Gość: panna z UG IP: *.ds.pg.gda.pl / *.ds.pg.gda.pl 13.02.06, 11:30 Dlaczego studiujecie na uczelni na takim zadupiu? Kraków, Katowice, Wrocław niedaleko a wy wybraliście taką g... szkółkę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xx Re: pytanie do studentów Politechniki IP: *.icis.pcz.pl 13.02.06, 11:39 Czyzby taki poziom kultury i slownictwa to zasluga studiow na Uniwersytecie Gdanskim ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panna z UG Re: pytanie do studentów Politechniki IP: *.ds.pg.gda.pl / *.ds.pg.gda.pl 13.02.06, 12:00 Częściowo tak. Tutaj uczą również nazywać rzeczy po imieniu, a to "g..." określające PCz pasuje w tym przypadku doskonale. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin_r Re: pytanie do studentów Politechniki IP: *.21.pl / *.21.pl 13.02.06, 18:50 A uczą u Was, że wiedza i to co ktoś umie nie zależy od uczelni, ale od człowieka i jego chęci, predyspozycji ? Czy trzeba Wam to do główki nakłaść usilnie ? A umiesz nazywać rzeczy po imieniu i uznać siebie za TROLLA internetowego, który zamiast dbać o wizerunek uczelni bawi się jak dzieciaczek w piaskownicy ? TROLL WARNING! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obiektywny :) panna czy prowokatorka ??? :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.06, 00:44 no tak...ja "g" ma sie glowie to "g: sie generuje :))) to domena PG :)) zreszta ta panna bawi sie w tandetna prowokacje :))) I podejrzeawam, ze zarowno z niej taka panna jak i studentka :))).... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WWW Re: pytanie do studentów Politechniki IP: 213.199.204.* 13.02.06, 12:09 A co Ci ta uczelnia takiego strasznego zrobiła, że pałasz do niej taką nienawiścią?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panna z UG Re: pytanie do studentów Politechniki IP: *.ds.pg.gda.pl / *.ds.pg.gda.pl 13.02.06, 12:14 Nie pałam nienawiścią, raczej mnie ta szkółka śmieszy. Śmieszy mnie też to, że ma aspiracje być uniwersytetem technicznym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panna z UG Re: pytanie do studentów Politechniki IP: *.ds.pg.gda.pl / *.ds.pg.gda.pl 13.02.06, 12:23 Przyczepiłam się do PCz, ale to samo mogę powiedzieć o AJD w Częstochowie, do niedawna WSP, a jeszcze wcześniej kolegium nauczycielskie czyli takie tam sobie technikum dla nauczycieli. Nazwa się zmieniła, poziom pozostał. O innych: AP, WSHIT chyba nie warto wspominać. Prywatnie Częstochowę lubię, a raczej jej okolice. Niestety tego typu szkoły, a raczej ich poziom nie daje dobrego wizerunku tego miasta. Dziurawe drogi, i pijani w alejach, ten wizerunek dopełniają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konrad Re: pytanie do studentów Politechniki IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 14.02.06, 08:51 Udalo ci sie widze wydostac z okolic czestochowy do miasta i dopadla cie mania wielskosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dik Re: pytanie do studentów Politechniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 17:43 i tak wrocisz na wies!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ****** Re: pytanie do studentów Politechniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.06, 23:52 kobieto nie czepiaj sie kolegium w Czestochowie bo ty chyba nie wiesz co to znaczy byc w tej szkole!!!!jestes tak beznadziejna ze szok!!!!widac ze malo wiesz na pewne tematy!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WWW Re: pytanie do studentów Politechniki IP: 213.199.204.* 13.02.06, 12:28 No tak, ale mnie zastanawia, co Tobą kieruje? Dalej nie wyjaśniłaś czemu chcesz ośmieszyć tą uczelnię ,a pisząc, że jest gó..ana, obrażasz jej studentów, czyli również mnie!! A poziom na moim wydziale ( Inżynierii Mechanicznej i Informatyki ) jest naprawdę dobry, dla przykładu mogę podać zajęcia z PKM (Podstaw Konstrukcji Maszyn), które w porównaniu do innych uczelni stoją naprawdę na najwyższym poziomie, zresztą ten kto miał doczynienia z Mazankiem, Geislerem, Szmidlą i Kasprzyckim wie o czym mówię:)! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wk_cz Re: pytanie do studentów Politechniki IP: *.pcz.czest.pl 20.02.06, 12:16 Pewnie Cie usuneli z tej Uczelni albo nie dalas sobie rady i tak sobie teraz wetujesz!!!! Politowania godna postawa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stary Re: pytanie do studentów Politechniki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.06, 12:19 O klasie uczelni świadczy przede wszystkim klasa jej studentów i absolwentów. Ty pokazałaś, że UG w pełni zasługuje na miano liceum :). Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: droga studentko Re: pytanie do studentów Politechniki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.06, 12:29 a co ty studiujesz na tym Twoim szanownym UG? i skąd masz informacje na temat poziomu na PCZ.. nie bylas nie widzialas nie studiowalas tu wiec sie odp.....l Odpowiedz Link Zgłoś
manderla Re: pytanie do studentów Politechniki 13.02.06, 12:31 Każdy ma jakieś grzeszki i UG nie jest tu wyjątkiem (choćby ostatnio, kiedy bylismy swiadkami wielkiej afery rekrutacyjnej - wstyd na całą Polskę). Nie rozumiem czego tutaj szukasz....? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bilet Re: pytanie do studentów Politechniki IP: ipcop.ak* / *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.06, 12:39 no właśnie zakladasz temat nie wiem po kiego nie mysl sobie ze za ładne oczy sie zdaje egzaminy coś Ci nie poszło może u ciebie w szkole i sie mscisz zacznij sie uczyć na tym swoim UG i tak ch** z tego bedzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jak Re: pytanie do studentów Politechniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.06, 13:13 A może po prostu ściemnia ze uczy się na UG a tak naprawdę oblała jakiś egzamin na politechnice Częstochowskiej i teraz złość przez nią przemawia. Niektórym ludziom się po prostu nudzi i lubią od czasu do czasu prowokować swoim płytkim zachowaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panna z UG Re: pytanie do studentów Politechniki IP: *.ds.pg.gda.pl / *.ds.pg.gda.pl 13.02.06, 13:16 To nie ja ośmieszam PCz, ale ośmieszają ją: obecne władze, poziom nauczania a co za tym idzie perspektywy dla studentów. Zmarnowałam rok na byłym metalu na PCz. Po roku przeniosłam sie na fizykę na UG. Jest różnica. Duża. Skończyłam UG, właśnie otworzyłam przewód doktorski. Na konferencjach mam okazję widzieć co prezentują niektórzy ludzie z PCz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panna z UG Re: pytanie do studentów Politechniki IP: *.ds.pg.gda.pl / *.ds.pg.gda.pl 13.02.06, 13:18 I dobrze że się wyniosłam. Przynajmniej nie zmarnowałam sobie kilku lat. Byłoby wstyd pokazać teraz komuś dyplom PCz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :)) Re: pytanie do studentów Politechniki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.06, 13:28 hahahah .... ale głupia jesteś ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :)) Re: pytanie do studentów Politechniki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.06, 13:29 doktoratem to nie szpanuj bo teraz co drugi głąb go może mieć jak zapłaci... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :)) Re: pytanie do studentów Politechniki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.06, 13:34 Nie jest ważna uczelnia tylko to co umiesz. Liczy się świstek. Widziałem nie takich głąbów po oxfordach itp. badziewiach. Głowę daję że niejeden student PCz by cię przebił o głowę .... Sam fakt zakładania takiego wątku na forum źle świadczy o twojej inteligencji... żenujących PG ma studentów ... Ps. Nie jestem w żaden sposób związany z PCz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panna z UG Re: pytanie do studentów Politechniki IP: *.ds.pg.gda.pl / *.ds.pg.gda.pl 13.02.06, 13:51 Problemy z czytaniem. Typowe po PCz. Pomyliłeś UG z PG. Poza tym problemy z logicznym wyrażaniem myśli: nie załapałam czy liczy się świstek, czy to co umiesz, bo z twojego posta wynika że to i to. :) Żeby coś umieć to trzeba się tego gdzieś nauczyć, w przypadku inżyniera na politechnice. A nie można nauczyć się więcej niż umieją ci którzy wykładają. Czyli student po PCz, nie ma ani wiedzy, ani papierka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panna z UG Re: pytanie do studentów Politechniki IP: *.ds.pg.gda.pl / *.ds.pg.gda.pl 13.02.06, 13:53 Oczywiście miało być: absolwent PCz. Poprawiam się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WWW Re: pytanie do studentów Politechniki IP: 213.199.204.* 13.02.06, 14:04 Oj panno z UG, skończ już tą śmieszną krucjatę, bo się ośmieszasz!! Szczerze wątpię w Twój doktorat, gdyż naprawdę reprezentujesz niezbyt wysoki poziom intelektualny (wnioskując z postów jesteś jakąś obrażoną małolatą, a z metalu pewnie Cię wylali, a nie odeszłaś), na silę szukasz problemów!! Skończ już !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :)) Re: pytanie do studentów Politechniki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.06, 14:12 Dokładnie ... pewnie głąba wywalili z PCz ... poszła na jakąś inną szkółkę i szpanuje ... prymitywne to szpanuje ... co się dziwić ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :)) Re: pytanie do studentów Politechniki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.06, 14:01 Widzę że nie łapiesz więc tłumaczę "Nie jest ważna uczelnia tylko to co umiesz" ... chyba rozumiesz "Liczy się świstek" ... jako fakt posiadania - obojętnie skąd ... jasne jak słońce ... chyba faktycznie coś z tobą nie tak ... naprostszych rzeczy kobieto nie rozumiesz. Normalny człowiek nie pisze takich postów więc wynieś się do gdańska i tam sobie narzekaj Poza tym pisałem ... nie jesteś w żaden sposób związany z PCz. Ty chyba faktycznie dziwna jakaś jesteś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :)) Re: pytanie do studentów Politechniki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.06, 14:02 nie jestem związany ... miało być ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obiektywny PANNA-Hipokrytka -frustratka ? czy głupia baba ?:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.06, 01:12 > świstek, czy to co umiesz, bo z twojego posta „postu” :) tak gwoli prawidłowej odmiany pewnych słów myślę, że Twój doktorat zostanie wcześniej zweryfikowany przez rzetelnego korektora :) > A nie można nauczyć się więcej niż umieją ci którzy wykładają. możesz rozwinąć myśl ?:)...to tak w nawiązaniu do "logicznego wyrażania myśli" :) Panna współczuję twojemu promotorowi :) Podoba mi się również twoja teza odnosząca się do stopnia możliwość "zaabsorbowania" wiedzy na studiach :))) > A nie można nauczyć się więcej niż umieją ci którzy wykładają. pomijając stylistykę :)..wszak my prości cz-wianie jesteśmy w stanie pojąć ukryte przesłanie, każdego enigmatycznego bełkotu (rodem z panna z UG) to się nazywa adaptacja nawet do patologicznych środowisk :))). Zastanawiam się nad jej treścią :) to wniosek autorski panno :) czy autopsja :). Biedni zatem studenci UG skoro ich poziom wiedzy jest determinowany jedynie umiejętnościami wykładających :)).Odcieli was od czytelni ? księgarni ?:)... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panna z UG Re: pytanie do studentów Politechniki IP: *.ds.pg.gda.pl / *.ds.pg.gda.pl 13.02.06, 13:39 I owszem. Masz 100% racji. Własnie potwierdziłeś moje zdanie o PCz. :) Co drugi głąb co ma troszke szmalu może zrobić dr na PCz. Polecam: www.forumakad.pl/archiwum/2005/04/19-zann-eksperyment_stosowany_z_fizyki.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: pytanie do studentów Politechniki IP: *.icis.pcz.pl 13.02.06, 14:26 Bylem recenzentem habilitacji na Politechnice Warszawskiej i dalem negatywna recenzje, bo taka praca nigdy by nie przeszla na Politechnice Czestochowskiej. Tam zostala zakceptowana. To tyle Panno uzywajaca slownictwa rodem z rynsztoka - pewnie godnego uniwersytetu na ktorym studiujesz ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: pytanie do studentów Politechniki IP: 80.53.75.* 13.02.06, 14:58 .... toja ci pwoeim tak choc nas tego na nasezj uczelni nie ucza (PCz) ale juz nie wytrzymuje z Toba spiepszaj na to twoje zadupie na ten twoj koniec polski i nie wtyklaj nosa tam gdzie cie nie prosza!!!!!! jak nie wiem jak jest na UG to na niego nie bluzgam wiec ty zrob to samo i wynies sie !!!!!!!!!!!!! moze troche doksztalc sie, w jezyku polskim a nie w nazywaniu wsyztkiego od g..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: pytanie do studentów Politechniki IP: 80.53.75.* 13.02.06, 15:04 ...poprostu panie z UG przeprano rozum i wykrecono dwa razy na tym ich uniwerku a ze nie ma co robic to pisze potem takie glupoty, pokazujac i repzrezentujac poziom jaki jest na UG swoim zachowaniem i hamskimi jak najhgorszy menel odzywkami, i jeszcze jedno jezli nie chcesz aby ktos ciebie obrazal to tyy tego rowniez nie rob bo zraz do ciebie zaczneimy mowic po imieniu znaczy sie ty glabie!!!!!!!!!!(jak to nazwals wczensiej w komentarzu osoby z PCz) Odpowiedz Link Zgłoś
singielek1 Re: pytanie do studentów Politechniki 14.02.06, 22:50 Wszystko zależy od kwoty. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=55&w=36713830&a=36722126 Gość portalu: xx www.google.pl/search?hl=pl&q=%22Roman+Wyrzykowski% 22&btnG=Wyszukaj+w+Google&lr=lang_pl napisał(a): Roman, wyluzuj przynajmiej w godzinach "pracy" w budżetówce. > Bylem recenzentem habilitacji na Politechnice Warszawskiej i dalem negatywna > recenzje, bo taka praca nigdy by nie przeszla na Politechnice Czestochowskiej. > > Tam zostala zakceptowana. > > To tyle Panno uzywajaca slownictwa rodem z rynsztoka - pewnie godnego > uniwersytetu na ktorym studiujesz ? Odpowiedz Link Zgłoś
singielek1 Re: pytanie do studentów Politechniki 14.02.06, 22:51 Korekta linku: www.google.pl/search?hl=pl&q=%22Roman+Wyrzykowski%22&btnG=Wyszukaj+w+Google&lr=lang_pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin_r Re: pytanie do studentów Politechniki IP: *.21.pl / *.21.pl 13.02.06, 18:55 Otworzyłaś przewód doktorski, hehehe, śmieszne. Chyba pijacki z bańki od bimbru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obiektywny Re: pytanie do studentów Politechniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.06, 00:53 panienka otworzyla przewod doktorski ?:) i kala swoje lapki paszkwilami i inwektywami skierowanymi do ogolu zwiazanego z PCz ?:) A coz implikuje taka nienawisc ??:) I jakis przypadkowy ten przewod doktorski skoro on nie absorbuje a wiekszosc czasu spedzasz na forum siejac defetyzmy :))) No coz doktoraty na UG "humanistyczne" :) to i czasu duzo :). >Na konferencjach mam okazję widzieć > co prezentują niektórzy ludzie z PCz. tak my natomiast widzimy co prezentuja tacy "niedopelnieni" doktorzy w stylu panna z UG :). Blaka sie tak jeden z drugim doktorant i mysli, ze Pana Boga za nogi zlapal :))). A tu egzaminy, obrona, ktora niejednego megalomana wyprostuje :))). A zachowanie panny zakrawa na typwoe odruchy prowincjonalnych nowobogackich :)...Dochrapalem sie (nie wazne na ile to jest miarodajne) zatem bede pomiatal kazdym bo jestem kims :))))). Zycie jest weryfikatorem... panna :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: UG A czy UG to jakaś szkółka z przyszłością IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 12:22 śmieszne, wybrałem z tego samego powodu co ty jakiś śmieszny UG Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lehoo Re: pytanie do studentów Politechniki IP: *.internet.v.pl 24.02.06, 09:15 Temat pracy i promotor ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TTT Re: pytanie do studentów Politechniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.06, 15:17 hihi to ci panna, jak bym miała kase też bym wybrała UG pochwal sie jednak pracą a nie plugawym językiem :) ja skończyłam PCz i nie metal bo to był kierunek gdzie każdy kto sie gdzie indziej nie dostał tam szedł, mał obyło ludzi którzy studiowali tam z wyboru. ale ynteligencje pokazałaś swoją w 100% kto tam ma oczy żeby z takich ludzi robić doktora??? hihi i męża też do tej pory nie masz więc chyba zdobry z ciebie mebelek :) Odpowiedz Link Zgłoś
kasica33 Re: pytanie do studentów Politechniki 13.02.06, 15:20 Moja droga, gdybys była dobrze zorientowana to piwnnaś wiedzieć, że zrobić doktorat na P.Cz. jest bardzo ciężko. Na żadnej innej uczelni, przyszły doktorant nie przechodzi takiej katorgii na seminariach - to jedno. Drugie - mamy wybitnie dociekliwych profesorów, z mnóstwem pytań do doktoranta i trzeba dużej wiedzy, by zadowolić odpowiedzią. Wiem co piszę, bo przeszłam przez to. Z zajęć jakie prowadzę ze studentami wyciągam wniosek: inteligentna młodzież, która nie ogranicza się tylko do kucia na blachę, i przede wszystkim reprezentuje wysoki poziom kultury - czego Tobie wyraźnie brakuje. Gdybym miała zniżyć się do Twojego poziomu, to zadałabym pytanie: może czegoś ci brakuje i stąd ta "panna"? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panna z UG Re: pytanie do studentów Politechniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.06, 18:00 wiecie co, odp... sie, wiem co mowie bo jestem dosyc dobrze zorientowana jak jest na P.Cz, mam kolegow do tej pory ktorzy tam studiują i się wypowiadają o tych studiach bardzo źle ! a studia lipne, tak jak w częstochowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Macio Re: pytanie do studentów Politechniki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.06, 01:09 masz kolegów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ozga wysoki poziom, haha IP: *.krakow.pl 23.02.06, 21:45 co sadzisz o wysokim poziomie, o kolesiu który robi doktorat, bo jego ojciec wykłada na PCz, a w szkole średniej kazali mu sie wynosic z TZN-u i poszedł na Targowa, to jest poziom doktorantó PCz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZADOWOLONA ST.PCZ Re: pytanie do studentów Politechniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.06, 18:02 g... to Ty masz podejście do sprawy i ograniczony światopogląd, nie potrafie Ci odpowiedzieć na tak głupie pytanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: pytanie do studentów Politechniki IP: 80.53.75.* 13.02.06, 19:30 proponuje wroc na swoj UG zreszta mam odczucie ze pochodzisz z jakies zabitej wiochy lezacej od gdanska z 50 km zlapals Unierek za nogi i bog wie co o sobie myslisz jaka to wspaniala jestes a w rzeczywistoci jestes do d..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rado Re: pytanie do studentów Politechniki IP: 80.53.75.* 13.02.06, 19:42 panna najwyrazniej okres cie dopadl wiec wez zwyczajnie wloz\ se wate lyknij panadol wypocznij a przedewszystkim zamknij ryj i odwal sie od Czestochowy i jej uczelni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: she Re: pytanie do studentów Politechniki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.06, 21:42 Ludzie, nie warto z taką dyskutować!! Olejcie ją!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dis Re: pytanie do studentów Politechniki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.06, 23:41 dokladnie, nie odpowiadajcie na jej zaczepki, mówią że gdy kłóci się mądry z głupim to po pewnym czasie można jednego od drugiego nie odróżnić! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pani darkbloomowa Re: pytanie do studentów Politechniki IP: *.91.153.128.clearwire.be 13.02.06, 21:55 Eeee, panna z UG kisisz sie w smierdliwym akademiku polibudy?( stad DS jak DOM STUDENCKI w twoim IP!!! myslalm ze z doktoratem na PG mozna lepiej wyladowac.. lepiej bys sobie krosty powyciskala w przyplesnialej lazience (a przepraszam , remontuja wam DS y ) a nie takie posty... idz sie pobaw do Kwadratowej ( to taki gdanski Wakans z dawnych czasow) to ci zolzowatosc przejdzie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panna z UG Re: pytanie do studentów Politechniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.06, 23:00 mój idol to pan Jeremiasz z "Klanu" :) Odpowiedz Link Zgłoś
std20045 Re: pytanie do studentów Politechniki 14.02.06, 09:12 hmm nie wiem co miała na mysli autorka tego wątku ale pewnie chciała wywołac jakies oburzenie wsród studentów PCZ czy jej sie udało (prawie 40 postów) mogło byc lepiej - jak zwykle stawiane zarzuty sa bezpodstawne no moze maja odrobinę racji ale tycza kazdej uczelni , przedewszystkim jak nie masz doswiadczenia :)i nie studjujesz w jednym z niewielu miast gdzie stopien bezrobocia jest mały [ WSZYSTKIE RANKINGI BUDOWANE SA NA PODSTAWIE ZATRUDNIENIA STUDENTOW -ABSOLWENTÓW DANEJ UCZELNI... Odpowiedz Link Zgłoś
std20045 Re: pytanie do studentów Politechniki 14.02.06, 09:17 std20045 napisał: > hmm nie wiem co miała na mysli autorka tego wątku ale pewnie chciała wywołac > jakies oburzenie wsród studentów PCZ czy jej sie udało (prawie 40 postów) mogło > > byc lepiej - jak zwykle stawiane zarzuty sa bezpodstawne no moze maja odrobinę > > racji ale tycza kazdej uczelni , przedewszystkim jak nie masz doswiadczenia :) i > > nie studjujesz w jednym z niewielu miast gdzie stopien bezrobocia jest mały [ > WSZYSTKIE RANKINGI BUDOWANE SA NA PODSTAWIE ZATRUDNIENIA STUDENTOW - ABSOLWENTÓW > > DANEJ UCZELNI... wiec nie wrzucaj kitu ze to marnowanie czasu , bo studia to nie tylko nauka i dziobanie to wspaniale lata w zyciu kazdego człowieka ( owszem moze i czewa nie ma zaplecza imprezowego ) to dzieki oczywiscie Panu prezydentowi ale dla chcacego nic trudnego wiec Jak sie ma ktos bawic toi tak sie bedzie bawil a jesli chodzi o papierek to bez znajomosci , pleców i szczescia no i paruy rzekomo innych czynnikow to se mozesz ten papierek powiesic w ramce aby szybko kurzem nie zaszedł bo raczej ... nim nie wytrzesz bo za szorstki i taka jego przdatnośc (żarcik:)))) Więc koleżanko zacznij od swojej uczelni jak tam sciemniaja i jaka tam dziura a dopiero zacznij wjeżdzac na inne uczelnie bo jak ktos Cio wjedzie to ten okrs studiów mozesz wspominac nie najlepiej ...hihih Pozdrawiam wszystkich gosci i stałych bywalców forum Czewa:))) Miłego dnia Zakochanych ..... pa :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr zazga Re: pytanie do studentów Politechniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.06, 09:12 Ludzie! toż to zwykły, zakompleksiony TROLL ta panna z UG. Nie karić go więcej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Re: pytanie do studentów Politechniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.06, 12:50 Panowie. Nie warto sie podniecać bredzeniem panienki o wiadomym kolorze włosów i intelekcie na poziomie zasuszonej rozwielitki. Nie dała sobie rady już na pierwszym roku, wcale nie najtrudniejszego wydziału i musiała sobie poszukać czegoś adekwatnego do jej poziomu. A to, że ukończyła studia i otworzyła przewód doktorski jeszcze o niczym nie świadczy. Może ma ładną buzię, a może zgrabne nogi i bardzo "przychylnego" promotora. Oj znam wiele takich "naukowczyń" nawet z tytyłami profesorkimi. Pozdrawiam. Absolwent - bez kompleksów - wydziału metalurgicznego P. Cz. i były pracownik tej uczelni. Odpowiedz Link Zgłoś
harry1983 Re: pytanie do studentów Politechniki 14.02.06, 17:26 Jak sama twierdzi, po roku ją wywalili - za wysoki poziom dla niej był, to poszła gdzie indziej, a teraz leczy swoje kompleksy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: pytanie do studentów Politechniki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.06, 17:44 śmieszne i żałosne to co napisała ta kobicina. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: absolwentPCz Re: pytanie do studentów Politechniki IP: s2.l:* / *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.06, 20:04 A może zamiast się sprzeczać porozmawiamy o fizyce... może napiszesz coś więcej na temat swojego doktoratu albo może czegoś innego z fizyki, czego nauczyli Cię na UG? Będziemy mogli porównać swoją wiedzę i wtedy my, absolwenci częstochowskich uczelni przekonamy się ile jesteśmy stratni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arni Re: pytanie do studentów Politechniki IP: *.du.simnet.is 14.02.06, 21:03 mysle ze z tym poziomem nauczania nie jest tak zle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: pytanie do studentów Politechniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.06, 08:38 ... Droga Panienko... na wyższych uczelniach się studiuje a nie uczy... tak wiec wiedza absolwentów uczelni zależy od nich samych... wykładowcy są tylko po to by wskazać drogę do doskonalenia się... ...a skory Ty się uczysz od wykładowców to chyba jesteś na etapie liceum.... ... zwyczajnie żal mi Cię... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: salsa Re: pytanie do studentów Politechniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.06, 09:09 Panno napisałaś "Dlaczego studiujecie na uczelni(...)"więc odpowiem Ci krótko: 1.Może niektórych nie stac, aby studiować poza swoim miejscem zamieszkania,a chcą zdobywac wiedze 2. Czasami coś nas tu trzyma... A jeśli chodzi o Politechniekę... Zapraszam na wydział "Inżynierii i Ochrony Środowiska" wcale nie jest tak łatwo, poziom jest bardzo wysoki... Jestem tez ciekawa skąd masz taką wiedze na temat Politechniki?- może studiowałaś tu i nóżka Ci się podwinęła i teraz całą swój żal tutaj wylewasz...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panna z UG Re: pytanie do studentów Politechniki hahaha :) IP: *.ds.pg.gda.pl / *.ds.pg.gda.pl 15.02.06, 13:49 Jest takie przysłowie: "Nie dyskutuj z głupcem, ludzie mogą nie zauważyć różnicy" To była prowokacja, a jaki odzew :) Szczególne pozdrowienia dla dr. hab. xx-a z IITiS PCz. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obiektywny TEST: Panna z UG głupia -prowokujaca -zboczona ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.06, 17:22 przeciez od razu ciebie zdekonspirowano :) panno z UG :))...ale mnie dalej zastanawia jedno pytanie :). Sprobujmy je wspolnie z forumowiczami rozwiklac :) Twoje gierki powodowane sa: A. nadmaierem wolnego czasu B. alienacją C. zaburzeniami nerowywmi (np. nerwica zoladka i czeste wyprozniania) D. frustracjami na tle seksualnym E. tradzikiem lub innymi deformacjami F. grzybica nog G. glupota FORUMOWICZE zaznaczajcie wlasciwe odpowiedzi. Nadmienie, ze jest to test wielokrotnego wyboru :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: TEST: Panna z UG głupia -prowokujaca -zboczon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.06, 15:45 ja myślę, że F Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxxxxx Re: TEST: Panna z UG głupia -prowokujaca -zboczon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 22:22 ja stawiam na wszystkie warianty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hhj Re: pytanie do studentów Politechniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.06, 01:05 Myślę że prawidłowe odpowiedzi to: A,C,D,E Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: homo sapiens Re: pytanie do studentów Politechniki IP: *.wip.pcz.pl 21.02.06, 14:13 Co do jednego masz racje te miasta sa blisko. A co do uczelni to czy znasz ta uczelnie czy tylko z opowiadan kolezanek swoja opinie wyrabiasz. A poza tym studiowanie to nie szkola srednia tutaj trzeba sie samemu za siebie i swoja wiedze wziasc i to niezaleznie od tego gdzie sie studiuje a jak tego nie rozumiesz to wogole nie wiem co robisz na studiach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacapsx Re: pytanie do studentów Politechniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 15:38 Moim zdaniem Politechnika Częstochowska nie jest złą szkołą. Wszystko zależy od nastawienia studentów, chcesz się nauczyć to się nauczysz i w Częstochowie. Moim zdaniem ukończenie studi świadczy o tym że człowiek jest w stanie się nauczyć a nie tylko robić to co mu każą, idąc do pracy i tak będziesz musiał się doszkolić. Szkoła może ci przekazać podstawy. Pozdrawiam wszytkich studentó Politechniki Częstochowskiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia:) Re: pytanie do studentów Politechniki IP: *.man.czest.pl 24.02.06, 13:29 Moja droga chyba jesteś na tyle dojrzała,że wiesz iż nie liczy się świstek jaką uczelnię skończyłaś ale co umiesz i potrafisz. A tak poza tym to może odpowiesz mi na pytanie dlaczego tyle studentów PCZ wyjeżdza studiować za granicę w ramach programu ERASMUS, SOCRATES i zaliczają tam semestry na wysokim poziomie? Skoro taka ambitna jesteś czemu sama na takie stypendium nie pojechałaś? Może nie przeszłaś pomyślnie kwalifikacji? Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: pytanie do studentów Politechniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.06, 00:53 nie wiem czy widzisz moja droga, że to była tylko prowokacja do której przyznała sie autorka topicu. Ja skonczyłam PCz i czuje sie z tym bdb. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yoyo Re: pytanie do studentów Politechniki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.06, 13:42 wymagania tutaj maja jak s sufitu w głowach im sie pzrewraca w tej czestochowie juz całkiem a uczelnia przecietna i kier do d..... ehhhhh ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zalamany Re: pytanie do studentów Politechniki IP: *.pcz.czest.pl 27.02.06, 22:19 warto zajrzeć: www.webometrics.info/top100_europe.asp-country=pl.htm www.webometrics.info/top200_latinamerica.asp-offset=150.htm Politechnika Częstochowska ma miejsce nr 4232 w rankingu światowym. Dla porównania Politechnika Warszawska jest na miejscu 766. Nawet ostatnia w rankingu szkoła w Ameryce Łacińskiej jest wyżej. I to byłoby tyle na temat poziomu naszej powiatowej nauki. Odpowiedz Link Zgłoś