areczek27 18.10.02, 09:01 Kliknijcie na poniższy link i zapoznajcie się z treścią. Te biedne, bezdmne zwierzątka naprawdę nie mają na kogo liczyć. POMÓŻCIE. abc.wp.pl/schronisko/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zoomo Re: Schronisko - POMOCY IP: *.proxy.aol.com 19.10.02, 04:57 na tym forum nikogo nie interesuje los zwierzat tutaj sa sami zezwierzeciali gdanszczanie Odpowiedz Link Zgłoś
areczek27 Re: Schronisko - POMOCY 19.10.02, 17:29 Gość portalu: zoomo napisał(a): > na tym forum nikogo nie interesuje los zwierzat > tutaj sa sami zezwierzeciali gdanszczanie Nie sądzę aby tak było. Nie mierz kogoś własną miarą. Pozdrawiam i wołać choć 2 zł. Komórkę napewno masz skoro jesteś "zezwierzęciałym gdańszczaninem". pa Odpowiedz Link Zgłoś
areczek27 Re: Schronisko - POMOCY 19.10.02, 17:30 miało być: WPŁAĆ CHOĆ 2 ZŁ PROSZĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘ Odpowiedz Link Zgłoś
doraa Re: Schronisko - POMOCY 20.10.02, 13:25 brak odpowiedzi na posty nie musi onaczac braku zainteresowania, jest sporo osób pisujących na tym forum, które maja zwierzęta i na pewno nie pozostawia apelu o pomoc bez reakcji. Doraa - włascicielka rudego kota. Odpowiedz Link Zgłoś
stefan4 Re: Schronisko - POMOCY 20.10.02, 22:12 areczek27: > Kliknijcie na poniższy link i zapoznajcie się z treścią. > > abc.wp.pl/schronisko/ Kliknąłem, zapoznałem i próbowałem wysłać pieniądze przelewem z mBanku. Niestety podany numer konta nie jest akceptowany przez mBank. Na oko jest zdecydowanie za krótki Odpowiedz Link Zgłoś
iwa_ja Re: Schronisko - POMOCY 20.10.02, 22:36 Bo akurat banki przekszałcają się na tzw. IBAN. Lepiej iść na pocztę, bo bankomat tez mi dzisiaj marudził. Odpowiedz Link Zgłoś
areczek27 Re: Schronisko - POMOCY 24.10.02, 11:54 jeśli z przelewem są takie trudności to zawsze zostaję SMS. Tylko tu potrzebny jest tel. komórkowy. Pozdrawiam i wysyłajcie pieniążki. Odpowiedz Link Zgłoś
stefan4 Re: Schronisko - POMOCY 24.10.02, 21:17 areczek27: > jeśli z przelewem są takie trudności to zawsze zostaję SMS. Tylko tu potrzebny > jest tel. komórkowy. Właśnie. A poza tym jakoś wolę płacić na pieski niż na rozwój telefonii komórkowej. Pośrednictwo poczty jest tańsze, prawda? areczek27: > Pozdrawiam i wysyłajcie pieniążki. Pozdrawiam i wysłałem (z poczty). - Stefan Odpowiedz Link Zgłoś
areczek27 Re: Schronisko - POMOCY 25.10.02, 14:43 ja mam nadzieje, ze posrednictwo operatorów telefonów kom. jest za darmo. jesli biorą jakiś % z naszych datków wysyłanych sms'ami to skandal. mam nadzieję, że robia to charytatywnie, a tel. komórkowa niech się rozwija - moze będzie więcej miejsc pracy. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
o__o Re: Schronisko - POMOCY 27.10.02, 17:57 Ciągnę do góry. Nie zapominajmy o schronisku. Każda złotówka się liczy. Odpowiedz Link Zgłoś
o__o Re: Schronisko - POMOCY 29.10.02, 22:00 Nie zapominajcie o spalonym schronisku w Oruni. Zwierzaki muszą przetrwać nadchodzącą zimę. Jest też dobra wiadomość: będzie nowe schronisko dla bezdomnych zwierząt w Gdańsku Kokoszkach. Odpowiedz Link Zgłoś
areczek27 Re: Schronisko - POMOCY 02.11.02, 17:42 o__o napisała: > Nie zapominajcie o spalonym schronisku w Oruni. Zwierzaki muszą przetrwać > nadchodzącą zimę. Jest też dobra wiadomość: będzie nowe schronisko > dla bezdomnych zwierząt w Gdańsku Kokoszkach. > wiesz, czytalam wiele nt. tej budowy. oczywiscie b. ciesze się, ze cos takiego powstanie, tylko zastanawiam się dlaczego budowa bedzie trwala az 3 lata?? to troche długo, prawda??? Odpowiedz Link Zgłoś
o__o Re: Schronisko - POMOCY 05.11.02, 18:45 areczek27 napisała: > oczywiscie b. ciesze się, ze cos takiego > powstanie, tylko zastanawiam się dlaczego budowa bedzie trwala az 3 lata?? to > troche długo, prawda??? Tragicznie długo. Nie wiem jakie cuda tam zamierzają wybudować. W ciągu dwóch lat można wybudować ogromne centrum handlowe lub czternastopiętrowy wieżowiec mieszkalny. Pozdrawiam, o__o Odpowiedz Link Zgłoś