Dodaj do ulubionych

szukam pracy!! pomocy

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.06, 18:37
szukam pracy!!!! pomocy!!! Z tym ze moze wiecie coś o jakchś przyjęciach albo
cos??? bo tam gdzie pracuje teraz to ledwo udaje mi sie na studia zarobic!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: radko Re: szukam pracy!! pomocy IP: 80.53.75.* 15.02.06, 18:52
      zarób ty dziecko na bilet i wyjezdzaj do Anglii
      tu nie ma na co czekać
      • Gość: ja Re: szukam pracy!! pomocy IP: 82.160.8.* 15.02.06, 20:46
        a tam znajdziesz prace w domu (wiadomo jakim) albo bedziesz gary zmywac dzieki
        za taka robote
    • Gość: gosc Re: szukam pracy!! pomocy IP: *.masterkom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.06, 21:03
      www.money.7u.pl/
      • devileq Re: szukam pracy!! pomocy 15.02.06, 21:17
        litości... znowu "zarabianie" przez internet? żałosne
        • Gość: as Re: szukam pracy!! pomocy IP: 82.160.8.* 15.02.06, 21:19
          Madzia koniecznie sie odezwij moze bede mógł Ci pomóc, mój numer gg 2928405
    • puhyes Re:A co ty umiesz robić, dziecko? 15.02.06, 22:20
      Do zamiatania to teraz więcej chętnych niż mioteł. To samo z kopaniem dołów i
      łopatami, ale to nie dla ciebie. Jeżeli potrafisz coś konkretnego, np. gotować,
      prasować, szyć, biegle pisać na kompie, dekorować pomieszczenia to już łatwiej
      bedzie Ci znależć/pomóc.
      • Gość: Konsul Szukamy pracownika IP: *.man.czest.pl 15.02.06, 22:27
        Praca na 1/2 lub 3/4 etatu
        Jeśli jesteś zainteresowana napisz na adres: praca_salon@vp.pl
        Szczegóły w mail'u zwrotnym

Pozdrawiam
        • Gość: madzia1986 Re: Szukamy pracownika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.06, 11:55
          oki wysłałam e-mail. czekam na zwrotny dzieki konsul.
      • Gość: madzia1986 Re:A co ty umiesz robić, dziecko? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.06, 11:16
        umiem wiele, dlatego ze wyobraź sobie zycie mnie nie oszczedza zreszta jak
        wielu innych ludzi. nie rozbijam sie autami ani nic w tym stylu.... chciałabym
        wreszcie znależć jakąś w miare dochodowa pracę zeby skonzcyc spokojnie studia.
        • Gość: Konsul Re:A co ty umiesz robić, dziecko? IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 16.02.06, 19:08
          Witam,

Ze względu na dużą ilość nadesłanych ofert zamiast odpowiadać na mail'e
          napiszę tutaj. Praca w salonie sprzedaży m.in usług C+, telefonii
          stacjonarnej. Potrzebujemy konsultanta/ki na 1/2 etatu, najlepiej studentów.
          Rekrutacje prowadzi kierownictwo firmy, ja natomiast jestem tylko skromnym
          pracownikiem, z którym zatrudniona osoba będzie współpracować. Wszystkie
          nadesłane CV zostały przekazane do osób rekrutujących, choć spodziewałem się
          mniejszego zainteresowania. Odpowiedzi tylko na wybrane oferty.
          Pozdrawiam
          PS. Dobrze byłoby gdyby osoby, które nadesłały CV bez zdjęcia uzupełniły swoje
          oferty.
          • Gość: mad szukam pracy!!! pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.06, 21:57
            Konsul!!!! a powiedz mi coś wiecej na ten temat???? mój nhumer gg to 3222110
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka