Gość: emi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.06, 17:32 chodzi mi o wróżkę przy ulicy Szymanowskiego lub Nowowiejskiego nie wiem dokładnie gdzieś w tym rejonie może ktoś zna adres i i cenę . Brdzo bede wdzięczna Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nenyy Re: wróżka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.06, 20:19 ceny aktualnej nie znam, ale wchodzi się w pierwszą bramę za setką przy ul.Nowowiejskiego i między blokami zaraz w lewo i w bloku po lewej, jakby w zagięciu jest "schowana" klatka. Jest bardzo mało widoczna . Chyba drugi dzwonek na domofonie od dołu. P.Zofia ... Wydaje się skomplikowane , ale jak sie tam jest to nie można nie trafić . Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emili Re: wróżka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.06, 23:04 Sorry byłam u tej pani-jest prymitywna i nastawiona na kasę!!!!słowa którymi określa mężczyzn to "wariat" idiota itp Gada farmazony-jest psychiczna.\\\\\\zdecydowanie pollecam Pana z Seki na dole Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: wróżka IP: *.man.czest.pl 24.02.06, 23:56 tego z kantoru walutowego ? Odpowiedz Link Zgłoś
devileq Re: wróżka 26.02.06, 10:32 "Pan z Seki na dole", tzn Tomek, z tego, co mi wiadomo, wróżką nie jest. Może postawić tarota, zna się na astrologii, więc, jesli coś takiego Cię interesuje, to jak najbardziej godny polecenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eee Re: wróżka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.06, 09:30 ja tez to skądś znam, dla niej wszyscy mezycznyi to debile, glupki i wogole z zadnym sie nei zadawac. Jak dla mnie - to to nie wrozka, ale porazka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA Re: wróżka IP: 80.54.168.* 26.02.06, 01:25 Nie polecam tej pani - mówi bzdury!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: wróżka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.06, 12:03 a czy ktos byl u pani Wandy na Niepodleglosci? Slyszalam ze warto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Izabelka Re: wróżka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.06, 12:22 Kiedyś jak byłam w Lublińcu u znajomych to tez mnie zabrali do wróżki (tyle że w Lublińcu) 5 zł za wróżbe.... aleee... wróżna sie sprawdziła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: wróżka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.06, 15:04 podajcie adres wrozki na Niepodleglosci,i ile kosztuje,a czy ktos slyszal o wroce w placu,podobno kobieta jest nieziemska,tylko nie wiem dokladnie gdzie mieszka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: wróżka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.06, 15:27 niepodleglosci 41Bm153 Jak pojdziesz odezwij sie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin_r Re: wróżka IP: *.21.pl / *.21.pl 26.02.06, 20:52 Co Wam dam pójście do wróżki ? Nie lepiej sobie podarować i patrzeć co los przynosi ? Czemu jesteście takie ciekawskie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: wróżka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.06, 21:54 czasami trzeba mu pomoc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uwaga na wróżki! Re: wróżka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.06, 08:07 Gdybym uwierzyła wróżkom to chyba bym się....uważam moi drodzy ,że w chwilach zwątpienia lepiej się dobrze pomodlić i odwiedzić psychologa.Do tego wnosku sama doszłam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasiaaa Re: wróżka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.06, 17:10 A w jakich godzinach przyjmuje ta pani na Niepodleglosci??Trzeba sie wczesniej umowic??I jak ma na imie?? Z gory dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasiaaa Re: wróżka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.06, 17:29 Napiszcie w jakich godzinach przyjmuje ta pani na Niepodleglosci??Czy yrzeba sie wczesniej umawiac??I jak ma na imie?? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: wróżka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.06, 16:03 na imie ma wanda mozna isc bez umawiania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasiaaa Re: wróżka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.06, 18:27 Ok dziekuje.A wiesz mniej wiecej w jakich gogzinach?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: wróżka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.06, 20:47 obojetnie Odezwij sie jesli pojdziesz Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasiaaa Re: wróżka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.06, 21:34 Zastanawiam sie wlasnie... A czywiesz moze z jakich kart wrozy ta pani??Tzn. z tarota czy ze zwyklych?? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frania Re: wróżka IP: 80.53.75.* 28.02.06, 22:01 Lepiej idz do SEKI na piętro(-1) do księgarni ezoterycznej. Tam jest tarocista który poza wyjaśnianiem trudnych sytuacji- pokazuje jak je zmienić. Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: wróżka IP: *.man.czest.pl 01.03.06, 09:08 A ile kosztuje ta przyjemność? TAk poprostu wejść i poprosić o tarota??? Odpowiedz Link Zgłoś
devileq Re: wróżka 01.03.06, 10:30 lepiej się umówić, ponieważ Tomek stawia tarota po zamknięciu sklepu, czyli po 18, bo musi byc spokój. Wszystko trwa około godziny i w tym czasie mozesz pytac o wszystko, co Cię interesuje. Karty pokazują nie tylko to, co moze się stać, ale też to, jak coś zmienić. Cena 50 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bb Re: wróżka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.06, 17:20 czy byl juz ktos u pani Wandy na Niepodleglosci?napiszcie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm_madzia Re: wróżka IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.06, 19:33 byłam, bardzo sympatyczna Pani...(o pewnych zeczach wiedziała, sprawdziło się, ale tak na marginesie nie wierzcie we wszystko co wam powiedzą ) ta Pani jest dosyć popularna...już kilka razy czytałam jej wypowiedzi w gazetach...nie ma sie czym przejmować, po prostu idź.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abba Re: wróżka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.06, 16:31 mogę prosic o jakies namiary na ta księgarnie i Pana Tomka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frania Re: wróżka IP: 80.53.75.* 07.03.06, 22:29 To jest w domu handlowym Seka w pierwszej alei nr12 Trzeba zejść na piętro poniżej parteru(-1) i tam już łatwo znajdziesz. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda C Re: wróżka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.06, 09:54 A czy ktoś był u pana zawadzkiego z konskich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: wróżka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.06, 20:18 Tak, mojw sąsiadki były u p. Zawadzkiego 6-7 lat temu. Wiele kwestii już się sprawdziło w 100%, kolejne mają się już w realizacji, chetnie bym kiedyś do niego pojechała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasiaaa Re: wróżka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.06, 21:18 A gzie przymuje ten pan??Ile bierze?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justyna Re: wróżka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.06, 22:11 ten pan bierze 400zl, wrozy 2 godziny, jest bardzo drogi a ta wrozka z szymanowskiego na domofonie jest pod nr. 10 i bierze 20 zl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frania Re: wróżka IP: 80.53.75.* 05.03.06, 10:09 ten człowiek z seki to taka trochę inna wróżka. Nie zawsze można usłyszeć od niego to co ludzie zwykle chcą usłyszeć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ndege Re: wróżka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.06, 11:40 To chyba dobrze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: wróżka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.06, 19:46 a czy komus sprawdzilo sie to co mowila Zosia czy Wanda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda C Re: wróżka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.06, 19:51 Ciekawa jestem kto powiedział Justynie Ze zawadzki bierze 400, bo ja jakoś byłam dwa razy i zawsze płaciłam 50 zł... Sprawdza się wszystko tylko ze z datami sie myli i ti czasami nawet parę lat..mówi zarówno dobre jak i złe rzeczy. Jeżali ktos bedzie chciał to podam adres i numer telefonu, tylko, ze on mieszka 3 godziny drogi od Częstochowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: wróżka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.06, 22:34 Chciałabym dowiedzieć się czegoś więcej o tym panu Zawadzkim adres, telefon oraz czy jego wróżby się sprawdzają? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AT Re: Ryszard Zawadzki... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.06, 10:05 Mam telefon sprzed kilku lat, nie wiem, czy aktualny: 0605 573 194. Kiedyś znajomi zapraszali pana Zawadzkiego do Częstochowy i tutaj wróżył. Brał wtedy (10 lat temu, nie był jeszcze taki sławny) 20 zł - to chyba tak, jak dzisiaj 50 zł. Byłam w szoku, kiedy zobaczył w kartach sprawy z mojej przeszłości, o których NIKT nie mógł mu powiedzieć. Wróżba na przyszłość była bardzo szczegółowa. I zaczęła się sprawdzać. Najbardziej zaintrygowała mnie jednak starsza pani (juz nie żyje), która kiedyś mi wróżyła. Powiedziała mi rzecz bardzo absurdalną. Tak bardzo, że przypomniałam sobie o niej w kilka lat później. Kiedy ten z pozoru "absurd" wykreował sie dla mnie (z bardzo pozytywnym skutkiem zresztą). Co do R.Zawadzkiego, to wrzuć temat w wyszukiwarkę Google. Czytałam głosy krytyki, że teraz pracuje w Warszawie i stał się bardzo "elitarny", w nie najlepszym tego słowa znaczeniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hoborg Re: wróżka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.06, 20:12 powiało średniowieczem w Częstochowie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: wróżka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.06, 07:54 dlaczego uważasz, że średniowieczem. Ludzi zawsze interesowało, zastanawiało to, co ich spotka w przyszłości. obecnie dobre wróżki parają się nie tylko samym stawainiem kart, ale poradą. Do tych osób z reguły idą ludzie, którym coś się nie powoidło, nie uóżyło i szukają swego rodzaju wsparcia. Wróżka to nie czarownica, a niektórym osobom łatwiej jest się zwierzyć obcej osobie niż komuś znajomemu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spiryt Re: wróżka IP: 80.53.75.* 08.03.06, 08:35 Jemu pewnie wydaje się że jest supernowoczesny po wysłuchaniu bardzo wspólczesnych mszy i niezwykle cywilizowanych gierek politycznych od których trzęsą się wiadomości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hoborg Re: wróżka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.06, 19:32 człowieku, a nie wydaje Ci się że jesteś robiony w balona ,bo w większosci te panie Zosie, Franie i inne ciągną kase??? powodzenia w dalszym poznawaniu swej przyszłosci... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spiryt Re: wróżka IP: 80.53.75.* 09.03.06, 20:24 W sporej ilości przypadków rzeczywiście, masz racje. Ale oszołomy i naciągacze są w każdej branży!!! Nie możliwe jest znaleść jakikolwiek wyjątek. No chyba że znany Ci jest jakiś? ""Franie Hanie i Zosie"" to po prostu ezoteryczny folkrol, ale nie całość rzeczy. Nie generalizujmy więc. Odpowiedz Link Zgłoś