Dodaj do ulubionych

Motory juz warcza

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.06, 16:59
Ledwie sloneczko sie pokazalo i pani wiosna sie obudzila a juz na ulicach
warcza motory a ich wielbiciele uskuteczniaja jazde na jednym kole.
Uwazajcie bo sluzba zdrowia strajkuje drodzy motocyklisci!
Obserwuj wątek
    • Gość: studencik Re: Motory juz warcza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.06, 15:05
      Przynajmniej ozywiaja to smutne jak pi... miasto !!
      • Gość: Ka Re: Motory juz warcza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.06, 15:29
        Ta ozywiaja.Takich prostakow jak ty to moze kreci ale normalni ludzie maja inne
        zdanie.
        • Gość: Karolcia Re: Motory juz warcza IP: 80.54.168.* 05.04.06, 15:49
          Czyli Ty jestes normalny,tak??? No po tym co napisales to bym podyskutowala...
          Czy juz nie mozna miec innej pasji niz wszyscy? A jak ktos sie wyroznia to juz
          idiota,tak? No to gratuluje!!!
        • Gość: aa do Ka IP: *.21.pl 05.04.06, 20:24
          A co Ciebie kręci 'nie-prostaku'?
          • Gość: Karolcia Re: do Ka IP: 80.54.168.* 06.04.06, 07:57
            To co mnie kreci to juz moja sprawa i wybacz ale nie zamierzam Ci sie
            tlumaczy6c... Po prostu jak Ci sie cos nie podoba to juz jest zle i
            prostackie,tak? Pozostawie to bez komentarza... Pozdrawiam!!!
          • Gość: Ka Re: do Ka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.06, 11:51
            Zle mnie zrozumieliscie :)Nie mam nic przeciwko ludziom ktorzy jezdza na
            motorach z kultura i jest to ich pasja.Chodzi mi o tych ktorzy maja motor tylko
            po to zeby wyc silnikiem w centum miasta i pobijac rekordy predkosci na
            publicznych drogach.A ty Virago nie badz taki wiracha:)
        • Gość: Virago Re: Motory juz warcza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.06, 20:35
          hej "normalny" to moze sie spotkamy i porozmawiamy ???
        • Gość: Zdzisław Kopytko Re: Motory juz warcza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.06, 18:19
          siedziec w domu pierdziec w stolki i marudzic ze jest zle .To jest wlasnie
          polska i polacy
    • Gość: Junak Re: Motory juz warcza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.06, 18:53
      Niebawem odpalam swojego M10... oj bedzie sie działo! !
    • Gość: shadow Re: Motory juz warcza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.06, 18:57
      Ja też niedługo odpalę moją Hondę,ale powiem szczerze,jazda po mieście mnie nie
      kręci,lubię wypady po Jurze,no cóż,skończyło się już czterdzestkę.
    • Gość: zed Re: Motory juz warcza IP: *.v.pppool.de 05.04.06, 21:13
      zaku..ście!
    • Gość: humor Re: Motory juz warcza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.06, 21:59
      Egzaminator pyta przyszłego kierowce na egzamine.
      jest skrzyzowanie z pierwszeństwem przejazdu;
      jest pan,tramwaj i karetka pogotowia,kto przejezdza pierwszy?
      Motocyklista,odpowiada egzaminowany.
      Panie ,mówię panu,
      jest pan karetka pogotowia i tramwaj.
      Skąd żeś pan tego motocykliste wziął?
      a ch.. wie z kąd oni się biorą???!!!
      • Gość: ... Re: Motory juz warcza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.06, 09:28
        To bandyci... Niech se jadą na pustynie, nic mi do nich, ale na publicznych
        drogach niech się zachowują jak normalni...
        • Gość: Frac Re: Motory juz warcza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.06, 10:00
          ... a może poprostu nie mają gdzie jeździć "Panie inteligentny"??
          Najbliższy tor (i to w kiepskim stanie) jest kilkaset kilometrów od częstochowy.
          Każdy kierowca popełnia wykroczenia drogowe ale ich waga jest uwarunkowana
          możliwościami kierowcy lub jego maszyny.
          • Gość: bingo Re: Motory juz warcza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.06, 17:31
            dyskusja weszla na wysokie obroty
            • Gość: MjM Re: Motory juz warcza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.06, 17:54
              ale sie dzialo
              2 000 wspanialych
              i co dalej?
        • Gość: StormRider Re: Motory juz warcza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.06, 18:06
          A właśnie. Tyle się ostatnio mówi u nas w kraju o pieniądzach z Uni, a mało kto
          wie, że nie wykożystano za zeszły rok ok 30mln euro, za co dałoby się wybudować
          1 tor na światowym poziomie, wyremontować Kielce i Poznań, a do tego postawić 2
          nowe o mniejszej randze. No ale oczywiście zawsze można przeznaczyć 25mln zł na
          kościół (och przepraszam, na muzeum).
    • Gość: StormRider Re: Motory juz warcza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.06, 18:02
      Motory to są w traktorach i maszynach do szycia, a Tobie pewnie chodziło o
      motocykle ;p
      • Gość: bingo Re: Motory juz warcza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.06, 18:33
        a nasze Wyczerpy to co taki tor takie aspiracje i " nic "
        a jak sie pruszarz po bocznych drogach to cie staranowc chca
        • Gość: bingo Re: Motory juz warcza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.06, 18:38
          wlasnie ,wlasnie dzis w lesie kilku wspanialych motocyklistow zribilo sobie
          pauze w "...." i okazalo sie ze sa z polski!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka