Gość: madzia1986 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.06, 18:37 szukam pracy!!!! pomocy!!! Z tym ze moze wiecie coś o jakchś przyjęciach albo cos??? bo tam gdzie pracuje teraz to ledwo udaje mi sie na studia zarobic!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: radko Re: szukam pracy!! pomocy IP: 80.53.75.* 15.02.06, 18:52 zarób ty dziecko na bilet i wyjezdzaj do Anglii tu nie ma na co czekać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: szukam pracy!! pomocy IP: 82.160.8.* 15.02.06, 20:46 a tam znajdziesz prace w domu (wiadomo jakim) albo bedziesz gary zmywac dzieki za taka robote Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: szukam pracy!! pomocy IP: *.masterkom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.06, 21:03 www.money.7u.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
devileq Re: szukam pracy!! pomocy 15.02.06, 21:17 litości... znowu "zarabianie" przez internet? żałosne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: szukam pracy!! pomocy IP: 82.160.8.* 15.02.06, 21:19 Madzia koniecznie sie odezwij moze bede mógł Ci pomóc, mój numer gg 2928405 Odpowiedz Link Zgłoś
puhyes Re:A co ty umiesz robić, dziecko? 15.02.06, 22:20 Do zamiatania to teraz więcej chętnych niż mioteł. To samo z kopaniem dołów i łopatami, ale to nie dla ciebie. Jeżeli potrafisz coś konkretnego, np. gotować, prasować, szyć, biegle pisać na kompie, dekorować pomieszczenia to już łatwiej bedzie Ci znależć/pomóc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konsul Szukamy pracownika IP: *.man.czest.pl 15.02.06, 22:27 Praca na 1/2 lub 3/4 etatu Jeśli jesteś zainteresowana napisz na adres: praca_salon@vp.pl Szczegóły w mail'u zwrotnym Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia1986 Re: Szukamy pracownika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.06, 11:55 oki wysłałam e-mail. czekam na zwrotny dzieki konsul. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia1986 Re:A co ty umiesz robić, dziecko? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.06, 11:16 umiem wiele, dlatego ze wyobraź sobie zycie mnie nie oszczedza zreszta jak wielu innych ludzi. nie rozbijam sie autami ani nic w tym stylu.... chciałabym wreszcie znależć jakąś w miare dochodowa pracę zeby skonzcyc spokojnie studia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konsul Re:A co ty umiesz robić, dziecko? IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 16.02.06, 19:08 Witam, Ze względu na dużą ilość nadesłanych ofert zamiast odpowiadać na mail'e napiszę tutaj. Praca w salonie sprzedaży m.in usług C+, telefonii stacjonarnej. Potrzebujemy konsultanta/ki na 1/2 etatu, najlepiej studentów. Rekrutacje prowadzi kierownictwo firmy, ja natomiast jestem tylko skromnym pracownikiem, z którym zatrudniona osoba będzie współpracować. Wszystkie nadesłane CV zostały przekazane do osób rekrutujących, choć spodziewałem się mniejszego zainteresowania. Odpowiedzi tylko na wybrane oferty. Pozdrawiam PS. Dobrze byłoby gdyby osoby, które nadesłały CV bez zdjęcia uzupełniły swoje oferty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mad szukam pracy!!! pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.06, 21:57 Konsul!!!! a powiedz mi coś wiecej na ten temat???? mój nhumer gg to 3222110 Odpowiedz Link Zgłoś