Gość: bingo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.06, 14:29 Kto i jaki 'elemencik' odwiedza tto miejsce? czego mozna sie spodziewac? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: studencik Re: Milano IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.04.06, 14:35 ja wole ta kawiarenke obok... w milano za malo miejsca jak dla mnie. No i tam pala papierosy... a jak ide z laska na kawke i ciasteczko to raczej nie chce zeby mi je... fajami i ubrania cale przesiakly :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tote Re: Milano IP: 193.129.245.* 12.04.06, 16:59 Ja chodzilem do Milano przez 3 lata. Byla to moja ulubiona kawiarnia w Czewce, teraz mieszkam w Londynie, ale jak jestem w domu zawsze tam zagladam. Pozdrawiam! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Armando Re: Milano IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.04.06, 17:33 Przeważnie to włosi tam przesiadują. A poza tym to sama burżuazja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bingo Re: Milano IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.06, 13:15 daje wiele do myslenia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Frugo Re: Milano IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.06, 19:22 A ja tam czasem zaglądam, faktycznie jest zadymione że ciężko wysiedzieć.Obsługa często się zmienia, ale tak ogólnie może być i ciasteczka mają dobre- rafaello polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola manola : Milano IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.06, 20:33 Interes sie kreci , robi sie coraz przyjemniej i coraz czysciej .. dobre miejsce na szybka kawe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pierogi z mięs. Re: Milano IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.06, 21:43 To tandetna masakra, zadymiona melinka dla podstarzałych biznesmenów częstochowskich szukających młodych, głupich dziewczynek, mających na względzie tylko grube (choć nie jedna już się nacieła)portwele panów dziadków. Jak kawa to w Mithosie obok, niby ta sama branża a jak różne klimaty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WEGier Re: Milano IP: *.net.pl / *.net.pl 14.04.06, 09:24 ty pieróg ... zamilcz jak kurrrr.. się nie znasz to milcz prostaku. W mitosie to właśnie takie dewoty jak ty siędzą - nie palą to nie pozwolą innym. W milano jest prawdziwe espresso a nie siki jak gdzie indziej i ciastka na poziomie. Nastepnym razem jak coś będziesz chciał napisać pieróg, to idz sobie zrób baranka o szafe prostaku a nie męcz mnie takimi postami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: west Re: Milano IP: *.net.pl / *.net.pl 14.04.06, 09:32 poza tym pieróg, coś ci się pomyliło - to nie temat o barondzie gdzie się tak napinałeś :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: snemeis Re: Milano IP: 82.160.21.* 14.04.06, 09:36 a cos ty taki nerwowy :) pierogowi sie nie podoba i moze mu sie nie podobac. Tobie sie podoba i tez bardzo fajnie. Jakby sie wszystkim podobalo, to nie mozna by bylo otworzyc niczego innego, to chyba jest logiczne. Mnie sie nie podoba ani w milano, ani obok milano i co na mnie tez nakrzyczysz ? Wyladuj agresje w innym miejscu niz forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Milano IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.06, 10:50 Już nie długo w Polsce wprowadzą zakaz palenia w każdym lokalu, i nie będzie problemu, że jest zadymione.Pozdrawiam kelnerki oczywiście nie wszystkie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bingo Re: Milano IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.06, 13:58 najleprsze bylo >podstarzali biznesmeni Odpowiedz Link Zgłoś