Dodaj do ulubionych

Sklep Reporter

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.06, 21:24
hejka, mam pytanko malutkie:) Co sądzicie o ciuchach z Reportera?! jakie są
tam ceny tak dla przykładu i wogóle jaki klimat w sklepie, obsługa itp.
Nie bylam tam jeszcze, tylo katalog z ciuszkami ogladalam i wpadło mi kilka w
oko, ale wiecie wole sie dowiedziec troche żeby na miejscu nie walnąć z
przerażenia:)
Obserwuj wątek
    • bujaka_jamajka Re: Sklep Reporter 14.04.06, 21:32
      Jeśli mówimy o tym reporterze w I Alei to nawet może być, ceny raczej takie jak
      w każdym sklepie ale klimat tam mi się nie podoba, obsługa "ujdzie" ale klimat
      jakiś dziwny. A jeśli chodzi o sklep w Auchan to tam o wiele bardziej mi się
      podoba:)
    • Gość: paula Re: Sklep Reporter IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.06, 21:34
      osobiscie uwazam ze lipa strszna kupuja jakis obce ciuchy i markuja je swoim
      logo ubrania takie srednie spadlo ogolnie z mojego rankingu :) ale to tlyko
      moja obiektywna ocena
      • Gość: gość Re: Sklep Reporter IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.06, 21:53
        Chyba subiektywna ocena ignorantko!
        • Gość: maja Re: Sklep Reporter IP: 82.160.21.* 15.04.06, 20:32
          ciuchy jak w kazdym przecietnym sklepie. ale ceny bardzo wysokie. W tym samym
          sklepie w centrum Wroclawia kurtka meska skoropodobna (taka jak na motor)
          kosztuje 69zl, podczas gdy w Auchanie taka sama 369zl!!! (A dodam ze byly to
          przeceny posezonowe). W cz-wie nie oplaca sie kupowac takich ciuchow, bo mamy
          raptem 10 firmowqych sklepow. W wiekszych miastach 9typu Katowice, Wroclaw,
          Krakow) jest o wiele taniej i slowo WYPRZEDAZ naprawde znaczy tam wyprzedaz.
          Wybor tez jest o wiele wiekszy, bo i sklepy sa wieksze.
          Jesli juz konkretnie o Reporterze (ale tym w Auchanie, bo tylko tam od czasu do
          czasu bywam) to trzeba sie naprawde naszukac zeby kupic cos po rozsadnej cenie.
          A reszta (ta nie przeceniona) to np bluza damska 79zl, spodnie jeansy 119 - wg
          mnie to niezbyt tanio. A obsluga bardzo mila, pracuje tam jedna moja kolezanka -
          bardzo sympatyczna. I w ogole jakos tam przyjemnie. Tylko wlasnych mysli
          czasami nie mozna uslyszec bo muza na full :)
    • Gość: mikimotoo Re: Sklep Reporter IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.06, 11:45
      reporter w alejach a fuj fuj fuj bardzo niemila obsluga mialem kiedys sciecie z
      pania ktora ponoc jest zona wlasciciela sponierwielem ta dziewuszka i
      powiedzialem co o iej sadze i zeby uwazala bo nie wie z kim ma doczynienia a
      jak wiem to wiekszosc pracownikow pracuje a czarno a ciuchy hmm nie mo typ
      pozdrawiam kuba
      • Gość: piter Re: Sklep Reporter IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.06, 13:35
        Cichy słabej jakości, połowa Częstochowy w nich chodzi. Nie polecam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka