Dodaj do ulubionych

UROLOG- Dr. Bryc - <porada!!>

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.06, 20:44
Co możecie o nim powiedzieć?? Dobry jest?? Czy dużo bierze?? A może znacie
lepszego i tańszego?? Proszę podzielcie się ze mną swoją opinią- PILNE !!
Obserwuj wątek
    • Gość: a Re: UROLOG- Dr. Bryc - <porada!!> IP: *.man.czest.pl 02.03.06, 21:32
      za wizytę bierze stówę. ja nie mam o nim zbyt dobrego zdania: zmanierowany,
      niezbyt dokładny i nie przejęty pacjentem. ale to moje odczucia, ogólnie jest
      przecież uważany za świetnego urologa
      • Gość: kamyk30 Re: UROLOG- Dr. Bryc - <porada!!> IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.06, 23:22

na szczescie uciekłem na sląsk sie leczyć .
        • Gość: tomek Re: UROLOG- Dr. Bryc - <porada!!> IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.06, 22:31
          gdzie i u kogo leczyłeś sie na ślasku
    • Gość: Kasiaaa Re: UROLOG- Dr. Bryc - <porada!!> IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.06, 09:46
      Dr.Bryc-bez watpienia wspanialy specjalista,ale drogi i straszne
      kolejki.Traktuje pacjentow przedmiotowo poprostu na akord.I cena wizyty takze
      zadziwiajaca!Polecam dr.Tomasza Lubasa ul.Żuławska 5.Nr tel 509299027.Przyjmuje
      we srody od 17-19.Jest przemilym czlowiekiem i rewelacyjnym specjalista w
      swojej dziedzinie.Rozumie ploblemy zwiazane z brakiem czasu.Potrafi umowic sie
      na wizyte nawet w sobote.A koszt to 50zl.Nie wiem czy w kazdym przypadku ale
      mysle ze wiele nie wzrasta cena.
      Pozdrawiam i zycze zdrowia.
      • Gość: Sasza Re: UROLOG- Dr. Bryc - <porada!!> IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.06, 11:45
        Dziękuję Kasiu za tą poradę!!
      • Gość: juz_bez_kamyka Re: UROLOG- Dr. Bryc - <porada!!> IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.06, 11:46
        polecam dr Nowaka, przyjmuje w przychodni na Wręczyckiej 88,chyba w srody od
        godz.17 / pisze "chyba", bo kiedys bylo we wtorki; wystarczy zadzwonic i
        zapytac.
        tel.362 91 14 / odezwie sie apteka,a wtedy trzeba poprosic o przelaczenie na
        przychodnie /
        co sie tyczy dr Bryca - przereklamowany... faktycznie pracuje "na akord" !
        • Gość: miejscowa Re: UROLOG- Dr. Bryc - <porada!!> IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.06, 12:04
          na ul.zaciszańskiej przyjmuje dr hajdenrajch w czwartki od17.30-20.00,wizytka
          60 czy 70 zł,na miejscu robi usg ale płatne(robi bardzo dokładnie),jest
          b.dobrym specjalistą i przemiłym facetem,sama korzystam z jego porad-
          polecam,krzywdy nie robi a dużo pomoże.
          • Gość: edi Re: UROLOG- Dr. Bryc - <porada!!> IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.06, 12:53
            Ja mam o Brydzu zle zdanie, leczylam sie u niego......koszmar!!!! Na szczescie w
            pore trafilam w dobre rece. Odradzam Brydza!!!!
            • Gość: zenek Re: UROLOG- Dr. Bryc - <porada!!> IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.06, 12:05
              To zaliczcie wszystkich tych wspaniałych, sympatycznych, uśmiechniętych,
              przemiłych a przede wszystkim tanich specjalistów do których nie trzeba czekać w
              kolejkach a sami zobaczycie, że koniec końców pobiegniecie skruszeni z
              podkulonymi ogonami i z prośbą o ratunek do dr. Bryca ; oby tylko nie było za
              poźno...
              • Gość: pacjent Re: UROLOG- Dr. Bryc - <porada!!> IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.06, 19:59
                chyba żartujesz człowieku, a może to sam Pan Doktor wypisuje takie teksty.
                szukajcie pomocy najlepiej na śląsku, w naszej kochanej cze-wie sami zbieracze
                kasy i nic w zamian.
                • Gość: pacjent Re: UROLOG- Dr. Bryc - <porada!!> IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.06, 23:22
                  oczywiście jedź na Śląsk tam urolodzy przyjmują bez kolejki , bez pieniędzy
                  i tylko tam są sami najlepsi.
                  • Gość: hmmm Re: UROLOG- Dr. Bryc - <porada!!> IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.06, 09:51
                    a czy Częstochowa nie jest przypadkiem na Śląsku?
                    • Gość: tez_pacjent Re: UROLOG- Dr. Bryc - <porada!!> IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.06, 13:12
                      administracyjnie tylko, bo w wojewodztwie slaskim wbrew swojej woli zreszta...
                      • Gość: Lolo Re: UROLOG- Dr. Bryc - <porada!!> IP: 212.87.244.* 05.03.06, 17:52
                        zdierus i tyle ! 100 za 5 minut to lekka przesada.
                        • Gość: 2xl Re: UROLOG- Dr. Bryc - <porada!!> IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.06, 18:10
                          jasne lolo !!!
                        • Gość: he he Re: UROLOG- Dr. Bryc - <porada!!> IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.06, 22:19
                          widocznie 5 minut mu wystarcza aby postawić trafną diagnoze
          • Gość: Zbynio Re: UROLOG- Dr Hajdenrajch IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.06, 09:12
            Byłem u dr Hajdenrajcha na konsultacji w klinice Sw Łukasza na
            Zaciszańskiej.Bardzo fachowo i z dużą kulturą zostałem przyjęty.Lekarz poświęcił
            mi dużo czasu ,zrobił USG, wszystko wyjaśnił.Polecam tel. 034/3658 076
    • Gość: Ewa Re: UROLOG- Dr. Bryc - <porada!!> IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.06, 22:22
      Bardzo dobrym specjalistą w urologii jest dr Andrzej Łodziński - pracuje w
      Szpitalu na Zawodziu, a prywatnie przyjmuje w gabinecie w III Alei NMP. Mnie
      pomógł. Poza tym jest poprostu bardzo grzeczny dla pacjentów.
      • Gość: chyba zartujesz Re: UROLOG- Dr. Bryc - <porada!!> IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.06, 22:40
        chyba zartujesz ewo....
      • Gość: gosc Re: UROLOG- Dr. Bryc - <porada!!> IP: *.my.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.06, 22:59
        Moj ojciec miał 42lata kiedy zmarł a Łodzinski był tym specjalista ktory go
        leczył.Wymyslili mu chory kregosłup i umierał na drugim koncu polski dokad
        skierowali go nasi specjalisci.To co tamci lekarze mowili to nie nadaje sie do
        druku.Tata umierał w strasznych cierpieniach bo tak jest kiedy umiera sie na
        chorobe nerek.Moge z czystym sumieniem powiedziec ze pan doktor wydatnie
        przyczynił sie do smierci mojego ojca.Mineło 26lat a ja nie zapomniałam i nigdy
        nie zapomne.
    • Gość: obywatel Bryc- to drań !!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.06, 23:40
      szodatwojego czasu izdrowia...okasie nie wspomnębo to znana
      pijawka........mamraka pęchęrza,pęcherz usunięty,alecossięjużrozsiało.zadługo
      czekałem naoperację,awczęstochowiewcześniejsza była
      żleiniedokładniezrobiona........wwyniku czego wycięto mi wBielsku
      całypęcherz. Wal..do ielskado dr.SAlslkiej.bij pokłony,
      tamniepatrząnakasę,tamludziratują.....alejest kolejka.......... nie zwlekaj
      ,cz-watobagno brycówijego kamrtatów łupieżcói i sępów.
    • Gość: majkel Re: UROLOG- Dr. Bryc - <porada!!> IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.06, 13:24
      dużo bierze
    • Gość: gosc Re: UROLOG- Dr. Bryc - <porada!!> IP: 80.51.222.* 08.03.06, 13:48
      Mój przyjaciel umierał na raka nerki (jak się później w Warszawie okazało - z
      wieloma przerzutami), a Bryc przez kilka miesięcy leczył go na wodniaka jądra.
      Kilka razy robił mu (prywatnie oczywiście) USG i twierdził, że wszystko jest
      o.k. Wystarczy???
    • Gość: ktoś Re: UROLOG- Dr. Bryc - <porada!!> IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.06, 15:28
      Leczyłam się u niegob i jest beznadziejny i popieram wszystkie negatywne opinie
      na jego temat. W końcu trafiłam do nefrologa na Parkitce dr Michała
      Szurkowskiego. To super specjalista. Od razu położył mnie na oddziale i zaczął
      porządnie leczyć. W przychodni na Parkitce przyjmuje we wtorki od 9.30, ale na
      wizytę trzeba się osobiście z nim wcześniej umówić. A gabinet prywatny ma na
      ul. 3 maja. Ale, co zdumiewające, nie ma potrzeby chodzić do niego prywatnie,
      bo tak samo dobrze traktuje pacjentów w przychodni. Bez problemu daje
      skierowania na badania refundowane. A poza tym jest uczniem sławnego dr. Kokota
      z Kliniki w Katowicach. Polecam serdecznie. To dobry specjalista!!!
      • Gość: bobas Re: UROLOG- Dr. Bryc - <porada!!> IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.06, 15:03
        NAJLEPIEJ NIE MIEC STYCZNOSCI Z CALA TA EKIPA
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka