Gość: pat IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.06, 09:59 ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: thx Re: czy w czwie powstanie sklep H&M ??? IP: *.org 30.03.06, 10:00 jak otworzysz to powstanie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pat Re: czy w czwie powstanie sklep H&M ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.06, 10:10 taaa:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pat Re: czy w czwie powstanie sklep H&M ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.06, 12:47 ???wie ktos? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yyyyyy Re: czy w czwie powstanie sklep H&M ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.06, 14:34 Taaaaaa-powstanie.....W tej dziurze to nic nie powstanie.A potem piszą na forum,że wszystkie laski tak samo poubierane.Teraz to tylko brąz na ulicy widać bo "modny".I żeby wyglądać inaczej to trzeba na zakupy jeździć do innych miast.niestety :/ Odpowiedz Link Zgłoś
inna-bajka Re: czy w czwie powstanie sklep H&M ??? 30.03.06, 18:38 A po co nam kolejny szmatex. Myślałam, że największe szmaty sa w Reserved, ale jak zobaczyłam H&M, zwracam honor, jednak da się zrobić jeszcze gorsze i i droższe rzeczy :-((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matka do innej-bajki IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 30.03.06, 19:15 to przepraszam bardzo...a gdzie są fajne ciuszki, jakiej firmy preferujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
inna-bajka Re: do innej-bajki 30.03.06, 19:36 Preferuje styl klasyczny, ale z jakimś małym zadziorem. Reserved kiedyś miał naprawdę świetne rzeczy, tak 3 lata temu i wstecz, do tej pory mam jeszcze kilka rzeczy. Z częstochowskich sklapów tylko Monnari, ostatnia ich kolekcja jest świetna i w bardzo przystępnej cenie, a z pewnością taniej niż w Reserved czy H&M. Zara do zeszłego roku tez miała świetne ciuchy, AE Woman, Makalu, Mexx, Mango. Niestety ostatnie trndy śą jakieś śmieciowe, materiały złej jakości, fatalna kolorystyka, okropne ozdóbki typu cekinki kokardki itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matka Re: do innej-bajki IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 30.03.06, 20:03 I tu się muszę zgodzić, nie powiem, że z H&M i Zary nie kupuję, bo kupuję, ale faktycznie Zara to nie ta Zara sprzed kilku lat. Reserved to zupełnie pomyłka, jakoś i fasony :( Monnari, mam kilka rzeczy, ale dla mnie trochę za poważe-ale gatunek ok. Resztę sklepów co wymieniłaś są bardzo fajne, dodam Esprit, ale muszę też przyznać, ze wszystko teraz jest jakościowo, fasonowo gorsze niz kilka lat wstecz. Nic tylko szyją Chiny...widać od razu zarówno w modzie damskiej jak i męskiej. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
inna-bajka Re: do innej-bajki 30.03.06, 20:08 Powiem, że do zeszłego roku, również Monnari było dla mnie takie ciokkowate. Ale tegoroczne płaszczyki i bluzeczki mają cudowne. Gdyby nie to, że mam ich chyba za duzo w szafie z pewnoscie któryś bym kupiła. Espiryt ostatnio jest dla mnie zbyt drogi. Ale ostatnio wpadłam w jakiś szał na Allegro, wpisuje ulubioną marke i .... strzal w 10 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matka Re: do innej-bajki IP: 80.53.50.* 30.03.06, 21:22 Własnie skusiłam się w Monnari na drugą kurtke i jestem bardzo zadowolona. Na ciuszki Esprita poluje najczęściej na obniżkach. A co do Allegro to obkupuje tam córcię, a sobie jakoś nie mogę trafić...może podasz jakieś ciekawe linki na super sprzedawce z fajnymi ciuszkami. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matka Re: do innej-bajki IP: 80.53.50.* 30.03.06, 21:22 Własnie skusiłam się w Monnari na drugą kurtke i jestem bardzo zadowolona. Na ciuszki Esprita poluje najczęściej na obniżkach. A co do Allegro to obkupuje tam córcię, a sobie jakoś nie mogę trafić...może podasz jakieś ciekawe linki na super sprzedawce z fajnymi ciuszkami. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
inna-bajka Re: do innej-bajki 30.03.06, 21:50 Zbyt krótko tak piszę, aby sobie wybrac, choć jest jedna dziewczyna, która ma super ciuchy w bardzo dobrych cenach. Teraz czekam na szmizjerke Mango. Raczej kieruje sie markami lub materiałami i oczywiście wybieram Allegrowiczów, którzy nie robia problemów ze zwrotami. Dziś dostałam spódniczkę Rinascimento, niestety nie trafiłam, a dziewczyna bez problemu ją przymie spowrotem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gwx Re: czy w czwie powstanie sklep H&M ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.06, 00:17 ??????otóż to wiec? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: czy w czwie powstanie sklep H&M ??? IP: *.clarkconnect.lan / *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.06, 16:33 każda marka ma różne kolekcje, fasony, wzory. Nie wszystkie muszą sie podobać, bo nie chodzi o to, aby ubierać sie w jednej marce od stóp do głów.Więc gadanie, że ta jest super, a inna do niczego świadczy tylko o pannach, które wchodza do danych sklepów wyłącznie podczas wyprzedaży letniej, bądź zimowej, kupią sobie jedną czy dwie rzeczy, a potem w właściwym stałym klientkom kaprysem mówią:"tu nie ma co kupić, zeszła kolekcja to było to". Jak wam się H&M, lub Zara itp. nie podoba, to zawsze można udac się na Plac Jacka. Pozdrawiam modnisie z Cz-wy, zwłaszcza inną-bajkę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: modniś Re: czy w czwie powstanie sklep H&M ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.06, 19:05 powstanie napewno, ale dopiero w ramach Galerii, która nie wiadomo czy kiedykolwiek powstanie w tym tragicznym mieście :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnostic Re: czy w czwie powstanie sklep H&M ??? IP: 82.160.8.* 02.04.06, 20:57 Jak czytam txt innej bajki...to nie wiem czy smiac się czy plakac... Krytykanctwo i zadufanie w swoim "cudownym " stylu Łeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pat Re: czy w czwie powstanie sklep H&M ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.06, 19:02 cóz wiec narazie nie ma co liczyc?:cos nowego by sie przydało moze ktos sie wkoncu pokusi o otwarcie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ojciec nieDyrektor Re: czy w czwie powstanie sklep H&M ??? IP: *.icpnet.pl 04.04.06, 00:03 nie, ale napewno powstanie kolejny kościół !! hurra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: re Re: czy w czwie powstanie sklep H&M ??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.04.06, 10:09 ??? Odpowiedz Link Zgłoś