lolajna7 02.03.06, 15:10 Wiem, że ciężko będzie kogoś znaleźć ale może ktoś z Was robił tam wesele i może coś na ten temat napisać? Z góry dziękuję za odp. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: Remiza OSP w Dźbowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.06, 15:34 bylam tam na weselu i na sylwestra bylo super Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxl Re: Remiza OSP w Dźbowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.06, 16:14 moje wesele było 15 lat temu wtedy byłofajnie jedynie kucharki narzekały na kuchnię i zaplecze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: Remiza OSP w Dźbowie IP: 80.51.222.* 02.03.06, 16:43 mój braciszek miał tam wesele i w sumie byłam tam z 4 razy .było super!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lolajna7 Re: Remiza OSP w Dźbowie 03.03.06, 09:37 Podoba mi się że podłoga jest drewniana(chociaż strasznie czarna) ale przeraża mnie ubieranie sali, zastanawiam się jak będzie ona wyglądała na filmie z wesela no i nie za bardzo podobają mi się kibelki ale przecież nie one są najważniejsze :-) czyli generalnie można się tam pobawić? Nie przeszkadza to że jak goście siedzą to nie widzą zespołu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Remiza OSP w Dźbowie IP: 80.54.171.* 03.03.06, 10:48 Ja tam filmowałem wesele. Na filmie wychodzi bardzo ubogo.Sa tylko 4 ściany i czarna podłoga.Jedynie to goście trochę sale rozweselali, a że byli fajni -to fajnie wyszło. Odpowiedz Link Zgłoś
lolajna7 Re: Remiza OSP w Dźbowie 03.03.06, 11:00 A może jakieś pomysły jak tą salę ubrać żeby nie było tak ubogo a jednocześnie tanio? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Remiza OSP w Dźbowie IP: 80.54.171.* 03.03.06, 11:14 To jest zbyt duża sala. Jeżeli masz mało gości-to nie będzie ich widać.Cóż możesz wymyśleć: balony. Ewntuanie obniżyć sale zakładająć siatkę ,jako sufit. Ale to kosztuje. A z piasku bicza nie ulepisz. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: Remiza OSP w Dźbowie IP: 80.51.222.* 03.03.06, 11:54 chyba że zrobisz wesele na dole tm się wypożycza sale wraz z kucharkami ja miałam tam wesele w 2002 roku i byłam bardzo zadowolona ..sala muzyczna tak się nazywa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Remiza OSP w Dźbowie IP: 80.54.171.* 03.03.06, 12:07 Ale zależy ile jest gości. Tam jest sala mniejsza. Odpowiedz Link Zgłoś
lolajna7 Re: Remiza OSP w Dźbowie 03.03.06, 13:05 Myślę o ok.130 osobach. Na dole nie chcę bo słyszałam, że jak goście narzekali że nie było tam co jeść(może od 2002 roku coś się zmieniło bo to były "świeże"opinie). Koleżanka chciała ozdobić salę materiałem, kwiatami i balonami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: Remiza OSP w Dźbowie IP: 80.51.222.* 03.03.06, 15:06 no to na 130 osób sla na dole sie nie nadaje...a z jedzeniem to jest tak ile sobie zamówisz tyle masz .ładniejsza sala jest na jamkach ,kuchnia duża byłam tam a weselu u 2 znajomych Odpowiedz Link Zgłoś
lolajna7 Re: Remiza OSP w Dźbowie 06.03.06, 13:02 Już "po ptakach"bo narzeczony zamówił już tą remizę teraz tylko czekam na sugestie jak upięknić salę(i ewentualnie inne przydatne od doświadczonych osób) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia76 Re: Remiza OSP w Dźbowie IP: 80.51.222.* 07.03.06, 08:39 ja polecam MARATON super zabawiaja gości napewno podczas przerw nikt sie nie nudzi może drogo biora ale warto!!! bo napewno gościeweselni będ asie super bawic .kamerzyste fajnego tez znam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia76 Re: Rem IP: 80.51.222.* 07.03.06, 08:39 ja polecam MARATON super zabawiaja gości napewno podczas przerw nikt sie nie nudzi może drogo biora ale warto!!! bo napewno gościeweselni będ asie super bawic .kamerzyste fajnego tez znam Odpowiedz Link Zgłoś
ma_lina2 Re: Remiza OSP w Dźbowie 06.03.06, 15:29 Może to nie miejsce na taki post, ale co tam skoro XXX jest kamerzystą to pewnie zna dobre zespoły. Żeby nie narzucać nazw proszę o swoje propozycje:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Remiza OSP w Dźbowie IP: 80.54.171.* 06.03.06, 15:38 Zgadza się. Mam dobre zespoły.Ale zespoły polecam jeżeli ja to wesele filmuje.Wyobraź sobie że kiedyś, ktoś mnie zamówił, a kiedy poleciłem zespół który się zna na rzeczy-młodzi się więcej nie odezwali.Komuś innemu wystawiłem dobry zespół. Odpowiedz Link Zgłoś
lolajna7 Re: Remiza OSP w Dźbowie 06.03.06, 16:10 Ja będę miała LIMITS z Kościelca(bodajże) Odpowiedz Link Zgłoś
ma_lina2 Re: Remiza OSP w Dźbowie 07.03.06, 14:54 dziękuję za szczerą, choć mało wyczerpującą odpowiedź, więc może powiedz, proszę, tak: Których zespołów, szczególnie się wystrzegać i dlaczego błagam juz motam się z tym z miesiąc i albo zrezygnuję, albo zawału dostanę, a młoda jestem (24:-) Chyba nie chcesz mnie miec na sumieniu. Dzi ęku pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
lolajna7 Re: Remiza OSP w Dźbowie 07.03.06, 15:36 Jeśli chodzi o mój zespół to grali też u mojej siostry i mnie się podobało,przerw długich nie robili, grali fajnie nawet moja ciocia była ostatnio oglądać zdjęcia z wesela i też stwierdziła że grali"rytmicznie"i fanie sie tańczyło(bez szarpaniny) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Remiza OSP w Dźbowie IP: 80.54.171.* 07.03.06, 17:39 Wystrzegaj się zespołów młodych tzn. 20 paru latków. To są muzykanty- dyskotekę, do klubu. Na wesele musi być zespół dojrzały, musi umieć odezwać się poprowadzić zabawę, między innymi zabawić osoby starsze /ciocie ,babcie itp / Czasami Tobie może się to nie podobać, ale zespół ma zabawić wszystkich gości, nie tylko młodziesz .Zespół dowiadczony również umie współpracować z kamerzystą,ale też dojrzałym. Wiesz mi. Myślę że tymi słowami coś pomogłem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: binio Re: Remiza OSP w Dźbowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.06, 21:10 xxx powiedz, jakiego kamerzystę byś polecił? Odpowiedz Link Zgłoś
ma_lina2 Re: Zespół na moje wesele 07.03.06, 23:50 Pan xx jest kamerzystą, więc poleca siebie - dziwne byłoby gdyby powiedział inaczej:-) Najbardziej polecane zespoły to: Metro, Skuzi, No Problem, Białe Kruki, El-Tronic, Dallas, Demix Centrum i Stokrotki (ale to górna półka, jak dla mnie zbyt drogo, choć jakości nie podważam) KAMERZYSTO mój najulubieńszy:-) postaw choć plusy i minusy - może chociaż tak mi pomożesz, mówię o szczegółowych szczegółach. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ratio Re: Remiza OSP w Dźbowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.06, 21:49 Nie martw się remiza jest ok. Bedziesz lepiej zadowolona niż z wesela organizowanego w tzw. domu weselnym. Uwiesz mi bywałem w tej remizie nie jeden raz. (podczas obsługi wesela) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Remiza OSP w Dźbowie IP: 80.54.171.* 08.03.06, 15:43 Z okazji dzisiejszego Swięta podpowiem bo i tak mam terminy pozajmowane /Centróm ,Stokrotki.Pozostałych nie znam lub nie pamiętam. Odpowiedz Link Zgłoś