Dodaj do ulubionych

o.s.t.r. ....

IP: 80.54.168.* 09.02.06, 00:25

kiedy ma byc w rurze ? troche sie nie orientuje ...:)

--------------------------------------------

.....
Obserwuj wątek
    • Gość: wszechwiedząca Re: o.s.t.r. .... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.06, 09:13
      25 luty :)
      • Gość: teu Re: o.s.t.r. .... IP: *.aosk.czest.pl / 195.117.123.* 09.02.06, 10:03
        eksjuze mła, z jakim materiałem bo o ile pamiętam z Szum rodzi hałas już był.
        • Gość: wszechwiedząca Re: o.s.t.r. .... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.06, 10:17
          Z najnowszym albumem "7" który premierę ma dzień wcześniej :D
          jesteśmy początkiem caaaaałej trasy koncertowej :)
          • Gość: taki tam Re: o.s.t.r. .... mam albumik dla zainteresowanych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.06, 10:37
            jest ktoś chetny?;_)
            • Gość: a Re: o.s.t.r. .... mam albumik dla zainteresowanyc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.06, 13:14
              widać jesteś mądrala bo przegrałeś sobie od kolegi, który pożyczył od znajomego
              co to ma ziomka, który kiedyś dzwonił do kolesia i ten koleś miał od brata,
              siostry ciotecznego stryja.... itd.
              jak masz to se qrwa wykasuj i zapieprzaj do sklepu po ORYGINALNą płytę lacho!!!

p.s.
              ZAJEBISTA INFORMACJA, że BęDZIE PONOWNIE W CZęSTOCHOWIE!!!!!! zjawię się na pewno!!
              • Gość: Pele Re: o.s.t.r. .... mam albumik dla zainteresowanyc IP: s2.l:* / *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.06, 13:22
                Cool Men,odlotowo,znów będzie się można polansować przed suczkami w nowych
                dresikach prosto z bazru.Zajefajnie:)
              • Gość: taki tam Re: o.s.t.r. .... mam albumik dla zainteresowanyc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.06, 16:04
                idioto głupio ci poszło bo mam oryginał a że słucham zupełnie innej muzyki to
                chce się tego pozbyć. więc spiewaj i nie szczekaj

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka