Gość: madam82 IP: *.wsz.com.pl 06.03.06, 14:05 chciałabym poznac wasza opinię na temat tego fryzjera i zdobyć nr telefonu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: madam82 Re: co sądzicie o Patryku-fryzjerze na ul. Kościu IP: *.wsz.com.pl 06.03.06, 14:55 a może znacie kogoś godnego polecenia?Z góry dziękuję! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: he Re: co sądzicie o Patryku-fryzjerze na ul. Kościu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.06, 17:40 wyjdz z inicjatywa strzyzenia w intymnym miejscu, a numer tel. to tylko kwestia czasu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szok Re: co sądzicie o Patryku-fryzjerze na ul. Kościu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.06, 23:15 nie wiem kto pisze takie opinie ale jest w ogromnym błędzie, znam Patryka bardzo dobrze i tak naprawde jest bardziej zadbany niz niejedna kobieta. Myśle ,że ktoś musi mieć powane problemy ze sobą skoro pisze takie rzeczy.jeżeli chodzi o jego prace to tym bardziej polecam pracowałam z Patrykiem i wiem że robi fajne fryzki-polecam numer do jego salonu jest w książce tel.a to że jest odmiennej orientacji to nie znaczy że jest złym człowiekiem. Radze zastanowić się nad wyrażaniem swoich opinii publicznie bo można się skompromitować. Ci co znają Pata to dobrze to wiedzą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ptako Re: co sądzicie o Patryku-fryzjerze na ul. Kościu IP: *.gprsbal.plusgsm.pl 24.05.06, 22:09 nie jeden fryzjer moglby mu pozazdroscic umiejetnosci. fajny kolo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polecam! do strzyżenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.06, 08:11 fryzjera Silver kolo estakady vis a vis Jagiellonczyków. WłascicielKA ania strzyże świetnie .Ttroche juz tych zakładów przerobilam ;). Ceny normalne . 35zł z uczesaniem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: co sądzicie o Patryku-fryzjerze na ul. Kościu IP: 80.54.168.* 06.03.06, 18:09 spoko ziomek mimo wszytsko. co do talentu ciezko mi okreslic jestem facetem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znajoma Re: co sądzicie o Patryku-fryzjerze na ul. Kościu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.06, 18:31 Miałąm tą "przyjemność" go poznać...i jakie jest moje zdanie? NAjwiększy śmieć jakiego w życiu znałam. Zakłamany, fałszywy, obrabia dupe każdemu, do tego brudas i fleja...jego dawny pokój był lęgowiskiem wszystkiego, nie uznaje szafy...swoje fatałąszki trzymał w każdym miejscu na podłodze, prał i kąpał się również rzadko...ale nieważne. JEżeli chodzi po niego jako o człowieka, to jest strasznie zarozumiały, dwulicowy, beznadziejny i lubi chłopców, ale to chyba każdy wie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tim Re: co sądzicie o Patryku-fryzjerze na ul. Kościu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.06, 20:04 pewnie Cię nie chciał i stąd ta zawiść,bo lubi chłopców jak sama stwierdziłaś,widocznie Twoja dupa nie była zbyt dobra do "obobienia":} Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tim Re: co sądzicie o Patryku-fryzjerze na ul. Kościu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.06, 20:06 sorki "obrobienia" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: co sądzicie o Patryku-fryzjerze na ul. Kościu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.03.06, 21:25 Nie ruszyłabym go nawet kijem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: co sądzicie o Patryku-fryzjerze na ul. Kościu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.06, 21:35 ale strzyże dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewcia Re: co sądzicie o Patryku-fryzjerze na ul. Kościu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.06, 15:45 wiesz pisac na forum o kims takie bzdety!!!!!!!!! czy masz swiadomosc tego jak przez to siebie prezentujesz??? dawno nie spotkalam takiego prymitywa w necie gdzies ty sie uchowala??? a jezeli chodzi o umiejetnosci fryzjerskie patryka chodza do niego moje kolezanki zpracy i sobie chwala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meggi Re: co sądzicie o Patryku-fryzjerze na ul. Kościu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.06, 23:35 A na jakich kosmetykach pracuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: co sądzicie o Patryku-fryzjerze na ul. Kościu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.06, 15:29 chyba na inebri. ale taka sobie ta firma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anula Re: co sądzicie o Patryku-fryzjerze na ul. Kościu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.06, 12:27 Patryk ma świetne pomysły i potrafi je zrealizować. Jego fryzurki są niepowtarzalne ale to wie każdy kto choć raz był w "INSIDE". Chłopaki, pozdrawiam was gorąco... wkrótce wpadnę na regenerację:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kicia Re: co sądzicie o Patryku-fryzjerze na ul. Kościu IP: *.man.czest.pl 27.05.06, 22:49 myślę że ta dziewczyna co obraża publicznie Patryka powinna się nad sobą zastanowić bo chyba ma jakieś problemy emocjonalne; a co do Patryka to uważam że jest bardzo sympatyczny i do tego świetny fryzjer godny polecenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: co sądzicie o Patryku-fryzjerze na ul. Kościu IP: 82.160.8.* 28.05.06, 11:27 Czy Patryk pracował kiedyś w salonie Laurent? czy to ta sama osoba? bo jesli tak to jest to jeden z najlepszych fryzjerów - jesli chodzi o moje włosy, bo nie wiem jak jest z innymi ludziskami Odpowiedz Link Zgłoś