Gość: Lee IP: 80.54.168.* 09.02.06, 00:25 kiedy ma byc w rurze ? troche sie nie orientuje ...:) -------------------------------------------- ..... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wszechwiedząca Re: o.s.t.r. .... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.06, 09:13 25 luty :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teu Re: o.s.t.r. .... IP: *.aosk.czest.pl / 195.117.123.* 09.02.06, 10:03 eksjuze mła, z jakim materiałem bo o ile pamiętam z Szum rodzi hałas już był. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wszechwiedząca Re: o.s.t.r. .... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.06, 10:17 Z najnowszym albumem "7" który premierę ma dzień wcześniej :D jesteśmy początkiem caaaaałej trasy koncertowej :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taki tam Re: o.s.t.r. .... mam albumik dla zainteresowanych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.06, 10:37 jest ktoś chetny?;_) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: o.s.t.r. .... mam albumik dla zainteresowanyc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.06, 13:14 widać jesteś mądrala bo przegrałeś sobie od kolegi, który pożyczył od znajomego co to ma ziomka, który kiedyś dzwonił do kolesia i ten koleś miał od brata, siostry ciotecznego stryja.... itd. jak masz to se qrwa wykasuj i zapieprzaj do sklepu po ORYGINALNą płytę lacho!!! p.s. ZAJEBISTA INFORMACJA, że BęDZIE PONOWNIE W CZęSTOCHOWIE!!!!!! zjawię się na pewno!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pele Re: o.s.t.r. .... mam albumik dla zainteresowanyc IP: s2.l:* / *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.06, 13:22 Cool Men,odlotowo,znów będzie się można polansować przed suczkami w nowych dresikach prosto z bazru.Zajefajnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taki tam Re: o.s.t.r. .... mam albumik dla zainteresowanyc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.06, 16:04 idioto głupio ci poszło bo mam oryginał a że słucham zupełnie innej muzyki to chce się tego pozbyć. więc spiewaj i nie szczekaj Odpowiedz Link Zgłoś