22.02.06, 12:20
Witam. Tak sobie przeglądam to forum...i pomyślałem sobie, dlaczego nie!! Szukam pracy, jakiejkolwiek. Mogę robiąc wszystko, ponoć żadna praca nie hańbi. Może coś wiecie, gdzie warto by było złożyć CV?? Jeśli ktoś ma zamiar mnie besztać za ten post, niech, chociaż ten jeden raz się powstrzyma...
Obserwuj wątek
    • Gość: gosia z bravo Re: ??PRACA?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.06, 12:52
      Pisalam juz poprzednio ze jest wiele ogloszen na sklepach! wez przygotuj cv i
      koniecznie list motywacyjny od siebie a nie zerzniety z netu i powodzenia
      • Gość: gość Re: ??PRACA?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.06, 13:00
        tutaj nie masz co liczyć na życzliwość-zostajesz sam z problemem.Najgorsze podobno sa pierwsze dwa lata potem jakoś leci.Powodzenia
        • Gość: Robota Re: ??PRACA?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.06, 13:40
          Sklepy odzieżowe i obuwnicze w alejach, w galeriach handlowych, w
          hipermarketach, ale preferują laski z długimi nogami
          • usser Re: ??PRACA?? 22.02.06, 14:00
            Z tego co tu czytam,to jutro bede sie musial wybrac po raz kolejny na "maly" spacerek. Ale juz nie po wielkich firmach i fabrykach,ale po mniejszych sklepach. Szczerze mowiac, nie pomyslalem o tego typu pracy. Dziekuje za informacjie. I czekam na nastepne;)
            • Gość: ... Re: ??PRACA?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.06, 14:32
              Jezu..., a jak nie sklepy, to co ??? Czy tylko handlujemy i nie robimy nic
              więcej? Akurat jestem chemikiem z "doświadczeniem" i co? A tu tylko ulotki,
              ubezpieczenia,kosmetyki,ble, ble, ble... Czy nie ma nic normalnego??? Na UP nie
              liczę, bo tam szukają tylko krawcowych. To chyba taki standard... Jak ktoś ma
              inaczej, niech się odezwie.W końcu musimy sobie radzić sami...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka