Dodaj do ulubionych

LARYNGOLOG!!!!

17.02.06, 13:09
poszukuję dobrego laryngologa.bardzo proszę o pomoc
Obserwuj wątek
    • emm4 dr. Klimala - jest konsultantem na Śląsku 17.02.06, 13:16
      • Gość: justynaa Re: dr. Klimala - jest konsultantem na Śląsku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.06, 15:55
        popieram. jest najlepszy
        • Gość: polo Re: dr. Klimala - jest konsultantem na Śląsku IP: 80.54.173.* 17.02.06, 19:32
          Również polecam dr Klimalę
    • Gość: eve_26 Re: Laryngolog!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.06, 16:52
      Czy doktor Klimala przyjmuje w ramach NFZ czy tylko prywatnie? A wiecie coś
      może na temat doktora Drabka?
      • Gość: ania jakibiczka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.06, 17:50
        dr jakubiczka kiedys przyjmowal na al.pokoju mial prywatny gabinet na focha,
        teraz niw wiem ale tez sie chetnie dowiem
        • Gość: ania Re: jakubiczka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.06, 17:58
          w poprzednim wpisie literowka dr jakubiczka!!
        • Gość: Monia Re: jakibiczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.06, 16:59
          własnie wczoraj byłam u dr. jakubiczka przyjmuje na orkana w przychodni
    • Gość: Zbynio Re: Dr. Grażyna Sosada- Klinika Św. Łukasza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.06, 19:45
      Polecam Dr.Grażynę Sosada Ordynatora z Bytomia. Bardzo kompetentna, a przy tym
      urocza lekarka. Pomogła mi wyleczyć przewlekły stan zapalny gardła.Przyjmuje w
      Św. Lukaszu na Zaciszańskiej 25. 034/ 3658 076
    • Gość: Weronika laryngolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.06, 21:39
      Darujcie sobie Klimale i te jego natychmiastowe zabiegi.Chodziłam z moja córka
      do niego i oczywiscie nie widział innej szansy i metody leczenia jak tylko
      natychmiastowe wyciecie migdała.Na szczescie nie opierałam sie tylko na jego
      diagnozie i lecze dziecko na Ślasku u docenta odziału laryngologii,który nie
      kazał od razu kłasc dziecka na stół operacyjny,wszystko jest ok i obyło sie bez
      natychmiastowego zabiegu zalecanego przez dr.Klimale.
      • Gość: A-Layne Re: laryngolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.06, 22:45
        Polecam dr Urszulę Andree

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka