Dodaj do ulubionych

Kto wymyślił kratę, która oddzieli kibiców od ż...

• Gość: kretlik Re: Kto wymyślił kratę, która oddzieli kibiców od IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.06, 15:09
      Krata musi byc . Urzędnicy z UM zatwierdzający projekt pochodzą z .... A tam
      pasąc krowy mieli kłopoty z ich upilnopwaniem . Więc to wspomnienia ich
      dziecięce ze wsi. A nasze miasto? wojewódzkie nie jest tylko większa wieś ,
      więc i ogrodzenie musi być.
      Tak trzymac panie i panowie magistrzy z bozej łaski.
      • Gość: PeQ- Re: Kto wymyślił kratę, która oddzieli kibiców od IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.06, 15:51
        Siatka jest i powinna zostac. Za darmo jej nie postawili. I nie piszcie, ze to
        jest krata.. bo kraty sa w wiezieniu, na stadionie jest siatka ewentualnie plot.

Tak czytam komentarze "wielkich kibicow" ktorzy zaczynaja straszyc, ze jak
        klatka nie zniknie to przestana chodzic na zuzel. Tacy z was kibice? Skoro
        glupia siatka powoduje takie decyzje to co sie stanie jak Wlokniarz spadnie?
        Gora 1.000 osob bedzie przychodzilo ;/

Tak jak kolega pare postow wczesniej napisal. Ta siatka niczego nie zaslania, da
        sie przez nia przelozyc rece. Nie byliscie na stadionie, nie widzieliscie jej,
        ani nie ogladaliscie jeszcze "przez nia" meczu to skad wiecie jaka jest?:D
        KOlega ma racje, poczekajcie do pierwszego meczu, zobaczycie czy ta siatka wam
        przeszkadza.

Sa tez tutaj tacy "kibice" ktorzy wyzywaja na zarzad, prezydenta i cholera wie
        jeszcze. Chca sami "demontowac siatke". Jesli tutaj jest tak duzo oszolomow to
        jednak ta siatka jest potrzebna.
        • Gość: Do PeQ Re: Kto wymyślił kratę, która oddzieli kibiców od IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.06, 16:04
          Oszolomem jestes Ty i nim pozostaniesz!Wrona nareszcie zainterweniowal i
          powstrzymal zakladanie tego badziewia!Nareszcie jakas reakcja!PeQ zasiadz w
          sektorze gosci przyjezdnych-bedziesz za "siatka":))
          • Gość: PeQ- Do redakcji GW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.06, 16:20
            Chodzi mi o ten fragment artykulu:

"zecznik Włókniarza Michał Świącik wini projektanta - firmę SPAK. - Oni wyraźnie
            wzorowali się na stadionach piłkarskich - mówi. - Na nich rzeczywiście jest taki
            obowiązek, ale Polski Związek Motorowy ogrodzenia nie wymaga. Przecież na
            niedawno wybudowanym stadionie żużlowym w Rybniku nie ma siatki."

I prosze mi teraz powiedziec jak tekst o stadionie w Rybniku ma sie do tych zdjec:

www.rkm.rybnik.pl/images/zoom/YAEUSG/viewsize/02%5B1%5D%5B2%5D%5B3%5D%5B4%5D%5B5%5D%5B6%5D%5B7%5D.jpg
            www.rkm.rybnik.pl/images/zoom/YAEUSG/viewsize/03%5B1%5D%5B2%5D%5B3%5D%5B4%5D%5B5%5D%5B6%5D%5B7%5D.jpg
            www.rkm.rybnik.pl/images/zoom/YAEUSG/28%5B1%5D%5B2%5D%5B3%5D%5B4%5D%5B5%5D%5B6%5D.jpg
            Nie wiem jak panstwo ale ja na tych fotkach widze gigantyczny plot!! Przy nim,
            to co jest na Olsztynskiej jest zwyklym malutkim plocikiem :)
            • Gość: PeQ- Do kogos kto sie podpisal "do PeQ-" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.06, 16:22
              Jesli nie chcesz sie podzielic z nami swoja "godnoscia" to ja nie mam zamiaru z
              Toba dyskutowac.

Chcecie znac stanowisko tych bardziej "czynnych" kibicow? www.kibiceckm.prv.pl
            • Gość: PeQ- Re: Ploty na stadionach zuzlowych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.06, 16:41
              Rzeszow:
              www.stal.rzeszow.pl/grafika/stadionzd4.jpg
              Bydgoszcz:
              www.net-fans.org/zdjecia/galeria009/zdjecie23.jpg
              Tarnow:
              www.tarnow.pl/galeria/galeria_416/duze/IMG_1254.jpg
              Wroclaw:
              www.sebafoto.com/galleries/speedway/ekstraliga/16po_wts-leszno/27.jpg
              Wiec nie mowcie, ze w Czestochowie bedzie zle. Bo mamy najladniejszy plot z tych
              wszystkich. Najmniejszy i najmniej zaslaniajacy :)
        • Gość: Do PeQ Re: Kto wymyślił kratę, która oddzieli kibiców od IP: *.man.czest.pl 21.03.06, 16:26
          Największym oszołomem jesteś ty,siedzisz nonstop przy komputerze i brednie swoje piszesz .Załóż kraty
          sobie w domu będzie ci lepiej .Chyba, że za pisanie tych bzdur ci płacą to zarobisz na swoje kraty.
          • Gość: PeQ- Re: Kto wymyślił kratę, która oddzieli kibiców od IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.06, 16:43
            Ehhh podpisz sie w koncu normalnie to porozmawiamy :))
            • Gość: IceAge3 PeQ i kraty w jego oknach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.06, 17:24
              PeQ jak naszym stadionie nie było krat to cierpiał i to bardzo,teraz jest w
              siódmym niebie.Nareszcie może wyrazić swoją radość.Jadąc na wyjazd to się
              wstydził,że kibicuje klubowi bez krat.Kraty już są-to cały dzień siedzi przy
              kompie i wysyła swoje obłąkane newsy jak to jest teraz fajnie,będzie gdzie
              powiesić flage.NIEULECZLNY PRZYPADEK KOŁTUNA
              • Gość: PeQ- Re: PeQ i kraty w jego oknach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.06, 17:36
                Ehhh liczylem na dyskuje na poziomie. Niestety sie przeliczylem... Trudno.
                Zadnego z was jeszcze nie obrazile, a tu bluzgi bluzgi i bluzgi.
                • Gość: IceAge3 Re: PeQ i kraty w jego oknach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.06, 18:09
                  kto pisał o kibicach Włókniarza dewotki? ja czy ty? trzeba było odrazu
                  napisać,że na sektorze dla szalikowców ta"dekoracja"jest potrzebna,bo będzie
                  gdzie powiesić flagi.A tak chcesz "uszczęśliwić" tym kuriozum całą resztę
                  bywalców stadionu.Kraty ograniczą widoczność-tak trudno to zrozumieć.
              • ulisses_czwa Re: PeQ i kraty w jego oknach 21.03.06, 17:58
                IceAge3... Sądząc po Twoich postach to masz góra 15 lat... Zachowuj się, bo wstyd za takiego kibica CKM... Czy to PeQ'u montuje ogrodzenie? Nie... Poza tym on wyraża swoje zdanie, do którego ma prawo... Swoją postawą pokazujesz tylko, że takich jak Ty nalezy odgrodzić siatką... Przestań na wszystkich forach obrzucać PEq'a, klub, zarzad, miasto i innych... Pewne sprawy moze zrozumiesz jak podrosniesz... Pisz z kultura i poruszaj temat od strony merytorycznej... Inaczej każdy Twój wpis potraktuję (i nie tylko ja) jak postulat głoszony przez Leppera w stylu "Siatka musi odejść"... Poczekajmy na odpowiedż komendanta Smolarka, bo to od niego zależy w tej chwili czy siatka będzie czy też nie... Jesli uzna, że musi byc, to nie pozostanie nam nic innego jak przyjac to do wiadomosci, bo trudno aby kibice CKM udali sie na stadion i zdemolowali ogrodzenie... wówczas daliby dowód, że było potrzebne... Nalepiej jak ocenimy wszystko po pierwszym meczu, bo 99% procent osób tu wypowiadajacych sie nie była jeszcze na stadionie o września i nie ma nawet pojecia jak sie siedzi na foteliku, a co dopiero jaka jest widoczność... Apeluję o spokój i nie podgrzewanie sytuacji - władze miasta zrozumiały o co chodzi z siatką i teraz czekamy na decyzję... nie spychajmy całego remontu stadionu, którym możemy się poszczycic przed cała żuzlowa Polską do problemu krat i robienia z tego publicznych szopek... Zapewne połowie z Was umknęła przez to świetna wiadomość, że w sektorze vipów będą nowoczesne, składane krzesełka - podobne do tych co zamontowano na AlianzArena...
                • Gość: IceAge3 Re: PeQ i kraty w jego oknach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.06, 18:34
                  na których to forach obraziłem-klub,zarząd i miasto hhmmm podaj przykłady
                  Ulisses? zajmij się swoją super stroną,a cenzure moich wpisów zostaw
                  moderatorom z gazety.pl.Po drugie kiepski z Ciebie psycholog-mój wiek,jestem
                  starszy od Ciebie.To ja zacząłem temat krat jako pierwszy-wpis na
                  stronieWłókniarz.net w piątek po Gali na Polonii pod innym nickiem.
              • Gość: I.LEŚNIKOWSKI Re: PeQ i kraty w jego oknach IP: *.czestochowa.um.gov.pl / *.um.gov.pl 21.03.06, 18:23
                A może to kibic, który uważa, że ogrodzenie musi być? Nie ma tak, że tylko
                jeden pogląd jest własciwy. Prawda zazwyczaj leży pośrodku. A może czasami jest
                po drugiej stronie. Ale odgrodzenia, jeśli komendant policji się zgodzi, nie
                będzie.

• Gość: illusion Re: Kto wymyślił kratę, która oddzieli kibiców od IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.06, 18:34
          Bredzisz gościu. Jakoś gdy Włókniarz spadł do pierwszej ligi zaraz po zdobyciu
          DMP jakoś nagle nie przestali na mecze przychodzić kibice. A tak krata potrzebna
          nie jest. U nas zawsze kibice zachowywali się tak jak być powinno i tak pozostanie.
        • bob81 Re: Kto wymyślił kratę, która oddzieli kibiców od 21.03.06, 23:13
          P..cos tam ty idzi sie leczyc tam skad przybyles bo ty od nas to nie
          jestes,najlepiej w miejsc gdzie jest duzo siatek i ogrodzen moze do Zooo do
          weterynarza.i nie wypowiadaj sie na nie swoje tematy zwlaszcza te ktorych nie
          rozumiesz,tak jak i tego pieknego sportu.pozdrawiam
      • Gość: I.LEŚNIKOWSKI stadion to nie polityka IP: *.czestochowa.um.gov.pl / *.um.gov.pl 21.03.06, 18:26
        Czytając ten post jedna może być tylko odpowiedź - ocenia pan innych podług
        siebie. I uprawia pan nieudolnie politykę. Dawno już wyjaśniono dlaczego
        powstało odgrodzenie.

• koniu181 [...] 21.03.06, 17:02
      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
      • Gość: student Re: Kto wymyślił kratę, która oddzieli kibiców od IP: 80.53.75.* 21.03.06, 18:08
        Jakis Debil!!!!!!!!!
    • Gość: Alan Re: Kto wymyślił kratę, która oddzieli kibiców od IP: 195.117.19.* 21.03.06, 19:56
      To jest debilny pomysł ale i tak zużlowcy bedą sie czuli zagrożeni(HOLTA) takie
      krateczki nie
      pomogą!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
    • Gość: Patsy Krata- wyraz wdzięczności IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 22.03.06, 18:26
      Krata- wyraz wdzięczności najlepszej publiczności żużlowej w kraju (na
      świecie)to jakiś mega debilny pomysł, skutecznie sodtraszający do stadionu!!
    • Gość: Fankibic tylko wlokniarz CKM IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 24.03.06, 10:59
      to pomysl policji. zawsze i wszedzie policja ......
      od zuzla wara
    • Gość: psychol Re: Kto wymyślił kratę, która oddzieli kibiców od IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 24.03.06, 11:02
      ludzie trzymani w klatce zaczna sie zachowywac jak zwierzeta ten pomysl tylko
      wzbudzi agresje
    • Gość: Przemo Re: Kto wymyślił kratę, która oddzieli kibiców od IP: 212.87.244.* 26.03.06, 19:01
      odpowiedz na 1 posta

Wymyslił ją ktos bardzo mądry :)
    • Gość: Przemo Re: Kto wymyślił kratę, która oddzieli kibiców od IP: 212.87.244.* 26.03.06, 19:17
      Ja radze wam sie zastanowic jaki jest powód montarzu kraty :)
      Dziwne ze np. na meczach koszykówki czy siatkówki nie ma krat , a tu dziwnym
      trafem idziesz na stadion piłkarski a tu krata ; ( i nie mozna się "przywitac"
      ani z kibicami przeciwnej druzyny , ani z zawodnikami ://

Psychol , w klatce czy nie , na tym stadionie mało kto zachowuje sie jak człowiek :)
      • czefan Pomyliłeś się. To nie jest stadion "pałkarski", 01.04.06, 11:59
        tylko żuzlowy i siatka nie jest potrzebna. Na szczęście żadne mecze piłki
        nożnej nie będą rozgrywane na tym obiekcie. Celowo za mała murawa.
        • Gość: tafner Re: Pomyliłeś się. to jest to samo co stad piłkars IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.06, 21:08
          Chodziłem na żużel w czasach jak jeździł Józek Jarmuła. Mialiśmy po 15 lat
          siadaliśmy na pierwszym wirażu, paliliśmy papierochy i popijali kordiałki
          patykiem pisane. Dziś jak mnie syn wyciąga na żużel to jest kara ponieważ
          siedzieć z synem i słuchać takiego słownictwa to wstyd i żenada. Specjalnie
          napisałem jakie były moje początki z żużlem żeby nie być posądzony ze jestem
          księdzem. Ale drodzy kibidze jeżeli sami siebie oceniacie ze jesteście lepsi od
          kibiców ze stadionów piłkarskich to powodzenia...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka