Gość: tomek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.06, 15:03 mam nadzieje ze laseczki wygraja dzisiaj i nie beda musialy tam zostawac na niedziele dzis sobota laski beda chcialy zapic komara na diskotece Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sara19861 Przed meczem w Wodzisławiu 18.02.06, 15:07 mam nadzieje ze laseczki dzisiaj wygaraja i nie beda musialy zostawaic na niedziele bo dzis sobotabeda chcialy zapic komara na diskotece:) Odpowiedz Link Zgłoś
malarz2 Re: Przed meczem w Wodzisławiu 18.02.06, 17:23 Czestochowa powinna mieć klubowych przedstawicieli w najwyższych klasach. A tak jest tylko w przypadku żużla i siatkówki mężczyzn. Wstyd. :( Odpowiedz Link Zgłoś
sara19861 Re: Przed meczem w Wodzisławiu 19.02.06, 18:39 masz racje o kobiety nikt nie dba a zarzady sa do bani siedza tam same pijackie mordy i nikt nie moze ich wygrysc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bogdan Re: Przed meczem w Wodzisławiu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.06, 10:33 z tego co się orientuje, to z zawodniczek też niezłe "pijackie mordy". Więc żeby kogoś oskarżać, zacząć trzeba od siebie... Ja proponuję ci zacząć od czytania słownika ortograficznego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek Re: Przed meczem w Wodzisławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 22:32 ciekawe co masz na nysli bogdan to fakt laski sa zajebiste i latwe jak wypija ti normalka i zarzad tez ale ich problem polega na tym ze w klubie maja problemy a stwarz je ich zarzad!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sara19861 Re: Przed meczem w Wodzisławiu 19.02.06, 18:40 szkoda gadac co sie dzieje w tych naszych klubach glowa mnie boli jak sobie o tym pomysle Odpowiedz Link Zgłoś