Dodaj do ulubionych

męczący lokator

IP: *.man.czest.pl 18.02.06, 16:58
Ja wiem że mieszkanie w bloku ma swoje "uroki"! ale są przecież jakieś
granice?! Na ul.Kwiatkowskiego 9 (znów!) pod nr 38 mieszka sobie lokator
któremu wydaje się że mieszka tam sam i jest bezkarny. Od rana do
nocy "bębni" chyba wciąż (chyba?) tą samą muzykę, zdaje się że nazywa się
techno. Celowo używam słowa "bębni" bo od hałasu i nieustannego dudnienia na
kilka pięter w górę nie da się wytrzymać! Sąsiedzi obok, starsi ludzie, nie
mogą już wytrzymać. "Dupek"- słowo użyte celowo, proszę nie wykreślać! NIE
ZASŁUGUJE TAKIE INDYWIDUUM NA MIANO CZŁOWIEK! - nie otwiera drzwi, na
zwracane uwagi odpowiada że mu wolno! A policja? No cóż, jak zwykle!
Procedury są takie że kżdego mogą zniechęcić! Dlatego typ czuje się
bezkarnie! Zaczynam rozumieć dlaczego wraca pojęcie samosąd! Trzeba gdzieś
tam za kilka dni zwolnić się z pracy, iść na komisariat, złożyć skargę do
protokółu, potem występować w sądzie! Bo JAŚNIE PANOM POLICJANTOM TAK TRUDNO
PRZEJŚĆ PO SĄSIADACH, POTWIERDZIĆ SYGNALIZOWANY FAKT, I POGONIĆ FACETA?! Czy
naprawdę do myślenia w policji trzeba zatrudnić psy??!!
Obserwuj wątek
    • Gość: paweł Re: męczący lokator IP: *.21.pl 18.02.06, 17:13
      Skoro faktycznie to takie wrzód na d.pie, to myślę, że nie ma co się patyczkować. Odpłać mu pięknym za nadobne. Pomysłów jak to zrobić z wiadomych względów nie będę podsuwał.
      • Gość: jasiu... Re: męczący lokator IP: 82.160.8.* 18.02.06, 20:01
        Polecam Radio Jasna Góra i charczący odbiornik z supermarketu. Po czterdziestym
        różańcu kupi sobie słuchawki. Tylko nie FIAT, bo tam czasem fajnie grają i modlą
        się rzadziej.
    • do.ska Re: męczący lokator 18.02.06, 17:18
      Problem powinieneś zgłosić chyba do administarcji osiedlowej zamiast pisać na
      forum. A może uważasz, że uciążliwy lokator przeczyta twój post i się
      zreflektuje? Nie bardzo rozumiem, czego oczekujesz?
      • Gość: muzykant :0 Re: męczący lokator IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.06, 18:35
        Jeśli dudni do 22:00 to możęsz go pocałować w srodek dupy :)i oby tak sie
        stało.Miłego lizania dupska :)
        • Gość: Anna Re: męczący lokator IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.06, 19:16
          piszesz głupoty, bo do 22 możesz słuchać tak , aby nie przeszkadzać innym, a
          nie robić dyskoteki w bloku. I policjant ( o ile jest mądry) wyegzekwuje od
          tego palanta przestrzegania norm współżycia społecznego. Przypominam ,że
          wolność to nie samowola .
        • Gość: muzyk Re: męczący lokator IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.06, 19:20
          Ty nie jesteś muzykant tylko głupi i głuchy fiut(nie mam szacunku dla takich
          chamów, skoro masz taką prymitywną argumentację.
          • Gość: xxx Re: męczący lokator IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.06, 23:58
            debilu, fiut to mów sobie do swojego ojca.kretynie jeden
            • Gość: muzyk Re: męczący lokator IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.06, 00:30
              A jak mam się odnosić do prymitywnej istoty, która obraża człowieka zwyczajnie
              upominającego się o uszanowanie jego prywatności??? Nie zwracaj się do mnie
              per "debilu" ani "kretynie" , bo pomyślą, że jesteśmy z jednej matki. Ja jestem
              raczej udany, bo rozumiem podstawowe normy obowiązujące w relacjach
              międzyludzkich i nie hałasuję.
              Normalny człowiek umie się dostosować. Prymityw taki jak ty zawsze będzie darł
              mordę a jak mu zwrócić uwagę to zacznie obrażać.
              Nie uda ci się obrazić mnie. Nie mógłbym obrazić się na coś takiego....
              • Gość: hauma Re: męczący lokator IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.06, 09:55
                Może nie hałasujesz ale wkur...takimi wpisami :)Swoją drogą chyba nie wiesz
                czym jest cudza prywatność.Znam wielu takich co im przeszkadza głośna
                muzyka.Czy ostatnio jak było dość głośno na Biegańskeigo(koncerty WOŚP) też
                naruszono Twoją prywatność?Ciekawe co milei okoliczni do powiedzenia
                organizatorowi....a Ty sie czepisza kretynie głosnej muzyki.Zastanów się nad tą
                prywatnością....
                • Gość: muzyk Re: męczący lokator IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.06, 10:09
                  Zauważ, że jak piszesz "wkur..." tylko takich kretynów jak ty. Nie pisz do mnie
                  w ten sposób bo do przedszkola z tobą nie chodziłem.

Nie dość, że głusi to jeszcze prymitywni.
    • Gość: seba Re: męczący lokator IP: 195.117.153.* 18.02.06, 20:18
      najkrotsza i najskuteczniejsza droga wiedzie przez spoldzielnie.
      naprawde mozna wiele zdzialac. z odwolaniem prezesa wlacznie.
      nie dzialaj jednak w pojedynke. zbierz rownie umeczonych sasiadow.
      droga nie bedzie krotka. poznacie jakie prawa Wam przysluguja.
      przy okazji pare osob zobaczy jaka maja sile (m.in. jako wyborcy).
      gwarantuje ze po sukcesie kazdy z twoich sasiadow bedzie bral wiele spraw we wlasne rece. powodzenia.
    • Gość: dres z 1000 Re: męczący lokator IP: 80.54.168.* 19.02.06, 04:00
      Co za kretyn z ciebie masz problem z malolatem to idz do spoldzielni czy
      zadzwon an policje spoleczniaku a nie pisz adresow na forum Bzdura jets ze
      trzeba isc na policje zeby zglaszac takie przypadki Puknij sie w ten pusty leb
      Mam nadzieje ze ten chlopak przeczyta co tu napisales i wraz z kolegami pokaze
      tobie i twojej rodzinie jak takie problemy z akimi debilami jak ty rozwiazuje
      sie na tej dzielnicy
      • Gość: TAK Re: męczący lokator IP: *.21.pl 19.02.06, 10:28
        Gość portalu: dres z 1000 napisał(a):

> Mam nadzieje ze ten chlopak przeczyta co tu napisales i wraz z kolegami pokaze
        > tobie i twojej rodzinie jak takie problemy z akimi debilami jak ty rozwiazuje
        > sie na tej dzielnicy
        Oj gościu widzę, że albo jesteś za młody żeby do komputera siadac, alo za głupi.
        Może to Twój kolega tak słucha tej muzyki?
        • Gość: eva Re: męczący lokator IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.06, 11:06
          Widze że przez niektórych przemawia nienawiść!To nie dobrze!!Radze się
          zastanowić nad tym bo im więcej takich nienawidzących i żądnych zemsty tym
          gorzej dla nszej społecznosci i kraju - i jak ma być lepiej w Polsce skoro sami
          pracujemy na taką sytuację i opinie!!!
          Ja tez mam "trudnych" sąsiadów którzy dostali mieszkanie w bloku ze zwględu na
          wcześniejszą trudną sytację mieszkaniową. Niestety jest to rodzina patologiczna
          z dwójką dzieci gdzie górę bierze alkohol i niechęć do pracy, bo po co pracować
          skoro gmina i Opieka Społeczna da kasę. I cóż poradzić skoro facet gonił moją
          sąsiadkę w piwnicy z siekierą, zalał farbą okno, zatkał komin dewastuje wraz z
          dziećmi swoimi ławki przed blokiem i ogródki, ciągle zaśmiecają klatkę i jej
          nie sprzątają oraz plują obrzydliwą ślina i się cieszą, nie mówiac już o tym że
          ciagnie na lewo prąd i nie ma na niego bata!!Do swojej żony nie mówi po imieniu
          tylko "ty k...." a ona do niego "ty h..." a do dzieci zawracają sie "ty
          skurw..." itp. Codziennie rano i wieczorem a nawet przez cały dzień kłócą się
          że słychać ich na dworze!Głosna muzyka też się pojawia a dookoła są same
          starsze schorowane osoby!Do tego czują sie jak dyktatorzy na naszej klatce i
          uważają że tylko oni mają racje a reszta moze im naskoczyć!Facet był kilka razy
          notowany i był w poprawczaku, gdy ledwo się wprowadzili przyjechala policja i
          ostrezgała sąsiadów że kradną itp.Po skargach Policja kilka razy interweniowała
          ale nic nie wskórała!W gminie tez wiedzą bo były skargi i tez nic!!!To już się
          ciagnie 4 lata!
          Jestem z Tobą grunt to nie dać się bo jak raz zauważą tacy niesforni lokatorzy
          że mogą wszystko to rzeczywiście człowiek będzie sie czuł we własnym domu jak w
          getcie, zaszczuty i zastraszony! A takie prostaki bęą czuć się bezkarnie!
        • Gość: dresik z 1000 Re: męczący lokator IP: 80.54.168.* 20.02.06, 00:32
          Ciekawe jakby to twoj brat albo twoje dziecko sluchalo glosnomuzyki a jakis
          baran wypisuje twoj adres na forum gazety Zastanow sie troszke w koncu glosne
          sluchanie muzyki nie jest przestepstwem ze jest niegrzeczne to inna sprawa ale
          jak temu komus toprzeszkadza to niech zajmie sie tym jak powinien a nie
          wypisuje adresy Jakby to byl ja to by szybciutko prosil moderatorow o
          skasowanie tego tematu ;]
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka