
emm4 dr. Parchański - przyjmuje prywatnie na Pużaka 03.02.06, 01:01 i w przychodni na 1-Maja. Robi z zębami co chce. Najtańszy nie jest, ale można płacić na raty. Podziwiam jego świętą cierpliwość i drobiazgowość, jest pedantyczny do bólu. Warto pójść do niego choćby po poradę. Do tego jest stomatologiem, więc porady są kompleksowe. Nie usuwa bezmyślnie zębów na każde życzenie i ratuje rzeczy nie do uratowania... serio... Mamy z nim 6-letnie doświadczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzika_rzeka Re: dr. Parchański - przyjmuje prywatnie na Pużak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.06, 19:57 emm4 - wysłałam Ci maila ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: dr. Parchański - przyjmuje prywatnie na Pużak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.06, 22:43 jakieś nazwisko tego lekarza czy jakiś namiar??? Odpowiedz Link Zgłoś
emm4 dr.Marek Parchański-przyjmuje prywatnie na Pużaka 06.02.06, 23:23 Nazwisko i adres jest w temacie postu :) Przyjmuje również na 1-Maja w przychodni w budynku dawnych zakładów lniarskich - niestety nie pamiętam nazwy przychodni ani numeru telefonu, bo kontynuowałam leczenie w gabinecie na Pużaka 13, ale wystarczy zadzwonić na informację telefoniczną :) Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
aaola Re: dr.Marek Parchański-przyjmuje prywatnie na Pu 07.02.06, 17:08 ja również polecam dr Jankowską stały aparat ok 1500 i wizyta 50-100 przyjmuje w gab denttech Odpowiedz Link Zgłoś