Gość: Unkas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.06, 12:23 Zniknięcie radia FON to klęska Częstochowy.... to nowe radio jest jak McDonald's..... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
korfantydrugi Re: Ja chcę radia FON !! 15.02.06, 12:40 forum to nie koncert życzen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Re: Ja chcę radia FON !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.06, 13:06 Korfantydrugi tu też cię przyniosło? Jak zwykle błyszczysz. Też jestem zdania że zmiany zaszły na niekorzyść. Cóż takie nasze fajne miasto, nawet rozgłośni lokalnej brak. Odpowiedz Link Zgłoś
korfantydrugi Re: Ja chcę radia FON !! 15.02.06, 14:37 Gość portalu: mimi napisał(a): > Korfantydrugi tu też cię przyniosło? > Jak zwykle błyszczysz. > Też jestem zdania że zmiany zaszły na niekorzyść. > Cóż takie nasze fajne miasto, nawet rozgłośni lokalnej brak. Nie błyszcze. Ja mam tylko swoje zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Absolwent Re: Ja chcę radia FON !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.06, 23:52 nie podoba ci sie to se załóż własne a jak nie to wypieprzaj z miasta - znajdz se lepsze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Ja chcę radia FON !! IP: *.grosz.prenet.pl 15.02.06, 17:44 marzenia czasem się spełniają :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drajwer Re: Ja chcę radia FON !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.06, 14:40 ale mc donald jest fajny!! :):):) lubie tam jesc to zajebiscie zdrowe jedzenie!!:P:P:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Unkas Re: Ja chcę radia FON !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.06, 21:34 Eeeeeeee..... ludzie... napisałem o tym na forum bo po prostu fonka to takie nasze częstochowskie radio było, sporcik rozwinięty, itp. , a to co teraz jest to &^%$#$%^&!! !! Napisałem tak z sentymentu!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: Ja chcę radia FON !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.06, 22:05 A ja się cieszę z tego że już brak tych Fonsmutasów. Jeżeli tej ŚP Fonki słuchałoby wiele osób to napewno by była dalej. Skoro tak tęsknisz za ta ŚP rozgłośnią to spytaj na forum czy aby czasem ktoś nie nagrywał tych smutnych piosenek i tej gadki.Zawsze możnaby se włączyć i odtwarzać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lee tez chce radia fon ... IP: 80.54.171.* 15.02.06, 22:16 tez mnie czasami lekko męczyło ale to co teraz leci to przesada .. co 4 godz te same kawałki, w pracy mysle ze czas mi sie cofa ... bleeeeeeeeeeeeee :( ------------------------------------------ radiu maxx mówimy zdecydowanie : nara :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radovan Re: tez chce radia fon ... IP: 80.53.75.* 15.02.06, 22:29 rmf maxxx jest duzo lepszy od fon bardzo dobrze ze nastapila ta zmiana graja spoko muzyke malkontenci niech przeskakuja na 3ke takie jest radio tych czasow zero pier..lenia tylko muzyka no chyba ze mamy przyjemnosc z pokoleniem Gomółki wtedy tylko pr1 polskiego radia ze swoim wysublimowanym brzmieniem i redaktorami typu Sznuk Pipka Chajzer Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lesio Re: tez chce radia fon ... IP: *.org / *.org 16.02.06, 00:50 taa lepsze, albo ja mam pecha albo nie wiem co. Co wlacze Maxxx'a to slysze Darude - Feel The Beat. Szkoda Fonki, dzieki niej wiedzialem co sie w miescie dzieje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Ja chcę radia FON !! IP: *.grosz.prenet.pl 15.02.06, 22:25 mam kilkanaście kaset "Rock po zmrocku" :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Smutasów zaprasza TRÓJKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.06, 22:57 Posłuchajcie sobie trójki. To jest radio dla was. To doskonały klimat dla takich melancholików. Życie idzie do przodu i trendy też się zmieniają. Warto o tym pamiętać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: Smutasów zaprasza TRÓJKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.06, 10:36 Te gość a słuchałeś kiedyś trójki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norbert Re: Ja chcę radia FON !! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.06, 23:31 Też mi trendy ,co 4 godziny albo nawet cześciej powtarzane sa te same piosenki a do tego wcale nie sa to wybitne nagrania tylko taka wspólczesna papka komercyjna,dobra utwory mozna policzyc na jedenej rece,rmf maxxxx jest bardzo słabe muzycznie,o wile lepsze jest od niego zwykłe rmf,wersja maxxxx to taka viva dla porownania na maxxie i vivie leci bardzo duzo tego samego,za obydwoama rzeczami nie przepadam.Fonka była lepsza bo od czasu do czasu puszczała Czestochowskie zespoły fakt że za rzadko ale zawsze coś,poza tym były informatory kulturalne,sportowe,drogowe,wiadomosci lokalne,mozna było posłuchac realacji sportowych a teraz tych wszystkich inforamcji brak:(:(:(:(:(:(:( oraz dostac bilety na mecz,koncert,do kina,teatru,filcharmonii,muzyke mogliby podciagnac ale reszta nie była taka zła,na pewno fonka była o wile lepsza niz to maxxx ktorego posłuchałem z ciekawoscia bo to nowe radio ale jakos nie bardzo chce mi sie go dalej słuchac ponieważ jest naprawde fatalne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do norberta Re: Ja chcę radia WON !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.06, 23:34 No masz rację norbercie:) Fonka była tak fajna że mało kto ją słuchał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Heh Re: Ja chcę radia FON !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.06, 00:18 Fonka była po prostu inna a takich co ją zastąpiło maxxx jest na pęczki - a poza tym maxxxx jest baaaaardzo nudne!! Kumple w pracy naliczyli chyba 3 czy 4 razy tą samą piosenkę w ciągu jednej zmiany ( 6-14 )!! I to ma być dobre?? I jeszcze jedno: w mieście ok 250000 mieszkańców mogłoby być radio w którym można by usłyszeć relacje na żywo z pewnych imprez, np meczyk AZSu - a teraz w zamian kolejny raz w tym samym dniu można posłuchać Tatuuuuu łeeeee. Fonka miała wady ale miała sporo zalet - a to nowe?? - na pewno nie jest zmianą na lepsze! Mówiąc inaczej: maxxx niewiele zaproponował w zamian, jak ktoś dicho chciał posłuchać to i tak posłuchał z innych źródeł.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty korfanty do korfantego drugiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.06, 22:54 forum jest chyba poto zeby pisac o sprawach które są ważne dla miasta a taką na pewno jest brak lokalnego radja i o ile wiem nie jesteś administratorem więc wsadz sobie w dupe takie komentarze i jak ci post nie odpowiadato sie w nim nie wypowiadaj. A radjo lokalne by sie przydało...gdzie teraz bedzie transmisja z żużla i siatki w radju Jasna Góra????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxdf Re: do korfantego drugiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.06, 23:17 Na szczescie dzialaja chetni zdolni :D Juz w niedziele poprzez www.maxikaz.net internetowa relacja z meczu AZS LIVE :D A wiec to prawda! :P CHlopaki dzialaja i tworza nowe radyjko.. haaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: do korfantego drugiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.06, 23:34 Zaczekajcie jeszcze trochę i na Radiu MAXX pojawią się lokalne wiadomości. I bez fońskich smutasów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aro Re: Ja chcę milion dolarów!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.06, 23:36 Ja chcę milion dolarów!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: Ja chcę radia FON !! IP: *.pcz.pl 17.02.06, 23:38 Nie oceniam dzialalności radia FON, po prostu nie odpowiadało moim gustom, nie sluchałem go. Natomist nie jestem też zwolennikiem radia typu RMF MAX. Taki repertuar nadaje sie tylko do sluchania na siłowni, lub na prywatkach u trzynastolatków. Komentarze tzw dj-ów sa po prostu żenujace, poziom zerowy. Rozmowy ze słuchaczami to klepanie dwóch przygłupów o niczym. Te rzadkie ''wystąpienia'' prowadzących należało by znieść calkowicie. Nie jestem tu stałym mieszkańcem, ale wierze, że to wspaniałe miasto stać na stacje radiową na dobrym poziomie. Należało poprawić formułę radia FON, a nie odrazu wbijac sobie samobója maxem. Dobry menager, kilku mlodych dziennikarzy z pasją i moglo by być atrakcyjne radyjko. Nie wierzcie że to cos typu''max'' jest fajne, modne i trzeba tego sluchać. Nie ciągnijmy tego miasta w szarą płyciznę. Ja sie pod tym nie podpisze !!! pozdrawiam myślących jeszcze czasem :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nn Re: Ja chcę radia FON !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 15:55 Macie jakieś pamiątki po FONie? Chodzi mi szczególnie o jingle. Chętnie się wymienię. bob_budowniczy@o2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
izabelabalcerak Re: Ja chcę radia FON !! 07.07.06, 18:52 Nareszcie jakaś merytoryczna wypowiedź w tej dyspucie. Zgadzam sie z dwojga już lepsza była ,,Fonka" przynajmniej poziom prowadzących nie był żenujący. Brak jest w ,,maxxie" jakichkolwiek informacji z regionu, a dziś popis krasomówczy mnie wbił w ziemię ,,W pogodzie gorąc" koniec na tym, dziękuję bardzo tyle to ja wiem i bez radia. Jak dla mnie ,,Maxx" prezentuje poziom dla nastoletnich ,,pampersów". pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r. Re: Ja chcę radia FON !! IP: *.man.czest.pl 07.07.06, 17:07 hehe, a dlaczego generalizujecie i twierdzicie ze radio fon bylo, i dlaczego fonsmutasy ??? :) pozdro Odpowiedz Link Zgłoś