Gość: jeja IP: ipcop.ak* / *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.06, 16:28 przed chwila dostalem wiadomosc ze maja znowu otworzyc Fuksa, czy ktos cos o tym slyszal? O ile widzialem tam jest teraz myjnia!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja2 Re: OTWORZA FUKSA?? IP: 82.160.8.* 06.02.06, 16:36 w sumie mogli by, kazdy na niego narzekal ze syf a i tak najlepsza dyskoteka w swoim czasie i kupa studentow i studentek :) i blisko akademikow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Borys Re: OTWORZA FUKSA?? IP: *.matrix / *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.06, 18:01 Fuks ? kur@# syf na maksa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martha Re: OTWORZA FUKSA?? IP: 213.199.204.* 06.02.06, 22:10 fajnie by bylo jakby to byla prawda:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafal Re: OTWORZA FUKSA?? IP: *.man.czest.pl 07.02.06, 23:44 czesc... wedlug mnie nie ma szans na otwarcie fuksa... Dlaczego tak sadze...ano dla tego, ze nie na darmo nasz kochany prezydent;-) robil prohibicje, aby ktos na nowo otwieral tam bary... Cwaniaki zabezpieczyli sie nawet przed tym, aby na wypadek odejscia ich od koryta, nowa wladza nie mogla tego tez zrobic... Sposob byl prosty, postwic tam kosciol... A jak wiadomo, jest dziwny przepis, ze w odleglosci 100m nie mozna sprzedawac alkocholu...ale za to ksiadz na mszy moze zlopac winsko:-) Z katolickim pozdrowieniem, RAV Ps. mam nadzieje, ze kiedys to sie zmieni, i czarni przestana trzymac wladze... jak widac na przykladzie DJ Rydza, moga oni wszystko... Odpowiedz Link Zgłoś