IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.06, 17:32
chodzi mi o wróżkę przy ulicy Szymanowskiego lub Nowowiejskiego
nie wiem dokładnie gdzieś w tym rejonie może ktoś zna adres
i i cenę .
Brdzo bede wdzięczna
Obserwuj wątek
    • Gość: nenyy Re: wróżka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.06, 20:19
      ceny aktualnej nie znam, ale wchodzi się w pierwszą bramę za setką przy
      ul.Nowowiejskiego i między blokami zaraz w lewo i w bloku po lewej, jakby w
      zagięciu jest "schowana" klatka. Jest bardzo mało widoczna . Chyba drugi
      dzwonek na domofonie od dołu. P.Zofia ... Wydaje się skomplikowane , ale jak
      sie tam jest to nie można nie trafić . Powodzenia
    • Gość: Emili Re: wróżka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.06, 23:04
      Sorry byłam u tej pani-jest prymitywna i nastawiona na kasę!!!!słowa którymi
      określa mężczyzn to "wariat" idiota itp Gada farmazony-jest
      psychiczna.\\\\\\zdecydowanie pollecam Pana z Seki na dole
      • Gość: :) Re: wróżka IP: *.man.czest.pl 24.02.06, 23:56
        tego z kantoru walutowego ?
      • devileq Re: wróżka 26.02.06, 10:32
        "Pan z Seki na dole", tzn Tomek, z tego, co mi wiadomo, wróżką nie jest. Może
        postawić tarota, zna się na astrologii, więc, jesli coś takiego Cię interesuje,
        to jak najbardziej godny polecenia.
      • Gość: eee Re: wróżka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.06, 09:30
        ja tez to skądś znam, dla niej wszyscy mezycznyi to debile, glupki i wogole z
        zadnym sie nei zadawac. Jak dla mnie - to to nie wrozka, ale porazka.
    • Gość: kobietka Re: wróżka IP: *.pl 25.02.06, 23:32
      podajcie prosze ceny
      • Gość: JA Re: wróżka IP: 80.54.168.* 26.02.06, 01:25
        Nie polecam tej pani - mówi bzdury!!!
        • Gość: iza Re: wróżka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.06, 12:03
          a czy ktos byl u pani Wandy na Niepodleglosci? Slyszalam ze warto
    • Gość: Izabelka Re: wróżka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.06, 12:22
      Kiedyś jak byłam w Lublińcu u znajomych to tez mnie zabrali do wróżki (tyle że
      w Lublińcu) 5 zł za wróżbe.... aleee... wróżna sie sprawdziła.

• Gość: xyz Re: wróżka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.06, 15:04
        podajcie adres wrozki na Niepodleglosci,i ile kosztuje,a czy ktos slyszal o wroce w placu,podobno kobieta jest nieziemska,tylko nie wiem dokladnie gdzie mieszka...
        • Gość: iza Re: wróżka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.06, 15:27
          niepodleglosci 41Bm153 Jak pojdziesz odezwij sie

• Gość: iza Re: wróżka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.06, 15:29
            koszt 20zl
            • Gość: marcin_r Re: wróżka IP: *.21.pl / *.21.pl 26.02.06, 20:52
              Co Wam dam pójście do wróżki ? Nie lepiej sobie podarować i patrzeć co los
              przynosi ? Czemu jesteście takie ciekawskie ?
              • Gość: ania Re: wróżka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.06, 21:54
                czasami trzeba mu pomoc
                • Gość: Uwaga na wróżki! Re: wróżka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.06, 08:07
                  Gdybym uwierzyła wróżkom to chyba bym się....uważam moi drodzy ,że w chwilach
                  zwątpienia lepiej się dobrze pomodlić i odwiedzić psychologa.Do tego wnosku
                  sama doszłam.
    • Gość: Kasiaaa Re: wróżka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.06, 17:10
      A w jakich godzinach przyjmuje ta pani na Niepodleglosci??Trzeba sie wczesniej
      umowic??I jak ma na imie??
      Z gory dziekuje.
    • Gość: Kasiaaa Re: wróżka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.06, 17:29
      Napiszcie w jakich godzinach przyjmuje ta pani na Niepodleglosci??Czy yrzeba
      sie wczesniej umawiac??I jak ma na imie??
      Pozdrawiam
      • Gość: ania Re: wróżka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.06, 16:03
        na imie ma wanda
        mozna isc bez umawiania
        • Gość: Kasiaaa Re: wróżka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.06, 18:27
          Ok dziekuje.A wiesz mniej wiecej w jakich gogzinach??
          • Gość: ania Re: wróżka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.06, 20:47
            obojetnie Odezwij sie jesli pojdziesz Powodzenia
            • Gość: Kasiaaa Re: wróżka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.06, 21:34
              Zastanawiam sie wlasnie...
              A czywiesz moze z jakich kart wrozy ta pani??Tzn. z tarota czy ze zwyklych??
              Pozdrawiam
              • Gość: frania Re: wróżka IP: 80.53.75.* 28.02.06, 22:01
                Lepiej idz do SEKI na piętro(-1) do księgarni ezoterycznej. Tam jest tarocista
                który poza wyjaśnianiem trudnych sytuacji- pokazuje jak je zmienić. Polecam!
                • Gość: gość Re: wróżka IP: *.man.czest.pl 01.03.06, 09:08
                  A ile kosztuje ta przyjemność? TAk poprostu wejść i poprosić o tarota???
                  • devileq Re: wróżka 01.03.06, 10:30
                    lepiej się umówić, ponieważ Tomek stawia tarota po zamknięciu sklepu, czyli po
                    18, bo musi byc spokój. Wszystko trwa około godziny i w tym czasie mozesz pytac
                    o wszystko, co Cię interesuje. Karty pokazują nie tylko to, co moze się stać,
                    ale też to, jak coś zmienić. Cena 50 zł.
                    • Gość: bb Re: wróżka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.06, 17:20
                      czy byl juz ktos u pani Wandy na Niepodleglosci?napiszcie..
                      • Gość: mm_madzia Re: wróżka IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.06, 19:33
                        byłam, bardzo sympatyczna Pani...(o pewnych zeczach wiedziała, sprawdziło się,
                        ale tak na marginesie nie wierzcie we wszystko co wam powiedzą ) ta Pani jest
                        dosyć popularna...już kilka razy czytałam jej wypowiedzi w gazetach...nie ma sie
                        czym przejmować, po prostu idź....
                • Gość: abba Re: wróżka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.06, 16:31
                  mogę prosic o jakies namiary na ta księgarnie i Pana Tomka?
                  • Gość: frania Re: wróżka IP: 80.53.75.* 07.03.06, 22:29
                    To jest w domu handlowym Seka w pierwszej alei nr12
                    Trzeba zejść na piętro poniżej parteru(-1) i tam już łatwo znajdziesz.
                    Pozdrawiam
    • Gość: magda C Re: wróżka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.06, 09:54
      A czy ktoś był u pana zawadzkiego z konskich
      • Gość: Anna Re: wróżka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.06, 20:18
        Tak, mojw sąsiadki były u p. Zawadzkiego 6-7 lat temu. Wiele kwestii już się
        sprawdziło w 100%, kolejne mają się już w realizacji, chetnie bym kiedyś do
        niego pojechała.
        • Gość: Kasiaaa Re: wróżka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.06, 21:18
          A gzie przymuje ten pan??Ile bierze??
          • Gość: justyna Re: wróżka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.06, 22:11
            ten pan bierze 400zl, wrozy 2 godziny, jest bardzo drogi a ta wrozka z
            szymanowskiego na domofonie jest pod nr. 10 i bierze 20 zl
            • Gość: frania Re: wróżka IP: 80.53.75.* 05.03.06, 10:09
              ten człowiek z seki to taka trochę inna wróżka. Nie zawsze można usłyszeć od
              niego to co ludzie zwykle chcą usłyszeć.
              • Gość: ndege Re: wróżka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.06, 11:40
                To chyba dobrze?
                • Gość: monika Re: wróżka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.06, 19:46
                  a czy komus sprawdzilo sie to co mowila Zosia czy Wanda?
                  • Gość: magda C Re: wróżka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.06, 19:51
                    Ciekawa jestem kto powiedział Justynie Ze zawadzki bierze 400, bo ja jakoś byłam
                    dwa razy i zawsze płaciłam 50 zł...
                    Sprawdza się wszystko tylko ze z datami sie myli i ti czasami nawet parę
                    lat..mówi zarówno dobre jak i złe rzeczy. Jeżali ktos bedzie chciał to podam
                    adres i numer telefonu, tylko, ze on mieszka 3 godziny drogi od Częstochowy
                    • Gość: kasia Re: wróżka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.06, 22:34
                      Chciałabym dowiedzieć się czegoś więcej o tym panu Zawadzkim adres, telefon oraz
                      czy jego wróżby się sprawdzają?
                      • Gość: AT Re: Ryszard Zawadzki... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.06, 10:05
                        Mam telefon sprzed kilku lat, nie wiem, czy aktualny: 0605 573 194.
                        Kiedyś znajomi zapraszali pana Zawadzkiego do Częstochowy i tutaj wróżył. Brał
                        wtedy (10 lat temu, nie był jeszcze taki sławny) 20 zł - to chyba tak, jak
                        dzisiaj 50 zł.
                        Byłam w szoku, kiedy zobaczył w kartach sprawy z mojej przeszłości, o których
                        NIKT nie mógł mu powiedzieć.
                        Wróżba na przyszłość była bardzo szczegółowa. I zaczęła się sprawdzać.
                        Najbardziej zaintrygowała mnie jednak starsza pani (juz nie żyje), która kiedyś
                        mi wróżyła. Powiedziała mi rzecz bardzo absurdalną. Tak bardzo, że przypomniałam
                        sobie o niej w kilka lat później. Kiedy ten z pozoru "absurd" wykreował sie dla
                        mnie (z bardzo pozytywnym skutkiem zresztą).
                        Co do R.Zawadzkiego, to wrzuć temat w wyszukiwarkę Google. Czytałam głosy
                        krytyki, że teraz pracuje w Warszawie i stał się bardzo "elitarny", w nie
                        najlepszym tego słowa znaczeniu.
    • Gość: hoborg Re: wróżka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.06, 20:12
      powiało średniowieczem w Częstochowie...
      • Gość: Anna Re: wróżka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.06, 07:54
        dlaczego uważasz, że średniowieczem. Ludzi zawsze interesowało, zastanawiało to,
        co ich spotka w przyszłości. obecnie dobre wróżki parają się nie tylko samym
        stawainiem kart, ale poradą. Do tych osób z reguły idą ludzie, którym coś się
        nie powoidło, nie uóżyło i szukają swego rodzaju wsparcia. Wróżka to nie
        czarownica, a niektórym osobom łatwiej jest się zwierzyć obcej osobie niż komuś
        znajomemu.
        • Gość: spiryt Re: wróżka IP: 80.53.75.* 08.03.06, 08:35
          Jemu pewnie wydaje się że jest supernowoczesny po wysłuchaniu bardzo
          wspólczesnych mszy i niezwykle cywilizowanych gierek politycznych od których
          trzęsą się wiadomości.
          • Gość: hoborg Re: wróżka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.06, 19:32
            człowieku, a nie wydaje Ci się że jesteś robiony w balona ,bo w większosci te
            panie Zosie, Franie i inne ciągną kase??? powodzenia w dalszym poznawaniu swej
            przyszłosci...
            • Gość: spiryt Re: wróżka IP: 80.53.75.* 09.03.06, 20:19
            • Gość: spiryt Re: wróżka IP: 80.53.75.* 09.03.06, 20:24
              W sporej ilości przypadków rzeczywiście, masz racje.
              Ale oszołomy i naciągacze są w każdej branży!!! Nie możliwe jest znaleść
              jakikolwiek wyjątek.
              No chyba że znany Ci jest jakiś?
              ""Franie Hanie i Zosie"" to po prostu ezoteryczny folkrol, ale nie całość
              rzeczy.
              Nie generalizujmy więc.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka