Dodaj do ulubionych

który weterynarz ?

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.06, 07:49
Obserwuj wątek
    • tigra2 Re: który weterynarz ? 31.03.06, 08:03
      Polecam pana Marka Kędzię. Gabinet przy al. Niepodległości 41b. Przy
      estakadzie. Sprawdził się przy opiece nad różnymi moimi zwierzakami (psy, koty,
      szczury, królik)...
      • Gość: misia Re: który weterynarz ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.06, 10:43
        Ja polecam dr Stanisława Płonkę, ul. KUtrzeby 1/4 ( za Realem, tam gdzie skręca
        autobus nr 24 ), tel.: 322-19-89, 503-066-303. Operował moją suczkę dwa razy -
        za pierwszym razem wycinał trzy guzy nowotworowe, a za drudim razem narządy
        rodne, bo miała ropomacicze. Operacje przeprowadził bardzo dobrze, bo suczka
        choć wiekowa, czuje się do tej pory świetnie ( ma teraz 11 lat, a pierwszą
        operację miała prawie dwa lata temu ). Naprawdę super fachowiec i lekarz z
        powołania. Nadmienię jeszcze, że wcześniej leczyłam ją u dwóch innych, ale
        okazali się oni niedouczeni. Leczyli ją przez kilka lat na zapalenie zapalenie
        ucha środkowego ( dostała wiele zaszczyków i innych lekarstw niepotrzebnie ), a
        suczka ma alergię prawie na wszystko. Pan dr Płonka zmienił leczenie i już po
        miesiącu wszelkie rany się wygoiły. Gorąco polecam Pana dr.
        • Gość: gosc Re: który weterynarz ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.06, 17:22
          jaka była cena operacji wycinania guzów nowotworowych?
          • Gość: Milka Re: który weterynarz ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.06, 12:59
            dr Maria Glińska, przyjmuje przy ul. Wały Dwernickiego obok stacji "Hel".ja tam
            chodzę z moją papużką
          • Gość: misia Re: który weterynarz ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.04.06, 19:11
            Dokładnie nie pamiętam, ale wycięcie 3 guzów kosztowało ok. 300 zł.
      • Gość: siersciuszka Kędzia forever :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.06, 20:33
        nie będę się rozpisywać o naprawde długich przejściach z moimi sierściuszkami,
        to jest jedyny wet, od którego zwierzęta moje i moich znajomych nie uciekają,
        to o czymś świadczy, zawsze ma dobre słowo, a co najważniejsze: wet z powołania
        serca, a nie kieszeni!
    • Gość: tess Re: który weterynarz ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.06, 15:31
      A ja polecam dr Barbarę Krawczyńską-Fornal i dr Piotra Kunerta. Oboje przyjmują
      w klinice przy ulicy Bór 33. Są doskonałymi diagnostami, nie boją się psów,
      tak jak (nie będę wymieniać z nazwiska)inni lekarze. Widać, że lubią zwierzęta.
      Od sześciu lat leczę tam swojego amstaffa i jesteśmy bardzo zadowoleni.
      Od niedawna pracuje tam dwójka nowych lekarzy, którzy też są bardzo dobrzy.
      Polecam klinikę przy ul. Bór. Pozdrawiam cały Zespół
      • Gość: puma Re: który weterynarz ? IP: *.inds.pl / 87.239.176.* 31.03.06, 15:55
        ja rowniez polecam dr płonkę na kutrzeby,uratowal zycie mojemu kotkowi jak byl malenki,a ostatnio wyleczyl go usuwajac mu zeby,naprawde wie co robi,super specjalista,jestem mu bardzo wdzieczna,(nie szarpie waszej kieszeni!)
        • Gość: IGA Re: który weterynarz ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.06, 16:54
          potwierdzam - tylko dr Płonka
      • Gość: Hodowca Re: który weterynarz ? IP: 80.51.57.* 02.04.06, 14:33
        Co do wet.B.Krawczyńskiej i P.Kunerta to sie zgadzam z opinią , natomiast co
        do kompetencji tych dwojga nowych młodych lekarzy to powiem tak!Z całym
        szacunkiem dla p.dr.Krawczyńskiej z jej syna będzie taki wet.jak z koziej d....
        trąba.Nie czuje zupełnie tego zawodu.Natomiast synowa pracuje na urzędniczej
        posadzie i według mnie to jak ktoś chce trzymać dwie sroki za ogon to akurat w
        tym przypadku nie będzie ani dobrym urzędnikiem a już napwno nie dobrym
        lek.wet.Zwykłe cwaniactwo.
      • Gość: gość Re: który weterynarz ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.06, 23:48
        Gość portalu: tess napisał(a):

> A ja polecam dr Barbarę Krawczyńską-Fornal i dr Piotra Kunerta. Oboje
        przyjmują
        >
        > w klinice przy ulicy Bór 33. Są doskonałymi diagnostami, nie boją się psów,

Popieram w calej rozciągłości!!
    • danuja Re: który weterynarz ? 01.04.06, 19:35
      Ja także polecam dr Stanisława Płonkę, ul. Kutrzeby 1/4
      ,chodze tam z suczką od 15lat,widać dobrze się nią opiekuje
      skoro dożyła w dobrym zdrowiu tylu lat
    • Gość: ania Re: który weterynarz ? IP: *.77.classcom.pl 01.04.06, 23:28
      byle nie ten palant stroba.to rzeznik a nie weterynarz.mojemu psu po operacji
      zaszyl wnetrznosci nierozpuszczalnymi nicmi.psiatko cierpialo,zrobila sie
      ropiejaca rana na brzuszku.tragedia.a nici trzeba bylo wyciagac psu na
      zywca.jakbym tego partacza dorwala to bym mu osobiscie dupe tymi nicmi zaszyla.
      • Gość: zen Re: który weterynarz ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.06, 11:51
        ktoś ci głupot nagadał...facet jest jednym z lepszych chirurgów w mieście... a
        odczyn na nić zawsze może sie zrobić, poza tym nici rozpuszczaja sie nawet do 6-
        ciu m-cy, niektóre nawet dłużej...powinnas doktora strobe przeprosic za
        pomówienia. Już nie jedną opinię o nim słyszałam i zawsze pozytywną !!! sama
        korzystam z jego uslug od 10-ciu lat i zawsze pomagał moim psom doskonale...
    • Gość: olimpia Re: który weterynarz ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.06, 14:57
      a ja polecam weta na Jasnogórskiej (obok Norwida) jest naprawde swietny i ma
      podejscie do zwierzaków :)
      • Gość: mona Re: który weterynarz ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.06, 17:29
        Trzymajcie się z daleka od lecznicy na ul. Wyszyńskiego. Totalna porażka!
        • Gość: ??? Re: który weterynarz ? IP: *.ar.wroc.pl 02.04.06, 17:56
          Dlaczego ?? Podaj powody jeśli już tak piszesz.........
          • Gość: mona Re: który weterynarz ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.06, 18:03
            Totalny brak podejścia do zwierząt - jak się wybiera taki zawód, to powinno się
            przynajmniej lubić zwierzęta, a po lekarzach tam pracujących jakoś tego nie
            widać ( no może z jednym wyjątkiem, ale nie pamiętam jak się Pan doktor nazywa -
            przepraszam, ale jest już wiekowym panem ). Leczyłam tak parę lat temu przez
            długi czas swoją suczkę. Była leczona na coś innego niż chorowała. Straciłam
            kupę kasy, a pies nadal cierpiał. I tak przez kilka lat. I mogę śmiało
            powiedzieć, że gdybym nie zmieniła weterzynarza - na dr Płonkę właśnie, to
            suczka dawno by zeszła z tego świata i to w ogromnym cierpieniu.
    • Gość: Veesta Re: który weterynarz ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.06, 08:14
      ja osobiście prowadzam psa do Rubika na Kukuczki .... Nie powiem, zebym byla
      nie zadowolona a wrecz przeciwnie ... Po prostu interesuje mnie opinia na temat
      innych lekarzy weterynarii ...
      • Gość: misia Re: który weterynarz ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.06, 11:21
        Potwierdzam, bo miałam okazję poznać dr Rubika w momencie nieobecności dr
        Płonki. Panowie się znają i trafiłam tam z polecenia w razie gdyby coś działo
        się z suczką. No i mogę powoedzieć, że stosują zupełnie inne metody leczenia,
        ale jednakowo skuteczne. Momo wszystko wolę dr Płonkę.
        • Gość: meggi Re: który weterynarz ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.06, 11:25
          Ja zaś chodzę z moim dobermankiem do Mika Jarosława. Fajny lekarz skutecznie
          zszywał psiaka,a za zszycie pyska powinien dostać 6. Polecam
      • Gość: REMEK Re: który weterynarz ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.06, 12:28
        P. Rubik jest dobry ale tylko wtedy kiedy ze zwierzakiem nic się nie dzieje -
        sprzedać dobrą ( drogą ) karmę - zaszczepić - sprzedać witaminki...
        Niestety człowiek nie zna się na rasie, byłem u niego z szczeniakiem Owczarkiem
        Niemieckim z renomowanej niemieckiej hodowli, nie mówiłem że jest to pies
        rodowodowy.
        Usłyszałem na wstępie - jaki ładny kundelek :)potem że pies ma zaawansowaną
        krzywice :)i że są to początki dysplazji.

• Gość: 12.12m Re: który weterynarz ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.06, 12:11
      ul bor33 polecam,wyciagla mojego psiaka z parwowirozy ,a gdzie indziej nadawal
      sie do uspienia.
      • Gość: mgr Re: który weterynarz ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.06, 13:08
        ja polecam Weterynarza Eugeniusza Strzelczyka na Lisińcu na Łęczyckiej 24.
        Prawdziwy lekarz z powolania. Wprzypadku jego wyjazdów na drugim miejscu
        stawiam Bór 33 i pana Kunerta
    • Gość: tora Re: który weterynarz ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.04.06, 15:13
      moje psiaki (wszystkie 3) leczył dr Płonka - super wet, naprawde polecam
      jednak kiedy otruli mi suńkę i Płonki nie było trafiliśmy do ZWIERZYŃCA do dr
      Marii Glinki i tam już zostaliśmy
      • Gość: marcelina Re: który weterynarz ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.06, 16:02
        moimi zwierzakami zajmuje się, dr Magda Zatoń z Orkana , jest młodym lekarzem
        ale z powołania , zajmuje się również naszymi gadami ,pracowała w zoo i jak
        dotąd to jedyny weterynarz który chciał współpracować z naszymi gadami.
        • Gość: * Re: który weterynarz ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.06, 12:11
          Ja polecam lecznicę w Kiedrzynie ceny porównywalne a 2 panie które zajmują się
          pacjentami kompetentne, zainteresowane,chcą pomóc i robią to dobrze a przy tym
          rozumieją stres właścicieli.Naprawdę polecam natomiast z lecznicą na ul.Bór mam
          bardzo złe doświadczenia.Pani doktor zajmowała się moją psiunią od kilku lat a
          kiedy po wypadku zaczęła mieć postępujące problemy z chodzeniem i bardzo
          cierpiała to pani doktor stwerdziła że tak musi juz być bo jest stara-to było
          5lat temu.Inny lekarz na szczęście jej nie uśmiercił, żyje i jest sprawna choć
          ma już naprawdę sporo lat.
    • Gość: konrad Re: który weterynarz ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.06, 12:57
      Od 1990r istnieje wolny rynek usług weterynaryjnych.
      Przy wyborze lekarza należy brać pod uwage;
      jakość usługi,
      cene usługi,
      całodobową dyspozycyjność,

Co do opinni forumowiczów zachowałbym pewną rezerwe.
      Osobiście mam czas i za niewielką gratyfikacją bedę czadził jednemu lekarzowi a
      ganił drugiego.

Najlepiej zasiągnoć opini zaufanych znajomych osób.
      • Gość: ??? Re: który weterynarz ? IP: *.ar.wroc.pl 05.04.06, 13:23
        Przyznaje 100% racji........
        Jak tylko pojawia sie taki temat na tym forum to zawsze są posty chwalące jedne
        i te same lecznice. A ja ze swoich źródeł wiem że sporo ludzi na nie narzeka,
        więc coś tu chyba nie tak..........
        • Gość: gośc Jan Re: który weterynarz ? IP: *.cn.com.pl / *.cn.com.pl 05.04.06, 17:08
          Bardzo polecam.Lek.wet.Kamilę Sekret ul.Borelowskiego.Zajmuje się moim pieskiem
          od 10 lat.Piesek ma się świetnie.Nie biorę pieniędzy za reklamę, polecam
          jedynie dobrego wet.
      • Gość: mgr Re: który weterynarz ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.06, 12:12
        Najpierw to zaciągnij sie do slownika ortograficznego a dopiero potem wyglaszaj
        opinie o gospodarce wolnorynkowej. Takie forum jest bardzo dobre bo mozna
        wymienic sie uwagami na temat róznych weterynarzy. a jak ktos kocha zwierzeta
        to sobie porówna opinie, popyta sie wsród znajomych i dopiero wybierze lekarza
    • Gość: tess Re: który weterynarz ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.04.06, 18:00
      Ja też nie biorę pieniędzy za reklamę. Nadal uważam, że najlepsi lekarze, to dr
      Krawczyńska - Fornal, dr Piotr Kunert i dwójka nowych lekarzy w lecznicy.
      Argumenty podałam we wcześniejszym poście
      • Gość: Kasiaaa Re: który weterynarz ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.06, 08:58
        Ja polecam wet ze Zwierzynca na Walach.Naprawde super lekarze.Operowali mi
        kotke i jestem bardzo zadowolona.A tak poza tym to atmosfera jest bardzo
        przyjemna no i wzgledne pieniazki sie placi.Nie zdzieraja z ludzi tak jak w
        lecznicy w Kiedrzynie.
    • Gość: eve_26 Re: który weterynarz ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.06, 09:52
      A moze ktoś wie, który lekarz wykonuje badania dermatologiczne zwierząt. Chodzi
      mi konkretnie o mojego psa, który nabawił się czegoś, co wygląda jak grzybica
      ewentualnie jakaś alergia i z tego co wiem, trzeba w tej sytuacji wykonać
      badania dermatologiczne. Wiecie może, czy w Częstochowie robią coś takiego?
      • Gość: misia Re: który weterynarz ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.06, 10:15
        Moja suczka ma alergię i leczę ją ( jak pisałam wcześniej ) u dr Płonki (
        namiary wyżej ). Jeśli Twój piesek też ją ma, to z tego co wiem nie trzeba
        robić testów dermatologicznych, a można ją stwierdzić tylko na podstawie
        wywiadu z właścielem i zwykłego badania. Polecam jeszcze raz dr.
        • Gość: gabi Re: który weterynarz ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.06, 10:54
          zmiany skórne jeżeli zachodzi podejrzenie grzybicy, lub zakażenia bakteryjnego,
          pasożytniczego rozpoznaje się wykonując badanie mikrobiologiczne ewentualnie z
          antybiogramem. wykona to każdy lek.wet ,
          • Gość: eve_26 Re: który weterynarz ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.06, 11:56
            Dzięki dziewczyny! Miałam juz doczynienia z polecanym dr. Płonką, ale chodziło
            o kota. Jeśli on też robi takie badania, to sie do niego zgłoszę, bo musze
            przyznać, że przypadł mi do gustu :)
    • Gość: gość Re: który weterynarz ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.06, 17:15
      Wszyscy z Bór 33
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka