jodla100 17.02.06, 13:09 poszukuję dobrego laryngologa.bardzo proszę o pomoc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: justynaa Re: dr. Klimala - jest konsultantem na Śląsku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.06, 15:55 popieram. jest najlepszy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polo Re: dr. Klimala - jest konsultantem na Śląsku IP: 80.54.173.* 17.02.06, 19:32 Również polecam dr Klimalę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eve_26 Re: Laryngolog!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.06, 16:52 Czy doktor Klimala przyjmuje w ramach NFZ czy tylko prywatnie? A wiecie coś może na temat doktora Drabka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania jakibiczka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.06, 17:50 dr jakubiczka kiedys przyjmowal na al.pokoju mial prywatny gabinet na focha, teraz niw wiem ale tez sie chetnie dowiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: jakubiczka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.06, 17:58 w poprzednim wpisie literowka dr jakubiczka!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monia Re: jakibiczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.06, 16:59 własnie wczoraj byłam u dr. jakubiczka przyjmuje na orkana w przychodni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbynio Re: Dr. Grażyna Sosada- Klinika Św. Łukasza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.06, 19:45 Polecam Dr.Grażynę Sosada Ordynatora z Bytomia. Bardzo kompetentna, a przy tym urocza lekarka. Pomogła mi wyleczyć przewlekły stan zapalny gardła.Przyjmuje w Św. Lukaszu na Zaciszańskiej 25. 034/ 3658 076 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Weronika laryngolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.06, 21:39 Darujcie sobie Klimale i te jego natychmiastowe zabiegi.Chodziłam z moja córka do niego i oczywiscie nie widział innej szansy i metody leczenia jak tylko natychmiastowe wyciecie migdała.Na szczescie nie opierałam sie tylko na jego diagnozie i lecze dziecko na Ślasku u docenta odziału laryngologii,który nie kazał od razu kłasc dziecka na stół operacyjny,wszystko jest ok i obyło sie bez natychmiastowego zabiegu zalecanego przez dr.Klimale. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A-Layne Re: laryngolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.06, 22:45 Polecam dr Urszulę Andree Odpowiedz Link Zgłoś