sandra_z_lublinca Re: Lubliniec pięknym miastem jest 28.04.06, 17:05 Ja to już od dawna mówiłam Odpowiedz Link Zgłoś
lubliniczanka Re: Lubliniec pięknym miastem jest 28.04.06, 17:06 Taak, Lubliniec to najlepsze miasto na świecie! Odpowiedz Link Zgłoś
lubliniecki Re: Lubliniec pięknym miastem jest 28.04.06, 17:17 Zgadzam sie z tobą lubliniczanko! Odpowiedz Link Zgłoś
brazylion3 Re: Lubliniec pięknym miastem jest 05.05.06, 01:36 No to podejscie Wasze jest super!!!!!!Nie widziałem jeszcze takiego forum, gdzie ludzie pisaliby tak dobrze o swoim miejscu życia. Takie postawy mają sens, naprawdę uwierzcie mi. Jakby myślało tak więcej osob, i każdy dawał cząstkę siebie na miasto, nawet chocby przez udział w forum, to miasto rozijałoby się rewelacyjnie. Odpowiedz Link Zgłoś
lubliniecki Re: Lubliniec pięknym miastem jest 05.05.06, 06:37 Masz racje! Lublińczanie kochają Lubliniec, jestesmy z tego znani;) Lublińca nie da sie nie lubić, już sama nazwa o tym świadczy ze trzeba go lubieć:) Odpowiedz Link Zgłoś