Dodaj do ulubionych

co sądzicie o Patryku-fryzjerze na ul. Kościuszki?

IP: *.wsz.com.pl 06.03.06, 14:05
chciałabym poznac wasza opinię na temat tego fryzjera i zdobyć nr telefonu.
Obserwuj wątek
    • Gość: madam82 Re: co sądzicie o Patryku-fryzjerze na ul. Kościu IP: *.wsz.com.pl 06.03.06, 14:55
      a może znacie kogoś godnego polecenia?Z góry dziękuję!
      • Gość: he Re: co sądzicie o Patryku-fryzjerze na ul. Kościu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.06, 17:40
        wyjdz z inicjatywa strzyzenia w intymnym miejscu, a numer tel. to tylko kwestia
        czasu...
      • Gość: szok Re: co sądzicie o Patryku-fryzjerze na ul. Kościu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.06, 23:15
        nie wiem kto pisze takie opinie ale jest w ogromnym błędzie, znam Patryka
        bardzo dobrze i tak naprawde jest bardziej zadbany niz niejedna kobieta.
        Myśle ,że ktoś musi mieć powane problemy ze sobą skoro pisze takie
        rzeczy.jeżeli chodzi o jego prace to tym bardziej polecam pracowałam z
        Patrykiem i wiem że robi fajne fryzki-polecam numer do jego salonu jest w
        książce tel.a to że jest odmiennej orientacji to nie znaczy że jest złym
        człowiekiem. Radze zastanowić się nad wyrażaniem swoich opinii publicznie bo
        można się skompromitować. Ci co znają Pata to dobrze to wiedzą.
        • Gość: ptako Re: co sądzicie o Patryku-fryzjerze na ul. Kościu IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 24.05.06, 22:09
          nie jeden fryzjer moglby mu pozazdroscic umiejetnosci. fajny kolo
      • Gość: Polecam! do strzyżenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.06, 08:11
        fryzjera Silver kolo estakady vis a vis Jagiellonczyków. WłascicielKA ania
        strzyże świetnie .Ttroche juz tych zakładów przerobilam ;).
        Ceny normalne . 35zł z uczesaniem
    • Gość: adam Re: co sądzicie o Patryku-fryzjerze na ul. Kościu IP: 80.54.168.* 06.03.06, 18:09
      spoko ziomek mimo wszytsko. co do talentu ciezko mi okreslic jestem facetem.
      • Gość: znajoma Re: co sądzicie o Patryku-fryzjerze na ul. Kościu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.06, 18:31
        Miałąm tą "przyjemność" go poznać...i jakie jest moje zdanie? NAjwiększy śmieć
        jakiego w życiu znałam. Zakłamany, fałszywy, obrabia dupe każdemu, do tego
        brudas i fleja...jego dawny pokój był lęgowiskiem wszystkiego, nie uznaje
        szafy...swoje fatałąszki trzymał w każdym miejscu na podłodze, prał i kąpał się
        również rzadko...ale nieważne. JEżeli chodzi po niego jako o człowieka, to jest
        strasznie zarozumiały, dwulicowy, beznadziejny i lubi chłopców, ale to chyba
        każdy wie...
        • Gość: tim Re: co sądzicie o Patryku-fryzjerze na ul. Kościu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.06, 20:04
          pewnie Cię nie chciał i stąd ta zawiść,bo lubi chłopców jak sama
          stwierdziłaś,widocznie Twoja dupa nie była zbyt dobra do "obobienia":}
        • Gość: tim Re: co sądzicie o Patryku-fryzjerze na ul. Kościu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.06, 20:06
          sorki "obrobienia"
          • Gość: kasia Re: co sądzicie o Patryku-fryzjerze na ul. Kościu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.06, 21:25
            Nie ruszyłabym go nawet kijem...
            • Gość: greg Re: co sądzicie o Patryku-fryzjerze na ul. Kościu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.06, 21:35
              ale strzyże dobrze
        • Gość: ewcia Re: co sądzicie o Patryku-fryzjerze na ul. Kościu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.06, 15:45
          wiesz pisac na forum o kims takie bzdety!!!!!!!!!
          czy masz swiadomosc tego jak przez to siebie prezentujesz???
          dawno nie spotkalam takiego prymitywa w necie
          gdzies ty sie uchowala???
          a jezeli chodzi o umiejetnosci fryzjerskie patryka chodza do niego moje
          kolezanki zpracy i sobie chwala
          • Gość: meggi Re: co sądzicie o Patryku-fryzjerze na ul. Kościu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.06, 23:35
            A na jakich kosmetykach pracuje?
            • Gość: gosc Re: co sądzicie o Patryku-fryzjerze na ul. Kościu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.06, 15:29
              chyba na inebri. ale taka sobie ta firma.
    • Gość: anula Re: co sądzicie o Patryku-fryzjerze na ul. Kościu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.06, 12:27
      Patryk ma świetne pomysły i potrafi je zrealizować. Jego fryzurki są
      niepowtarzalne ale to wie każdy kto choć raz był w "INSIDE".
      Chłopaki, pozdrawiam was gorąco... wkrótce wpadnę na regenerację:)
      • Gość: kicia Re: co sądzicie o Patryku-fryzjerze na ul. Kościu IP: *.man.czest.pl 27.05.06, 22:49
        myślę że ta dziewczyna co obraża publicznie Patryka powinna się nad sobą
        zastanowić bo chyba ma jakieś problemy emocjonalne; a co do Patryka to uważam
        że jest bardzo sympatyczny i do tego świetny fryzjer godny polecenia!
        • Gość: Gość Re: co sądzicie o Patryku-fryzjerze na ul. Kościu IP: 82.160.8.* 28.05.06, 11:27
          Czy Patryk pracował kiedyś w salonie Laurent? czy to ta sama osoba? bo jesli
          tak to jest to jeden z najlepszych fryzjerów - jesli chodzi o moje włosy, bo
          nie wiem jak jest z innymi ludziskami

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka