IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 16:40
Co to za afera ? Ponoć zastrzelił się policjant w Częstochowskiej Komendzie
Policji!Ktoś coś wie?
Obserwuj wątek
    • Gość: ano Re: policjant IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 17:50
      zrobił to i tyle.
    • Gość: Menel Koniec z najezdzaniem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 17:52
      Pewnie sie zastrzelil jak zobaczyl wyciag z konta o swoich zarobkach-za takie
      pieniadze zycie narazac i dostac pie....olca psychicznego to ja sie nie dziwie.

Dlatego jak juz wczesniej ktos napisal stawiam cieplego, parujacego stolca na
      klate i doustnie tym wszytskim bohaterom co nosza bluzy hwdp,a policje to w
      czwartki po 20 w TVP 1 lub TVN-ie widza, albo w "997".

Kolejnego stolca stawiam tym wszytskim zbókom ktorzy psiocza ze Policja ich
      wylegitymuje na ulicy-wielka obraza majestatu i texty w stylu "potraktowano
      mnie jak najgorszego zlodzieja" albo " sasiedzi sobie pomysleli...". Zal mi
      tylek sciska, dlatego...

Kolejny bobek laduje na czole tych wszystkich ktorzy wymagaja respektowania
      prawa przez spoleczenstwo i stosowania go przez policje i straz miejska,
      ale "byle nie na mnie"-dostalem mandat za przekroczona predkosc to "policja
      frajerzy" ale jak wariat drogowy wpie.... sie w przystanek z czekajacymi ludzmi
      to wtedy do kogo z pretensjami?

Kloców mi bynajmniej nie zabraklo-ale kategorii ludzi ktorym mzona je postawic
      tak.Ja trafialem na wyrozumialych policjantow -jezeli nie podchodziles do nich
      lekcewazaco i gburowato dalo sie wszytsko zalatwic-ktory z was nie wytargowal
      od gliniarza mniejszego mandatu, albo rozlozenia go na 2 osoby?Pogrozil Ci
      palcem gdy przebiegles na czerwonym swietle?I inne tym podobne przypadki...

• Gość: xx Re: policjant IP: 80.54.171.* 20.02.06, 18:02
      Menel .Dobry jesteś. Pewnie jesteś gliniarzem, ale jesteś super.Taka jest
      prawda. Każdy ma pretensje do policjanta o wszystko, a nie pomyśli,że jak jeden
      z drugim się umiał zachować i w stosunku do policjanta, też by była inna gadka.
      Policjant też jest człowiekiem,broniącym przed różnorokiem zła. Niestety-tego
      trzeba uszanować.
      • Gość: Menel Re: policjant IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 18:10
        Niestety....wojska wymyslilo sobie 18 miechow zeby przejsc do rezerwy-wiec
        nawet sie nie moge starac -uregulowany stosunek do sluzby wojskowej mnie obciaza
    • Gość: xx Re: policjant IP: 80.54.171.* 20.02.06, 20:03
      Są Ci co odrabiają wojsko w szeregach Policji. Pomyśl.
      • Gość: do_xx Re: policjant IP: *.prenet.pl 21.02.06, 20:32
        A ilu z tych odrabiajacych wlasnie wojsko jest rezerwistami ? pomysl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka