Gość: zainteresowany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 16:40 Co to za afera ? Ponoć zastrzelił się policjant w Częstochowskiej Komendzie Policji!Ktoś coś wie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ano Re: policjant IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 17:50 zrobił to i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Menel Koniec z najezdzaniem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 17:52 Pewnie sie zastrzelil jak zobaczyl wyciag z konta o swoich zarobkach-za takie pieniadze zycie narazac i dostac pie....olca psychicznego to ja sie nie dziwie. Dlatego jak juz wczesniej ktos napisal stawiam cieplego, parujacego stolca na klate i doustnie tym wszytskim bohaterom co nosza bluzy hwdp,a policje to w czwartki po 20 w TVP 1 lub TVN-ie widza, albo w "997". Kolejnego stolca stawiam tym wszytskim zbókom ktorzy psiocza ze Policja ich wylegitymuje na ulicy-wielka obraza majestatu i texty w stylu "potraktowano mnie jak najgorszego zlodzieja" albo " sasiedzi sobie pomysleli...". Zal mi tylek sciska, dlatego... Kolejny bobek laduje na czole tych wszystkich ktorzy wymagaja respektowania prawa przez spoleczenstwo i stosowania go przez policje i straz miejska, ale "byle nie na mnie"-dostalem mandat za przekroczona predkosc to "policja frajerzy" ale jak wariat drogowy wpie.... sie w przystanek z czekajacymi ludzmi to wtedy do kogo z pretensjami? Kloców mi bynajmniej nie zabraklo-ale kategorii ludzi ktorym mzona je postawic tak.Ja trafialem na wyrozumialych policjantow -jezeli nie podchodziles do nich lekcewazaco i gburowato dalo sie wszytsko zalatwic-ktory z was nie wytargowal od gliniarza mniejszego mandatu, albo rozlozenia go na 2 osoby?Pogrozil Ci palcem gdy przebiegles na czerwonym swietle?I inne tym podobne przypadki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: policjant IP: 80.54.171.* 20.02.06, 18:02 Menel .Dobry jesteś. Pewnie jesteś gliniarzem, ale jesteś super.Taka jest prawda. Każdy ma pretensje do policjanta o wszystko, a nie pomyśli,że jak jeden z drugim się umiał zachować i w stosunku do policjanta, też by była inna gadka. Policjant też jest człowiekiem,broniącym przed różnorokiem zła. Niestety-tego trzeba uszanować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Menel Re: policjant IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.06, 18:10 Niestety....wojska wymyslilo sobie 18 miechow zeby przejsc do rezerwy-wiec nawet sie nie moge starac -uregulowany stosunek do sluzby wojskowej mnie obciaza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: policjant IP: 80.54.171.* 20.02.06, 20:03 Są Ci co odrabiają wojsko w szeregach Policji. Pomyśl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do_xx Re: policjant IP: *.prenet.pl 21.02.06, 20:32 A ilu z tych odrabiajacych wlasnie wojsko jest rezerwistami ? pomysl Odpowiedz Link Zgłoś