Gość: !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.06, 22:44 Wow!!! Czyżby Pani Redaktor Monika zamieniła sie z Panią Redaktor Dorotką na informatorów?? Teraz pewnie Pani Redaktor Dorotka opisze jakąś super afere w policji.... tak dla odmiany :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Redakcja Re: Urząd Miasta nie wywiązał się z wypłat IP: *.czestochowa.agora.pl 05.03.06, 22:53 Widzimy, że jesteś stałym Czytelnikiem Gazety i świetnie orientujesz się, który dziennikarz zajmuje się jaka tematyką. Bardzo nam miło, że mamy takich wiernych i pilnych Czytelników. Pozdrawiamy i chcemy Cię uspokoić: nic się nie zmieniło. O miejskim samorządzie nadal pisze Dorota, ale była chora i Monika musiała ja zastąpić. Od poniedziałku - mamy nadzieję - wszystko będzie jak poprzednio :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Re: Urząd Miasta nie wywiązał się z wypłat IP: *.prenet.pl / *.prenet.pl 05.03.06, 23:08 Jakoś nie widzę posta pana Leśnikowskiego. Czyżby niewygodny temat? Tak, nie można przecież wychwalać pana prezydenta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: Urząd Miasta nie wywiązał się z wypłat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.06, 23:37 dziś niedziela. Urząd nie pracuje, pewnie oczywiście, jak najboardziej, o tym nie wiesz :-). pewnie post będzie jutro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: Urząd Miasta nie wywiązał się z wypłat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.06, 23:39 w tym miescie wszyscy wiedzą wszystko, zwłaszcza jak ma sie dwie gazety. hawk! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H. Bulski [...] IP: 82.160.21.* 06.03.06, 06:13 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: igip Re: Urząd Miasta nie wywiązał się z wypłat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.06, 19:12 Łeeeee to szkoda bo wreszcie ktoś napisał coś nie pod dyktando :). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Student Urząd Miasta za rządów Wrony to jden wielki burdel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.06, 23:10 I oczywiście nikt nic nie wie aniołek prezydent a przecie ż wiadomo że UM płaci wszystkie rachunki z 2 miesięcznym opóźnieniem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: Urząd Miasta za rządów Wrony to jden wielki b IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.06, 23:38 nie kłam misiu rózowy. a poza tym jak napisałem dzis nierdziela. wiec czego chcesz misiu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nn Re: Urząd Miasta za rządów Wrony to jden wielki b IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.06, 08:43 Nie tylko studenci ale i pracownicy administracyjni szkół, a także nauczyciele byli operatorami w komisjach wyborczych. Dzwonimy prawie codziennie do urzędu upominając się o nasze pieniądze. Ciagle jesteśmy zbywani i ciągle mamy obietnice , że pieniądze otrzymamy w najbliższych kilku dniach. Ta sytuacja ciągnie się już tak drugi miesiąc. Odpowiedz Link Zgłoś
malarz2 Re: Urząd Miasta nie wywiązał się z wypłat 06.03.06, 10:58 Ta pani która udziela informacji na temat pieniędzy jest znana z tego że każdego traktuje jak gó... Studenici o tym wiedzą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sss bezczelne urzedasy IP: 82.160.8.* 06.03.06, 11:21 A moze by tak Pani Grażynie Pilis nie wyplacac pensji przez 2 masiace ? Ciekawe czy nadal byla by taka bezczelna w stosunku do petentow ?? Powinna dawno wyleciec bo to nie pierwsza sprawa tego typu !!! Bezczelnym urzedasom mowimy stanowcze nie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Witek Re: Urząd Miasta nie wywiązał się z wypłat IP: *.localdomain / *.pureserver.info 06.03.06, 13:49 Witam Mnie rowniez nie wyplacili choc monitowalem grzecznie kilka razy. Za kazdym razem mowiono ze w a to w polowie a to do konca tygodnia beda. A tu nic. Ciezko mi jest, ledwo wiaze koniec z koncem to te 85 zloty byloby chociaz na gaz albo na prad. Zyjemy z rodzina na skraju, ja sam pracuje. I powiedcie mi : jak tu nie szukac i nie wyjezdzac zz tego kraju, miasta, osiedla .... Z pozdrowieniami dla operatorow programu wyborczego. Pan Witek - slynny kowboj z Atlantydy, ktory do koncertow pradu nie wymaga a nawet ten prad mu przeszkadza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Witek Re: Urząd Miasta nie wywiązał się z wypłat IP: *.localdomain / *.pureserver.info 06.03.06, 13:50 Aha i motto na dzisiaj: "Keep your eyes open, they're everywhere" To z Blejda. Witek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VX204 Nieudolny Urząd Miasta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.06, 13:59 Po raz kolejny UM jest nieudolny. Niedawno słyszeliśmy o komlpetnym chosie przy wypłacaniu stypendiów z funduszy europejskich dla studentów,wcześniej jeszcze było głośno o zaległościach finansowych na rzecz Zakłdu Energeycznego,groziło im odcięcie prądu,dzisiaj słyszymy o łamaniu prawa pracy wobec informatyków. Kiedy znowu usłyszymy z UM Częstochowa- to wina Śląska? Nie powinno nikogo dziwić,że omijają nas wszelkie fundusze i dotacje z Urzędu Marszałkowskiego,skoro nawet częstochowscy urzędnicy na własnym "podwórku" mają całkowity bajzel. Kompletna niekompetencja,brak wewnętrznej organizacji,amatorszczyzna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gtx Re: Nieudolny Urząd Miasta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.06, 20:40 te posty to miód lany w moje serce./ Już myślałem że tu w większości tylko "xx" pisze peany na temat UM, Wrony i inwestycji. (...)Po raz pierwszy słyszę, że ta urzędniczka traktuje petentów w niewłaściwy sposób(...) Pawłoska jako jedna z niewielu o takim zachowaniu nie wiedziała. Kiedyś z nią (wielką pania dyrektor) tez chciałem przeprowadzić skargę, rżnęła głupa aż miło (w tym przypadku próba usunięcia się w cień swojego pracownika to pestka). Szergowi urzędnicy są zastraszani groźbami wystawiania opinii przez przełożonych. Natomiast grubsze rybki które nie boją sie weryfikacji (przynajmniej do najblizszych wyborów ) urządzają ostrą jazdę petentom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wanna Czy wypłacają już może ? IP: *.ccc.de / *.ccc.de 08.03.06, 07:24 Witam Nie wiecie czy wypłacają już może? Wanna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hanna Re: Czy wypłacają już może ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.06, 16:39 Jak zwykle kowal zawinił a cygana powiesili. Niestety tak jest w tym porzypadku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek Re: Urząd Miasta nie wywiązał się z wypłat IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.03.06, 18:27 To jak Urzad Uiasta "zmaga " sie nieudolnie z ta sprawa i kilkoma innymi pokazuje jacy niekompetentni bywaja niektórzy urzednicy...może warto sie przyjzec w jaki sposób trafili na swoje stanowiska... Odpowiedz Link Zgłoś