Dodaj do ulubionych

Rozprawka! =( niezbyt ja mama tak a wy ??

IP: *.zicom.pl / *.zicom.pl 26.04.06, 14:52
Ej ta rozprawka byla straszna mam takie glupoty ej ja sie tak denerwowalam ze
nieznalam zadnego tytulu filmu !!a ksiaki to juz calkiem ;( napisalam same
argumenty ze naucza nas . i np ze w serjalu "13 posterunek" smiejac sie z
postawy tych bohaterów wiemy ze tak niepoinnismy robic ale sa ludzie ktozy
bohaterów tego filmu uwazaja za autorytet ...PORASZKA a potem musialam jeszce
cos wymyslec wiec napisalam... Gdy przyjaciel wytyka nam nasze wady musimy
jakos sie obronc i najlepsza obrona jest smiech bo to jest jakby nasza
tarcz ...TO JEST GŁUPIE!!!... i wlasnie to bedzie najwiekszym ciosem dla
atakujacego wlasnie tak postapil bohater filmu "Epoka lodowcowa" ... =( WIEM
GŁUPIE ;( ... (potem dalam ten kawalek wiersza i napisalam) gdy smieja sie z
innych gdy popelnili blad my wiemy ze musimy uwazac zeby równiez go
niepopelnić.
Mysle ze śmiech potrafi nas nauczyc jak cieszyc sie zyciem i odreagowac.

THE END

Wiem straszne ej ale jak myslicie ile bede miala za to pkt ??
Obserwuj wątek
    • Gość: Zażenowany Re: Rozprawka! =( niezbyt ja mama tak a wy ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 15:01
      Myślę ,że 0 pkt. za takie głupoty jak piszesz! Tego się nie da czytać! I tego teraz ucza w gimnazjum? Nawet nie umiesz się wysłowić dziewczyno! Mniej przesiadywania przy komputerze, mniej szlajania sie po dyskotekach i krecenia tyłkiem, a moze uda Ci sie dojśc do matury! Proponuje wiecej czasu przy książkach! Z ortografią tez jesteś do tyłu dziecko.
      Co za cienka młodzież w dzisiejszych czasach :/
      • Gość: kjhj Re: Rozprawka! =( niezbyt ja mama tak a wy ?? IP: *.zicom.pl / *.zicom.pl 26.04.06, 15:06
        Max 5 pkt :. nielam sie mam cos gorszego :(
      • Gość: tltttfrgtpiuyirf5y Re: Rozprawka! =( niezbyt ja mama tak a wy ?? IP: *.zicom.pl / *.zicom.pl 26.04.06, 16:17
        bez ort to moze ze 4 pkt!!!
    • Gość: ania Re: Rozprawka! =( niezbyt ja mama tak a wy ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.06, 15:02
      dziecko wez sie do nauki!!na nauke nigdy nie jest za pozno!!porażka!!!
      • Gość: aga Re: Rozprawka! =( niezbyt ja mama tak a wy ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.06, 15:28
        a jaki byl temat tej rozprawki ?
        • Gość: fdvb Re: Rozprawka! =( niezbyt ja mama tak a wy ?? IP: *.aosk.czest.pl / 195.117.123.* 26.04.06, 15:30
          ort. :(
        • Gość: Tomi Re: Rozprawka! =( niezbyt ja mama tak a wy ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 15:35
          temat: Udowodnij że niekiedy śmiech może uczyc.(czy jakoś tak) nie wiem już na
          kilku forach naskakujecie na tą rozprawkę a przecież w rzeczywistości to była
          łatwizna za przykład można było podać chociażby ten utwór Fredry o tych
          wędrowcach że w humorystyczny sposób uczy nas żeby coś zrobić a nie gadać.
          • Gość: kasiaa Re: Rozprawka! =( niezbyt ja mama tak a wy ?? IP: *.trustnet.pl 26.04.06, 16:12
            Jesli zrobiłaś takie "byki ort" jak w swojej wypowiedzi to max. dostaniesz 1
            pkt na pocieszenie<lol2>
            • Gość: Monikaaa !!! Mam dysortografie !!! IP: *.zicom.pl / *.zicom.pl 26.04.06, 16:15
              Mam dysortografie wiec mam zanizone pkt za ort ale i tak za bledy mogo mi z 16
              odjac 2 pkt ... a tak bez bledów to straszna
              kicha ??!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!????????????????? =(
              • Gość: 17latka Re: Mam dysortografie !!! IP: *.zicom.pl / *.zicom.pl 26.04.06, 16:23
                nio nieprzesadzajcie niejest z tym az tak zle !!!
                • bujaka_jamajka do 17 latki 26.04.06, 16:25
                  A wydawało mi się że będąc w trzeciej klasie gimnazjum powinnaś mieć 16 lat...
                  No chyba że nie zdałaś kiedyś.... Co wcale by mnie nie zdziwiło...
              • bujaka_jamajka Re: Mam dysortografie !!! 26.04.06, 16:24
                no masz rację "mogo"... straszna kicha oj straszna...
              • Gość: Zażenowany Re: Mam dysortografie !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 17:01
                i pusto w głowie. Skończysz na myjaku w Anglii lub u nas w Tesco jężdżąc pomiędzy kasami na rolkach. Nie dziwie się, ze tylu młodych nie może znależć pracy, jak jest tylu tępych! Gdybym był pracodawcą to na Twoich oczach wrzuciłbym CV do kosza po takiem samoprezentacji jak zrobiłas tu na forum. Zabierac się nieuki do książek, a nie zwalac na dysortografie, bo to jest już irytujące i wzbudza politowanie, albo zaraz po obowiązkowej edukacji [? to nazywamy edukacja ?] wywalac na zachód myć gary lub zmieniac pampersy starym Niemcom.
          • piotrusb_1 Re: Rozprawka! =( niezbyt ja mama tak a wy ?? 27.04.06, 16:51
            Ja w swojej pracy napisałem, że np. czytając dowcipy np. o blondynkach, czy polakach uczymy się swojego zachowania. Najpierw jest śmiech z bohaterów dowcipu a później - zastanowienie, że my też czasem tak robimy i to jest właśnie nauka :) (jak dla mnie). Zamieściłem też jako przykład literacki wiersz I. Krasickiego z poprzednich stron a z filmowych przykładów - kultowe Peerelowskie filmy, typu "Miś" itp ;)

Pozdrawiam
            Piotrek
            • piotrusb_1 Re: Rozprawka! =( niezbyt ja mama tak a wy ?? 27.04.06, 16:56
              A maksymalna ilość punktów to 16 a nie 17 :)

Pozdrawiam
              Piotrek
    • Gość: Anka Re: Rozprawka! =( niezbyt ja mama tak a wy ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.06, 16:29
      w moich czasach nazywane to bylo nieuctwem a nie dys-costam, odnosi sie to rowniez do tych, co to liczby im sie myla:DDDDDDD
      • bujaka_jamajka Re: Rozprawka! =( niezbyt ja mama tak a wy ?? 26.04.06, 16:32
        Gość portalu: Anka napisał(a):

> w moich czasach nazywane to bylo nieuctwem a nie dys-costam, odnosi sie to
        rown
        > iez do tych, co to liczby im sie myla:DDDDDDD

I nadal powinno się to tak nazywać. Ludzie nie robiliby tak wiele błędów ort.:)
        • Gość: gość Re: durny tłumok,myśli że jest cool IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.06, 17:15
          nie szkoda Wam ,ludzie,klawiatur,na takie dno?

Pozdrawiam,ale nie autorkę,broń Boże.
        • Gość: hkgyufydeyrdjfdr Re: Rozprawka! =( niezbyt ja mama tak a wy ?? IP: *.zicom.pl / *.zicom.pl 26.04.06, 18:48
          Ej sa gorsze upatki chyba... wezcie ja troche oszczedzcie :)
          • Gość: zażenowany Re: Rozprawka! =( niezbyt ja mama tak a wy ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 18:53
            nie dość, że tępa to jeszcze próbuje oszukiwać :) Myslisz, że po IP /zicom/ nie widać, że Monika to "kkfkwfkwosk coś tam" ? Oszczędź sobie wstydu i nie bazgraj więcej na forum, bo jestes dnem i nie znam wiekszego upadku :)
            • Gość: MONIKA Re: Rozprawka! =( niezbyt ja mama tak a wy ?? IP: *.zicom.pl / *.zicom.pl 26.04.06, 18:58
              Ej Ourw* bo jedziesz po mnie jakbym Ci cos zrobila !! Ej poprostu chcialam
              wiedziec czy dostane przynajmniej5 pkt a i zobacz sobie co to znaczy
              dysortografia bo widze ze twoj zasub slow niezna takiego
              slowa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Niejestem jedyna która
              popelnia bledy . A i jeszce jedno z ta praca ja juz mam od 3 lat jak narazie
              sprzedaje u mojej babci w sklepie odziezowym i niemartwie sie o przyszlosc i
              tak wyjezdzam na stale za granice ;/ a tam juz luuuz.......
              • Gość: zażenowany Re: Rozprawka! =( niezbyt ja mama tak a wy ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 19:04
                trafiłem w sedno! Jedź, jedź! Takich głupoli nam nie potrzeba :) Myj garnki ;-) I nie martw sie o przyszłosc ;-) Powodzenia nieuku
                • Gość: =/ Re: Rozprawka! =( niezbyt ja mama tak a wy ?? IP: *.zicom.pl / *.zicom.pl 26.04.06, 19:09
                  Ej jestes zalosny teraz sie niedziwie ze masz aki nick ;/ ciesze sie ze
                  niebedziesz za mna tesknic musze Ci powiedziec ze ja za toba tez a
                  i "hahaahaahahahhaa..." Śmiszna jestes :)
                  • Gość: do monisi Re: Rozprawka! =( niezbyt ja mama tak a wy ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.04.06, 21:00
                    "
                    przeczytaj to jeszcze raz...

>Ej jestes zalosny teraz sie niedziwie ze masz aki nick ;/ ciesze sie ze
                    niebedziesz za mna tesknic musze Ci powiedziec ze ja za toba tez a
                    i "hahaahaahahahhaa..." Śmiszna jestes :)<

To niemożliwe,żeby takie coś skończyło szkołę podstawową.Chyba za pieniądze
                    babci..buahahahaha

• Gość: ej Re: Rozprawka! =( niezbyt ja mama tak a wy ?? IP: 82.160.21.* 26.04.06, 21:16
                      ej ej ej ej ej ej ej ej ej ej ej ej ej ej ej ej ej ej ej ej ej ej ej ej ej ej
                      ej ej ej ej ej ej ej ej ej ej ej ej ej ej ej ej ej ej ej ej ej ej ej ej ej

Nie masz innego slowa? bo to juz nudne...
                      • bujaka_jamajka Re: Rozprawka! =( niezbyt ja mama tak a wy ?? 26.04.06, 21:23
                        To jest naprawdę żenujące... Droga Moniko wykazujesz naprawdę niesamowicie
                        wielką wiedzę, lepiej zajmij się nauką a nie siedź na forum bo to na dobre ci
                        nie wyjdzie.... Czytając twoje wypowiedzi i obserwując nieudane próby podszycia
                        się pod inne osoby "żal mi d**e ścisnął"....eh...
              • Gość: ****M**** Re: Rozprawka! =( niezbyt ja mama tak a wy ?? IP: *.zicom.pl / *.zicom.pl 27.04.06, 13:45
                No sory sami sie wybbieszcie do sq ja szkoly jeszcze nieskonczylam chodze do 3
                gimn ;/ a ja chcialam poprostu sie dowiedziec czy to naprawde jest takie
                glupie a wy mnie zjechaliscie jakbym byla niedorozwinienta i moja srednia u was
                wynosi chyba 2.1 =/
                • bujaka_jamajka Re: Rozprawka! =( niezbyt ja mama tak a wy ?? 27.04.06, 14:20
                  2.1?? Widzę że masz wysokie mniemanie o sobie:P Ja daję ci co najwyżej 1.5:)
                  • yanoooosh Re: Rozprawka! =( niezbyt ja mama tak a wy ?? 27.04.06, 14:40
                    Jak zdawalem mature z polaka to mowili nam , ze zeby zainteresowac komisje do sprawdzenia pracy to trzeba chociasz 4 kartki zapelnic

Jak napisalas na pol to chyba mozesz byc pewna hmmmmm , ze bedziesz ja musiala napisac jeszcze raz

(tu chcialbym rozsmieszyc forumowiczow ktorzy wypominaja mi bledy ortograficzne jeszcze nie jest u mnie tak zle) <hahaha>:P

• Gość: Pan Fijut Re: Rozprawka! =( niezbyt ja mama tak a wy ?? IP: *.aosk.czest.pl / 195.117.123.* 27.04.06, 15:32
                      Monia nie bój nic. Piepszyć szkołę. Jeśli masz długie i zgrabne nogi to jakiś
                      pan przechodzący kryzys wieku średniego na pewno weźmie Cię pod swoje skrzydła i
                      zapewni Ci utrzymanie. Po co się męczyć i wertować bez końca słownik
                      ortograficzny języka polskiego?! Grunt to mieć prunt i komputer z dostępem do
                      sieci a tam już blogi, fora niebanalne i czaty...mniam mniam. smak życia.
          • Gość: zzz Re: Rozprawka! =( niezbyt ja mama tak a wy ?? IP: *.autocom.pl 27.04.06, 17:13
            odezwali sie nieudacznicy co pewnie do niczego nie dojda i cale zycie beda za
            1500zl zapieprzac.Moze i to co napisała jest głupie, ale nie mozna tak
            dziewczyny dobijać
    • Gość: oes Re: Rozprawka! =( niezbyt ja mama tak a wy ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 16:38
      przeczytałem "to" i generalnie też jestem za twoim wyjazdem za granicę
      • monika999913 Re: Rozprawka! =( niezbyt ja mama tak a wy ?? 27.04.06, 16:42
        Ej chcialabym przedstawic skrócona forme tego co napisalam !!przepraszam
        odrazu za bledy i prosze zebyscie powiedzieli ile za to pkt dostane prosze.
        (wiem ze to niejest zbyt fajne ):A temat byl mniejwiecej taki :
        Napisz rozprawke czy śmiech moze Cie czegos nauczyc ??-podaj przyklady z
        filmu lub literaztury.Ewentułalnie z obu ;

smiech to nietylko zdrowie,to jest radosc.Ale czy smiech moze nas czasem
        czegos nauczyc ?
        Mysle ze tak np. w filmie 13 posterunek smiejemy sie z postaw niezbyt
        madrych , niemoralnych.Właśnie wtedy uczymy sie niezachowywac tak jak te
        postacie.Lecz dla innych wlasnie te postacie moga byc autorytetem.
        Śmiechem mozemy sie obronic gdy np atakuje Cie twój przyjaciel wytykajac
        Ci bledy wlasnie tak jak bohater w Epoce lodowcowej .Własnie smiech jest dla
        nas taka tarcza obrronna która nikogo niepowinna krzywdzic.
        Gdy twój kolega lub kolezanka czegos niepotrafi le sie zachowa ,powie cos
        glupiego my staramy sie tego błedu niepopełniac tak jak inni.
        Myśle że śmiech może nas nauczyc wieluzeczy wlasciwej postawy,kultury,i
        jak zyc ...
        Mam pytanie czy ten tekst jest bardzo zły ?? prosze ocencie go ile pkt moge
        za niego dostac na egzaminie ?? MAX ilosc pkt to 17
        • monika999913 Re: Rozprawka! =( niezbyt ja mama tak a wy ?? 27.04.06, 16:43
          to jest bardziej cos takiego niedokladnie :
          Ej chcialabym przedstawic skrócona forme tego co napisalam !!przepraszam
          odrazu za bledy i prosze zebyscie powiedzieli ile za to pkt dostane prosze.
          (wiem ze to niejest zbyt fajne ):A temat byl mniejwiecej taki :
          Napisz rozprawke czy śmiech moze Cie czegos nauczyc ??-podaj przyklady z
          filmu lub literaztury.Ewentułalnie z obu ;

smiech to nietylko zdrowie,to jest radosc.Ale czy smiech moze nas czasem
          czegos nauczyc ?
          Mysle ze tak np. w filmie 13 posterunek smiejemy sie z postaw niezbyt
          madrych , niemoralnych.Właśnie wtedy uczymy sie niezachowywac tak jak te
          postacie.Lecz dla innych wlasnie te postacie moga byc autorytetem.
          Śmiechem mozemy sie obronic gdy np atakuje Cie twój przyjaciel wytykajac
          Ci bledy wlasnie tak jak bohater w Epoce lodowcowej .Własnie smiech jest dla
          nas taka tarcza obrronna która nikogo niepowinna krzywdzic.
          Gdy twój kolega lub kolezanka czegos niepotrafi le sie zachowa ,powie cos
          glupiego my staramy sie tego błedu niepopełniac tak jak inni.
          Myśle że śmiech może nas nauczyc wieluzeczy wlasciwej postawy,kultury,i
          jak zyc ...
          Mam pytanie czy ten tekst jest bardzo zły ?? prosze ocencie go ile pkt moge
          za niego dostac na egzaminie ?? MAX ilosc pkt to 17
          • Gość: Ceazry Pazura Re: Rozprawka! =( niezbyt ja mama tak a wy ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.06, 17:06
            Na początku chciałbym Ci wyjasnić-nie popieram tych osłów którzy na Ciebie
            naskakują jakbyś im conajmniej skrzywdziła matki. Kultura wymaga by odpowiedzieć
            na zadawane przez kobiete pytanie z najwyższą elegancją-by pokazac swoją klase,
            poziom kultury-niezależnie od rozmówcy. Ci tutaj to banda zakopmleksionego
            barachła bez pojęcia o życiu, agresywni krytykanci nie znający zasad
            konstruktywnej krytyki a jedynie proste, głupie obelgi..no ale cóż...dla tego
            Czestochowa jest Czestochową a nie metropolią bo mieszkańcy to typowi
            małomiasteczkowi obywatele.
            Co do Twojej pracy...cóż, powinnas popracować nad ortografią, interpunkcją i
            gramatyką-przede wszystkim-"nie" pisze się razem tylko i wyłącznie z przymiotnikami.
            Co do treści-za stary jestem by orientować się jaki poziom nauczania
            reprezentuje gimnazjum(przed reformą jeszcze kojarzyłem jakie lektury
            obowiązywały na którym poziomie szkoły itd.) lecz sądzę że wszelakie przykłady
            winny być nieco bardziej "górnolotne" czyli nie zawadzające o szalone parodie
            czyli 13 posterunej czy też bajki rysunkowe. Nauczyciela musisz zaskoczyć czymś
            co bliższe jest jego poziomowi czyli np. filmy fabularne czy książki. I wówczas
            Twoja argumentacja jako że smiech rozładowuje napięcie czy tuszuje pewne
            niedociągnięcia-byłaby bogatsza. Jednak by móc odwołać się do ciekawszych
            ksiązek czy fimów-musisz je pochłaniac a nie uciekać się do lżejszego repertuaru
            nie wymagającego zbytniego myślenia a więc...wierzę że Ci się uda w życiu pod
            warunkiem że popracujesz nad sobą solidnie(jak każdy kto chce osiągnąc realny
            sukces w życiu-nie licząc na innych czy łut szcześcia) pamiętając że świat( w
            tym i wartościowi faceci) lubią kobiety potrafiące ich zadziwić nie tylko
            cielesnością(pamietając ze ludzie są niczym kwiaty, każdemu przyjdzie z czasem
            przywiędnąć;)) ale i swoim niebanalnym umysłem.
            To na tyle.
            Pozdrawiam
            Prosto z Warszawy
            Czaruś
        • Gość: Sphinx Re: Rozprawka! =( niezbyt ja mama tak a wy ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.06, 16:44
          Proponuję Ci wyjazd na misje do Burkina Fasso.
          • Gość: Sphinx Re: Rozprawka! =( niezbyt ja mama tak a wy ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.04.06, 16:46
            oczywiście proponuję ci wyjazd do Burkina Faso przez jedno s.
            • monika999913 Re: Rozprawka! =( niezbyt ja mama tak a wy ?? 28.04.06, 06:35
              =/
              • Gość: ej ej ej Re: Rozprawka! =( niezbyt ja mama tak a wy ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.06, 08:55
                Ej,drodzy moi,nie galopujcie tak z wnioskami.
                Ej,to przecież nie problem jest w dowalaniu na forach,tylko w kozackiej
                odwadze naszej Monisi,która dorwała się do kompa i heeeeej ty na białym
                koniu,przeleciała po forum,demonstrując bez żenady swoją niewiarygodną głupotę
                i pewność siebie.
                Ej Czarusiu,za moich i za Twoich czasów,ktoś tak piszący,w ogóle nie mógłby
                nigdzie się produkować,a w żadnym wypadku swoje nieuctwo nie przykrywałby
                zasłoną...dysortografii..;pannica ma najwyraźniej braki w czytelnictwie,a to
                może znak czasu?
                Ej,szkoda,szkoda...
                Ej pozdrawiam serdecznie:-))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka