Gość: grzemro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.06, 18:06 Mam do was prośbe: które liceum byscie polecili albo technikum??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jot Re: wybrać liceum.... IP: 195.116.81.* 01.02.06, 18:24 Proponuję korespondencyjne ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzemro Re: wybrać liceum.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.06, 21:40 a gdzie takowe jest?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TH Re: wybrać liceum.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.06, 21:58 IIILO im.Biegańskiego, niezapomniane chwile na "sali gimnastycznej":) Pozdro IIILO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiaa Re: wybrać liceum.... IP: *.trustnet.pl 01.02.06, 23:10 heeh.. ale w III LO jak nigdzie mozna sobie pograc w siatkowke na sali gimnastycznej....:P niezapomniane przezycia...:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sx Re: wybrać liceum.... IP: *.sc.czest.pl 01.02.06, 23:14 Proponuje Andersa! Szkola jest bajeczka, ludzie jak i kadra nauczycielska poprostu cudo hehe... Tylko pytanie do Ciebie, jakiej szkoly szukasz??Czy w ogole masz zamiar sie uczyc czy tylko chcesz udawac, ze sie uczysz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzemro Re: wybrać liceum.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.06, 09:42 jestem w 3 kl gim i musze wybrac jakąś szkołe dlatego chce sie dowiedziec jaką wy polecacie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luki Re: wybrać liceum.... IP: *.inds.pl / *.inds.pl 01.02.06, 23:39 Polecam Ci TZN :D ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczeń Re: wybrać liceum.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.06, 09:55 www.6liceum.czest.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzemro Re: wybrać liceum.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.06, 13:14 uczeń nie pojde tam do szkoły bo uczy tam moja kuzynka :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spec Re: wybrać liceum.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.06, 15:17 daruj ale to za mało polecić liceum bo jest fajne idzie tam znajomy kolo czy po prostu masz blisko. opinie moga być nie dokonca obiektywne a ponadto w każdej szkole znajdziesz zwollenników jak i przeciwników swojego wyboru. jak wybierasz profil wybierasz zakres kompetencji zawodowych które być może będą ci towarzyszyc podczas wykonywanej pracy, a to już cos więcej za tym kryjesz sie Ty twoje zdolności, zainteresowania to jaki jestes i kim chciałbys być. forum to fana sprawa ale nie pozwól aby twój wybór był dziełem przypadku . opinie są ważne ale decyzja ma być twoja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: wybrać liceum.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.06, 20:31 Wybierz sobie liceum za granicą !!! W tym kraju dzieje się tak źle, że nie warto tu szukać szkoły. Uciekaj jak masz jeszcze siłę i niewiele Cię tu trzyma a rodzice pomogą. W tym kraju rodzi się FASZYZM!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elma Re: wybrać liceum.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.06, 20:52 Ja proponuje Kopernika jesli masz ochote spedzic te 3 lata na wesolo. Nie oznacza to że niczego nie wymagaja- wrecz przeciwnie, ale klimat jaki tam panuje wynagradza te cięższe momenty. Jako dowód moich słów odsyłam cie na do przeczytania WIELU postów na tym forum Absolwentów tejze szkoly. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
shama1 Re: wybrać liceum.... 02.02.06, 21:35 ja też jestem w 3 gim :D i nie wiem gdzie kce isc:D mysle o traugucie koperniku sienkiewiczu i norwidzie... ale zdecydować się nie mogę bo jak spytam o opinię znajomych to zachwalają swoje szkoły.. ale chyba najbardziej mnie wlanie do kopernika ciągnie bo tam jest klasa rozszerzony ang-niem :D i mi to odpowiada bardzo:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiaa Re: wybrać liceum.... IP: *.trustnet.pl 02.02.06, 22:31 shama1 napisała: >i mi to odpowiada bardzo:D dobrze że CI to odpowiada.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koper Re: wybrać liceum.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.06, 22:34 No kopernik to bardzo dobry wybór ;) jestem w 2 klasie i już zaczynam się martwić ze za rok będe musial opuścic tą szkołe... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lokator Re: IV. liceum ogulnokształcące IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.06, 00:07 wszystko się może zdarzyć Odpowiedz Link Zgłoś