Dodaj do ulubionych

Pizzeria DA GRASSO_ skandal

• Gość: adam Re: Pizzeria DA GRASSO_ skandal IP: *.net / *.net 02.05.06, 21:32
      co tam slychac w da grasso czy ciagle brak ogłady obsługi???
      • Gość: monia Re: Pizzeria DA GRASSO_ skandal IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.05.06, 10:08
        nie przesadzajcie nie wszyscy sa tam aroganccy wg mnie dziewczyna ktora jest
        przy kasie bodajze Oliwia jest bardzo mila.Co do jakosci zupelnie sie zgadzam z
        opiniami o talerzach nie wspomne.
        • Gość: iwona Re: Pizzeria DA GRASSO_ skandal IP: *.net / *.net 04.05.06, 00:09
          wszyscy moze nie,ale wiekszosc.;///
    • Gość: xxx Re: Pizzeria DA GRASSO_ skandal IP: *.my.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.06, 15:58
      Jesteście beznadziejni!!!!!! Fakt czeka się długo na pizze ale skoro wszyscy
      wiedzą że trzeba czekać to po co tam zamawiają.Mają dużo klientów i niestety
      trzeba czekać - dlatego jest otwierany nowy lokal na Niepodległości .Ja zawsze
      byłam zadowolona jestem i zawsze będę a do nowego lokalu bardzo chętnie będę
      chodziła.A wszyscy ktorzy tutaj tak narzekają niech się zajmą czymś bo widać że
      wam się nudzi i robicie szum .Żal mi was smutasy.
      • Gość: Ka Re: Pizzeria DA GRASSO_ skandal IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.06, 16:22
        A nam Ciebie zal,włazidupo
        • Gość: xxx Re: Pizzeria DA GRASSO_ skandal IP: *.my.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.06, 20:55
          Licz się ze słowami bo jak tobie coś wejdzie w dupe to będziesz wyła i na
          zawsze ci sie odechce pizzy.To ze lubie tą pizzerie to nie znaczy ze wlaże
          komuś w dupe ale ty tego nie zrozumiesz bo jestes zbyt "płytka"
          • Gość: igorek Re: Pizzeria DA GRASSO_ skandal IP: *.net / *.net 04.05.06, 21:19
            proste!pizza w smaku zla nie jest,nie wspomne o tym ze przypalona w 99% bo to
            przezyje,ale chamstwa naprawde nie "zniese"
            • Gość: Krzysztof Czy musicie byc tacy chamscy dla siebie? IP: 82.160.8.* 05.05.06, 08:19
              Jacy Wy tu wszyscy jesteście dla siebie chamscy i niemili... Czy musicie sobie
              wzajemnie tak ublizac? Mało już podły jest ten świat? Nie, to jeszcze dla
              poprawy własnych nastrojów pobluzgamy na bliźnich na forum... :PP A tak
              niedawno te wszystkie płacze i histerie za Papieżem, a teraz sobie skaczą do
              gardeł wyzywając sie...
              Osobiście polecam pizze Belfast/Zorba na Glogera (mala klimatyczna pizzeria
              należaca do bractwa rycerskiego)
          • Gość: kurzy Re: Pizzeria DA GRASSO_ skandal IP: 82.160.21.* 05.05.06, 08:46
            da grasso jest spoko, ale z tym czasem na zamowienie telefoniczne to przesadzaja moze powinni zatrudnic wiecej kierowcow.
          • Gość: Ka Re: Pizzeria DA GRASSO_ skandal IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.06, 12:48
            Mozes mi skoczyc i obtoczyc przeinteligentna istoto haha
            • Gość: xxx Re: Pizzeria DA GRASSO_ skandal IP: *.my.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.06, 14:33
              Ja przynajmniej jestem inteligentna a ty NIE hehe Takich jak ty wogóle nie
              powinno się wpuszczać do takich lokali jak DA GRASSO.
              • Gość: cash Re: Pizzeria DA GRASSO_ skandal IP: 212.87.244.* 06.05.06, 14:58
                "TAKICH LOKALI JAK DA GRASSO" dobre, lokali, uśmiałem się do łez
                • Gość: xxx Re: Pizzeria DA GRASSO_ skandal IP: *.my.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.06, 12:06
                  Ciesze się że cie rozbawiłam :/
          • Gość: adi Re: Pizzeria DA GRASSO_ skandal IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.06, 22:49
            też czasem jem w da grass pizza nadzwyczajna nie jest ale da sie najeść i to za
            nieduże pieniądze a to żę długo ją robią to dobrze po przynajmniej ją w piecu
            robią a nie w jakiejś mikrofalówce.
        • Gość: rehot Re: Pizzeria DA GRASSO_ skandal IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 16.08.06, 10:37
          Pizza jest dobra ale obsługa jakby jej słoma z butów wsytawała , wzięli ich
          chyba z wsiowych mordowni , za głośna muzyka ale i tak słychać jak panienki
          omawiąją ostatnie podboje .
        • Gość: malwing Re: Pizzeria DA GRASSO_ skandal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.06, 18:25
          a może trzeba skrzyknąć EKIPĘ FORUMOWICZÓW i np. tu piszących i wybrać się do
          tej pizzerni - jeśli bedzie coś nie tak to niech każdy zostawi coś po sobie do
          sprzątania ...
    • Gość: student Re: Pizzeria DA GRASSO_ skandal IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.06, 15:47
      Pizza jest naprawe dobra, być moze to zasługa sosów. Kiedyś zamawialem w
      Giowanni ale zaczeli oszczedzac na sosach. W Październiku przerzuciłem sie na
      pizze z Mega na Deka bo tanio, duża poza tym gratis do akademika. Kiedys z
      kolegami zamówilismy 2 mega i po dostarczeniu dowiedziałem sie że pizza
      podrożala i za dowóz do akademika też biorą po 1 zeta. Często bywam w Groszku
      koło Herkulesa i na własne oczy widziałem pewną sytuacje. Pracownik z Mega
      przyszedł odebrać wędlinę, która czekała na niego 3 dni... ;-) Na własne uszy
      slyszałem cyt. "Czemu nie przyszedł pan wczesniej ta wedlina juz 3 dni tu na
      pana czeka" Zawsze sie zastanawiałem kto odbiera te sterty mielonki, które leżą
      na ladzie a nie w lodówce... Teraz już wiem i nie zamawiam w Mega. Zostaje mi
      Da Grasso bo tylko pizza z tamtąd mi jeszcze smakuje. Miejmy nadzieje, że po
      otworzeniu nowego lokalu na Rakowie zmniejszy sie czas oczekiwania. W lokalu na
      biznes nie zamawiam Margerity ale sytuacje które mają tam miejsce zaszem
      przypomninają mi sceny z filmow kreconych w latach 80-tych. Wiekszość
      włascicielów kładzie nacisk na maksymalizacje zysków szkoda że przestaja dbać o
      kulturę ... :-(
    • Gość: pizza_man Ranking częstochowskich pizzerii... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.06, 15:48
      Moim skromnym zdaniem pizza z DA GRASSO nie jest dobra, niewatpliwie dobre sa tam sosy i ceny Co do obslugi to sie nie wypowiadam, ale w dostawie czeka sie dluuugo i czesto pizza jest juz u klienta zimna Podobnie jest zreszta jesli chodzi o MEGAPIZZE, NOTORYCZNIE przyjezdza zimna i NOTOYCZNIE zamiast zamawianego sosu czosnkowego jest majonezowy (mimo zapewnien pani przyjmujacej zamowienie) Ogolnie z pizzeriami w Czestochowie jest kiepsko Polecam jednak TelePizze gdzie jakosc pizzy ZAWSZE jest na takim samym, w miare wysokim poziomie, a ceny przy skorzystaniu z promocji nie sa az tak wygorowane Niezla jest tez pizza z pizzeri GONDOLA na ulicy bodajże Łódzkiej Pizzeri ALLEGRO raczej nie polecam bo choc obsluga w lokalu alejach jest raczej mila i kulturalna to jednak smak pizzy pozostawia wiele do zyczenia (ostatnio dostalem bardzo wodnista, innym razem przypalona...)
      • Gość: marcin_r Re: Ranking częstochowskich pizzerii... IP: *.21.pl / *.21.pl 05.05.06, 21:40
        Też po doświadczeniach z Mega i Allegro biorę tylko z Telepizzy (być może inne
        są jeszcze warte uznania, choć nie próbowałem). Zalety to właśnie niezmienna
        jakość, zawsze można liczyć na ciepłą pizzę i gdy mówią o 30 min. oczekiwania to
        tyle faktycznie się czeka (gdybym miał czekać na pizzę 2h to zdążyłbym się już
        najeść czym innym). Nie jestem też pracownikiem tej pizzeri, żeby nie było
        podejrzeń. Co do ceny - faktycznie może trochę większe niż w innych, ale jest
        tyle promocji, że zawsze się na coś można załapać.
        • Gość: har Re: Ranking częstochowskich pizzerii... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.06, 12:36
          a mozna spytac jakie zle doswiadcznia masz z allegro? mnie zawsze sie tam
          podobalo. mila obsluga, smaczna pizza i fajne promocje.
          • Gość: marcin_r Re: Ranking częstochowskich pizzerii... IP: *.21.pl / *.21.pl 06.05.06, 12:55
            Raz zamówiłem i miałem wodnistą, jak pisze pizza_man. Może miałem pecha, ale
            wolę dalej nie próbować.
            • Gość: bumako No i żałuj, Marcinie R.!!! IP: *.man.czest.pl 08.05.06, 01:36
              Od razu oznajmiam - nie mam zielonego pojęcia gdzie jest "Da Grasso", ani też
              jak smakuje ich pizza. mogę jednak wypowiedzieć się na temat "Allegro", a
              przynajmniej tej koło kiosku Ruchu na Wolności, vis-a-vis "Żabki". Jadam tam
              nieregularnie, acz często od ponad 8 lat. Potwierdzam - zdarzyło mi się dostać
              pizzę o nazbyt wysuszonym lub przypalonym cieście, zdarzyło mi się dostać
              wodniste dodatki na pizzy, zdarzyło mi się czekać 2 godziny na dowóz, miałem
              okazję poznać kiedyś niegrzecznego dostarczyciela pizzy oraz niezbyt uprzejmą
              panią przyjmującą zamówienie - czyli doświadczyłem DOKŁADNIE TEGO WSZYSTKIEGO,
              co każdy z klientów dowolnej pizzerii na świecie!!! Miałem okazję skorzystania
              z ofert pizzerii w wielu miastach Polski (szczególnie zachodniej części) i
              wszędzie było zawsze jakieś małe "coś". Po prostu - to przypadłość KAŻDEJ
              branży usługowej: niegrzeczny sprzedawca, niesolidny kelner, mrukliwa
              ekspedientka, nieuczciwy hurtownik...
              Wracając do "Allegro" - z czystym sumieniem polecam Tobie - Marcinie oraz
              wszystkim miłośnikom włoskiego placka tenże właśnie lokal. Uprzedzam ewentualne
              wątpliwości - po ośmiu latach bywania w lokalu nie było siły, żeby nie poznać
              szefa (pozdrawiam Cię, Darku ;-), ponieważ jednak nie uzyskam z tejże
              rekomendacji ŻADNYCH korzyści tudzież apanaży ("bumako" to moja ksywa tylko w
              Sieci), to moją rekomendację proszę traktować jako UCZCIWĄ. Lokal przypadł mi
              do gustu szczególnie z jednego powodu - na dole komórki tracą zasięg
              (przynajmniej Orange) i nie muszę wysłuchiwać szczebiotów miłośników głośnych
              rozmów przez telefon. Pozdrawiam i życzę smacznego!!!
        • Gość: Pchełka :Poj ludzie... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.06, 19:45
          Sama w Da grasso bywam średnio raz na tydzień, a jeśli nie bywam to zamawiam pizze do domu i mogę powiedzieć sama, że ich czas oczekiwania to beznadzieja, bo nigdy czasu nie dotrzymują...:/, ale jeśli komuś to nie odpowiada to niech idzie gdzieś indziej, a nie wyżuty jakieś. Co do talerzyków do Margarithy to norma...chociaż odkąd obsługa zauważyła, że bywam tam bardzo często zawsze je dostaję, co prawda są momenty, że tylko wtedy kiedy nie ma klijentów, ale ja się przyzwyczaiłam i tyle... Co do pizzy to jest najlepsza w mieście i nawet wiedząc ile trzeba czekać i nie dostając talerzyków to i tak tam chodzić będę i koniec!!A wy mówcie sobie co chcecie...a co do jednego pytania gdzie jest ta pizzria?, na Biznes Centrum...:)pozdro!
      • Gość: ola Re: Ranking częstochowskich pizzerii... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 10:48
        la gondola na wroclawskiej to jest swieza pizza polecam robiona przez
        prawdziwego Wlocha od dwoch tygodni to szef robi pizze dla klientow..... ciasto
        pycha!!!!wszyscy zreszta zachwalaja..
        • Gość: dan Re: nie pasuje wam to nie chodzcie IP: 80.251.207.* 09.05.06, 23:54
          Ludzie nie chodzcie tam na pizze jezeli sa chamami a dlugo sie nie utrzymaja
          chyba ze rzeczywiscie to pralnia jak ktos tam wspomnial.Ja tam nie bylem,ale
          pojde chociazby zobaczyc to chamstwo tych pseudo kelnerek.
    • Gość: byku Re: Pizzeria DA GRASSO_ skandal IP: 80.51.233.* 06.05.06, 19:35
      powiem wam ludzie ze macie racje jeśli chodzi o tą pizzerie!!! byłem tam kiedyś
      z kumplami a laska która nas obslugiwala pyta sie czy podac talerzyk!!! niezla
      giganciara!!! a wogóle to pizza tez nie robi rewelacji!! polecam pizzerie koło
      akademików!!! pizza zajebiście duża i dobra no i tależyków można sobie nabrać do
      woli :-) pozdrowionka
    • Gość: justa129 Re: Pizzeria DA GRASSO_ skandal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.06, 22:05
      razem z mężem i naszą dwójką przyjaciół zawsze będąc na BBC zamawiamy pizze z
      Da Grasso. rzeczywiście trzeba dośc długo czekac (ok. 1,5 h). jeśli zamawiamy
      do domu to nastawiamy się na czekanie ok. 2h, i odgrzewanie w mikrofali. ale
      zdarza nam się bezpośrednio byc w Da Grasso, i daje słowo nie czekamy dłużej
      niż 30 min. dziewczyna, która zbiera zamówienie nigdy nie potraktowała nas po
      chamsku, chłopak który wyrabia ciasto (zwróciliśmy uwagę ostatnio) miał na
      rękach rękawiczki. nie znam problemu prośby o talerze. pizza może odrobine
      pogorszyła swój smak, no ale ten niebiański sos czosnkowy...
      • piterazs Re: Pizzeria DA GRASSO_ skandal 07.05.06, 14:36
        Ja do Da Grasso jak narazie nie mam żadnych zastrzeżeń. Jak zamawiam do domu to
        zawsze w około godzine dowożą ciepłą, a w lokalu też jest wszystko o.k jak mnie
        obsługują a czekam 20-40 minut.
        • Gość: ;/ Re: Pizzeria DA GRASSO_ skandal IP: *.net / *.net 07.05.06, 21:46
          dzis znowu pol dnia czekania ;/
          • Gość: jaga Re: Pizzeria DA GRASSO_ skandal IP: 82.160.21.* 07.05.06, 22:12
            Dzisiaj w lokalu czeka sie na pizze 2,00 - 2,5 godz a co dopiero pomyslec gdyby
            sie chcialo taka pizze do domu zamowic? Ja bylam na kolacji u konkurencji -
            calkiem niedaleko :P W Allegro :) Pizza mi bardzo smakowala, czekalam na nia 15
            min, nie trzeba sie prosic o talerze ani o szklanki, obsluga sie bardzo szybko
            uwija i maja duuuzo miejsc pod parasolami :) bylo swietnie i zmieniam lokal!!!
            • Gość: ASIA Re: Pizzeria DA GRASSO_ skandal IP: *.net / *.net 08.05.06, 11:29
              miejmy nadzieje,ze standart w da grasso sie poprawi,i pizza zawsze bedzie smaczna:)
            • Gość: Gabrys Giovanni Rulez IP: *.ajd.czest.pl 08.05.06, 17:28
              Bo wy nie wiecie co dobre Giovanni i tylko Giovanni

• Gość: czewka Re: Pizzeria DA GRASSO_ skandal IP: *.man.czest.pl 10.05.06, 03:01
          zgadza sie zawsze sie czeka bardzo dluuugooooo!!! jeden dostawca jest mily
          taki mlody, wysoki ciemny koles, nie pasuje do tej pizzerii, tylko dzieki niemu
          nadal bede zamiawial u nich pizze , pozdrawiam go goraco
    • Gość: ZNIESMACZONY! Re: Pizzeria DA GRASSO_ skandal IP: 82.160.8.* 08.05.06, 22:42
      Panie obługujące w DeGrasso to zwykle szmaty. Na fajke wychodzą co 15 min,
      olewają klijentów i chamsko sie wyrażają. Kto to widział żeby na pizze (ha..
      jezeli mozna nazwac to pizza.. ciasto suche jak hapeć) czekać 2-3h!?!?! PARANOJA!!
      Następna sprawa to ceny, chyba sobie jaja robią... za taki chłam takie ceny.
      Mam nadzieje ze ktoś im spali ten lokal a te pizdy z obslugi poszlachtują za
      swoje chamstwo. NA CHAMSTWO OSPOWIADAJMY CHAMSTWEM! jak dla mnie to tam moze
      nawet i lepper być właścielem a i tak będzie ch..em.
      • Gość: opty Re: Pizzeria DA GRASSO_ skandal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.06, 16:54
        do Zniesmaczonego: chyba masz jakies kompleksy ublizajac personelowi , jesli
        jest kipski to niech wlasciciel sie martwi a TY omijaj lokal(jesli jestes
        niezadowolony) a Twoj jezyk swiadczy tylko o Tobie...

proponuje spojrzec na to z drugiej strony : jesli macie negatywne opinie o tej
        pizzeri to nie cho0dzcie tam-mamy wolnosc wyboru wiec nie rozumiem waszego
        oburzenia...niech sie szef martwi
        wynagrodzenia: czy uwazacie , ze w Cz-wie jest malo ofert pracy? przejdzie sie
        Alejami ile wisi oferty dla mlodycgh kobiet jako sprzedawcy , jesli uwazacie ,
        ze malo placa prosze bardzo zalozcie pizzerie i placicie pracownika duze stawki
        zobaczymy ile tak pociagniecie , stancie sie pracodawcami i mijcie "fury" itd
        niktr Wam tego nie broni

pozdrawiam
        p.s. dzialajcie ibadzcie przedsiebiorczy
      • Gość: ktoś Re: Pizzeria DA GRASSO_ skandal IP: *.hcz.com.pl 10.05.06, 17:17
        kapitalny przykład dałeś z tym lepperem...wychodzi na to ,że uważasz go za
        najlepszy przykład kultury w naszm kraju. Skoro to jest twój wzór inteligencji
        , to teraz rozumiem te wulgaryzmy pod adresem obsługi. Podobno nigdy nie zwraca
        się uwagi kelnerowi przed podaniem posiłku , bo można dostać niespodziankę...
    • Gość: wayne cramp Re: Pizzeria DA GRASSO_ skandal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.06, 15:41
      czesto wpadam do da grasso wieczorem i nigdy nie zdarzylo mi czekac na realizacje zamowienia dluzej niz 40min.
      a kiedy pannie stojacej na kasie zdarzylo sie za ktoras z pierwszych moich tam wizyt po calej linii zignorowac mnie podczas odbierania zamowienia, postanowilem z gracją ją op...lić;)
      od tego czasu wszystko jest w najlepszym porzadku;)
      goraco zachecam zatem do rezygnowania z uslug tej pizzerii, wtedy bede czakal na pizze pol godziny;)
      a jesli zamowienie telefoniczne realizowane jest po zbyt dlugim czasie, proponuje po prostu go nie odebrac
      za ktoryms razem poskutkuje;)

peace
    • Gość: ka Re: Pizzeria DA GRASSO_ skandal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.06, 21:16
      Chociaż mam zastrzeżenia do da grasso i do Mega też, to Allegro jest chyba
      NAJGORSZĄ pizzerią w mieście. Chyba że lubicie pizze z mortadelą zamiast
      salami i kisielem zamiast ketchupu. Czystość stołów i sztućców taka sama jak w
      da grasso. Tevere byłoby ok gdyby sosy miały chociaż troche jakiegoś smaku. A w
      Mega trzeba kontrolaować realizację zamówienia , bo o nas kiedyś zapomnieli.
      Siedem zamówień po nas już zrobili a my nadal czekaliśmy. Gdybym nie poszła sie
      przypomnieć to pewnie w ogóle nie dostalibyśmy tej pizzy. Zero słowa przepraszam
      • Gość: Aga }||{ Re: Pizzeria DA GRASSO_ skandal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.06, 12:46
        Polecam Topollino w Alejach i Allegro :D mniami :D pzdr
    • lila6 Re: Pizzeria DA GRASSO_ skandal 11.05.06, 21:10
      Porażka na maxa ale lepiej iść do lokalu niż zamówić do domu bo zawsze mam
      takie szczęście że przywoża spalona i ciasto z zakalcem nie upieczone nie da
      sie tego zjesc a bzuch boli na następny dzień. Więc wole to hamstwo w lokalu
      niz spalona pizze z zakalcem ;)
      • Gość: ZNIESMACZONY! Re: Pizzeria DA GRASSO_ skandal IP: 82.160.8.* 11.05.06, 21:17
        A Ja wole patrzeć jak wy zdychacie od tych ochydnych ciast z DeGrasso.

Ps. No Rzeczywiscie z Lepperem niezbyt dobry przykład.. to może pedzio Kaczyński
        albo Frank Giertychsztajn ?Hmm? A może wolicie Tuskolina? dajcie spokój, lepiej
        zjeść główke sałaty niż pizze z tego burdelu :)
    • Gość: zenon Re: Pizzeria DA GRASSO_ skandal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 12:47
      w burdelu to robi twoja stara.slabiutka..........jest oj slabiutka...........
    • Gość: nono Re: Pizzeria DA GRASSO_ skandal IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.06, 19:31
      Widze, że temat nadal kwitnie. Byłem tu ostatnio tydzień temu i temat cieszy się taką samą popularnością. W sumie to mam ochote na Pizze, ale nie z Da Grasso...
    • Gość: JTSB Re: Pizzeria DA GRASSO_ skandal IP: *.net / *.net 13.05.06, 09:41
      co slychac w da grasso??
    • Gość: iwona Re: Pizzeria DA GRASSO_ skandal IP: *.net / *.net 13.05.06, 22:26
      ile ludziiii grrrrrrr
      • Gość: aga Re: Pizzeria DA GRASSO_ skandal IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.05.06, 15:33
        coraz mniej nie dziwie sie
    • Gość: IRq Re: Pizzeria DA GRASSO_ skandal IP: *.net / *.net 16.05.06, 11:19
      wczopraj znowu zostalem chamsko potraktowany!Ci ludzie juz przeginaja!
    • Gość: igor ;/ IP: *.net / *.net 19.05.06, 13:03
      a mialem nadzieje ze cos sie zmieni!:((
    • Gość: kaja Re: Pizzeria DA GRASSO_ skandal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.06, 21:49
      Chol.era jasna, 3 raz w ciagu 3 tygodni zamowilam ta sama pizze, (7-napoletane)
      i prosilam bez papryczki, wyraznie 2 razy mowilam, jak zawsze!!!!!!! I 3 raz
      dostalam z papryczka !!!!!!!!!! Za kazdym razem ta samo !!!!! Ja nie wiem, czy
      tam pracuja jacys nierozumni ??!!! Grzecznie i spokojnie sie prosi, a tu
      lipa !!! Oprocz tego ok, na czas i pizza goraca.
    • Gość: Monia Re: Pizzeria DA GRASSO_ skandal IP: *.cable.ubr03.craw.blueyonder.co.uk 20.05.06, 22:22
      Ja czesto chodzilam do da grasso,ale stwierdzam ze pizza tam jest ohydna a
      obsluga niemila zachowuja sie jakby ci laske robili ze cie obsluza.Kiedys bylam
      z znajomymi na pizzy w tym lokalu,nie dosc ze czekalismy na pizze prawie
      2godziny,to jeszcze jak poprosilam o sztucce to laska mi odpowiedziala ze
      braklo,to jak zapytalam skad mam wziac to powiedziala ze to nie jej problem!!!I
      to ma byc kurde obsluga???!!!Juz nigdy moja noga tam wiecej nie postanie w tym
      syfie!!!Osobiscie polecam pizzerie tevere na rakowie i zorba w centrum,maja tam
      rewelacyjna pizze,moze nie jest najtansza ale za to wypasiona na maxa,a obsluga
      bardzo mila i uprzejma.
      • Gość: kondrad Re: Pizzeria DA GRASSO_ skandal IP: *.net / *.net 25.05.06, 15:00
        najbardziej sie rzuca w da grasso ta niska blondyna....ja pierdykam,.
        • Gość: eryk Re: Pizzeria DA GRASSO_ skandal IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.06, 19:05
          ta co wyglada jak by jej ktos nadepnal na twarz brrrrrrrrrrrrr
          • Gość: olaf Re: Pizzeria DA GRASSO_ skandal IP: *.net / *.net 25.05.06, 21:58
            no niezla jest hehe
      • Gość: mazgaj Re: Pizzeria DA GRASSO_ skandal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.06, 20:45
        buahahaa fajna musi byc ta blondi,A nie wiecie jak sie nazywa?????
    • Gość: adam Re: Pizzeria DA GRASSO_ skandal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.06, 22:22
      Ta co smaruje sie opalaczem i ma zgryz jak pirania..........
      • Gość: JACK Re: Pizzeria DA GRASSO_ skandal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.06, 12:40
        WIDZIAŁEŚ SIE W LUSTERKU...POPATRZ NA RESZTE PERSONELU ŻEŃSKIEGO W DA
        GRASSO,NIE MUSISZ JEJ TAK OSĄDZAĆ.OGÓLNIE MIŁE DZIEWCZYNY,A WY JESTEŚCIE
        ZWYKŁYMI CHŁOPAKAMI ZE WSI,WIEC I TAK MAJĄ was GDZIEŚ.SZKODA OCZU NA CZYTANIE
        TEGO CO PISZECIE....
    • Gość: mazgaj Re: Pizzeria DA GRASSO_ skandal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.06, 20:46
      buahahaa fajna musi byc ta blondi,A nie wiecie jak sie nazywa?????
    • Gość: x Re: Pizzeria DA GRASSO_ skandal IP: *.hcz.com.pl 31.05.06, 12:51
      tylu znawców pizzy, to może ktoś mi da przepis na DOBRE ciasto, bo to które mi
      wychodzi jest do bani.Może jakiś szczegół w składnikach albo w wyrabianiu.(tylko
      proszę o dodatki jadalne)
    • Gość: łodziak Re: Pizzeria DA GRASSO_ skandal IP: *.toya.net.pl 16.08.06, 02:03
      pozdrowienia dla miłej kelnerki w czarnym, przemiła i przekulturalna osoba, lol.
      żenada.

• Gość: carmen Re: Pizzeria DA GRASSO_ skandal IP: 87.239.176.* 16.08.06, 10:19
        ja niedawno musialam czekac 3,5 h czujecie???mieli przywiezc po 2 h,zgodzilismy sie bo tak nam pasowalo ale czekalismy 3,5h.za to nie zaplacilismy 3,5 za dojazd tylko 12 zl normalnie.koles pokrecil nosem ale sie zgodzil...jak bedziecie tak robic to moze troche sie orzezwia z tymi dojazdami(tlumaczyl sie ze pielgrzymki)
    • Gość: pizzer man Re: Pizzeria DA GRASSO_ skandal IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.06, 11:54
      kelnerki myslą ze są czasy komuny,najlepiej zeby talerze były przykręcane do
      stołu śrubą,a widelce i noże na łańcuchach!!tak pewnie myśli szef tego całego da
      grasso.A nie wiem czy słyszeliscie,ale on ma powiązania mafijne z gościami z
      tartaku(tego baru za biznes)wkurzają mnie takie grubasy ,wielcy mafiozi w
      czarnych 15-letnich bmkach za 10 tys(w porywach)
    • Gość: Wiktor Pizzeria Pizzolinia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.06, 18:01
      Ostatnoi zamawiam pizzę w pizzerii pizzolinia, mają bardzo dobrą i krótki czas
      oczekiwania. Podobno wrótce mają zrobić salę na spożeywanie stacjonarne. Bardzo
      miła obsługa. Polecam!!!
      • Gość: smakosz Re: Pizzeria Pizzolinia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.06, 22:16
        a co powiecie o lokalu "Pizza w deche" na przeciwko katedry jadąc wstrone miasta
        po prawej stronie był tam ktoś ?
        • Gość: gosc Re: Pizzeria Pizzolinia IP: 212.87.241.* 03.12.06, 10:38
          A wlasnie ze jest bardzo dobra pizza w deche moze nie jest taka tania ale smaczna i swieza!!!.Czas oczekiwania nie jest zbyt dlugi.
      • Gość: amanda Re: Pizzeria Pizzolinia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.06, 22:25
        to najgorsza pizzeria w miescie. Ochyda.
        • Gość: fanpizzy Re: Pizzeria Pizzolinia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.12.06, 22:06
          Chuj Ci w dupe baranico :D Nie znasz sie na pizzy !!! Na pewno jestes brzydalem
          której nikt nie tykać swoim pręcikiem :d
    • Gość: Adek Re: Pizzeria DA GRASSO_ skandal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.06, 10:43
      Witam serdecznie wszystkich. Czy ktoś z was słyszał o Sobotnich wieczorach
      tanecznych "SALSA BAUNCE" w Klubie i Restauracji "TORI". Podobno jest tam super
      zabawa. Jeżele ktoś coś o tym wie napiszcie. Pozdrawiam.
      www.tori.com.pl
      • Gość: odradzam! Re: Pizzeria DA GRASSO_ skandal IP: *.man.czest.pl 08.12.06, 22:09
        chała i wieś w TORI!!!
        • Gość: megaska Re: Pizzeria DA GRASSO_ skandal IP: *.man.czest.pl 09.12.06, 13:56
          na ta mała laske mowia: "sto kutasów w gębie"

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka