Gość: ??? IP: 195.117.107.* 18.04.06, 15:59 Czy znacie może jakies fajne pensjonaty, kwatery itp. w Besenovie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pola_80 Re: Besenova - nocleg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.06, 16:28 Mam gdzieś namiar na Liptovsky Mikulas, byliśmy tam w zeszłym roku; miejscowość położona ok. 20 km od Besenowej. Kwatery prywatne, 2 pokoje, łazienka, w spokojnej dzielnicy, bardzo mili wynajmujący. Jak zlokalizuje ;) wizytówkę to chętnie podam namiary. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzzz Re: Besenova - nocleg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.06, 21:27 Trzeba jechać i szukać na miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
katx1 Re: Besenova - nocleg 19.04.06, 08:10 Na początku kwietnia byliśmy w LIptowskim Mikulaszu i rezerwowaliśmy kwatery na długi weekend już wtedy nie było miejsc, jeśli chodzi ci o wyjazd w tym terminie to w ciemno raczej nie jedź bo możesz mieć kłopot - Besenova jest blisko więc sytuacja może bć podobna. Szukaj na stronach www i dzwoń rezerwować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joas14 Re: Besenova - nocleg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.06, 09:53 nie ma żadnych kłopotow my bylismy z dzieciakami w ciemno i spokojnie bylo wiele miejsc jak znajde folder to dam ci adres i telefon swietny pensjonat sniadanie ful wypas i wogole swietna atmosfera i kilka krokow do basenow a w liptowskim mikulasie nic ciekawego .bylismy tam i zrezygnowalismy basenowa jest mala i tania a tez jest wszedzie blisko.polecam hotel flora besenowa tel+42144430 31 34, +421 44 430 31 35 e-mail flora@besenovaflora.sk,www.besenovaflora.sk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joas14 Re: Besenova - nocleg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.06, 09:54 a jesli chodzi o kwatery to uwierz naprawde jest tego duzo, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaaaaaaaa Re: Besenova - nocleg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.06, 20:42 Zrozumcie wszyscy,że wyjazd na sobotę i niedzielę zawsze może stanowić problem,ponieważ na jedną lub 2 noce mało kto chce wynajmować kwaterę czy hotel i jest to zawsze drożej.Wejście na baseny jest też w weegendy 20-30 procent drożej.Jeśli jest się własnym transportem na 3-4 noce to jakąs kwaterę zawsze się znajdzie.Taka jest podstawowa zasada, a ile to będzie drożej to się okazuje dopiero na miejscu np.30 kwietnia 2006. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do gościa joas14 Re: Besenova - nocleg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.06, 21:02 Nie porównoj Besenowej i Liptovsky Mikulas.Odległość między nimi jest około 10km.Ale Liptowski Mikulas jest zdecydowanie większy , atrakcyjniejszy dla dzieci -ale droższy.Pobyty jednodniowe zawsze były droższe niż kilka dni. w tych 2 postach trochę podpowiedziałem,jeśli chcesz więcej podaj kontakt telef podpowiem więcej,ale to trzeba zobaczyć jest ciekawie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joas14 Re: Besenova - nocleg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.06, 09:21 Sorry jakos moje dzieci sie wcale się nie nudziły a w tatalandi jest drogo .No przepraszam chyba że ty jedziesz odpocząć z miasta do miasta to sorry ja wole małą miejscowość tańszą i czystrzą .A wszedzie jest blisko to można dojechać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joas14 Re: Besenova - nocleg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.06, 09:25 sam sie zastanow co piszesz ,i od moich rad sie odwal!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agni Re: Besenova - nocleg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.06, 21:32 Wejdż na e-Spanie i zapytaj, odpowiedzi z propozycjami przyjda pocztą mail. Ja tak robie zawsze, jak gdzieś chcę jechać i wybieram z propozycji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasiaaa Re: Besenova - nocleg IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.06, 09:40 Bylismy z mezem we wrzesniu zeszlego roku i nie bylo problemu z noclegiem.Spokojnie mozna jechac w ciemno zawsze sie cos znajdzie.Przejechalismy cala Slowacje,pozwiedzalismy i w kazdej miejscowosci duzo wolnych pokoi.Najmilej wspominam Poprad.Jest tam swietny hotel w ktorym sa baseny,sauna,fitnes,silownia i wiele innych atrakcji.Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AAAAAAAAAAAAAA Re: Besenova - nocleg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.06, 11:21 Każdy ma prawo mieć swój punkt widzenia od posiadanej kasy i swojego podejścia do tematu.Porównywanie Besenovej do Tatralandii to chyba nieporozumienie. Oczywiście Tatralandia jest droższa,ale atrakcji 3razy więcej niż w Besenowej. Oczywiście dzieci w wieku do 7 lat nie wykorzystają większości atrakcji w Tatralandii ponieważ są za małe.Różnica cen między hotelem a kwaterą też może przekraczać 3 krotną wartośc i więcej.Dla ciekawych podaję: www.tatralandia.sk www.holidayvillage.sk www.western.sk www.besenova.com.sk www.tkb.sk www.hotelpyramida.sk www.ck.tatralandia.sk Tyle na dzisiaj.Życzę wesołej zabawy i wielu atrakcji. Odpowiedz Link Zgłoś