Dodaj do ulubionych

Remiza OSP w Dźbowie

02.03.06, 15:10
Wiem, że ciężko będzie kogoś znaleźć ale może ktoś z Was robił tam wesele i
może coś na ten temat napisać? Z góry dziękuję za odp.
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: Remiza OSP w Dźbowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.06, 15:34
      bylam tam na weselu i na sylwestra bylo super
      • Gość: xxl Re: Remiza OSP w Dźbowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.06, 16:14
        moje wesele było 15 lat temu wtedy byłofajnie jedynie kucharki narzekały na kuchnię i zaplecze
        • Gość: asia Re: Remiza OSP w Dźbowie IP: 80.51.222.* 02.03.06, 16:43
          mój braciszek miał tam wesele i w sumie byłam tam z 4 razy .było super!!!!
          • lolajna7 Re: Remiza OSP w Dźbowie 03.03.06, 09:37
            Podoba mi się że podłoga jest drewniana(chociaż strasznie czarna) ale przeraża
            mnie ubieranie sali, zastanawiam się jak będzie ona wyglądała na filmie z
            wesela no i nie za bardzo podobają mi się kibelki ale przecież nie one są
            najważniejsze :-) czyli generalnie można się tam pobawić? Nie przeszkadza to że
            jak goście siedzą to nie widzą zespołu?
    • Gość: xx Re: Remiza OSP w Dźbowie IP: 80.54.171.* 03.03.06, 10:48
      Ja tam filmowałem wesele. Na filmie wychodzi bardzo ubogo.Sa tylko 4 ściany i
      czarna podłoga.Jedynie to goście trochę sale rozweselali, a że byli fajni -to
      fajnie wyszło.
      • lolajna7 Re: Remiza OSP w Dźbowie 03.03.06, 11:00
        A może jakieś pomysły jak tą salę ubrać żeby nie było tak ubogo a jednocześnie
        tanio?
    • Gość: xx Re: Remiza OSP w Dźbowie IP: 80.54.171.* 03.03.06, 11:14
      To jest zbyt duża sala. Jeżeli masz mało gości-to nie będzie ich widać.Cóż
      możesz wymyśleć: balony. Ewntuanie obniżyć sale zakładająć siatkę ,jako sufit.
      Ale to kosztuje. A z piasku bicza nie ulepisz. Pozdrawiam.
      • Gość: asia Re: Remiza OSP w Dźbowie IP: 80.51.222.* 03.03.06, 11:54
        chyba że zrobisz wesele na dole tm się wypożycza sale wraz z kucharkami ja
        miałam tam wesele w 2002 roku i byłam bardzo zadowolona ..sala muzyczna tak się
        nazywa
    • Gość: xx Re: Remiza OSP w Dźbowie IP: 80.54.171.* 03.03.06, 12:07
      Ale zależy ile jest gości. Tam jest sala mniejsza.
      • lolajna7 Re: Remiza OSP w Dźbowie 03.03.06, 13:05
        Myślę o ok.130 osobach. Na dole nie chcę bo słyszałam, że jak goście narzekali
        że nie było tam co jeść(może od 2002 roku coś się zmieniło bo to
        były "świeże"opinie). Koleżanka chciała ozdobić salę materiałem, kwiatami i
        balonami
        • Gość: asia Re: Remiza OSP w Dźbowie IP: 80.51.222.* 03.03.06, 15:06
          no to na 130 osób sla na dole sie nie nadaje...a z jedzeniem to jest tak ile
          sobie zamówisz tyle masz .ładniejsza sala jest na jamkach ,kuchnia duża byłam
          tam a weselu u 2 znajomych
          • lolajna7 Re: Remiza OSP w Dźbowie 06.03.06, 13:02
            Już "po ptakach"bo narzeczony zamówił już tą remizę teraz tylko czekam na
            sugestie jak upięknić salę(i ewentualnie inne przydatne od doświadczonych osób)
          • Gość: asia76 Re: Remiza OSP w Dźbowie IP: 80.51.222.* 07.03.06, 08:39
            ja polecam MARATON super zabawiaja gości napewno podczas przerw nikt sie nie
            nudzi może drogo biora ale warto!!! bo napewno gościeweselni będ asie super
            bawic .kamerzyste fajnego tez znam
          • Gość: asia76 Re: Rem IP: 80.51.222.* 07.03.06, 08:39
            ja polecam MARATON super zabawiaja gości napewno podczas przerw nikt sie nie
            nudzi może drogo biora ale warto!!! bo napewno gościeweselni będ asie super
            bawic .kamerzyste fajnego tez znam
      • ma_lina2 Re: Remiza OSP w Dźbowie 06.03.06, 15:29
        Może to nie miejsce na taki post, ale co tam skoro XXX jest kamerzystą to
        pewnie zna dobre zespoły. Żeby nie narzucać nazw proszę o swoje propozycje:-)
    • Gość: xx Re: Remiza OSP w Dźbowie IP: 80.54.171.* 06.03.06, 15:38
      Zgadza się. Mam dobre zespoły.Ale zespoły polecam jeżeli ja to wesele
      filmuje.Wyobraź sobie że kiedyś, ktoś mnie zamówił, a kiedy poleciłem zespół
      który się zna na rzeczy-młodzi się więcej nie odezwali.Komuś innemu wystawiłem
      dobry zespół.
      • lolajna7 Re: Remiza OSP w Dźbowie 06.03.06, 16:10
        Ja będę miała LIMITS z Kościelca(bodajże)
      • ma_lina2 Re: Remiza OSP w Dźbowie 07.03.06, 14:54
        dziękuję za szczerą, choć mało wyczerpującą odpowiedź, więc może powiedz,
        proszę, tak: Których zespołów, szczególnie się wystrzegać i dlaczego błagam
        juz motam się z tym z miesiąc i albo zrezygnuję, albo zawału dostanę, a młoda
        jestem (24:-) Chyba nie chcesz mnie miec na sumieniu.
        Dzi ęku pozdrawiam
        • lolajna7 Re: Remiza OSP w Dźbowie 07.03.06, 15:36
          Jeśli chodzi o mój zespół to grali też u mojej siostry i mnie się
          podobało,przerw długich nie robili, grali fajnie nawet moja ciocia była
          ostatnio oglądać zdjęcia z wesela i też stwierdziła że grali"rytmicznie"i fanie
          sie tańczyło(bez szarpaniny)
    • Gość: xx Re: Remiza OSP w Dźbowie IP: 80.54.171.* 07.03.06, 17:39
      Wystrzegaj się zespołów młodych tzn. 20 paru latków. To są muzykanty-
      dyskotekę, do klubu. Na wesele musi być zespół dojrzały, musi umieć odezwać się
      poprowadzić zabawę, między innymi zabawić osoby starsze /ciocie ,babcie itp /
      Czasami Tobie może się to nie podobać, ale zespół ma zabawić wszystkich gości,
      nie tylko młodziesz .Zespół dowiadczony również umie współpracować z
      kamerzystą,ale też dojrzałym. Wiesz mi. Myślę że tymi słowami coś pomogłem.
      • Gość: binio Re: Remiza OSP w Dźbowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.06, 21:10
        xxx powiedz, jakiego kamerzystę byś polecił?
        • ma_lina2 Re: Zespół na moje wesele 07.03.06, 23:50
          Pan xx jest kamerzystą, więc poleca siebie - dziwne byłoby gdyby powiedział
          inaczej:-) Najbardziej polecane zespoły to:
          Metro, Skuzi, No Problem, Białe Kruki, El-Tronic, Dallas, Demix
          Centrum i Stokrotki (ale to górna półka, jak dla mnie zbyt drogo, choć jakości
          nie podważam)
          KAMERZYSTO mój najulubieńszy:-) postaw choć plusy i minusy - może chociaż tak
          mi pomożesz, mówię o szczegółowych szczegółach.
          Pozdrawiam
          • aska76 Re: Zespół na moje wesele 08.03.06, 12:31
            białe kruki fajny zespolik....
      • Gość: ratio Re: Remiza OSP w Dźbowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.06, 21:49
        Nie martw się remiza jest ok. Bedziesz lepiej zadowolona niż z wesela
        organizowanego w tzw. domu weselnym. Uwiesz mi bywałem w tej remizie nie jeden
        raz. (podczas obsługi wesela)
    • Gość: xx Re: Remiza OSP w Dźbowie IP: 80.54.171.* 08.03.06, 15:43
      Z okazji dzisiejszego Swięta podpowiem bo i tak mam terminy
      pozajmowane /Centróm ,Stokrotki.Pozostałych nie znam lub nie pamiętam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka