Gość: iza IP: *.com / *.strefa.com 12.03.06, 13:11 Czy ktoś ma do sprzedania? Ewentualnie jakieś namiary na aptekę gdzie sprzedadzą bez recepty... please... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
machara Re: Cilest 12.03.06, 14:12 witaj. ja mam cilest, jedno opakowanie, ważne do 11.2006. kiedyś lekarz mi przepisała 2 opak. ; jedno wzięłam ale niestety źle się czułam po tym. w związku z czym zostało mi jedno całe opakowanie 21 tabl. KOsztowało mnie 31,79. więc za tyle mogę Ci sprzedać, jeśli chcesz. TYlko jest jeden mały problem, jestem z Warszawy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolcia Re: Cilest IP: 80.54.168.* 12.03.06, 15:13 Cilesty mozesz kupic bez recepty w aptece na Andersa. Tzn powiedz ze recepte przyniesiesz pozniej... Ale dlugo ta kupiowac nie dasz rady!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Veesta Re: Cilest IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.06, 10:39 nie mam do sprzedania ani apteki, ktora sprzeda bez recepty ale moge zaltwic ci recepty ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raf Re: Cilest IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.06, 10:42 Oj kurcze ... idziesz do apteki i zagadujesz. Moja żona od lat kupuje prochy w różnych aptekach bez recepty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Cilest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.06, 12:10 He he podajcie liste aptek gdzie sprzedają bez recepty i siup tą liste do Naczelnej Izby Aptekarskiej. Czy wy macie rozum ludziska !!! Odpowiedz Link Zgłoś