mariusz-79 26.02.06, 21:13 Mam pytanko. Moze ktoś wie gdzie w Czestochowie przeprowadzane są egzaminy na ECDL . Szukałem w sieci ale nic na temat Częstochowy nie znalazłem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marcin_r Re: Egzaminy ECDL IP: *.21.pl / *.21.pl 26.02.06, 21:47 A liczysz, że Ci coś dadzą w poszukiwaniu pracy lub w oczach pracodawców podniosą Twoją wartość ? Różne opinie słyszałem. Żeby nie było OT to zobacz na stronę www.ecdl.com.pl/ - widziałem tam link do egzaminatorów z Cz-wy, oni pewnie wiedzą o takich sprawach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariusz Re: Egzaminy ECDL IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.06, 11:09 Nie wiem czy "coś mi dadzą" ale napeno nie zaszkodzą :) Ps Dzieki za linka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asterix Re: Egzaminy ECDL IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.06, 18:14 Biorąc pod uwage Czestochowskie srodowisko to nie licz ze jakikolwiek certyfikat cos Ci pomoze. Tu liczą sie tylko znajomosci :\ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: florek Re: Egzaminy ECDL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.06, 11:38 W AJD na Waszyngtona na drzwiach pracowni komputerowej (sala nr 123) wisi taka informacja, że jeden z pracowników jest egzaminotorem (albo przynajmniej ma coś wspólnego z egzaminami ECDL). Zgłoś się do niego. Odpowiedz Link Zgłoś