Dodaj do ulubionych

wybrać liceum....

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.06, 18:06
Mam do was prośbe: które liceum byscie polecili albo technikum???
Obserwuj wątek
    • Gość: jot Re: wybrać liceum.... IP: 195.116.81.* 01.02.06, 18:24
      Proponuję korespondencyjne !
      • Gość: grzemro Re: wybrać liceum.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.06, 21:40
        a gdzie takowe jest??
    • Gość: TH Re: wybrać liceum.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.06, 21:58
      IIILO im.Biegańskiego, niezapomniane chwile na "sali gimnastycznej":)

Pozdro IIILO
      • Gość: kasiaa Re: wybrać liceum.... IP: *.trustnet.pl 01.02.06, 23:10
        heeh.. ale w III LO jak nigdzie mozna sobie pograc w siatkowke na sali
        gimnastycznej....:P niezapomniane przezycia...:P
        • Gość: sx Re: wybrać liceum.... IP: *.sc.czest.pl 01.02.06, 23:14
          Proponuje Andersa! Szkola jest bajeczka, ludzie jak i kadra nauczycielska poprostu cudo hehe... Tylko pytanie do Ciebie, jakiej szkoly szukasz??Czy w ogole masz zamiar sie uczyc czy tylko chcesz udawac, ze sie uczysz...
          • Gość: grzemro Re: wybrać liceum.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.06, 09:42
            jestem w 3 kl gim i musze wybrac jakąś szkołe dlatego chce sie dowiedziec jaką
            wy polecacie...
    • Gość: Luki Re: wybrać liceum.... IP: *.inds.pl / *.inds.pl 01.02.06, 23:39
      Polecam Ci TZN :D
      ...
    • Gość: uczeń Re: wybrać liceum.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.06, 09:55
      www.6liceum.czest.pl
      • Gość: grzemro Re: wybrać liceum.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.06, 13:14
        uczeń nie pojde tam do szkoły bo uczy tam moja kuzynka :)
    • Gość: spec Re: wybrać liceum.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.06, 15:17
      daruj ale to za mało polecić liceum bo jest fajne idzie tam znajomy kolo czy po
      prostu masz blisko.
      opinie moga być nie dokonca obiektywne a ponadto w każdej szkole znajdziesz
      zwollenników jak i przeciwników swojego wyboru.
      jak wybierasz profil wybierasz zakres kompetencji zawodowych które być może
      będą ci towarzyszyc podczas wykonywanej pracy,
      a to już cos więcej za tym kryjesz sie Ty twoje zdolności, zainteresowania to
      jaki jestes i kim chciałbys być.
      forum to fana sprawa ale nie pozwól aby twój wybór był dziełem przypadku .
      opinie są ważne ale decyzja ma być twoja.
    • Gość: max Re: wybrać liceum.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.06, 20:31
      Wybierz sobie liceum za granicą !!! W tym kraju dzieje się tak źle, że nie
      warto tu szukać szkoły. Uciekaj jak masz jeszcze siłę i niewiele Cię tu trzyma
      a rodzice pomogą. W tym kraju rodzi się FASZYZM!!!
    • Gość: elma Re: wybrać liceum.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.06, 20:52
      Ja proponuje Kopernika jesli masz ochote spedzic te 3 lata na wesolo. Nie oznacza to że niczego nie wymagaja- wrecz przeciwnie, ale klimat jaki tam panuje wynagradza te cięższe momenty. Jako dowód moich słów odsyłam cie na do przeczytania WIELU postów na tym forum Absolwentów tejze szkoly. Pozdrawiam
      • shama1 Re: wybrać liceum.... 02.02.06, 21:35
        ja też jestem w 3 gim :D i nie wiem gdzie kce isc:D mysle o traugucie koperniku
        sienkiewiczu i norwidzie... ale zdecydować się nie mogę bo jak spytam o opinię
        znajomych to zachwalają swoje szkoły.. ale chyba najbardziej mnie wlanie do
        kopernika ciągnie bo tam jest klasa rozszerzony ang-niem :D i mi to odpowiada
        bardzo:D
        • Gość: kasiaa Re: wybrać liceum.... IP: *.trustnet.pl 02.02.06, 22:31
          shama1 napisała:

>i mi to odpowiada bardzo:D

dobrze że CI to odpowiada....
          • Gość: koper Re: wybrać liceum.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.06, 22:34
            No kopernik to bardzo dobry wybór ;) jestem w 2 klasie i już zaczynam się
            martwić ze za rok będe musial opuścic tą szkołe...
    • Gość: lokator Re: IV. liceum ogulnokształcące IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.06, 00:07
      wszystko się może zdarzyć
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka