Dodaj do ulubionych

pytanie do studentów Politechniki

IP: *.ds.pg.gda.pl / *.ds.pg.gda.pl 13.02.06, 11:30
Dlaczego studiujecie na uczelni na takim zadupiu?
Kraków, Katowice, Wrocław niedaleko a wy wybraliście taką g... szkółkę.
Obserwuj wątek
    • Gość: xx Re: pytanie do studentów Politechniki IP: *.icis.pcz.pl 13.02.06, 11:39
      Czyzby taki poziom kultury i slownictwa to zasluga studiow na Uniwersytecie
      Gdanskim ?
      • Gość: panna z UG Re: pytanie do studentów Politechniki IP: *.ds.pg.gda.pl / *.ds.pg.gda.pl 13.02.06, 12:00
        Częściowo tak. Tutaj uczą również nazywać rzeczy po imieniu, a to "g..."
        określające PCz pasuje w tym przypadku doskonale.
        • Gość: marcin_r Re: pytanie do studentów Politechniki IP: *.21.pl / *.21.pl 13.02.06, 18:50
          A uczą u Was, że wiedza i to co ktoś umie nie zależy od uczelni, ale od
          człowieka i jego chęci, predyspozycji ? Czy trzeba Wam to do główki nakłaść
          usilnie ? A umiesz nazywać rzeczy po imieniu i uznać siebie za TROLLA
          internetowego, który zamiast dbać o wizerunek uczelni bawi się jak dzieciaczek w
          piaskownicy ?

TROLL WARNING!
        • Gość: obiektywny :) panna czy prowokatorka ??? :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.06, 00:44
          no tak...ja "g" ma sie glowie to "g: sie generuje :))) to domena PG :))
          zreszta ta panna bawi sie w tandetna prowokacje :)))
          I podejrzeawam, ze zarowno z niej taka panna jak i studentka :)))....
    • Gość: WWW Re: pytanie do studentów Politechniki IP: 213.199.204.* 13.02.06, 12:09
      A co Ci ta uczelnia takiego strasznego zrobiła, że pałasz do niej taką nienawiścią??
      • Gość: panna z UG Re: pytanie do studentów Politechniki IP: *.ds.pg.gda.pl / *.ds.pg.gda.pl 13.02.06, 12:14
        Nie pałam nienawiścią, raczej mnie ta szkółka śmieszy.
        Śmieszy mnie też to, że ma aspiracje być uniwersytetem technicznym.
        • Gość: panna z UG Re: pytanie do studentów Politechniki IP: *.ds.pg.gda.pl / *.ds.pg.gda.pl 13.02.06, 12:23
          Przyczepiłam się do PCz, ale to samo mogę powiedzieć o AJD w Częstochowie, do
          niedawna WSP, a jeszcze wcześniej kolegium nauczycielskie czyli takie tam sobie
          technikum dla nauczycieli. Nazwa się zmieniła, poziom pozostał.
          O innych: AP, WSHIT chyba nie warto wspominać.
          Prywatnie Częstochowę lubię, a raczej jej okolice. Niestety tego typu szkoły, a
          raczej ich poziom nie daje dobrego wizerunku tego miasta. Dziurawe drogi, i
          pijani w alejach, ten wizerunek dopełniają.
          • Gość: konrad Re: pytanie do studentów Politechniki IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 14.02.06, 08:51
            Udalo ci sie widze wydostac z okolic czestochowy do miasta i dopadla cie mania
            wielskosci.
          • Gość: dik Re: pytanie do studentów Politechniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 17:43
            i tak wrocisz na wies!!
          • Gość: ****** Re: pytanie do studentów Politechniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.06, 23:52
            kobieto nie czepiaj sie kolegium w Czestochowie bo ty chyba nie wiesz co to
            znaczy byc w tej szkole!!!!jestes tak beznadziejna ze szok!!!!widac ze malo
            wiesz na pewne tematy!!
        • Gość: WWW Re: pytanie do studentów Politechniki IP: 213.199.204.* 13.02.06, 12:28
          No tak, ale mnie zastanawia, co Tobą kieruje? Dalej nie wyjaśniłaś czemu chcesz
          ośmieszyć tą uczelnię ,a pisząc, że jest gó..ana, obrażasz jej studentów, czyli
          również mnie!! A poziom na moim wydziale ( Inżynierii Mechanicznej i Informatyki
          ) jest naprawdę dobry, dla przykładu mogę podać zajęcia z PKM (Podstaw
          Konstrukcji Maszyn), które w porównaniu do innych uczelni stoją naprawdę na
          najwyższym poziomie, zresztą ten kto miał doczynienia z Mazankiem, Geislerem,
          Szmidlą i Kasprzyckim wie o czym mówię:)!
        • Gość: wk_cz Re: pytanie do studentów Politechniki IP: *.pcz.czest.pl 20.02.06, 12:16
          Pewnie Cie usuneli z tej Uczelni albo nie dalas sobie rady i tak sobie teraz
          wetujesz!!!!
          Politowania godna postawa!
    • Gość: Stary Re: pytanie do studentów Politechniki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.06, 12:19
      O klasie uczelni świadczy przede wszystkim klasa jej studentów i absolwentów. Ty
      pokazałaś, że UG w pełni zasługuje na miano liceum :).

Pozdrawiam
    • Gość: droga studentko Re: pytanie do studentów Politechniki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.06, 12:29
      a co ty studiujesz na tym Twoim szanownym UG? i skąd masz informacje na temat
      poziomu na PCZ.. nie bylas nie widzialas nie studiowalas tu wiec sie odp.....l
    • manderla Re: pytanie do studentów Politechniki 13.02.06, 12:31
      Każdy ma jakieś grzeszki i UG nie jest tu wyjątkiem (choćby ostatnio, kiedy
      bylismy swiadkami wielkiej afery rekrutacyjnej - wstyd na całą Polskę).
      Nie rozumiem czego tutaj szukasz....?
      • Gość: bilet Re: pytanie do studentów Politechniki IP: ipcop.ak* / *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.06, 12:39
        no właśnie zakladasz temat nie wiem po kiego nie mysl sobie ze za ładne oczy
        sie zdaje egzaminy coś Ci nie poszło może u ciebie w szkole i sie mscisz
        zacznij sie uczyć na tym swoim UG i tak ch** z tego bedzie
        • Gość: jak Re: pytanie do studentów Politechniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.06, 13:13
          A może po prostu ściemnia ze uczy się na UG a tak naprawdę oblała jakiś egzamin
          na politechnice Częstochowskiej i teraz złość przez nią przemawia. Niektórym
          ludziom się po prostu nudzi i lubią od czasu do czasu prowokować swoim płytkim
          zachowaniem.
    • Gość: panna z UG Re: pytanie do studentów Politechniki IP: *.ds.pg.gda.pl / *.ds.pg.gda.pl 13.02.06, 13:16
      To nie ja ośmieszam PCz, ale ośmieszają ją: obecne władze, poziom nauczania a
      co za tym idzie perspektywy dla studentów. Zmarnowałam rok na byłym metalu na
      PCz. Po roku przeniosłam sie na fizykę na UG. Jest różnica. Duża. Skończyłam
      UG, właśnie otworzyłam przewód doktorski. Na konferencjach mam okazję widzieć
      co prezentują niektórzy ludzie z PCz.
      • Gość: panna z UG Re: pytanie do studentów Politechniki IP: *.ds.pg.gda.pl / *.ds.pg.gda.pl 13.02.06, 13:18
        I dobrze że się wyniosłam. Przynajmniej nie zmarnowałam sobie kilku lat. Byłoby
        wstyd pokazać teraz komuś dyplom PCz.
        • Gość: :)) Re: pytanie do studentów Politechniki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.06, 13:28
          hahahah .... ale głupia jesteś ...
          • Gość: :)) Re: pytanie do studentów Politechniki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.06, 13:29
            doktoratem to nie szpanuj bo teraz co drugi głąb go może mieć jak zapłaci...
            • Gość: :)) Re: pytanie do studentów Politechniki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.06, 13:34
              Nie jest ważna uczelnia tylko to co umiesz. Liczy się świstek.
              Widziałem nie takich głąbów po oxfordach itp. badziewiach.
              Głowę daję że niejeden student PCz by cię przebił o głowę ....
              Sam fakt zakładania takiego wątku na forum źle świadczy o twojej
              inteligencji... żenujących PG ma studentów ...

Ps. Nie jestem w żaden sposób związany z PCz.
              • Gość: panna z UG Re: pytanie do studentów Politechniki IP: *.ds.pg.gda.pl / *.ds.pg.gda.pl 13.02.06, 13:51
                Problemy z czytaniem. Typowe po PCz. Pomyliłeś UG z PG.
                Poza tym problemy z logicznym wyrażaniem myśli: nie załapałam czy liczy się
                świstek, czy to co umiesz, bo z twojego posta wynika że to i to. :)
                Żeby coś umieć to trzeba się tego gdzieś nauczyć, w przypadku inżyniera na
                politechnice. A nie można nauczyć się więcej niż umieją ci którzy wykładają.
                Czyli student po PCz, nie ma ani wiedzy, ani papierka.
                • Gość: panna z UG Re: pytanie do studentów Politechniki IP: *.ds.pg.gda.pl / *.ds.pg.gda.pl 13.02.06, 13:53
                  Oczywiście miało być: absolwent PCz. Poprawiam się.
                  • Gość: WWW Re: pytanie do studentów Politechniki IP: 213.199.204.* 13.02.06, 14:04
                    Oj panno z UG, skończ już tą śmieszną krucjatę, bo się ośmieszasz!! Szczerze
                    wątpię w Twój doktorat, gdyż naprawdę reprezentujesz niezbyt wysoki poziom
                    intelektualny (wnioskując z postów jesteś jakąś obrażoną małolatą, a z metalu
                    pewnie Cię wylali, a nie odeszłaś), na silę szukasz problemów!! Skończ już !!
                    • Gość: :)) Re: pytanie do studentów Politechniki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.06, 14:12
                      Dokładnie ... pewnie głąba wywalili z PCz ... poszła na jakąś inną szkółkę i
                      szpanuje ... prymitywne to szpanuje ... co się dziwić ...
                • Gość: :)) Re: pytanie do studentów Politechniki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.06, 14:01
                  Widzę że nie łapiesz więc tłumaczę
                  "Nie jest ważna uczelnia tylko to co umiesz" ... chyba rozumiesz
                  "Liczy się świstek" ... jako fakt posiadania - obojętnie skąd ... jasne jak
                  słońce ... chyba faktycznie coś z tobą nie tak ... naprostszych rzeczy kobieto
                  nie rozumiesz.

Normalny człowiek nie pisze takich postów więc wynieś się do gdańska i tam
                  sobie narzekaj

Poza tym pisałem ... nie jesteś w żaden sposób związany z PCz.
                  Ty chyba faktycznie dziwna jakaś jesteś
                  • Gość: :)) Re: pytanie do studentów Politechniki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.06, 14:02
                    nie jestem związany ... miało być ...
                • Gość: obiektywny PANNA-Hipokrytka -frustratka ? czy głupia baba ?:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.06, 01:12
                  > świstek, czy to co umiesz, bo z twojego posta
                  „postu” :) tak gwoli prawidłowej odmiany pewnych słów myślę, że Twój doktorat
                  zostanie wcześniej zweryfikowany przez rzetelnego korektora :)
                  > A nie można nauczyć się więcej niż umieją ci którzy wykładają.
                  możesz rozwinąć myśl ?:)...to tak w nawiązaniu do "logicznego wyrażania myśli" :)
                  Panna współczuję twojemu promotorowi :)
                  Podoba mi się również twoja teza odnosząca się do stopnia możliwość
                  "zaabsorbowania" wiedzy na studiach :)))
                  > A nie można nauczyć się więcej niż umieją ci którzy wykładają.
                  pomijając stylistykę :)..wszak my prości cz-wianie jesteśmy w stanie pojąć
                  ukryte przesłanie, każdego enigmatycznego bełkotu (rodem z panna z UG) to się
                  nazywa adaptacja nawet do patologicznych środowisk :))). Zastanawiam się nad
                  jej treścią :) to wniosek autorski panno :) czy autopsja :). Biedni zatem
                  studenci UG skoro ich poziom wiedzy jest determinowany jedynie umiejętnościami
                  wykładających :)).Odcieli was od czytelni ? księgarni ?:)...
                  pozdrawiam

• Gość: panna z UG Re: pytanie do studentów Politechniki IP: *.ds.pg.gda.pl / *.ds.pg.gda.pl 13.02.06, 13:39
              I owszem. Masz 100% racji. Własnie potwierdziłeś moje zdanie o PCz. :) Co drugi
              głąb co ma troszke szmalu może zrobić dr na PCz.
              Polecam:
              www.forumakad.pl/archiwum/2005/04/19-zann-eksperyment_stosowany_z_fizyki.htm
              • Gość: xx Re: pytanie do studentów Politechniki IP: *.icis.pcz.pl 13.02.06, 14:26
                Bylem recenzentem habilitacji na Politechnice Warszawskiej i dalem negatywna
                recenzje, bo taka praca nigdy by nie przeszla na Politechnice Czestochowskiej.

Tam zostala zakceptowana.

To tyle Panno uzywajaca slownictwa rodem z rynsztoka - pewnie godnego
                uniwersytetu na ktorym studiujesz ?
                • Gość: student Re: pytanie do studentów Politechniki IP: 80.53.75.* 13.02.06, 14:58
                  .... toja ci pwoeim tak choc nas tego na nasezj uczelni nie ucza (PCz) ale juz
                  nie wytrzymuje z Toba spiepszaj na to twoje zadupie na ten twoj koniec polski i
                  nie wtyklaj nosa tam gdzie cie nie prosza!!!!!! jak nie wiem jak jest na UG to
                  na niego nie bluzgam wiec ty zrob to samo i wynies sie !!!!!!!!!!!!! moze
                  troche doksztalc sie, w jezyku polskim a nie w nazywaniu wsyztkiego od g.....
                  • Gość: student Re: pytanie do studentów Politechniki IP: 80.53.75.* 13.02.06, 15:04
                    ...poprostu panie z UG przeprano rozum i wykrecono dwa razy na tym ich
                    uniwerku a ze nie ma co robic to pisze potem takie glupoty, pokazujac i
                    repzrezentujac poziom jaki jest na UG swoim zachowaniem i hamskimi jak
                    najhgorszy menel odzywkami, i jeszcze jedno jezli nie chcesz aby ktos ciebie
                    obrazal to tyy tego rowniez nie rob bo zraz do ciebie zaczneimy mowic po
                    imieniu znaczy sie ty glabie!!!!!!!!!!(jak to nazwals wczensiej w komentarzu
                    osoby z PCz)
                • singielek1 Re: pytanie do studentów Politechniki 14.02.06, 22:50
                  Wszystko zależy od kwoty.
                  forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=55&w=36713830&a=36722126
                  Gość portalu: xx www.google.pl/search?hl=pl&q=%22Roman+Wyrzykowski%
                  22&btnG=Wyszukaj+w+Google&lr=lang_pl napisał(a):
                  Roman, wyluzuj przynajmiej w godzinach "pracy" w budżetówce.

> Bylem recenzentem habilitacji na Politechnice Warszawskiej i dalem negatywna
                  > recenzje, bo taka praca nigdy by nie przeszla na Politechnice Czestochowskiej.
                  >
                  > Tam zostala zakceptowana.
                  >
                  > To tyle Panno uzywajaca slownictwa rodem z rynsztoka - pewnie godnego
                  > uniwersytetu na ktorym studiujesz ?
                  • singielek1 Re: pytanie do studentów Politechniki 14.02.06, 22:51
                    Korekta linku:
                    www.google.pl/search?hl=pl&q=%22Roman+Wyrzykowski%22&btnG=Wyszukaj+w+Google&lr=lang_pl
      • Gość: marcin_r Re: pytanie do studentów Politechniki IP: *.21.pl / *.21.pl 13.02.06, 18:55
        Otworzyłaś przewód doktorski, hehehe, śmieszne. Chyba pijacki z bańki od bimbru.
      • Gość: obiektywny Re: pytanie do studentów Politechniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.06, 00:53
        panienka otworzyla przewod doktorski ?:)
        i kala swoje lapki paszkwilami i inwektywami skierowanymi do ogolu zwiazanego z
        PCz ?:)
        A coz implikuje taka nienawisc ??:) I jakis przypadkowy ten przewod doktorski
        skoro on nie absorbuje a wiekszosc czasu spedzasz na forum siejac defetyzmy :)))
        No coz doktoraty na UG "humanistyczne" :) to i czasu duzo :).
        >Na konferencjach mam okazję widzieć
        > co prezentują niektórzy ludzie z PCz.
        tak my natomiast widzimy co prezentuja tacy "niedopelnieni" doktorzy w stylu
        panna z UG :). Blaka sie tak jeden z drugim doktorant i mysli, ze Pana Boga za
        nogi zlapal :))). A tu egzaminy, obrona, ktora niejednego megalomana wyprostuje
        :))). A zachowanie panny zakrawa na typwoe odruchy prowincjonalnych
        nowobogackich :)...Dochrapalem sie (nie wazne na ile to jest miarodajne) zatem
        bede pomiatal kazdym bo jestem kims :))))). Zycie jest weryfikatorem... panna :)))
      • Gość: UG A czy UG to jakaś szkółka z przyszłością IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 12:22
        śmieszne, wybrałem z tego samego powodu co ty jakiś śmieszny UG
      • Gość: Lehoo Re: pytanie do studentów Politechniki IP: *.internet.v.pl 24.02.06, 09:15
        Temat pracy i promotor ?
    • Gość: TTT Re: pytanie do studentów Politechniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.06, 15:17
      hihi to ci panna, jak bym miała kase też bym wybrała UG pochwal sie jednak pracą a nie plugawym językiem :) ja skończyłam PCz i nie metal bo to był kierunek gdzie każdy kto sie gdzie indziej nie dostał tam szedł, mał obyło ludzi którzy studiowali tam z wyboru. ale ynteligencje pokazałaś swoją w 100% kto tam ma oczy żeby z takich ludzi robić doktora??? hihi i męża też do tej pory nie masz więc chyba zdobry z ciebie mebelek :)
    • kasica33 Re: pytanie do studentów Politechniki 13.02.06, 15:20
      Moja droga, gdybys była dobrze zorientowana to piwnnaś wiedzieć, że zrobić
      doktorat na P.Cz. jest bardzo ciężko. Na żadnej innej uczelni, przyszły
      doktorant nie przechodzi takiej katorgii na seminariach - to jedno. Drugie -
      mamy wybitnie dociekliwych profesorów, z mnóstwem pytań do doktoranta i trzeba
      dużej wiedzy, by zadowolić odpowiedzią. Wiem co piszę, bo przeszłam przez to.
      Z zajęć jakie prowadzę ze studentami wyciągam wniosek: inteligentna młodzież,
      która nie ogranicza się tylko do kucia na blachę, i przede wszystkim
      reprezentuje wysoki poziom kultury - czego Tobie wyraźnie brakuje.
      Gdybym miała zniżyć się do Twojego poziomu, to zadałabym pytanie: może czegoś
      ci brakuje i stąd ta "panna"? :-)
      • Gość: panna z UG Re: pytanie do studentów Politechniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.06, 18:00
        wiecie co, odp... sie, wiem co mowie bo jestem dosyc dobrze zorientowana jak
        jest na P.Cz, mam kolegow do tej pory ktorzy tam studiują i się wypowiadają o
        tych studiach bardzo źle ! a studia lipne, tak jak w częstochowie
        • Gość: Macio Re: pytanie do studentów Politechniki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.06, 01:09
          masz kolegów?
      • Gość: ozga wysoki poziom, haha IP: *.krakow.pl 23.02.06, 21:45
        co sadzisz o wysokim poziomie, o kolesiu który robi doktorat, bo jego ojciec
        wykłada na PCz, a w szkole średniej kazali mu sie wynosic z TZN-u i poszedł na
        Targowa, to jest poziom doktorantó PCz
    • Gość: ZADOWOLONA ST.PCZ Re: pytanie do studentów Politechniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.06, 18:02
      g... to Ty masz podejście do sprawy i ograniczony światopogląd, nie potrafie Ci
      odpowiedzieć na tak głupie pytanie
      • Gość: student Re: pytanie do studentów Politechniki IP: 80.53.75.* 13.02.06, 19:30
        proponuje wroc na swoj UG zreszta mam odczucie ze pochodzisz z jakies zabitej
        wiochy lezacej od gdanska z 50 km zlapals Unierek za nogi i bog wie co o sobie
        myslisz jaka to wspaniala jestes a w rzeczywistoci jestes do d.....
        • Gość: rado Re: pytanie do studentów Politechniki IP: 80.53.75.* 13.02.06, 19:42
          panna najwyrazniej okres cie dopadl wiec wez zwyczajnie wloz\ se wate
          lyknij panadol wypocznij a przedewszystkim zamknij ryj
          i odwal sie od Czestochowy i jej uczelni
          • Gość: she Re: pytanie do studentów Politechniki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.06, 21:42
            Ludzie, nie warto z taką dyskutować!! Olejcie ją!!!
            • Gość: dis Re: pytanie do studentów Politechniki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.06, 23:41
              dokladnie, nie odpowiadajcie na jej zaczepki, mówią że gdy kłóci się mądry z
              głupim to po pewnym czasie można jednego od drugiego nie odróżnić!
    • Gość: pani darkbloomowa Re: pytanie do studentów Politechniki IP: *.91.153.128.clearwire.be 13.02.06, 21:55
      Eeee, panna z UG
      kisisz sie w smierdliwym akademiku polibudy?( stad DS jak DOM STUDENCKI w twoim
      IP!!!
      myslalm ze z doktoratem na PG mozna lepiej wyladowac..
      lepiej bys sobie krosty powyciskala w przyplesnialej lazience (a przepraszam ,
      remontuja wam DS y ) a nie takie posty...
      idz sie pobaw do Kwadratowej ( to taki gdanski Wakans z dawnych czasow) to ci
      zolzowatosc przejdzie...
    • Gość: panna z UG Re: pytanie do studentów Politechniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.06, 23:00
      mój idol to pan Jeremiasz z "Klanu" :)
    • std20045 Re: pytanie do studentów Politechniki 14.02.06, 09:12
      hmm nie wiem co miała na mysli autorka tego wątku ale pewnie chciała wywołac
      jakies oburzenie wsród studentów PCZ czy jej sie udało (prawie 40 postów) mogło
      byc lepiej - jak zwykle stawiane zarzuty sa bezpodstawne no moze maja odrobinę
      racji ale tycza kazdej uczelni , przedewszystkim jak nie masz doswiadczenia :)i
      nie studjujesz w jednym z niewielu miast gdzie stopien bezrobocia jest mały [
      WSZYSTKIE RANKINGI BUDOWANE SA NA PODSTAWIE ZATRUDNIENIA STUDENTOW -ABSOLWENTÓW
      DANEJ UCZELNI...
      • std20045 Re: pytanie do studentów Politechniki 14.02.06, 09:17
        std20045 napisał:

> hmm nie wiem co miała na mysli autorka tego wątku ale pewnie chciała wywołac
        > jakies oburzenie wsród studentów PCZ czy jej sie udało (prawie 40 postów)
        mogło
        >
        > byc lepiej - jak zwykle stawiane zarzuty sa bezpodstawne no moze maja
        odrobinę
        >
        > racji ale tycza kazdej uczelni , przedewszystkim jak nie masz doswiadczenia :)
        i
        >
        > nie studjujesz w jednym z niewielu miast gdzie stopien bezrobocia jest mały [
        > WSZYSTKIE RANKINGI BUDOWANE SA NA PODSTAWIE ZATRUDNIENIA STUDENTOW -
        ABSOLWENTÓW
        >
        > DANEJ UCZELNI...
        wiec nie wrzucaj kitu ze to marnowanie czasu , bo studia to nie tylko nauka i
        dziobanie to wspaniale lata w zyciu kazdego człowieka ( owszem moze i czewa nie
        ma zaplecza imprezowego ) to dzieki oczywiscie Panu prezydentowi ale dla
        chcacego nic trudnego wiec Jak sie ma ktos bawic toi tak sie bedzie bawil a
        jesli chodzi o papierek to bez znajomosci , pleców i szczescia no i paruy
        rzekomo innych czynnikow to se mozesz ten papierek powiesic w ramce aby szybko
        kurzem nie zaszedł bo raczej ... nim nie wytrzesz bo za szorstki i taka jego
        przdatnośc (żarcik:)))) Więc koleżanko zacznij od swojej uczelni jak tam
        sciemniaja i jaka tam dziura a dopiero zacznij wjeżdzac na inne uczelnie bo jak
        ktos Cio wjedzie to ten okrs studiów mozesz wspominac nie najlepiej ...hihih
        Pozdrawiam wszystkich gosci i stałych bywalców forum Czewa:))) Miłego dnia
        Zakochanych ..... pa :)
    • Gość: dr zazga Re: pytanie do studentów Politechniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.06, 09:12
      Ludzie! toż to zwykły, zakompleksiony TROLL ta panna z UG. Nie karić go więcej!
    • Gość: asd Re: pytanie do studentów Politechniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.06, 12:50
      Panowie. Nie warto sie podniecać bredzeniem panienki o wiadomym kolorze włosów
      i intelekcie na poziomie zasuszonej rozwielitki. Nie dała sobie rady już na
      pierwszym roku, wcale nie najtrudniejszego wydziału i musiała sobie poszukać
      czegoś adekwatnego do jej poziomu. A to, że ukończyła studia i otworzyła
      przewód doktorski jeszcze o niczym nie świadczy. Może ma ładną buzię, a może
      zgrabne nogi i bardzo "przychylnego" promotora. Oj znam wiele
      takich "naukowczyń" nawet z tytyłami profesorkimi.
      Pozdrawiam. Absolwent - bez kompleksów - wydziału metalurgicznego P. Cz. i były
      pracownik tej uczelni.
    • harry1983 Re: pytanie do studentów Politechniki 14.02.06, 17:26
      Jak sama twierdzi, po roku ją wywalili - za wysoki poziom dla niej był, to poszła gdzie indziej, a teraz leczy swoje kompleksy :)
      • Gość: student Re: pytanie do studentów Politechniki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.06, 17:44
        śmieszne i żałosne to co napisała ta kobicina.
    • Gość: absolwentPCz Re: pytanie do studentów Politechniki IP: s2.l:* / *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.06, 20:04
      A może zamiast się sprzeczać porozmawiamy o fizyce... może napiszesz coś więcej
      na temat swojego doktoratu albo może czegoś innego z fizyki, czego nauczyli Cię
      na UG? Będziemy mogli porównać swoją wiedzę i wtedy my, absolwenci
      częstochowskich uczelni przekonamy się ile jesteśmy stratni.
    • Gość: arni Re: pytanie do studentów Politechniki IP: *.du.simnet.is 14.02.06, 21:03
      mysle ze z tym poziomem nauczania nie jest tak zle
    • Gość: Ania Re: pytanie do studentów Politechniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.06, 08:38
      ... Droga Panienko... na wyższych uczelniach się studiuje a nie uczy... tak wiec
      wiedza absolwentów uczelni zależy od nich samych... wykładowcy są tylko po to by
      wskazać drogę do doskonalenia się... ...a skory Ty się uczysz od wykładowców to
      chyba jesteś na etapie liceum....

... zwyczajnie żal mi Cię...
      • Gość: salsa Re: pytanie do studentów Politechniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.06, 09:09
        Panno napisałaś "Dlaczego studiujecie na uczelni(...)"więc odpowiem Ci krótko:
        1.Może niektórych nie stac, aby studiować poza swoim miejscem zamieszkania,a
        chcą zdobywac wiedze
        2. Czasami coś nas tu trzyma...
        A jeśli chodzi o Politechniekę... Zapraszam na wydział "Inżynierii i Ochrony
        Środowiska" wcale nie jest tak łatwo, poziom jest bardzo wysoki...
        Jestem tez ciekawa skąd masz taką wiedze na temat Politechniki?- może
        studiowałaś tu i nóżka Ci się podwinęła i teraz całą swój żal tutaj wylewasz...?
        • Gość: panna z UG Re: pytanie do studentów Politechniki hahaha :) IP: *.ds.pg.gda.pl / *.ds.pg.gda.pl 15.02.06, 13:49
          Jest takie przysłowie:
          "Nie dyskutuj z głupcem, ludzie mogą nie zauważyć różnicy"
          To była prowokacja, a jaki odzew :)
          Szczególne pozdrowienia dla dr. hab. xx-a z IITiS PCz. :)))
          • Gość: obiektywny TEST: Panna z UG głupia -prowokujaca -zboczona ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.06, 17:22
            przeciez od razu ciebie zdekonspirowano :) panno z UG :))...ale mnie dalej
            zastanawia jedno pytanie :). Sprobujmy je wspolnie z forumowiczami rozwiklac :)
            Twoje gierki powodowane sa:
            A. nadmaierem wolnego czasu
            B. alienacją
            C. zaburzeniami nerowywmi (np. nerwica zoladka i czeste wyprozniania)
            D. frustracjami na tle seksualnym
            E. tradzikiem lub innymi deformacjami
            F. grzybica nog
            G. glupota
            FORUMOWICZE zaznaczajcie wlasciwe odpowiedzi. Nadmienie, ze jest to test
            wielokrotnego wyboru :)))

• Gość: ola Re: TEST: Panna z UG głupia -prowokujaca -zboczon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.06, 15:45
              ja myślę, że F
              • Gość: xxxxxxx Re: TEST: Panna z UG głupia -prowokujaca -zboczon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 22:22
                ja stawiam na wszystkie warianty
    • Gość: hhj Re: pytanie do studentów Politechniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.06, 01:05
      Myślę że prawidłowe odpowiedzi to:
      A,C,D,E
    • Gość: homo sapiens Re: pytanie do studentów Politechniki IP: *.wip.pcz.pl 21.02.06, 14:13
      Co do jednego masz racje te miasta sa blisko. A co do uczelni to czy znasz ta
      uczelnie czy tylko z opowiadan kolezanek swoja opinie wyrabiasz. A poza tym
      studiowanie to nie szkola srednia tutaj trzeba sie samemu za siebie i swoja
      wiedze wziasc i to niezaleznie od tego gdzie sie studiuje a jak tego nie
      rozumiesz to wogole nie wiem co robisz na studiach.
    • Gość: jacapsx Re: pytanie do studentów Politechniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 15:38
      Moim zdaniem Politechnika Częstochowska nie jest złą szkołą. Wszystko zależy od
      nastawienia studentów, chcesz się nauczyć to się nauczysz i w Częstochowie. Moim
      zdaniem ukończenie studi świadczy o tym że człowiek jest w stanie się nauczyć a
      nie tylko robić to co mu każą, idąc do pracy i tak będziesz musiał się
      doszkolić. Szkoła może ci przekazać podstawy. Pozdrawiam wszytkich studentó
      Politechniki Częstochowskiej
    • Gość: sylwia:) Re: pytanie do studentów Politechniki IP: *.man.czest.pl 24.02.06, 13:29
      Moja droga chyba jesteś na tyle dojrzała,że wiesz iż nie liczy się świstek jaką
      uczelnię skończyłaś ale co umiesz i potrafisz. A tak poza tym to może odpowiesz
      mi na pytanie dlaczego tyle studentów PCZ wyjeżdza studiować za granicę w
      ramach programu ERASMUS, SOCRATES i zaliczają tam semestry na wysokim poziomie?
      Skoro taka ambitna jesteś czemu sama na takie stypendium nie pojechałaś? Może
      nie przeszłaś pomyślnie kwalifikacji? Pozdrawiam :)
      • Gość: ania Re: pytanie do studentów Politechniki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.06, 00:53
        nie wiem czy widzisz moja droga, że to była tylko prowokacja do której przyznała sie autorka topicu. Ja skonczyłam PCz i czuje sie z tym bdb.
    • Gość: yoyo Re: pytanie do studentów Politechniki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.06, 13:42
      wymagania tutaj maja jak s sufitu w głowach im sie pzrewraca w tej czestochowie
      juz całkiem a uczelnia przecietna i kier do d..... ehhhhh ;/
    • Gość: zalamany Re: pytanie do studentów Politechniki IP: *.pcz.czest.pl 27.02.06, 22:19
      warto zajrzeć:
      www.webometrics.info/top100_europe.asp-country=pl.htm
      www.webometrics.info/top200_latinamerica.asp-offset=150.htm
      Politechnika Częstochowska ma miejsce nr 4232 w rankingu światowym.
      Dla porównania Politechnika Warszawska jest na miejscu 766.
      Nawet ostatnia w rankingu szkoła w Ameryce Łacińskiej jest wyżej.
      I to byłoby tyle na temat poziomu naszej powiatowej nauki.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka