Gość: student IP: *.man.czest.pl 18.03.06, 21:30 Ktoś może mi powiedzieć słów kilka n/t Prof. Kiełtyki. Jak wygląda egzamin itp. Po wykładzie wydaje mi sie troszkę "niebezpieczny"... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: MG Re: Prof. Kiełtyka z PCz IP: 80.54.173.* 18.03.06, 22:07 Mój promotor. :) Ja Ci niestety nie mogę pomóc bo u mnie nie było ezgaminu z przedmiotu który prowadził prof. Kiełtyka. Bynajmniej nie przypominam sobie. Ale wydaje mi się że nie będzie tak źle. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Prof. Kiełtyka z PCz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.06, 22:42 Nie wiem co z nim masz, ja miałam podstawy automatyzacji. Egzamin wyglądał tak, że najpierw mieliśmy pisemny, z którego dostawaliśmy tylko punkty, a po dwóch dniach ustny. Na ustnym pytania były średniej trudności, a profesor nie był groźny, ale ogólnie był to jeden z najbardziej stresujących egzaminów na moim kierunku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Prof. Kiełtyka z PCz IP: *.prenet.pl / 82.160.21.* 18.03.06, 23:08 studia na zarządzaniu są ogólnie niebezpieczne . Odpowiedz Link Zgłoś