Gość: Lee IP: 80.54.168.* 07.02.06, 16:58 przesada, bedac w pracy dzien w dzien słysze te same kawałki które w dodatku leca co 3 godz chyba, ogolnie mnie sie nie podoba zmiana .. i mówie im : nara .... jednego słuchacza mniej ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
umauma Re: nara rmf maxx !! 07.02.06, 19:42 Ja tez nie lubie tego radia :/ nie umywa sie do Fonu drugiego słuchacza mniej :] Odpowiedz Link Zgłoś
bawara1985 RMF MAX !!!!!! SUPER 07.02.06, 19:56 a mnie tam to radio akurat pasuje na fonce kawalki byly jakies stare i beznadziejne no i wciaz te wiadomosci tu przynajmniej przez caly dzien moge posluchac muzy w sam raz pomieszanej i to mi sie podoba...oby tak dalej RMF MAXXXXXX !!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: morning calm Re: RMF MAX !!!!!! SUPER pop-papka IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.02.06, 20:55 Juz pisalem w innym temacie, jeden kawalek srednio cztery razy na dzien, popowa papka latwo przyswajalna przez niewybredne masy. A ja wciaz wiernie pozostaje przy Bisce i Trojce. Na fon chociaz mial audycje Manti, a czasami troche ambitnej elektroniki plynelo w eterze... A na maxie? Zalosc. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś