Gość: xx IP: 80.54.171.* 17.04.06, 10:41 Dzisiaj śmigu, a tu cicho i spokojnie. Czyż tradycja ginie?Coś nie tak. a jest godz. 10.40. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xx Re: Śmigu Dyngus IP: 80.54.171.* 17.04.06, 10:42 Panowie,pokażmy jak kochamy nasze dziewczyny. Odpowiedz Link Zgłoś
dino14 Re: Śmigu Dyngus 17.04.06, 13:36 CHyba tradycja ginie i to jest wlasnie kubel zimnej wody.......Panowie !!!!!! "hej wiadra w dlon..." ale bez wody Odpowiedz Link Zgłoś
broneknotgeld Re: Śmigu Dyngus 17.04.06, 11:05 Śmigus-dyngus zimny momy A tu dziołchy loć nom trza Rady przeca jakoś domy Parfin tyż se przido - ja Dyć nojlepszo czysto woda Ponoć nigdy jyj za wiela Ciuchy mokre - toż niy szkoda Jak szczyńśliwszo naszo frela. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: an Re: Śmigu Dyngus IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.04.06, 20:45 rzeczywiscie cos jest na rzeczy!! gdzie hordy rozesmianej , lejacej sie woda mlodziezy i dzieciakow? 20 -15 lat temyu to bylo!! z jakim rozbawieniem wspominam nasze oblewanki woda pod blokiem na iwaszkiewicza!! ile w tym bylo zabawy, smiechu, radosci!!! teraz dzieciaki przed monitorami.. nie ma lania, berkow, podchodow... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martha Re: Śmigu Dyngus IP: *.21.pl 17.04.06, 22:05 Widziałam dzisiaj dość sporą grupkę z wiaderkami... Dobrze, że te wiaderka ich spowalniały bo mogłam uciec :D Osobiście nie przepadam za tą tradycją, niezbyt wygodnie ucieka się w szpilkach:> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Śmigu Dyngus IP: 80.54.171.* 17.04.06, 22:24 A kto w taki dzień wybiera się w szpilkch.W adidasach i w spodniach.A ponad to bardzo mnie denerwują wypowiedzi mocherowych beretów,że powinni lać z małych buteleczek i po trochu.Tylko nie pamięta jak ona miała kiedyś lat 15-20 i też się cieszyła jak ją chłopcy z lali wodą,bo tak mówi tradycja. Jeden dzień w roku to przynosi radość i sens życia.A przynajmniej jest co wspominać w latach późniejszych.Pozdrawiam wszystkich oblanych i pechowców,którym się nie udało nikogo spompować. Odpowiedz Link Zgłoś